Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
Συμφωνώ με παοκοβιο, θα μου επιτρέψει όμως να προσθέσω την ανάγκη απόκτησης τερματοφυλακα.
Ειδικά μετά τα σημερινά, δεν το είδα το ματς, είναι αδηρητη.
Ειδικά μετά τα σημερινά, δεν το είδα το ματς, είναι αδηρητη.
- navigator11
Εγώ να προσθέσω και βοηθό φυσιοθεραπευτού. Αν μου επιτρέπετε δηλαδή. Μέχρι στιγμής δεν μπήκα στη διαδικασία να παρακολουθησω ούτε δευτερόλεπτο από τα φιλικά. Ομολογώ ότι έχει υπάρξει μέχρι στιγμής σοφή επιλογή.
- falconakis
Αισχος! Δεν είναι ομάδα αυτή! Θέλουμε 22 καλές μεταγραφές νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή και φυσικά καινούργιο ιατρικό και προπονητικό επιτελείο! Καινούριο γήπεδο και πρόεδρο! Χμμ μήπως τελικά θέλουμε εμείς καινούρια μυαλά; Για να ηρεμήσουμε λίγο.
..
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
..
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ και μάλιστα όχι μόνο κάτω απ το κέντρο, αλλά και στο κέντρο...Χαρίσης και Μαουρίτσιο δεν βρίσκονται...Νομίζω πως η σημερινή εμφάνιση της ομάδας δεν έχει να κάνει τόσο με εμάς όσο με τους Δανούς που ασκούν μια απίστευτη πίεση με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορούμε να αλλάξουμε 3-4 πάσες κάτω από το κέντρο...Ωστόσο είναι φανερό πως θέλει δουλειά η ομάδα σ αυτό το κομμάτι...
Συνοψίζοντας για το φιλικό...Π.Α.Ο.Κ. - Νόρτσελαντ 1-2 (ημίχρονο 0-2, για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό φέτος)...
Πολύ πιο "έτοιμοι" έδειξαν οι Δανοί (κανονική ομάδα), όντας όμως και πιο "μπροστά" από μας στην προετοιμασία...
Πολλά ατομικά λάθη και στην άμυνα, όποτε δεχόμαστε πίεση ψηλά...Κρέσπο-Μιχόιεβιτς ειδικά, εκτέθηκαν...
Ένας χαφ, στυλ Νάτχο, θεωρώ ότι θα βοηθούσε πολύ στον τομέα της κυκλοφορίας...Επειγόντως ΦΟΡ...Ο Μύστα δεν ξέρει την θέση του μοναδικού φορ κορυφής...Τον έβγαλαν πολλές φορές off side και χθες...Χρειάζεται χρόνο...
Ο Ενρίκε έχω την εντύπωση ότι θα είναι ο ένας ξένος "προτεινόμενος προς αποχώρηση"...Μάτια "άδεια" (και) χθες... Φαίνεται καθαρά ότι θέλει να δείξει πως δικαιούται να μείνει, δεν του βγαίνει κι έτσι εκνευρίζεται (κακώς) πολύ...
Εντύπωση μου έκανε ότι ο Λάμπρου δοκιμάστηκε αριστερά, παράλληλα με το ότι ο Βιέρι δεν "ανέβαινε" καθόλου...
Για μια ακόμα φορά σχεδόν ανούσια η παρουσία του Λημνιού, που φαίνεται καλύτερος μόνο όταν έχει χώρους...
Μου λείπει ήδη ο Τζάλμα κι αν ρωτούσε κανένας τον Μάτος, εκτιμώ ότι θα λεγε το ίδιο, στον υπερθετικό βαθμό...
Προχωράμε για τους 1ους ευρωπαϊκούς αγώνες, με συγκρατημένη αισιοδοξία, λόγω αποδυνάμωσης της Βασιλείας...
Εύχομαι στο μοντάρισμα της ομάδας ο Λου να καταφέρει να "κρύψει" τα κενά μας, που δεν αναπληρώθηκαν έγκαιρα, πάντα με βάση όσα έχει ζητήσει-ζητάει, δίχως να εμπιστευθεί τώρα όποιον νέο παίχτη έρθει, όπως δήλωσε χθες!!

