Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Και εγώ συμφωνώ με το σκεπτικό του μεταγραφακια για τις θέσεις που έχουμε ήδη έναν έμπειρο 30+ . Για το κέντρο μετά τους τραυματισμούς θα χρειαστούμε εμπειρία καθώς και έναν έτοιμο εξτρέμ.
Τα δείγματα του Ιανουαρίου με Μπράνκο τα θεωρώ θετικά και έχοντας εμπιστοσύνη στο μεταγραφικό τιμ περιμένω μια σταδιακή-σταθερη βελτίωση.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα δείγματα του Ιανουαρίου με Μπράνκο τα θεωρώ θετικά και έχοντας εμπιστοσύνη στο μεταγραφικό τιμ περιμένω μια σταδιακή-σταθερη βελτίωση.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι κινήσεις, ειδικά στα χαφ όπου και υπαρχει θέμα, θα πρέπει να κλείσουν εγκαίρως. Και αυτοί, και το αριστερο μπακ και το εξτρεμ θα πρέπει να έρθουν το ταχύτερο. Το κλειδί δεν είναι τόσο τα ονόματα. Με Ιβαν, Μπράνκο και Λουτσι δεν ανησυχώ, θα φερουν παίκτες αξίας. Το ζήτημα και αυτό που καίει είναι τουλαχιστον αυτές οι 3-4 πρώτες μεταγραφές να ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία.
ο Αιλτον της Μπραγκα (αριστερο μπακ) πως σας φαινεται;
δανεικος απο στουγκαρδη ειναι βεβαια, αλλα προσιτη περιπτωση φαινεται. φετος παραδοξως ηταν στη σκια του Sequeira, ωστοσο εχει εξισου καλα χαρακτηριστικα..

Καλησπέρα κι από εμένα.Είμαι σε μια χαλαρώτατη φάση μετά το ντάμπλ και μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου!
Περιμένω πώς και τί να δώ τις καλοκαιρινές μεταγραφές αλλά, είμαι Ήρεμος πιστεύοντας πως θα έρθουν οι παίκτες που πρέπουν στην ομάδα (μεγάλη μούρη ο Μπράνκο!).
Φαίνεται πως τα καλύτερα έρχονται,( ο Πρόεδρος μάλλον είναι έτοιμος να ρίξει καλό χαρτί βλ. αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) ειδικά αν μπορέσουμε να μπούμε ομίλους CH.L. πιστεύω σε εκτόξευση της ομάδας!
Υ.Γ.: Πρέπει = Αρμόζει

Περιμένω πώς και τί να δώ τις καλοκαιρινές μεταγραφές αλλά, είμαι Ήρεμος πιστεύοντας πως θα έρθουν οι παίκτες που πρέπουν στην ομάδα (μεγάλη μούρη ο Μπράνκο!).
Φαίνεται πως τα καλύτερα έρχονται,( ο Πρόεδρος μάλλον είναι έτοιμος να ρίξει καλό χαρτί βλ. αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) ειδικά αν μπορέσουμε να μπούμε ομίλους CH.L. πιστεύω σε εκτόξευση της ομάδας!
Υ.Γ.: Πρέπει = Αρμόζει
-
- ΑποστόληςΑ
«Αποφασίζει ο Κονσεϊσάο...»
Τι αναφέρει δημοσίευμα της Οjogo για το μέλλον του Σέρτζιο Ολιβέιρα και το ενδιαφέρον του #PAOK
ΠΑΟΚ24 19-05-2019, 11:32 Στεργιος Αναστασιαδης
Ένα ακόμα δημοσίευμα από την Πορτογαλία έρχεται να προστεθεί σήμερα στα πολλά που έχουν γραφτεί για την επόμενη ημέρα της καριέρας του Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Πριν από λίγο, η εφημερίδα Ojogo "ανέβασε" στην ιστοσελίδα της θέμα με τίτλο "Η πρόταση που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα", με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει στην Πόρτο τη ρήτρα των 12 εκατομμυρίων για τον Πορτογάλο χαφ, αλλά δύναται να περιμένει τον προγραμματισμό των "Δράκων" για την επόμενη χρονιά πριν κάνει την κίνησή του.
