22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Ένα πράγμα έχει κοινό με τον Μαουρίσιο
Τα σουτ εκτός περιοχής που δεν βρίσκουν εστία
Υπερευχαριστημένος απ τον Αυστριακο,για να μην παρεξηγηθώ
Τα σουτ εκτός περιοχής που δεν βρίσκουν εστία

Υπερευχαριστημένος απ τον Αυστριακο,για να μην παρεξηγηθώ
- bersekeros
Αυτά τα σουτ μέχρι τώρα ήταν τροχιοδεικτικά για να ρυθμίσει το κανόνι στο τανκ.
Κάτσε να τον δεις σε λίγο καιρό που θα αρχίσει η ομοβροντία πυρός από τον Comandante Pablo.
Κάτσε να τον δεις σε λίγο καιρό που θα αρχίσει η ομοβροντία πυρός από τον Comandante Pablo.
Πολύ θετική η διακοπή τώρα. Επιβάλλεται να πάρει ανάσες ο παιχταρας που παίζει non stop μέχρι τώρα και πλέον δείχνει να ζορίζεται (δε τον βοηθάει και το βαρύ σκαρί του)
H αληθεια ειναι πως παρα την εξαιρετικη παρουσια του Αυστριακου,μου λειπει πολυ ο περσινος Μισιτς.Δεν ξερω αν θα ειχε συνεχεια η αποδοση του αλλα στο διαστημα που αγωνιστηκε ηταν το ιδανικο 8ρι.
-
Ο φετινος Καντουρι παιζει το ρολο του Μαου καλυτερα απ' το Μαου και δενει ωραια με Σβαμπ. Ο Μισιτς αλλη κουβεντα, περσι εκανε παπαδες, πολυ καλη παστα Βαλκανιου ποδοσφαιριστη.
Πάντος με τριαδα Σβαμπ, Μισιτς και Καντουρι θα κάναμε παπάδες στα χαφ.black death έγραψε:Ο φετινος Καντουρι παιζει το ρολο του Μαου καλυτερα απ' το Μαου και δενει ωραια με Σβαμπ. Ο Μισιτς αλλη κουβεντα, περσι εκανε παπαδες, πολυ καλη παστα Βαλκανιου ποδοσφαιριστη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ατεχνος;;renegade έγραψε:Μη το κουραζουμε. Ο σβαμπ είναι ένας πιο δυνατός,σκληρός αλλά ατεχνος μισιτς...καμία σχέση με Μαουρίτσιο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
τωρα μας δουλευεις ε? πες την αληθειαrenegade έγραψε:Μη το κουραζουμε. Ο σβαμπ είναι ένας πιο δυνατός,σκληρός αλλά ατεχνος μισιτς...καμία σχέση με Μαουρίτσιο.
Αν εσύ βλέπεις την τεχνική κατάρτιση του μισιτς στον σβαμπ ...καλά κάνεις.
Εγώ δεν βλέπω ούτε τα κοντρόλ του,ούτε την ικανότητα στο κουβάλημα μπάλας.
Ο σβαμπ παίζει με την πολύ υψηλή οξυδέρκεια του, αλλά τις επαφές του μισιτς ( και πολύ περισσότερο του καντουρι) δεν τις έχει
Εγώ δεν βλέπω ούτε τα κοντρόλ του,ούτε την ικανότητα στο κουβάλημα μπάλας.
Ο σβαμπ παίζει με την πολύ υψηλή οξυδέρκεια του, αλλά τις επαφές του μισιτς ( και πολύ περισσότερο του καντουρι) δεν τις έχει
Στο κοντρόλ και στο κουβάλημα, ναι.
Στις πάσες μια χαρά είναι.
Άτεχνο για το επίπεδο της ομάδας δεν τον λες. Συγκριτικά με Μίσιτς και Καντουρί, είναι άτεχνος.
Σε σχέση όμως με τον Εσίτι μπορείς να τον πεις και αυστριακό αρτίστα
Στις πάσες μια χαρά είναι.
Άτεχνο για το επίπεδο της ομάδας δεν τον λες. Συγκριτικά με Μίσιτς και Καντουρί, είναι άτεχνος.
Σε σχέση όμως με τον Εσίτι μπορείς να τον πεις και αυστριακό αρτίστα

Είναι τρομερά έξυπνος και καλύπτει τις οποίες αδυναμίες του, έχει τελικές πάσες πολύ υψηλού επιπέδου και μπορεί ανά πάσα στιγμή, αν του δώσουν χώρο να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την αντίπαλη περιοχή. Παίκτης πρωταθλητισμού.
το πιο εκπληκτικό από όλα είναι η άμεση προσαρμογή του και η μεγάλη του επιδραστικότητα στο παιχνίδι της ομάδας.
Μαζί με τον Σβαμπ πήραμε και ένα πλάγιο μπακ που είδαμε σε μισό παιχνίδι μέχρι σήμερα, από την άλλη ο Αυστριακός εξελίσεται σε ηγέτη της ομάδας. Ακόμα και αυτοί που περιμέναμε αυτό κάποτε να συμβεί, δε νομίζω ότι περιμέναμε κάτι τόσο άμεσο.
Μαζί με τον Σβαμπ πήραμε και ένα πλάγιο μπακ που είδαμε σε μισό παιχνίδι μέχρι σήμερα, από την άλλη ο Αυστριακός εξελίσεται σε ηγέτη της ομάδας. Ακόμα και αυτοί που περιμέναμε αυτό κάποτε να συμβεί, δε νομίζω ότι περιμέναμε κάτι τόσο άμεσο.