Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Περιπτερος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Χαιρέτισε ο Μπίσεσβαρ γράφει τώρα το PAOK24
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Περιπτερος την Τρί 19 Ιαν 2021, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aigle_Noir
Τι γράφετε ρε μάγκες;;;
Σκεφτείτε μόνο ποια σιχάματα χαίρονται όταν τα διαβάζουν...
Εσύ ρε φίλε Περιπτεράς πως ακριβώς "προστατεύεις" την ομάδα;;
Με το να μιρλιαζεις κάθε μέρα και κάθε 2-3 σελίδες;
Μας τα είπες 150 φορές ως τώρα" ο Ιβάν δεν αγαπάει την ομάδα όπως εσύ", "ο Ιβάν τράβηξε φρένο", ο Ιβάν το ένα ο Ιβάν το άλλο. ΦΤΆΝΕΙ ρε φίλε, εδώ γουστάρουμε να διαβάσουμε για μεταγραφες.!
Για τη μιρλα σου βρες άλλο τοπικ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
Edit: Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια!!
Με το να μιρλιαζεις κάθε μέρα και κάθε 2-3 σελίδες;
Μας τα είπες 150 φορές ως τώρα" ο Ιβάν δεν αγαπάει την ομάδα όπως εσύ", "ο Ιβάν τράβηξε φρένο", ο Ιβάν το ένα ο Ιβάν το άλλο. ΦΤΆΝΕΙ ρε φίλε, εδώ γουστάρουμε να διαβάσουμε για μεταγραφες.!
Για τη μιρλα σου βρες άλλο τοπικ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
Edit: Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια!!
- navigator11
Το μπουτόν ignore σώζει ζωές, κύριοι. Γίνετε φίλοι του και δε θα χάσετε.
Το ignore δεν είναι λύση όταν έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιον που πιπιλαει συνέχεια την ίδια καραμέλα για τον Ιβάν, μόνο το ban.navigator11 έγραψε:Το μπουτόν ignore σώζει ζωές, κύριοι. Γίνετε φίλοι του και δε θα χάσετε.
Y.Γ Δεν μιλάω για παοκομετρα και μαλακίες που θα ξανακουσω από καποιους
Εκτος αποστολης οι Σφιντερσκι, Εσιτι, Τσολακ.
Μαλλον δεν ειναι τοσο "μακρια" του Πολωνου.
Το μόνο που αξίζει πραγματικά σε κάτι τυπάκια εδώ μέσα, είναι ένα μικρόφωνο για τα ερτζιανά της πόλης, δίπλα στις γνωστές εξέχουσες προσωπικότητες.
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν τους αξίζει το βήμα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Πραγματικά πρόκειται για κατάντια.
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν τους αξίζει το βήμα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Πραγματικά πρόκειται για κατάντια.
- Περιπτερος
Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να κάθομαι να γράφω τέτοια πράγματα.Aigle_Noir έγραψε:Τι γράφετε ρε μάγκες;;;
Προφανώς αυτοί χαίρονται με όσα γίνονται στην ομάδα. Δεν περιμένουν την δική μας αγωνία μέσα από ένα οπαδικό φόρουμ.
Νομίζω ότι σήμερα - αύριο θα βγουν οι σύνδεσμοι να γράψουν για την αγωνία τους.
Εμένα στο κέντρο της σκέψης μου είναι ο ΠΑΟΚ και η αγωνία για την επόμενη ημέρα.
Αυτή την αγωνία αποκλείεται να την εκφράσουν επαρκώς οι ΑΡΔ, πολύ περισσότερο όσοι είναι προσκολλημένοι στην εκάστοτε διοίκηση.
Χαίρομαι με όσους δεν έχετε την ίδια αγωνία.
Αν πρόκειται σε ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, να απαγορευτεί η έκφραση γνώμης και μάλιστα στοιχειοθετημένη με γεγονότα. Τότε sorry, σε λάθος πόρτα μπήκα. Δεν είδα τι έγραφε απέξω.