Εν συνεχεία, τονίζεται πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να πληρώσει στην Πόρτο το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ολιβέιρα, με το κείμενο να καταλήγει:
"Η Πόρτο θα χάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι και έτσι δεν είναι σίγουρο πως θα αφήσει εύκολα τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να φύγει. Η απόφαση ανήκει στον Σέρτζιο Κονσεισάο και μπορεί να παρθεί μόνο μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. 25/5, με την Πόρτο να αντιμετωπίζει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας). Υπενθυμίζεται πως ο Ολιβέιρα έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021".
Τι αναφέρει δημοσίευμα της Οjogo για το μέλλον του Σέρτζιο Ολιβέιρα και το ενδιαφέρον του #PAOK
ΠΑΟΚ24 19-05-2019, 11:32 Στεργιος Αναστασιαδης
Ένα ακόμα δημοσίευμα από την Πορτογαλία έρχεται να προστεθεί σήμερα στα πολλά που έχουν γραφτεί για την επόμενη ημέρα της καριέρας του Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Πριν από λίγο, η εφημερίδα Ojogo "ανέβασε" στην ιστοσελίδα της θέμα με τίτλο "Η πρόταση που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα", με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει στην Πόρτο τη ρήτρα των 12 εκατομμυρίων για τον Πορτογάλο χαφ, αλλά δύναται να περιμένει τον προγραμματισμό των "Δράκων" για την επόμενη χρονιά πριν κάνει την κίνησή του.
Εν συνεχεία, τονίζεται πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να πληρώσει στην Πόρτο το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ολιβέιρα, με το κείμενο να καταλήγει:
"Η Πόρτο θα χάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι και έτσι δεν είναι σίγουρο πως θα αφήσει εύκολα τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να φύγει. Η απόφαση ανήκει στον Σέρτζιο Κονσεισάο και μπορεί να παρθεί μόνο μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. 25/5, με την Πόρτο να αντιμετωπίζει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας). Υπενθυμίζεται πως ο Ολιβέιρα έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021".
- ΑποστόληςΑ
Ο Kace αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟ και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30.06.2020. Ο ΠΑΟ προφανώς δεν θα κάνει χρήση της ρήτρας (400.000) για την απόκτηση του παίκτη.
malelinho έγραψε:Ειλικρινά,δεν έχω δει σχεδόν τίποτα από τον Σουηδό. Γενικά,ποτέ δεν με ενθουσίασε η απόκτηση 33χρονου Σκανδιναβού στη θέση 6,ο οποίος μόνο πτωτική πορεία μπορεί να ακολουθήσει στην ηλικία του. Πέραν όλων αυτών,ήρθε η ρήξη χιαστών πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει κάπως ρυθμό. Δεν με ενθουσιάζει,ενώ περίπτωση όπως του Esiti δημιουργεί μεγαλύτερη αισιοδοξία,καθώς είναι 25χρονος και αρκετά εξελίξιμος. Δεν επιμένω ούτε κολλάω σε αυτόν,αλλά από τα βιντεάκια δεν μου φάνηκε καθόλου αργός για βαρύ 6άριobanebane έγραψε:Αυτός ο Εσιτι είναι μισή τρίχα από τα @@ του Βερνμπλουμ,και πολύ λέω.
Ο Βερνμπλουμ παιδια δεν εχει παθει χιαστους αλλα αχιλλειο ...Επισης πολυ επικινδυνος τραυματισμος .Για την ιστορια το αναφερω ,..Σε αλλα νεα. ο Βαρελα μαλλον παει για παραμονη ,ενω για τον Πασχαλακη που ολοι θεωρουν δεδομενο οτι θα μεινει συνεχιζω να πιστευω πως κατα 90% ειναι φευγατος εστω και μετα τα προκριματικα .
Για τον Ρουμανο ουτε καν θα ασχοληθω , θα ακουστουν εκατονταδες ονοματα ,οποτε ενας μανατζερ θα προτεινει κατι θα λενε πτι ενδιαφερθηκε ΠΑΟΚ .
