ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
7
6%
Ροντρίγκο
5
5%
Μιχαι
4
4%
Βαρελα
2
2%
Μηχαηλιδης
65
60%
Γιαννούλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Εσιτι
6
6%
Μαουρισιο
11
10%
Μπισεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζολης
1
1%
Ακπομ
1
1%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβιντερφσκι
1
1%
Στοχ
5
5%

Σύνολο ψήφων: 108

SunAce16

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευση από SunAce16 »

Doomlord4 έγραψε:36 ώρες και 4 λεπτά ακόμα....
Μου έφτιαξες την μέρα, γέλασα με την καρδιά μου πραγματικά!!!
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

olienin έγραψε:Έχω μία κρυφή ελπίδα, ότι ο Μελισσανίδης ως παλιός παράγοντας έχει την νοοτροπία του παντελονάτου. Ίσως είμαι ρομαντικός βέβαια. Μας έφτασαν να έχει γελάσει λίγο το χειλάκι μας μετά από τέτοια χρονιά και να κρεμόμαστε από τις ορέξεις των χάρτινων.

Νομιζω οτι την εχει την νοοτροπια του παντελονατου αλλα και τα λεφτα ειναι πολλα για να πεις οχι.... Ηθικα παντως τους δινεται δικαωμα να βγουν απο πανω και να μας την λενε για χρονια οπως τους την λεμε εμεις την τελευταια 3ετια...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Νομίζω ότι είναι παντελώς λάθος να εστιάζουμε στη νοοτροπία του χάρτινου θιάσου και των ... φιλάθλων αυτού, μεταξύ των οποίων κι ο απόφοιτος δημοτικού Αλ Δημητρόνε. Που είναι παγκοίνως γνωστή. Σε πρώτη φάση, αυτό που όφειλε να συμβεί τάχιστα από πλευράς δικιάς μας, έγινε. Δεκτές οι παραιτήσεις των υπευθύνων. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, ειδικά τη χρονιά αυτή έτσι όπως εξελίχθηκε, να δίνεται με ευθύνη υπαλλήλων του ΠΑΟΚ δικαίωμα σε αρχικλεφτρόνια να κάνουν πολιτική σε βάρος μας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

PAOK_Antarctica έγραψε:
renegade έγραψε: Σόρρυ αλλά αυτά ισχύουν για μαγαζάκια της γειτονιάς.
Εγώ ούτε ξέρω τα μούτρα του " αφεντικου " μου,να παίξω μπουζούκι στην δουλειά?
Έτσι είναι οι εταιρείες που λειτουργούν με τμήματα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξηλώνεις όλους όσους είναι υπεύθυνοι για αυτό το θέμα, από τον τελευταίο μέχρι τον προϊστάμενο του τμήματος... Απλά και κατανοητά
Εσύ δεν ξέρεις τα μούτρα του αφεντικού σου αλλά σίγουρα ξέρεις τα μούτρα κάποιου πάνω από σένα.
Κάποιου που κάνει απόλυτο κουμάντο την ευρύτερη επαγγελματική σου περιοχή και σίγουρα έχει τη δύναμη να σε απολύσει, να σε ανεβάσει, να σε κατεβάσει.
Στον ΠΑΟΚ ποιος είναι αυτός; Ποιος κάνει το απόλυτο κουμάντο εν απουσία Ιβάν; Κάτι αόριστο ακούγεται για Μάκη Γκαγκάτση (με μηδενικό βιογραφικό) αλλά έχει ο Μάκης Γκαγκάτσης την εξουσία να απολύσει κάποιον πχ; Ή να προσλάβει κάποιον; Δεν νομίζω.
Ε δεν είναι μοντέλο διοίκησης αυτό.

Εφόσον ο Ιβάν ζει κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, πρέπει να βρει κάποιο άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης του, του οποίου ο λόγος να είναι σαν να μιλάει ο Ιβάν ο ίδιος. Κάποιος που θα κουμαντάρει την ΠΑΕ χωρίς να περιμένει πράσινα φώτα. Θα απολύει, θα προσλαμβάνει, θα αλλάζει, θα επιβραβεύει. Και 3 ώρες την ημέρα ας τον ζαλίζει ο Ιβάν στο σκάιπ.
Αυτός φυσικά δεν μπορεί να είναι ο Γιώργος. Κανένας ποτέ σε καμιά δουλειά δεν σεβάστηκε τον γιο του αφεντικού.
Όχι πίστευε εσύ ότι την Μαρία στο λογιστήριο την απολύει μόνο ο Σαββίδης.
Ο γκαγκατσης έχει 15 χρόνια επαγγελματικη εργασία στον ΠΑΟΚ,αν αυτό δεν είναι βιογραφικό τι είναι?
icue

