70.Γιώργος Κούτσιας
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Re: 70.Γιώργος Κούτσιας
Γιατί να ανανεώσει αν δεν αρχίσει να παίζει? Πρέπει να πάρει λεπτά χτες κιόλας, ειδάλλως θα ψαχτεί για εξωτερικό.
Κάτι τέτοιους συμβουλατορες έχουν κάποια παιδιά και τζάμπα χάθηκαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Τεράστιο παράδειγμα οι δύο στόπερ εκ Γιαννιτσών.
Η ιστορία έδειξε ότι κανείς παίκτης δεν έχασε που εμπιστεύτηκε τον ΠΑΟΚ
Τεράστιο παράδειγμα οι δύο στόπερ εκ Γιαννιτσών.
Η ιστορία έδειξε ότι κανείς παίκτης δεν έχασε που εμπιστεύτηκε τον ΠΑΟΚ
E ναι,έλεος, το παιδί δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18.
Να πάει στην Γιουναιτεντ να παίζει 5 χρόνια στην Κ23.
Αυτή η μοντερνοποίηση του ποδοσφαίρου έχει κάψει τα μυαλά όλων.
Να φύγει να πάει που;
Την ξαναεκανα αυτή την ερώτηση.
Να μου πείτε και τα επιχειρήματα σας όμως.
Να μην μιλήσω για τον Τζολη που πίεσε να φύγει.
Οκ προφανώς το παιδί αυτό έλυσε το πρόβλημα το δικό του και της οικογένειάς του ,μια για πάντα.
Αν αυτό είναι το μόνο ζητούμενο,θα γίνει και με τον Κουτσια.
Να πάει στην Γιουναιτεντ να παίζει 5 χρόνια στην Κ23.
Αυτή η μοντερνοποίηση του ποδοσφαίρου έχει κάψει τα μυαλά όλων.
Να φύγει να πάει που;
Την ξαναεκανα αυτή την ερώτηση.
Να μου πείτε και τα επιχειρήματα σας όμως.
Να μην μιλήσω για τον Τζολη που πίεσε να φύγει.
Οκ προφανώς το παιδί αυτό έλυσε το πρόβλημα το δικό του και της οικογένειάς του ,μια για πάντα.
Αν αυτό είναι το μόνο ζητούμενο,θα γίνει και με τον Κουτσια.
Ισχύει ότι υπάρχει ρήτρα (λόγω Μπράνκο) να συμπληρώσει μίνιμουμ αριθμό αγώνων/λεπτών συμμετοχής φέτος, ειδάλλως μπορεί να μείνει ελεύθερος;
- ΑποστόληςΑ
Για να είναι δεύτερος φορ ο 18χρονος Κούτσια σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα θα πρέπει ο Colak να μην μπορεί να παίξει. Τραυματίας δεν είναι, άρα ασθενής.
Για να δούμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Για να δούμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ασχέτως του τι θέλει ο καθένας μας, ο παίκτης διάβασα ότι ήταν να πάει Ίντερ και τον κρατήσαμε με νύχια και με δόντια υποσχόμενοι αξιοποίηση, εξ ου κι η ρήτρα λεπτών στο συμβόλαιο του. Πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στις αποστολές λοιπόν, ειδάλλως πολύ εύκολα έρχεται μια ολλανδική και του υπόσχεται θέση ακόμα και βασικού σε 1 χρόνο από τώρα. Σε κανέναν δεν αρέσει το μοντέρνο ποδόσφαιρο αλλά σε κανέναν δεν αρέσουν πχ και τα πυρηνικά. Δεν θα απειλήσεις μια πυρηνική δύναμη με σπαθιά και τόξα όμως.
Ας πάει ρε φίλε, αν δεν παίζει στον ΠΑΟΚ εμένα μου λέει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει.-
Δε λέω ότι το παιδί δεν έχει αξία, κάθε άλλο, απλά πρέπει να περιμένει να έρθει η ώρα και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει.
Η ομάδα μια χαρά του έχει φερθεί κατά τη γνώμη μου.