Ο Ζαμπα τελος ,για φετος δεν πωλειται εκτος αν ερθει προταση στα 13-14 εκ. και θελει να φυγει δεδομενης της ρητρας των 20 .Στοιχημα για την ομαδα ειναι να παιξει ch.l να τον δουν και να παιξει του χρονου το καλοκαιρι στους ολυμπιακους με τα χρωματα της Βραζιλιας καθως εκει θα πιασει limit up
Φιλικα
Που το διάβασες ρε γιατρέ!!elvetos giatros έγραψε:Μόλις διάβασα ότι φεύγει ο Ζαμπα
το Onsports δημοσίευσε κάτι σχετικό χτες, αναμασώντας τα όσα έχουν γραφτεί για το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ. Γιατρέ αν έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο, δώσε εικόνα...
- navigator11
Το τι μπουρδολογία έχουμε να διαβάσουμε τις επόμενες εβδομάδες δεν περιγράφεται. Η δική μου προσδοκία είναι, προτού να αναχωρήσει η αποστολή για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, να έχει στο ρόστερ της 2 με 3 νέους παίχτες. Γενικότερα εκτιμώ πως πάνω από 3, προοριζόμενοι για βασικοί εν όψει της νέας σεζόν, δε γίνεται να αποκτηθούν. Και στο σύνολο δεν πιστεύω ότι οι προσθήκες θα είναι πάνω από 6, αντε 7 παίχτες. Ιδανικά θα ήθελα μέχρι τέλη Ιούνη να έχει αποκτηθεί μια παιχτάρα στα εξτρέμ κι ένας πάρα πολύ καλός χαφ, ο Ολιβέιρα ή όποιος άλλος. Αν έχει κλείσει και το θέμα του αριστερού μπακ, θα είναι εξαιρετικό. Να πω την αμαρτία μου, ουδόλως με χάλασε που δε γύρισε ο Σταφυλίδης. Τον συμπαθώ, ΠΑΟΚτσής, ναι, αλλά δεν τον θεωρώ κάτι εξαιρετικό για τα δεδομένα ενός ΠΑΟΚ όπως πιστεύω ότι θα τον κάνει ο Ιβάν.
-
Συγνώμη παιδιά, κι εγώ στο on sports το διάβασαseaman έγραψε:το Onsports δημοσίευσε κάτι σχετικό χτες, αναμασώντας τα όσα έχουν γραφτεί για το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ. Γιατρέ αν έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο, δώσε εικόνα...
Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος ο Ραμίρες (https://www.transfermarkt.com/ramires/p ... eler/54170)
Μεγάλη καριέρα, 32 χρονών, υπάρχει ενδιαφέρον από Μπενφίκα, Φενερ, Ίντερ, Λάτσιο, Μαρσέιγ και 3 ομάδες από Βραζιλία.
Ένα μεγάλο όνομα σαν αυτόν θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ του τσαμπιονς λιγκ. Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι η ηλικία του σε ένα κέντρο που ήδη έχει τα χρονάκια του, αλλά και ο μισθός που θα θέλει.
Όμως είναι ελεύθερος, με απίστευτες εμπειρίες, 50+ συμμετοχές με τη Βραζιλία, διαφημίζει την ομάδα, και το βασικότερο, αγωνιστικά μπορεί να ταιριάξει με κάθε παίκτη σε δυάδα κέντρου. Είτε με καθαρό κόφτη (Βερνμπλουμ) είτε με πιο δημιουργικό (Ολιβέιρα, Μαουρίσιο).
Όνειρο, αλλά τέτοιες περιπτώσεις αξίζουν γιατί σε ανεβάζουν επίπεδο και αγωνιστικά και εμπορικά.
Ιδανικά, θα βρεις τον νέο Ραμίρες για να βγάλεις και κέρδος από την πώλησή του στο μέλλον. Αλλά τέτοιοι παίκτες κοστίζουν. Ο συνονόματός του που ακούστηκε είναι στο ραντάρ μεγάλων κλαμπ (Άρσεναλ κλπ) και κοστίζει γύρω στα 10 μύρια...
Ίσως να έχω υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες της ομάδας και σε τι επίπεδο παίζει μπάλα μεταγραφικά...
Μεγάλη καριέρα, 32 χρονών, υπάρχει ενδιαφέρον από Μπενφίκα, Φενερ, Ίντερ, Λάτσιο, Μαρσέιγ και 3 ομάδες από Βραζιλία.