Δημοσίευση από icue »

crow1581 έγραψε:
olienin έγραψε:Έχω μία κρυφή ελπίδα, ότι ο Μελισσανίδης ως παλιός παράγοντας έχει την νοοτροπία του παντελονάτου. Ίσως είμαι ρομαντικός βέβαια. Μας έφτασαν να έχει γελάσει λίγο το χειλάκι μας μετά από τέτοια χρονιά και να κρεμόμαστε από τις ορέξεις των χάρτινων.

Νομιζω οτι την εχει την νοοτροπια του παντελονατου αλλα και τα λεφτα ειναι πολλα για να πεις οχι.... Ηθικα παντως τους δινεται δικαωμα να βγουν απο πανω και να μας την λενε για χρονια οπως τους την λεμε εμεις την τελευταια 3ετια...
Πιστευω πως αυτο ζυγιζουν αυτη τη στιγμη. Τις απειροελαχιστες πιθανοτητες να μπουν ομιλο τσουλου αλλα που δινει τρελα λεφτα ή την σιγουρια του να καθαρισουν στα ματια των τριτων το ονομα τους απο την ξεφτιλα του κλεμμενου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γελαει ο κοσμος με τον Μακη Γκαγκατση και την επαγγελματική του εμπειρια στον ΠΑΟΚ.
Το θεμα ειναι απλο. Αν δεν σου κοβει οσα χρονια κι αν σε βαλουν να παριστανεις το στελεχος της Microsoftποτε δεν θα γινεις ικανο στελεχος. Θα γινεις απλα μια ακροβοπληρωμενη γλαστρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Αν είσαι ΠΑΟΚ ούτε η απαγόρευση που ισχύει από προχθές για τα πανηγύρια σε πιάνει.
Ο Μελισσανίδης θα καταθέσει την ένσταση αύριο στις 8 παρά 5. Τέτοια ευκαιρία να μας γλεντήσει δεν θα ξαναβρεί (λογικά) στον αιώνα τον άπαντα.
icue

Δημοσίευση από icue »

alp920 έγραψε:Αν είσαι ΠΑΟΚ ούτε η απαγόρευση που ισχύει από προχθές για τα πανηγύρια σε πιάνει.
Ο Μελισσανίδης θα καταθέσει την ένσταση αύριο στις 8 παρά 5. Τέτοια ευκαιρία να μας γλεντήσει δεν θα ξαναβρεί (λογικά) στον αιώνα τον άπαντα.
Και το να μην κανει ενσταση για μενα το ιδιο γλεντι θα ειναι. Θα μας γλεντησει οπως και να εχει.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

icue έγραψε:
alp920 έγραψε:Αν είσαι ΠΑΟΚ ούτε η απαγόρευση που ισχύει από προχθές για τα πανηγύρια σε πιάνει.
Και το να μην κανει ενσταση για μενα το ιδιο γλεντι θα ειναι. Θα μας γλεντησει οπως και να εχει.
Θωμαιδης μολις ειπε οτι ΔΕΝ θα καταθεσει ενσταση ο Μελισσανιδης...για αν δουμε...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στις μπάλες μας τι θα κάνει. Αυτό που έχει σημασία είναι ο Ιβάν να σφίξει άσχημα τα λουριά. Και, με αφορμή αυτό το αστείο - σε βάρος μας - συμβάν, να την "ακούσουν" όλοι οι υφιστάμενοι ότι "χαβαλές τέλος".
Άβαταρ μέλους
Slayer

Δημοσίευση από Slayer »

Εγώ προτιμώ να κατάθεση ένσταση η αεχ.
Έτσι κι αλλιώς μάλλον θα αποκλειστουμε όπου και να παίξουμε. Δε θέλω να χρωστάω τίποτα στους χάρτινους κλέφτες.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Τι σκατα μας πιανει καθε φορα που θα βρουμε Ολλανδο η Ολλανδικη ομαδα μπροστα μας ειναι ανεξηγητο...

Μια φορα που να χουμε να κανουμε με Ολλανδους κ να μην μανουριαζομαστε επειτα..

ΥΓ.Προσωπικα δεν εχω κατασταλαξει αν θελω η οχι να κανουν οι χαρτινες ενσταση..

