Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 4/03, 15:00, Novasports2
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 4/03, 15:00, Novasports2
Τραγικά λάθη σήμερα... 2η ανατροπή δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε... Το κέντρο μας απλά τραγικό σήμερα...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- episimos73
Όλα στραβά σήμερα, όλες οι κόντρες δικές τους, πολλά δικά μας λάθη. Αν το γυρίσουμε, το σηκώσαμε κιόλας. 

Δεν έχουν ψυχή δύσκολα να αλλάξουν πολλά μέχρι το τελος
στα επόμενα 30 λεπτά θα κριθεί σχεδόν ένα πρωτάθλημα.
Εκεί στα πλάγια όλο μαλακίες κάνουμε. Μια φάση δεν καθαρίσαμε και ο Μουνιάς είναι πάντα ξεμαρκάριστος να σπάει μπάλα
Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που "άδειασε" το απόγευμα της Δευτέρας... Τη Δευτέρα είχαμε παραδοχή ήττας και ιδού τα αποτελέσματα. Αν γίνει ανατροπή θα είναι άθλος κόντρα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς δαίμονες.
- episimos73
Μάλλον ο Βαρέλα κρατάει φίλε...έτσι φαίνεται στο ριπλέι.takis4 έγραψε:πεναλτι στο βαρελα ρε πουταναριο
Ποια παραδοχη ηττας;
Την πεμπτη...επαναληψη απο την προηγουμενη βδομαδα παιξαμε; φουλ μπαλαρα; ε σημερα σερνομαστε. Καποια φορα θα γινοταν!
Την πεμπτη...επαναληψη απο την προηγουμενη βδομαδα παιξαμε; φουλ μπαλαρα; ε σημερα σερνομαστε. Καποια φορα θα γινοταν!
Kαι οι παίχτες άνθρωποι είναι, αντί να είναι στο +4, βλέπουν τους κόπους τους χαμένους εξωαγωνιστικά, τι να πεις παραπάνωGI4NNEN4 έγραψε:Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που "άδειασε" το απόγευμα της Δευτέρας... Τη Δευτέρα είχαμε παραδοχή ήττας και ιδού τα αποτελέσματα. Αν γίνει ανατροπή θα είναι άθλος κόντρα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς δαίμονες.
Βέβαια, για να είμαστε και σωστοί, στο ελλαδισταν για να το σηκώσεις πρέπει να σπάσεις ότι ρεκόρ υπάρχει από καταβολής πρωταθλήματος.. Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες και γι αυτό ΔΕΝ φταίει η ομάδα..
ΠΟΥΤΑΝΑ χαβουζα..
ΠΟΥΤΑΝΑ χαβουζα..