Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Αγωνιστικά... δεν αποκλείω να είχαν στημένο το Χ στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό και με το όβερ στο Βικελάου πριν 2 εβδομάδες. Σε 2 δίκες μάρτυρ ο τουίτυ.
2 ¨φτηνά¨ πέναλτυ έδωσε ο γκέι. Και ποιοι τα έκαναν.. ο γνωστός ..Σεμέδο (που σιγά μην είχε ηθικό πρόβλημα) και το άλλο το ταγάρι.
Για αυτό και βγαίνει ίσως ο κόουτς τους -που μάλλον δεν τα πολυγουστάρει- και δεν ακολουθεί τη γραμή περί ¨ήμαστε κουρασμένοι¨ ή ¨πρωτάθλημα Πρεσπών¨.. λέω γω..

2 ¨φτηνά¨ πέναλτυ έδωσε ο γκέι. Και ποιοι τα έκαναν.. ο γνωστός ..Σεμέδο (που σιγά μην είχε ηθικό πρόβλημα) και το άλλο το ταγάρι.
Για αυτό και βγαίνει ίσως ο κόουτς τους -που μάλλον δεν τα πολυγουστάρει- και δεν ακολουθεί τη γραμή περί ¨ήμαστε κουρασμένοι¨ ή ¨πρωτάθλημα Πρεσπών¨.. λέω γω..
- NIKOS_PAOK04
Ο τύπος είχε «πιασμένους» πολλούς σε κομβικές θέσεις κυρίως δικαστικούς και γιαυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗ  όσες υποθέσεις έφτασαν τέλος πάντων σε δίκη !! 
Όλα αυτά χωρίς να έχει το 100% της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα έχει ότι είχε συν το 120% της κυβέρνησης το επιπλέον 20% είναι γιατί δεν τον στηρίζουν μόνο αλλά εκτελούν και τις διαταγές του σε όσα θέματα αφορούν τις «επιχειρήσεις» που εμπλέκεται.
Τώρα αν αυτό φτάνει για να επιλέξεις ή όχι το κόμμα που θα ψηφίσεις (εννοείτε ότι το γνωρίζαμε) για μένα είναι ένα ξεκάθαρο και μεγάλο ΝΑΙ γιατί πολύ απλά αν η κυβέρνηση για οποιονδήποτε λόγο νουθετείτε από έναν επιχειρηματία σίγουρα , γιατί να μην το κάνει και με περισσότερους ?
Και αυτόματα καταλαβαίνεις πως μετά δύσκολα θα βρει χώρο και χρόνο να κάνει κάτι και για τον λεγόμενο «λαό» γιατί τέτοιος δεν είμαστε ένας ΟΧΛΟΣ της κακιάς ώρας που ονομάζετε ΧΑΒΟΥΖΑ είμαστε.

Όλα αυτά χωρίς να έχει το 100% της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα έχει ότι είχε συν το 120% της κυβέρνησης το επιπλέον 20% είναι γιατί δεν τον στηρίζουν μόνο αλλά εκτελούν και τις διαταγές του σε όσα θέματα αφορούν τις «επιχειρήσεις» που εμπλέκεται.
Τώρα αν αυτό φτάνει για να επιλέξεις ή όχι το κόμμα που θα ψηφίσεις (εννοείτε ότι το γνωρίζαμε) για μένα είναι ένα ξεκάθαρο και μεγάλο ΝΑΙ γιατί πολύ απλά αν η κυβέρνηση για οποιονδήποτε λόγο νουθετείτε από έναν επιχειρηματία σίγουρα , γιατί να μην το κάνει και με περισσότερους ?
Και αυτόματα καταλαβαίνεις πως μετά δύσκολα θα βρει χώρο και χρόνο να κάνει κάτι και για τον λεγόμενο «λαό» γιατί τέτοιος δεν είμαστε ένας ΟΧΛΟΣ της κακιάς ώρας που ονομάζετε ΧΑΒΟΥΖΑ είμαστε.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ άλλο λέω, αλλά δεν περιμένω ότι θα με καταλάβετε. Πας μη Έλλην βάρβαρος είπαμε.eorptol1 έγραψε:Αποστόλη σε αρέσει δεν σε αρέσει να το ακούς ο μαρινακης είναι ο αφανής πρωθυπουργός και έχει πιασμένο τον κουλη από τα κακαλα αν έχει...... Οι άλλοι τα χωνανε στον μαρινακη αλλά δεν τον ακουμπουσαν, αυτοί τον προσκυνάνε.....
Τέλος των off- topic.
- Kostomanolis
Εγώ πάντως μαζί σου είμαι... 
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Πάλι pole position το poulain μου Charles Leclerc!
.

.
- ΑποστόληςΑ
Προηγήθηκε Ο.Α.Ρ.Η.Σ. με 2-0 της ΑΕΛ, αλλά ισοφαρίστηκε. 2-2 στο 40΄. Στην ισοφ'αριση πήρε κίτρινη ο Warda.

- john4serres
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Αυτός το κάρφωσε;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τρελό τρολαρισμα ο ουαρντα.Τους βάζει γκολ και τους ζητάει συγνώμη 

- 
				spiridoula