Ένα μεγάλο όνομα σαν αυτόν θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ του τσαμπιονς λιγκ. Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι η ηλικία του σε ένα κέντρο που ήδη έχει τα χρονάκια του, αλλά και ο μισθός που θα θέλει.
Όμως είναι ελεύθερος, με απίστευτες εμπειρίες, 50+ συμμετοχές με τη Βραζιλία, διαφημίζει την ομάδα, και το βασικότερο, αγωνιστικά μπορεί να ταιριάξει με κάθε παίκτη σε δυάδα κέντρου. Είτε με καθαρό κόφτη (Βερνμπλουμ) είτε με πιο δημιουργικό (Ολιβέιρα, Μαουρίσιο).
Όνειρο, αλλά τέτοιες περιπτώσεις αξίζουν γιατί σε ανεβάζουν επίπεδο και αγωνιστικά και εμπορικά.
Ιδανικά, θα βρεις τον νέο Ραμίρες για να βγάλεις και κέρδος από την πώλησή του στο μέλλον. Αλλά τέτοιοι παίκτες κοστίζουν. Ο συνονόματός του που ακούστηκε είναι στο ραντάρ μεγάλων κλαμπ (Άρσεναλ κλπ) και κοστίζει γύρω στα 10 μύρια...
Ίσως να έχω υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες της ομάδας και σε τι επίπεδο παίζει μπάλα μεταγραφικά...
-
Nicalae Stanciu πολύ καλός παίκτης αλλά δυστυχώς διαψεύστηκε. Σαν αντικαταστάτης του El Kddouri πιο πολύ.
Σαν προτεραιότητες βλέπω προσθήκη αριστερού μπακ και μέσου , δηλ. αντικαταστάτες Vieirinha και Mauricio.
Νομίζω ιδανικές περιπτώσεις τέτοιων ο Coentrao και ο Gudelj.
Aπό κει και πέρα στοίχημα να παραμείνει και ο Oliveira με τον Varela.
Οι λοιπές μεταγραφές μάλλον σε συνάρτηση με αποχωρήσεις αποδεσμεύσεις.
Αν είναι να φέρουμε Ramires καλύτερα το ταλεντάκι από Βραζιλία!
Σαν προτεραιότητες βλέπω προσθήκη αριστερού μπακ και μέσου , δηλ. αντικαταστάτες Vieirinha και Mauricio.
Νομίζω ιδανικές περιπτώσεις τέτοιων ο Coentrao και ο Gudelj.
Aπό κει και πέρα στοίχημα να παραμείνει και ο Oliveira με τον Varela.
Οι λοιπές μεταγραφές μάλλον σε συνάρτηση με αποχωρήσεις αποδεσμεύσεις.
Αν είναι να φέρουμε Ramires καλύτερα το ταλεντάκι από Βραζιλία!
Κοντά είσαι στην πενια, ως συνήθωςnavigator11 έγραψε:Το τι μπουρδολογία έχουμε να διαβάσουμε τις επόμενες εβδομάδες δεν περιγράφεται. Η δική μου προσδοκία είναι, προτού να αναχωρήσει η αποστολή για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, να έχει στο ρόστερ της 2 με 3 νέους παίχτες. Γενικότερα εκτιμώ πως πάνω από 3, προοριζόμενοι για βασικοί εν όψει της νέας σεζόν, δε γίνεται να αποκτηθούν. Και στο σύνολο δεν πιστεύω ότι οι προσθήκες θα είναι πάνω από 6, αντε 7 παίχτες. Ιδανικά θα ήθελα μέχρι τέλη Ιούνη να έχει αποκτηθεί μια παιχτάρα στα εξτρέμ κι ένας πάρα πολύ καλός χαφ, ο Ολιβέιρα ή όποιος άλλος. Αν έχει κλείσει και το θέμα του αριστερού μπακ, θα είναι εξαιρετικό. Να πω την αμαρτία μου, ουδόλως με χάλασε που δε γύρισε ο Σταφυλίδης. Τον συμπαθώ, ΠΑΟΚτσής, ναι, αλλά δεν τον θεωρώ κάτι εξαιρετικό για τα δεδομένα ενός ΠΑΟΚ όπως πιστεύω ότι θα τον κάνει ο Ιβάν.

Παίδες συμβουλή, μην διαβάζετε τίποτα...
Χαλαρώστε κι απολαύστε
SM-G965F