- pagotatzis
Οποίος με έχει κάνει ιγκνορ να του καεί το κομπιούτερomerta76 έγραψε:Το ignore δεν είναι λύση όταν έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιον που πιπιλαει συνέχεια την ίδια καραμέλα για τον Ιβάν, μόνο το ban.navigator11 έγραψε:Το μπουτόν ignore σώζει ζωές, κύριοι. Γίνετε φίλοι του και δε θα χάσετε.
Y.Γ Δεν μιλάω για παοκομετρα και μαλακίες που θα ξανακουσω από καποιους
Φέρτε ΧΑΦΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!
Ο Τσιμιροτ παντός ανέβασε στο ινστα φωτό ΠΑΟΚ !!
Άλλη λένε ότι είναι η επέτειο αποχώρησης του από ΠΑΟΚ !
Εγώ ρωτάω ,ανεβάζεις φωτό για επέτειο αποχώρησης ;;;;
-
Dimg4
Sera4 έγραψε:Το μόνο που αξίζει πραγματικά σε κάτι τυπάκια εδώ μέσα, είναι ένα μικρόφωνο για τα ερτζιανά της πόλης, δίπλα στις γνωστές εξέχουσες προσωπικότητες.
Δεν κατάλαβες μάλλον καλά τι σου έγραψα: το να πεις την άποψη σου είναι και θεμιτό και ουσιαστικό, το να την επαναλαμβάνεις ανα δύο σελίδες, τρολαροντας κιόλας στο ενδιάμεσο, είναι κουραστικό και ανούσιο
Και όχι, εγώ δεν έχω ακόμα ην ίδια ανησυχία μαζί σου: αυτοί που φτιάξανε την ομάδα της τελευταίας τετραετίας, αυτοί θα ξαναφτιάξουν και την επόμενη!!
Και αυτοί ξέρουν καλύτερα!!
Και εδώ είναι τοπικ μεταγραφών, όχι τοπικ μπουρδολογιας και συνωμοσιολογίας!
Και όχι, εγώ δεν έχω ακόμα ην ίδια ανησυχία μαζί σου: αυτοί που φτιάξανε την ομάδα της τελευταίας τετραετίας, αυτοί θα ξαναφτιάξουν και την επόμενη!!
Και αυτοί ξέρουν καλύτερα!!
Και εδώ είναι τοπικ μεταγραφών, όχι τοπικ μπουρδολογιας και συνωμοσιολογίας!
ναβιγκάτορα, πραγματικά φέτος στο τόπικ των μεταγραφών έχουν φύγει 2-3 ignorenavigator11 έγραψε:Το μπουτόν ignore σώζει ζωές, κύριοι. Γίνετε φίλοι του και δε θα χάσετε.
δε γίνεται κάθε σελίδα να έχει ο άλλος 3 ποστ
εντάξει διαβάσαμε την άποψη μερικών
νισάφι. καταλάβαμε το σκεπτικό σας
- thanos-xanthi
ο Τσολακ εκτος παρολο που μειναμε με Κρμεντσικ και τον πιτσιρικα τον ΚουτσιαDimitrisS έγραψε:Εκτος αποστολης οι Σφιντερσκι, Εσιτι, Τσολακ.
μαλλον τελειωσανε οι ευκαιριες, και παραδεχονται οτι δε μας κανει, αυτο που βλεπουμε ολοι
αρα δε μπορει να πουλησουμε Σβιντερσκι και να μη γινει αγορα φορ, με τιποτα
εκτος ειναι παντως και ο Κρεσπο
- Aigle_Noir
Και θα συμπληρώσω ότι ευτυχώς φαίνεται ότι κάτι τέτοιες απόψεις αποτελούν την απόλυτη μειοψηφία...
Πω ρε θα γίνει μπαμ μπουμ όταν γίνουν οι ανακοινώσεις! Μη βιάζεστε να απογοητευτείτε... Τσίμιροτ λέει! Ταμάμ αυτό που λείπει στα χαφ