Abel Fernando Moreira Ferreira
- ΑποστόληςΑ
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Αυτό
Πάρε και την Κ20 στις προπονήσεις και κάνε μαζί τους και κανα εσωτερικό φιλικό. Δε θα το μετανιώσουμε. Και αν γίνεται σε συνεργασία με τον Παυλάρα να περάσετε κοινό τρόπο τακτικής αντιμετώπισης του παιχνιδιού.
Και, πιάσε τον Αντελίνο και το Λεό να σου δώσουν αμέσως τα αποδυτήρια κ να περάσουν στην υπόλοιπη ομάδα πως συνεχίζεται η πάλη.
και αυτόkataramenos5 έγραψε: ...Στα παπακια μου οι κουπες κι οι μαστραπαδες της λιγδας .Δωστε στον ανθρωπο το χρονο και τα εργαλεια να μας δειξει τι μπορει να πετυχει αυτη η φιλοσοφια και σταση ζωης .Ο τυπος ειναι για μεγαλα πραγματα.
ΥΓ Και μονο που θ ακουω ..Πορτογαλικα στις συνεντευξεις τυπου ψηνομαι .![]()
Μια ευχή:pilotos έγραψε:Έχει πει πολύ ωραία πράγματα για τη φιλοσοφία του στη ζωή του.
Απίστευτες ατάκες που δείχνουν καταρχήν συγκροτημένο άνθρωπο και καλλιεργημένο.
Άνθρωπος με ιδανικά και αξίες μέσα του.
Πάρε και την Κ20 στις προπονήσεις και κάνε μαζί τους και κανα εσωτερικό φιλικό. Δε θα το μετανιώσουμε. Και αν γίνεται σε συνεργασία με τον Παυλάρα να περάσετε κοινό τρόπο τακτικής αντιμετώπισης του παιχνιδιού.
Και, πιάσε τον Αντελίνο και το Λεό να σου δώσουν αμέσως τα αποδυτήρια κ να περάσουν στην υπόλοιπη ομάδα πως συνεχίζεται η πάλη.
- navigator11
Αυτά ήθελα να γράψω κι εγώ, βλέποντας μόλις το βίντεο από την παρουσίαση. Τα πρώτα λεπτά δηλαδή, που αναλύει τις σκέψεις του, πριν ξεκινήσουν να τον ρωτάνε λαλακίες τα αρδοχάιβανα. Ο άνθρωπος έχει Σ-Υ-Γ-Κ-Ρ-Ο-Τ-Η-Σ-Η & Ε-Π-Ι-Π-Ε-Δ-Ο, πρωτίστως σαν άτομο. Να τον βοηθήσουμε όλοι μας να πετύχει. Να τον στηρίξουμε λυσσαλέα, ακόμα και αν δεν ξεκινήσει η σεζόν ιδεατά. Ειλικρινά, χάρηκα ιδιαίτερα από όσα τον άκουσα να λέει. Ενθουσιάστηκα.
Μιλώντας σήμερα με φανατικό Πορτογάλο της Benfica(άνδρας της ξαδέρφης μου που τόσο καιρό ήθελα να τον ρωτήσω) , μου είπε αυτολεξεί :
"Hope you win the championship again !!!! I like the coach very much!!! Nice attacking football!!
I wanted him for Benfica when Rui Vítoria left last year. Have faith. You have a Portuguese coach now...it’s different"
Που ασχολείται πολύ και παρακολουθεί. Άλλος ένας λόγος για να είμαστε ήρεμοι με τον Abel, είναι ο καταλληλοτερος για να μας πάει στο επόμενο level.
"Hope you win the championship again !!!! I like the coach very much!!! Nice attacking football!!
I wanted him for Benfica when Rui Vítoria left last year. Have faith. You have a Portuguese coach now...it’s different"
Που ασχολείται πολύ και παρακολουθεί. Άλλος ένας λόγος για να είμαστε ήρεμοι με τον Abel, είναι ο καταλληλοτερος για να μας πάει στο επόμενο level.
- navigator11
3 πέναλτι πήρε για να σε πετάξει εκτός ομίλων πέρσι. Με το ένα αρχιμουφάτο. Στοιχειώδη τσίπα, αν διαθέτει, εύλογα αυτά που σου απάντησε. 

Πολύ καλές εντυπώσεις απ την χθεσινή συνέντευξη κι απ το βιντεάκι της φιλοσοφίας του για ποδόσφαιρο-ζωή...
Με φάνηκε παθιασμένος με τη δουλειά του και λάτρης της επιμονής, μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει πολύ, δηλαδή να καταφέρει αυτό που αναλαμβάνει, ανταποκρινόμενος έτσι στις απαιτήσεις του εαυτού του και των άλλων...
Αν έχει και την απαιτούμενη ικανότητα στην διαχείριση χαρακτήρων και στηριχτεί 100%, εκτιμώ ότι θα πετύχει...