Πείτε μου έναν 18χρονο που έχει φύγει από την Ελλάδα και κάνει καριέρα;
Ίσως να υπήρξαν 2-3 και καμία 50-60 όμως,που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Τέλος πάντων,εύχομαι το παιδί να διαπρέψει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όπως ο Πελκας,να πάρει πρωτάθλημα και μετά να πάει να παίξει και έξω.
Δε λέω ότι το παιδί δεν έχει αξία, κάθε άλλο, απλά πρέπει να περιμένει να έρθει η ώρα και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει.
Η ομάδα μια χαρά του έχει φερθεί κατά τη γνώμη μου.
Πείτε μου έναν 18χρονο που έχει φύγει από την Ελλάδα και κάνει καριέρα;
Ίσως να υπήρξαν 2-3 και καμία 50-60 όμως,που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Τέλος πάντων,εύχομαι το παιδί να διαπρέψει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όπως ο Πελκας,να πάρει πρωτάθλημα και μετά να πάει να παίξει και έξω.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κι εγώ αυτό εύχομαι, απλά ανησυχώ με τις δηλώσεις του Λουτσεσκου για ομάδες χωρίς στόχους που βάζουν νεαρούς μέσα. Να πω όμως κι ότι θεωρώ υποκριτικό το να λέμε στην μια σελίδα ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που βγάλαμε εδώ και χρόνια και στην άλλη ότι αν φύγει θα βαλτώσει. Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο.
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι αν φύγει τώρα, δεν θα παίξει πουθενά.
Τώρα αν προτιμάει να πάρει μεταγραφή στην Μορειρενσε ή στην Βααλβαικ για να παίζει και μετά να πάει παραπάνω κτλ κτλ,δε νομίζω ότι είναι ο σωστός δρόμος, γιατί ο ΠΑΟΚ τον πιστεύει και τον θέλει, αυτό σημαίνει ότι θα έρθει η ώρα του.
Και καλύτερη ομάδα για να εξελιχθεί ο Κουτσιας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει από τον ΠΑΟΚ.
Προσοχή, δεν μιλάω για δανεισμό, που αυτό ίσως να είναι κάτι που θα τον ωφελήσει πολύ, σε αυτή την περίπτωση τα θετικά παραδείγματα είναι πολλά, σε αντίθεση με αυτούς που έφυγαν με μεταγραφή ή ελευθέρας από τις ομάδες τους σε τόσο μικρή ηλικία.
Τώρα αν προτιμάει να πάρει μεταγραφή στην Μορειρενσε ή στην Βααλβαικ για να παίζει και μετά να πάει παραπάνω κτλ κτλ,δε νομίζω ότι είναι ο σωστός δρόμος, γιατί ο ΠΑΟΚ τον πιστεύει και τον θέλει, αυτό σημαίνει ότι θα έρθει η ώρα του.
Και καλύτερη ομάδα για να εξελιχθεί ο Κουτσιας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει από τον ΠΑΟΚ.
Προσοχή, δεν μιλάω για δανεισμό, που αυτό ίσως να είναι κάτι που θα τον ωφελήσει πολύ, σε αυτή την περίπτωση τα θετικά παραδείγματα είναι πολλά, σε αντίθεση με αυτούς που έφυγαν με μεταγραφή ή ελευθέρας από τις ομάδες τους σε τόσο μικρή ηλικία.
εδω βρηκε ρόλο και παιζει ο λυρατζης...δεν θα παιξει ο κουτσιας αν εχει υπομονή?
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ετοιμασου ψυχολογικα,θα μπεις πιστευω καποια στιγμη,να τα δωσεις οτι εχεις και δεν εχεις,για να παρουμε την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
Αν εισαι και τυχερος,μπορει να καπαρωσεις θεση,για τα επομενα ματς.
Χωρις αγχος μικρε.
Αν εισαι και τυχερος,μπορει να καπαρωσεις θεση,για τα επομενα ματς.
Χωρις αγχος μικρε.