Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
το ποδοσφαιρο του 2021 ειναι ταχυδυναμη και τακτικη
το να συζηταμε σοβαρα για τον ολιβειρα εδω μεσα και τον καθε τελειωμενο 30ρη με προβλημα στους κοιλιακους ειναι βιασμος της λογικης
πιστευω οτι ειναι μεγιστη ΑΡΔια, αλλιως, εγκλημα..
το να συζηταμε σοβαρα για τον ολιβειρα εδω μεσα και τον καθε τελειωμενο 30ρη με προβλημα στους κοιλιακους ειναι βιασμος της λογικης
πιστευω οτι ειναι μεγιστη ΑΡΔια, αλλιως, εγκλημα..
Ο.κ...Εγώ πότε δεν κατηγόρησα παίκτη της ομάδος ή την διηκηση μας..PAOKevolution έγραψε:Κάθομαι στον καναπέ και διαβάζω μερικά από τα πικροχολα σχόλια μερικών εδώ μέσα. Τα λέμε το Μάϊο μη χαθείτε.
Woodman δεν αναφέρομαι σε σένα.
Τευλορ καλώς όρισες μωρη παικταρα, με το καλό και ο Ολιβέιρα.
Απλά εάν δεν ρίξουμε χρήματα σε παίκτες επιπέδου που θα θέλουν να παίξουν στην λιγδα μας, και στο κονφερενς, δεν θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τον γαύρο..που έχει οικονομική άνεση αποch.l. Και έχουν άλλο δέλεαρ οι καλοί παίκτες...
Εντάξει ένα τριετές συμβόλαιο με 1 μύριο μια χαρά.. το Δεκέμβρη δε ξέρω ποιος θα τον πάρει..
Καμιά Ουεσκα με 150 χιλιάρικα δανεικό.
Μια χαρά. Μετά θα μας κοστίζει μόνο 850.
The Road to FFP (reloaded).
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμιά Ουεσκα με 150 χιλιάρικα δανεικό.
Μια χαρά. Μετά θα μας κοστίζει μόνο 850.
The Road to FFP (reloaded).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 29 Ιουν 2021, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελικα εχετε πολυ χιουμορ μερικοιproedros έγραψε:Δηλ. τον Λιβάγια που τον έφερνες με 1.200.000 γιατί δεν ασχολήθηκες;;Ακατανόητες ενέργειες...γιατί ξέρεις από αυτούς τι θα πάρεις...Είναι δοκιμασμένοι , το ρίσκο μικρό..Δεν παίρνεις Τσόλακ που τον αξιολόγησες από τα βιντεάκια...
Aκριβως επειδη ειναι δοκιμασμενος δεν ασχοληθηκαμε. Μπαλα ξερει αλλα ο τυπος ειναι πανηλιθιος. Με τον Λουτσεσκου τετοιοι χαρακτηρες ουτε απεξω απο το γηπεδο δεν περνάνε ποσο μαλλον να παιξουν. Μηπως να παιρναμε και τον βρανιες?
Εάν τελικά δεν πάρουμε ολιβειρα αλλά σποραρ θα είναι κάτι καλύτερο ή τζάμπα θα πανηγυρισω…δεν ξέρω κάτι απλά έχω μια διαίσθηση…
- xrictoforoc
Ειλικρινά είναι ακατανόητη η προτίμηση του Ολιβέιρα αντί του ελεύθερου πριγιο πχ. Είναι ακατανόητη η επιλογή του συγκεκριμένου παίχτη γενικότερα. Δυστυχώς δεν δείχνουν πολυ καλά τα πράγματα για την ομάδα μας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιονται..
Φέρτε πίσω τον πατέρα Πριγιοβιτς να μαζέψει τα ορφανά που άφησε!
Άιντε..
Φέρτε πίσω τον πατέρα Πριγιοβιτς να μαζέψει τα ορφανά που άφησε!
Άιντε..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ffp και να θέλατε δεν ξαναμπλεκουμε, από του παραχρονου δεν θα υπάρχει καν ffp :p
Για μενα ο υγιής ολιβειρα είναι καλύτερος από τον Τσέχο όλα στο χόρτο ίδωμεν.
καλά ρε σεις, δηλαδή τα 2μιση κρίθηκαν πολλά για τον κρμέντσικ?
ενώ τα 3 κρίθηκαν νορμάλ πχ για τον τσόλακ πέρσι?
ρε πάτε καλά ρε?
ποιος υπεράμπαλος παίρνει τέτοιες αποφάσεις το στανιό μου μέσα?
από γκέλα σε γκέλα αυτή η ομάδα... λες και έχουν στόχο να μας ξενερώσουν εντελώς
ενώ τα 3 κρίθηκαν νορμάλ πχ για τον τσόλακ πέρσι?
ρε πάτε καλά ρε?
ποιος υπεράμπαλος παίρνει τέτοιες αποφάσεις το στανιό μου μέσα?
από γκέλα σε γκέλα αυτή η ομάδα... λες και έχουν στόχο να μας ξενερώσουν εντελώς
Περσι τους επελεγε ΤΔ που οσα παλτα και να εφερνε δεν εχει επιπτωσεις στην καριερα του. Φετος επιλεγει ο προπονητης που θα εχει επιπτωσεις αν αποτυχει
- bersekeros
Ο υγιής Ολιβέιρα δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Ο Μουσλίμοβιτς μετά τους κοιλιακούς δεν ξανάπαιξε μπάλα.TheCursed έγραψε:Για μενα ο υγιής ολιβειρα είναι καλύτερος από τον Τσέχο όλα στο χόρτο ίδωμεν.
Εντωμεταξυ ο γαυρος εχει βαλθει να χαλασει ολες της μεταγραφες της χαρτινης μια με τον εντσαμ τωρα με τον μοχικα μακαρι να φαγωθουν.
Καμια σχεση οι δυο παιχτες αλλα σου ειπα ασε να δουμε στο χορτο δεν μ αρεσει να προδικαζω οτι θετικα ουτε αρνητικα .bersekeros έγραψε:Ο υγιής Ολιβέιρα δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Ο Μουσλίμοβιτς μετά τους κοιλιακούς δεν ξανάπαιξε μπάλα.TheCursed έγραψε:Για μενα ο υγιής ολιβειρα είναι καλύτερος από τον Τσέχο όλα στο χόρτο ίδωμεν.
- rade paprica
Κρίμα για τον Τσέχο, νομίζω μπορούσε να βοηθήσει
Το αν τα 2,5 ήταν πολλά θα φανεί από το πως θα κινηθούμε γενικά.
Ελπίζω με τον Α ή Β τρόπο να έχουμε φορ για την προετοιμασία και έτοιμο για τους ευρωπαϊκούς αγώνες
Το αν τα 2,5 ήταν πολλά θα φανεί από το πως θα κινηθούμε γενικά.
Ελπίζω με τον Α ή Β τρόπο να έχουμε φορ για την προετοιμασία και έτοιμο για τους ευρωπαϊκούς αγώνες