Με φάνηκε παθιασμένος με τη δουλειά του και λάτρης της επιμονής, μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει πολύ, δηλαδή να καταφέρει αυτό που αναλαμβάνει, ανταποκρινόμενος έτσι στις απαιτήσεις του εαυτού του και των άλλων...
Αν έχει και την απαιτούμενη ικανότητα στην διαχείριση χαρακτήρων και στηριχτεί 100%, εκτιμώ ότι θα πετύχει...
Εγώ βάζω ένα καφεδάκι στοίχημα με τον Αποστόλη αν θέλει , ότι Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη δε θα δει ο Πορτογάλος Τσιώλης.
Επίσης κατ , μιας και εντυπωσιάστηκες , ο τύπος στα 30 του έπρεπε να είναι κυνηγός και μπήχτης (βλέπε Ουαρντά) κι όχι να γράφει σε μπλοκάκια. Μη βγει κανάς ντιγκιντανγκας με τις πολλές σημειώσεις λέω γω.
Επίσης κατ , μιας και εντυπωσιάστηκες , ο τύπος στα 30 του έπρεπε να είναι κυνηγός και μπήχτης (βλέπε Ουαρντά) κι όχι να γράφει σε μπλοκάκια. Μη βγει κανάς ντιγκιντανγκας με τις πολλές σημειώσεις λέω γω.
ναι ναι...πέρυσι ψιλομαλώναμε μετά το 1-1 και έλεγε είστε τυχεροί γιατί παίξαμε πολύ καλύτερα κι εγώ του έλεγα για το πέναλτυ κλπnavigator11 έγραψε:3 πέναλτι πήρε για να σε πετάξει εκτός ομίλων πέρσι. Με το ένα αρχιμουφάτο. Στοιχειώδη τσίπα, αν διαθέτει, εύλογα αυτά που σου απάντησε.
- ΑποστόληςΑ
Καταρχήν είμαι πολύ ικανοποιημένος για την επιλογή μας σε προπονητή και για την επαγγελματική στάση και του προπονητή αλλά και του Μπράνκο.
Έδειξε θετικά στοιχεία που τα περιγράψατε αλλά και "ψεγάδια" στην χθεσινή παρουσίαση που εύχομαι να μείνουν έτσι καθώς υπάρχει πάντα το ελαφρυντικό του μικρού διαστήματος προσαρμογής.
Θα αναφέρω μόνο το ψεγάδι που μου χτύπησε κατευθείαν στο βίντεο που προλόγισε την παρουσίαση του και ήταν η φράση του "δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα αλλά θα παλεύουμε". Είτε δείχνει ότι ακόμη δεν μπήκε στον dna του ότι εδώ μόνο όταν πηγαίνεις για να κερδίζεις πάντα και να κάνεις το 36 στα 36 μπορείς να πετύχεις ότι πετύχαμε πέρσι και κάθε μη νίκη ισούται με απομάκρυνση από τους στόχους. Αρα δεν πρέπει να περνάς με τέτοιες εκφράσεις και στους παίκτες σου ότι είναι αποδεκτές ή αναμένονται ή επιτρέπονται οι μη νίκες τουλάχιστον από την μεριά του.
Έδειξε θετικά στοιχεία που τα περιγράψατε αλλά και "ψεγάδια" στην χθεσινή παρουσίαση που εύχομαι να μείνουν έτσι καθώς υπάρχει πάντα το ελαφρυντικό του μικρού διαστήματος προσαρμογής.
Θα αναφέρω μόνο το ψεγάδι που μου χτύπησε κατευθείαν στο βίντεο που προλόγισε την παρουσίαση του και ήταν η φράση του "δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα αλλά θα παλεύουμε". Είτε δείχνει ότι ακόμη δεν μπήκε στον dna του ότι εδώ μόνο όταν πηγαίνεις για να κερδίζεις πάντα και να κάνεις το 36 στα 36 μπορείς να πετύχεις ότι πετύχαμε πέρσι και κάθε μη νίκη ισούται με απομάκρυνση από τους στόχους. Αρα δεν πρέπει να περνάς με τέτοιες εκφράσεις και στους παίκτες σου ότι είναι αποδεκτές ή αναμένονται ή επιτρέπονται οι μη νίκες τουλάχιστον από την μεριά του.
- Μπαρκαρούτσος
giapas έγραψε:Εγώ βάζω ένα καφεδάκι στοίχημα με τον Αποστόλη αν θέλει , ότι Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη δε θα δει ο Πορτογάλος Τσιώλης.
Κακώς κράζεις. Και τον Lucescu τον κράζαμε, αλλά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.
Κι ο Fereira του ίδιου επιπέδου προπονητής είναι. Από τη Ξάνθη της Πορτογαλίας ήρθε, άρα έχω ελπίδες.