Τι εννοείς Dim?Dimg4 έγραψε:Για τον ρουμανο συντομα στις οθονες σας... χωρις να φταιει 100% αυτοςDimitris_L4 έγραψε:Πουλο ολοι...ρουμανε γκοου βιλατζ ασχετε..μιχελ σπιτι σου..σαββιδη στα τρωνε..χαχαχαχαχαχ
Ξέρεις κάτι στα σίγουρα ή έχεις κάποιου είδους διαίσθηση?
Υ.Γ. Μήπως έχει να κάνει κάτι και με τον πρόωρο αποκλεισμό της Πορτογαλίας απ το Μουντιάλ?
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2-2, 29.06.2018 HIGHLIGHTS":
https://www.dailymotion.com/video/x6n61ig
PAOK 1-2 FC Nordsjælland, 02.07.2018 HIGHLIGHTS:
https://www.dailymotion.com/video/x6nf74p
Αυτός που κάνει το εγκληματικό λάθος στο 0-2 είναι ο Mihojevic, αν δεν κάνω λάθος, ε;
https://www.dailymotion.com/video/x6n61ig
PAOK 1-2 FC Nordsjælland, 02.07.2018 HIGHLIGHTS:
https://www.dailymotion.com/video/x6nf74p
Αυτός που κάνει το εγκληματικό λάθος στο 0-2 είναι ο Mihojevic, αν δεν κάνω λάθος, ε;
- ΑποστόληςΑ
Δεν ειναι και καποιο νεο πως ο σαντος ειναι η καψουρα του ιβαν γκοραν. Τωρα για λεπτομερειες ας το αφησουμε για τωρα για να μην δημιουργηθει κλιμαgoran 64 έγραψε:Τι εννοείς Dim?Dimg4 έγραψε:Για τον ρουμανο συντομα στις οθονες σας... χωρις να φταιει 100% αυτοςDimitris_L4 έγραψε:Πουλο ολοι...ρουμανε γκοου βιλατζ ασχετε..μιχελ σπιτι σου..σαββιδη στα τρωνε..χαχαχαχαχαχ
Υ.Γ. Μήπως έχει να κάνει κάτι και με τον πρόωρο αποκλεισμό της Πορτογαλίας απ το Μουντιάλ?
- ΑποστόληςΑ
Έχει πλάκα να διαβάζεις τους ΑΡΔ.
Ο ένας πχ ισχυρίζεται ότι στις 12/7 παίζει ο ΠΑΟΚ με την Genk. O άλλος επιμένει ότι παίζουμε με την Γάνδη (Gent).
Και οι δύο πάντως συμφωνούν στη μέρα και την ώρα (19:00).
Ο ένας πχ ισχυρίζεται ότι στις 12/7 παίζει ο ΠΑΟΚ με την Genk. O άλλος επιμένει ότι παίζουμε με την Γάνδη (Gent).
Και οι δύο πάντως συμφωνούν στη μέρα και την ώρα (19:00).
- kataramenos5
Ντιμ ,σταματα να παιζεις με τους αρδ ρε τρελεDimg4 έγραψε:Δεν ειναι και καποιο νεο πως ο σαντος ειναι η καψουρα του ιβαν γκοραν. Τωρα για λεπτομερειες ας το αφησουμε για τωρα για να μην δημιουργηθει κλιμαgoran 64 έγραψε:Τι εννοείς Dim?Dimg4 έγραψε: Για τον ρουμανο συντομα στις οθονες σας... χωρις να φταιει 100% αυτος

- paokovios1974
Αν χάσουμε και στο επόμενο φιλικό καλύτερα να προχωρήσουν οι δραστικές αλλαγές που χρειάζονται. Σωστός ο ντιμ.
Εγω ακουσα οτι καπου μπλεκεται και ο Στεφενς που ειχαμε πει στον αποχαιρετισμο του οτι καποια στιγμη θα επανελθει.
Εγω ακουσα οτι καπου μπλεκεται και ο Στεφενς που ειχαμε πει στον αποχαιρετισμο του οτι καποια στιγμη θα επανελθει.
Οι φιλικοί αγώνες είναι μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας κάθε ομάδος και χρησιμεύουν για πειραματισμούς και εξαγωγή συμπερασμάτων από τον προπονητή για τον κάθε ποδοσφαιριστή και την ομάδα σαν σύνολο.
Αυτό που προσωπικά, αλλά και ένα φίλο εργοφυσιολόγο μας ανησυχεί, είναι η συχνότητα των προπονήσεων και τα πολλά ρεπό. Στο 1ο στάδιο της προετοιμασίας, ρεπό το πρωί πριν από κάθε αγώνα του απογεύματος, ρεπό και πάλι το επόμενο πρωινό του αγώνα. Μα ο κάθε παίκτης έπαιζε 45΄ λεπτά, δεν χρειαζόταν τέτοια αποσυμπίεση. Επιπλέον, δύο μέρες ρεπό μετά την επιστροφή και πολλοί παίκτες μας μπάνιο και ουζάκια στη Χαλκιδική. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτές τις δύο ημέρες πριν τη νέα αναχώρηση, θα γίνουν δύο μόνο πρωινές προπονήσεις.
Την εποχή αυτή οι ποδοσφαιριστές πρέπει να λιώνουν στην προπόνηση για να ανταπεξέλθουν όλη τη σεζόν, ειδικά όταν προβλέπονται πολλαπλές υποχρεώσεις. Συνηθίζεται η ένταση και συχνότητα των προπονήσεων να ελαττώνεται 7 μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, έτσι ώστε να μην είναι "σφιγμένοι" οι μύες των παικτών. Μην δούμε τους ποδοσφαιριστές μας να πετάνε με τη Βασιλεία και να σέρνονται τον Σεπτέμβριο, όπως είχε γίνει το 2010, όταν με Άγιαξ και Φενέρ τρέχανε επί 90΄, ακόμα και 120΄, αλλά Σεπτέμβριο-Οκτώβριο...
Ελπίζουμε να πέφτουμε έξω σε όλους τους παραπάνω φόβους μας.
Αυτό που προσωπικά, αλλά και ένα φίλο εργοφυσιολόγο μας ανησυχεί, είναι η συχνότητα των προπονήσεων και τα πολλά ρεπό. Στο 1ο στάδιο της προετοιμασίας, ρεπό το πρωί πριν από κάθε αγώνα του απογεύματος, ρεπό και πάλι το επόμενο πρωινό του αγώνα. Μα ο κάθε παίκτης έπαιζε 45΄ λεπτά, δεν χρειαζόταν τέτοια αποσυμπίεση. Επιπλέον, δύο μέρες ρεπό μετά την επιστροφή και πολλοί παίκτες μας μπάνιο και ουζάκια στη Χαλκιδική. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτές τις δύο ημέρες πριν τη νέα αναχώρηση, θα γίνουν δύο μόνο πρωινές προπονήσεις.
Την εποχή αυτή οι ποδοσφαιριστές πρέπει να λιώνουν στην προπόνηση για να ανταπεξέλθουν όλη τη σεζόν, ειδικά όταν προβλέπονται πολλαπλές υποχρεώσεις. Συνηθίζεται η ένταση και συχνότητα των προπονήσεων να ελαττώνεται 7 μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, έτσι ώστε να μην είναι "σφιγμένοι" οι μύες των παικτών. Μην δούμε τους ποδοσφαιριστές μας να πετάνε με τη Βασιλεία και να σέρνονται τον Σεπτέμβριο, όπως είχε γίνει το 2010, όταν με Άγιαξ και Φενέρ τρέχανε επί 90΄, ακόμα και 120΄, αλλά Σεπτέμβριο-Οκτώβριο...
Ελπίζουμε να πέφτουμε έξω σε όλους τους παραπάνω φόβους μας.