ΥΓ.Ιβαν, στο λεγαμε απτην πρωτη μερα..αλλαξε τους ολους κ φερε ξενους χαρτογιακαδες παντου..φταινε η οχι..φτανει με τα ημιμετρα..ας βγει κ κατι καλο απ'τις σουρεαλ καταστασεις που ζουμε αλλη μια φορα..
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Καταλάβετε ρε παιδιά ότι στα παπαρια μας αν κάνουν ένσταση.!
Το θέμα μας είναι το τι κάνουμε εμείς! Έπρεπε ήδη θα έχουν ξηλωθει ΟΛΟΙ εκεί μέσα μηδενός εξαιρουμένου.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Καμία σχέση με το Αυγενακειο θέμα της πολυιδιοκτησιας! Αυτή η παπαρια ΔΕΝ ΧΩΝΕΎΕΤΑΙ ρε παλικάρια!! Γι' αυτό ελπίζω να ΜΗΝ περιμένουμε το αν θα υποβάλλει η Χάρτινη ένσταση, αλλά να υποβαλλουμε μόνοι μας, κατά της ομάδας μας..!! Γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει περηφάνια! Κι όποιος αυτό δεν το κατανοεί, δεν θέλει ΜΕΓΑΛΟ τον ΠΑΟΚ από κάθε άποψη..!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

renegade έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
renegade έγραψε: Σόρρυ αλλά αυτά ισχύουν για μαγαζάκια της γειτονιάς.
Εγώ ούτε ξέρω τα μούτρα του " αφεντικου " μου,να παίξω μπουζούκι στην δουλειά?
Έτσι είναι οι εταιρείες που λειτουργούν με τμήματα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξηλώνεις όλους όσους είναι υπεύθυνοι για αυτό το θέμα, από τον τελευταίο μέχρι τον προϊστάμενο του τμήματος... Απλά και κατανοητά
Εσύ δεν ξέρεις τα μούτρα του αφεντικού σου αλλά σίγουρα ξέρεις τα μούτρα κάποιου πάνω από σένα.
Κάποιου που κάνει απόλυτο κουμάντο την ευρύτερη επαγγελματική σου περιοχή και σίγουρα έχει τη δύναμη να σε απολύσει, να σε ανεβάσει, να σε κατεβάσει.
Στον ΠΑΟΚ ποιος είναι αυτός; Ποιος κάνει το απόλυτο κουμάντο εν απουσία Ιβάν; Κάτι αόριστο ακούγεται για Μάκη Γκαγκάτση (με μηδενικό βιογραφικό) αλλά έχει ο Μάκης Γκαγκάτσης την εξουσία να απολύσει κάποιον πχ; Ή να προσλάβει κάποιον; Δεν νομίζω.
Ε δεν είναι μοντέλο διοίκησης αυτό.

Εφόσον ο Ιβάν ζει κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, πρέπει να βρει κάποιο άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης του, του οποίου ο λόγος να είναι σαν να μιλάει ο Ιβάν ο ίδιος. Κάποιος που θα κουμαντάρει την ΠΑΕ χωρίς να περιμένει πράσινα φώτα. Θα απολύει, θα προσλαμβάνει, θα αλλάζει, θα επιβραβεύει. Και 3 ώρες την ημέρα ας τον ζαλίζει ο Ιβάν στο σκάιπ.
Αυτός φυσικά δεν μπορεί να είναι ο Γιώργος. Κανένας ποτέ σε καμιά δουλειά δεν σεβάστηκε τον γιο του αφεντικού.
Όχι πίστευε εσύ ότι την Μαρία στο λογιστήριο την απολύει μόνο ο Σαββίδης.
Ο γκαγκατσης έχει 15 χρόνια επαγγελματικη εργασία στον ΠΑΟΚ,αν αυτό δεν είναι βιογραφικό τι είναι?
Αν την Μαρία στο λογιστήριο την απολύει μόνο ο Σαββίδης δεν θα μου φαινόταν καθόλου μα καθόλου παράξενο.
Άλλωστε η ΠΑΕ τόσα χρόνια έχει δώσει δείγματα πως δεν περιμένει τον Ιβάν και τα πράσινα φώτα για να δουλέψει.

Οπότε κι εγώ αν δουλέψω 15 χρόνια στον ΠΑΟΚ θα έχω τα ίδια διαπιστευτήρια με τον Γκαγκάτση. Και οποιοσδήποτε άλλος. Δηλαδή τα προσόντα του για να δουλεύει στον ΠΑΟΚ είναι ότι δουλεύει στον ΠΑΟΚ. Inception.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”