6. Χάρης Τσιγγάρας
-
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Αυτος μας τελειωσε οριστικα? Υποτιθεται οτι ο Νινουα ειναι για δανεισμο κι ο Εσιτι για αποχωρηση, και ειναι απο πανω του ιεραρχικα καθως φαινεται.
- bersekeros
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Εκτός αποστολής και πάλι! Με την εικόνα που δείχνει η ομάδα μεσοαμυντικά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί είναι συνεχώς τον τελευταίο καιρό εκτός.
-
Τον έβαλε σε ευρωπαϊκά ματς να παίξει για να φτιάξει το βιογραφικό του.. προβλέπω πώληση-δανεισμό-αποδεσμευση το καλοκαίρι..πάντως σίγουρα δεν θα είναι μαζί μας
-
Σαν να μπήκε βασικός ίσα ίσα για να υπογράψει το συμβόλαιο. Εγώ θα ήθελα να τον βλέπω πάντως...
Το έχω πει ότι ήταν από τους αγαπημένους μου των ακαδημιών.
Επίσης έχω πει ότι είναι τεράστιο λάθος να παίζει με το συμβόλαιο του να λήγει σε ένα χρόνο.
Μετα θα μας φταίνε οι κακοί μάνατζερ
Επίσης έχω πει ότι είναι τεράστιο λάθος να παίζει με το συμβόλαιο του να λήγει σε ένα χρόνο.
Μετα θα μας φταίνε οι κακοί μάνατζερ
- bersekeros
Μικρέ μου Δαμανάκη με τη φάτσα του Μάτος όταν αγριεύεις...η θέση σου είναι εδώ παικταρά μου.
ΠΑΟΚόφατσα τρελή είσαι ρε παικταρά!
ΠΑΟΚόφατσα τρελή είσαι ρε παικταρά!
Τι σχεση εχει με το Δαμανακη? Ο Δαμανακης ηταν σφαιρα,αυτος αν υστερει σε κατι ειναι ακριβως σε αυτο, στη ταχυτητα.
Χωρίς ρυθμό κ ομως εμφανίστηκε πανέτοιμος...
Εγω παντως τωρα που έχει αντιληφθεί οτι τον πιστεύουν θα εβαζα τον μάνατζερ του, αν εχει, να υπογράψει ανανέωση. Ειδάλλως εξέδρα.
Λιτα κ με αγάπη. Σε εμας ανδρωθηκε, εμεις του δώσαμε την ευκαιρία...
Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα
Εγω παντως τωρα που έχει αντιληφθεί οτι τον πιστεύουν θα εβαζα τον μάνατζερ του, αν εχει, να υπογράψει ανανέωση. Ειδάλλως εξέδρα.
Λιτα κ με αγάπη. Σε εμας ανδρωθηκε, εμεις του δώσαμε την ευκαιρία...
Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα