Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Αφου η ομαδα εχει μπει στα ρανταρ αραβων κτλ ας κοιταξει η παε να εχει καλες ρητρες στον Μπισε,Κρεσπο πχ μην τρεχουμε μετα.
Κατά τα αλλα ένα 8αρη κ κοουτς για τωρα.
Κατά τα αλλα ένα 8αρη κ κοουτς για τωρα.
- paok re niamou
ακουνε και διαβαζουν τα αθηνεζικα και εντοπια μεσα, και μετα τα γραφουν εδω μεσα...barlow4 έγραψε:Ουζουνίδη Δώνη για αυτοτιμωρια ,να έρθει η εξιλέωση κ μετά η θέωση.
Και αν δεν έρθει , άγγελο για σίγουρο αποτέλεσμα.Διπλο στο Μπερναμπέου κ ήττα εντός από Παναιτωλικό.
οσο του κοβει του καθενα, αυτο δεν αλλαζει......
Τον Λεμονη να παρουμε να μας πει και τα μυστικα του γαβρου, και τον καραπαπαρα μαζι πακετο .....
++++++++++++++++++jibbie έγραψε:ετσι ειναι αγαπουλες. τωρα που γνωριστηκαμε καλυτερα, θα σας πηδαμε χωρις σκουφακι.
συγνώμη παιδιά αλλά αυτό είναι το σχόλιο για την φυγή του Σκουφέσκου
Έφυγε το Μαράκι από το σπίτι της κ πάει Τούμπα ή Μακεδονία Παλάς..
Οι οποίες εξελίξεις θα δρομολογηθούν σε ένα μισάωρο από τώρα.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Φέρτε τον χαγκαν να τελειώνουμε είναι και παοκτσακι με βοηθό ουντεζε ιφεανι που ψάχνει δουλειά!
- navigator11
Όσο του κόβει του καθενός, όντως. Εσένα, ας πούμε, δε σου πέρασε καν από το μυαλό ότι είναι ειρωνικό το ποστ αυτό!paok re niamou έγραψε:ακουνε και διαβαζουν τα αθηνεζικα και εντοπια μεσα, και μετα τα γραφουν εδω μεσα...barlow4 έγραψε:Ουζουνίδη Δώνη για αυτοτιμωρια ,να έρθει η εξιλέωση κ μετά η θέωση.
Και αν δεν έρθει , άγγελο για σίγουρο αποτέλεσμα.Διπλο στο Μπερναμπέου κ ήττα εντός από Παναιτωλικό.
οσο του κοβει του καθενα, αυτο δεν αλλαζει......
Τον Λεμονη να παρουμε να μας πει και τα μυστικα του γαβρου, και τον καραπαπαρα μαζι πακετο .....
Δεν μπορεί να γίνεται σοβαρή κουβέντα για τον Ουζουνιδη. Αδυνατώ να το πιστέψω.
Ήμουν από αυτούς που ήμουν εξ αρχής θετικός για τον Λουτσεσκου στηριζόμενος καθαρά σε ποδοσφαιρικά κριτήρια πηγαίνοντας κόντρα στην πλειοψηφία.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο (ποδοσφαιρικά κριτήρια) είμαι κάθετα αντίθετος με την πρόσληψη Ουζουνιδη. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, μόνο το θέμα φυσικής κατάστασης που αντιμετώπισαν οι ομάδες που προπονησε τα τελευταία χρόνια είναι αρκετό. Μόνο στο ενδεχόμενο να κάνει προετοιμασία για μια χρόνια με 60 αγώνες ο Ουζουνιδης με λούζει κρύος ιδρώτας. Και δεν μπαίνω καν σε θέματα τακτικής, κόλλημα με 4-4-2 και πάει λέγοντας.
Επαναλαμβάνω, δεν μπορεί να γίνεται σοβαρή συζήτηση για Ουζουνιδη, νομίζω και αυτοί που κρατάνε την ψυχραιμία τους μετά το χθεσινό σοκ θα την χάσουν(χάσουμε)...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήμουν από αυτούς που ήμουν εξ αρχής θετικός για τον Λουτσεσκου στηριζόμενος καθαρά σε ποδοσφαιρικά κριτήρια πηγαίνοντας κόντρα στην πλειοψηφία.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο (ποδοσφαιρικά κριτήρια) είμαι κάθετα αντίθετος με την πρόσληψη Ουζουνιδη. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, μόνο το θέμα φυσικής κατάστασης που αντιμετώπισαν οι ομάδες που προπονησε τα τελευταία χρόνια είναι αρκετό. Μόνο στο ενδεχόμενο να κάνει προετοιμασία για μια χρόνια με 60 αγώνες ο Ουζουνιδης με λούζει κρύος ιδρώτας. Και δεν μπαίνω καν σε θέματα τακτικής, κόλλημα με 4-4-2 και πάει λέγοντας.
Επαναλαμβάνω, δεν μπορεί να γίνεται σοβαρή συζήτηση για Ουζουνιδη, νομίζω και αυτοί που κρατάνε την ψυχραιμία τους μετά το χθεσινό σοκ θα την χάσουν(χάσουμε)...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Είπαμε καίει καρδιές το Μαράκι, αλλά όχι και να στηθείς έξω από το σπίτι της με τα κιάλια ρε αδερφέprax έγραψε:Έφυγε το Μαράκι από το σπίτι της κ πάει Τούμπα ή Μακεδονία Παλάς..

- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Πληροφορίες λένε άφησε το σκουφί γιατί στην Αραβία δεν το χρειάζεται! Αν και άλλες πληροφορίες λένε ότι το σκουφί ήταν όρος μέσα στην ρήτρα του!Pater έγραψε:++++++++++++++++++jibbie έγραψε:ετσι ειναι αγαπουλες. τωρα που γνωριστηκαμε καλυτερα, θα σας πηδαμε χωρις σκουφακι.
συγνώμη παιδιά αλλά αυτό είναι το σχόλιο για την φυγή του Σκουφέσκου
- paok re niamou
Φαντάζομαι είσαι μέσα σε εναν θάμνο με τα κυάλια και κόβεις κίνησηprax έγραψε:Έφυγε το Μαράκι από το σπίτι της κ πάει Τούμπα ή Μακεδονία Παλάς..

Κασκαντέρ θα γίνω για την πάρτη της..PAOK_Antarctica έγραψε:Είπαμε καίει καρδιές το Μαράκι, αλλά όχι και να στηθείς έξω από το σπίτι της με τα κιάλια ρε αδερφέprax έγραψε:Έφυγε το Μαράκι από το σπίτι της κ πάει Τούμπα ή Μακεδονία Παλάς..

- paok re niamou
Ξερει ακομα και τι χρωμα ειναι τα εσωρουχα που απλωνει για σ
τεγνωμα

- Mauricio-8-
Πάλι κίνηση στα γραφεία έχουνε πάει εκει Ιβαν Μπράνκο και Μαράκι με Γκαγκάτση.Για να δούμε τι θα βγει.
Παιδιά πρέπει να σταμάτησε να φρικαρετε, έφευγε ο προπονητής, ενταξει, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Και εγω όπως ολοι σας εδώ πέρα είμαι σοκαρισμένος αλλά πρέπει να δούμε τα πράγματα ήρεμα και νηφάλια. Ο Σαββίδης μας έχει βοηθήσει πολύ αλλά ούτε αυτός ούτε ο γιος του είναι ευκολοι άνθρωποι. Άμα ήταν ο κάθε προπονητής που ερχόταν θα έκανε παπαδες, ή τουλάχιστον οι περρισοτεροι. Ο Λουτσεσκου είναι κάλος προπονητής, το έχουμε δει στα γηπεδα τόσο καιρό, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που έκανε ήταν ότι διαχειριστηκε τον Σαββιδη και περιόρισε την παρεμβατικοτητα του,
όσο μπορούσε τουλάχιστον. Όποιον και να φερουμε αμα δεν μπορεί να κάνει το ίδιο δεν νομίζω ότι έχει και πολλές πιθανότητες επιτυχιας.
Ροστερ καλό έχουμε. Θέλουμε ένα προπονητη winner, νεαρό, φιλόδοξο, να έχει κάνει και μια καλή πορεία σε ευρωπη. Θες έναν επιπεδου Premiere league, κορυφαιο. Αν τον βρουν καλως, μέχρι τότε υπομονή και ηρεμία. Οποίος και αν έρθει θα κάνει καιρό να μάθει την ομάδα και τερτιπια του Ιβαν και του Γιωργου.
όσο μπορούσε τουλάχιστον. Όποιον και να φερουμε αμα δεν μπορεί να κάνει το ίδιο δεν νομίζω ότι έχει και πολλές πιθανότητες επιτυχιας.
Ροστερ καλό έχουμε. Θέλουμε ένα προπονητη winner, νεαρό, φιλόδοξο, να έχει κάνει και μια καλή πορεία σε ευρωπη. Θες έναν επιπεδου Premiere league, κορυφαιο. Αν τον βρουν καλως, μέχρι τότε υπομονή και ηρεμία. Οποίος και αν έρθει θα κάνει καιρό να μάθει την ομάδα και τερτιπια του Ιβαν και του Γιωργου.