Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Δε με τρομάζει καθόλου η κουλα. Πάθος ναι, κωλοφαρδία ναι αλλα την ποιότητά μας δεν την φτανειε την καμια.
Με το μαχαίρι στα δόντια στα ντέρμπι που λέει και ο Πάμπλο
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Παλαιολόγος
αποκλειεται φωτοσοπ θα ναι,να δες και τα μαλλια του μανι μανι
φωτοσοπια παιδια
δεν κανει τετοια πραγματα ο βρανιες ποτε
Γνωμη σου. Ειναι προπονηταρα και διαβαζει αριστα το παιχνιδι στην εξελιξη του. Η διαχειριση του δευτερου ημιχρονου που ολοι περιμεναμε να κλαταρουν, ηταν φοβερη. ΑΛλα με μας θα χασουν γιατι απλα ειμαστε καλυτεροι.CCCP έγραψε:Δεν ειναι προπονηταρα, οι ιδιοι οι αεκτζηδες κραζουν τα λαθη του συνεχεια αλλωστε, απλα ειναι κανονικος προπονητης. Και η αλλη διαφορα ξες πια ειναι? Οτι ειναι κανονικος προπονητης οποιος ειναι στην ομαδα ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.Dimg4 έγραψε:θα κλαταρει η κουλα, δεν εχει ροστερ η κουλα... και βλεπω μια κουλα να παταει τον γκει και να του κανει πασουλες τωρα...
οταν λεμε μην υποτιματε νομιζετε θεοποιουμε. Εχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ η κουλα και απλα εχει παρει το 1000% απο 12-13 παικτες.
Αμα εφερνες κι εσυ ενα κανονικο προπονητη και τον κρατουσες και πανω απο ενα χρονο, στα ιδια επιπεδα ΟΜΑΔΑΣ θα εισουν, που τα πλησιαζεις ετσι κι αλλιως. Αλλα εμεις φεραμε το Στανογιεβιτς. (θα μαθουμε ποτε αραγε ποιος τον εφερε?)
- aspromaura ioannina
nothu έγραψε:Ο αλλος σα λεσβια ειναι ρε φιλε.

Οdi τι λες? το δευτερο ημιχρονο το ειδες? Μια χαρα τον επαιξαν τον γκει, passing game και κατοχη μπαλας.Odi έγραψε:Πολύ κουραστική ομάδα αυτή η ΑΕΚ ρε παιδί μου..
Κλωτσιά, γιόμα κ άγιος ο Θεός, καμιά συνεργασία, κλινική νεκρή σε όλο το ματς απέναντι σε ένα πιο νεκρό γαύρο, έβαλε δύο γκολ με το ένα πιο απίστευτο από το άλλο.
Στο πρώτο κάνει σέντρα ο Μπακακης με το αριστερό (!!!) και βρίσκει τον Χριστοδουλόπουλο να κάνει κεφαλιά περπατώντας χωρίς άλμα ανάμεσα σε πέντε αμυντικούς (!!!!!) και στο δεύτερο πάει ο Ρομαό και σκοντάφτει αρκετά για να σκοράρει ο Αραούχο. Απίστευτα πράγματα.
Αρσενική λεσβία χαχαχαnothu έγραψε:Ο αλλος σα λεσβια ειναι ρε φιλε.
- aspromaura ioannina
Να θυμησω οτι η κουλα που δεν ξεφουσκωνει με τιποτα, στα τελευταια εξι ματς εχει φερει δυο λευκες ισοπαλιες με Λαρισα και Σμυρνη, ενω στα δυο ματς που επαιξε στο τηγανι, στο κυπελλο ηταν για 4αρα, στο δε πρωταθλημα ειδαμε ενα ψοφιμι να κεριδιζει μεσα στο τελευταιο 5λεπτο ενα αλλο ψοφιμι.
Δεν μπορω να καταλαβω πως σας ενθουσιαζει αυτη η ομαδα ρε σεις. Εγω βλεπω 8-9 μετριους παιχτες να πλαισιωνονται με 2-3 πολυ καλους παιχτες και αυτο ειναι ολο.
Δεν μπορω να καταλαβω πως σας ενθουσιαζει αυτη η ομαδα ρε σεις. Εγω βλεπω 8-9 μετριους παιχτες να πλαισιωνονται με 2-3 πολυ καλους παιχτες και αυτο ειναι ολο.
Αλλο η ποιοτητα αλλο το υποτιθεμενο ξεφουσκωμα. Το οτι εκανε γκελες τι σημαινει? δεν ειναι η μπαρτσελονα, ειπαμε. κατωτερη ποιοτικα ειναι, αλλα σε τρεξιματα ειναι η καλυτερη.
- kataramenos5
και πως.Το 1-1 ειναι σκηνη απο μπιλιαρδο οχι ποδοσφαιρο.Απιστευτο φαρδος η ξαδερφηaspromaura ioannina έγραψε: στο δε πρωταθλημα ειδαμε ενα ψοφιμι να κεριδιζει μεσα στο τελευταιο 5λεπτο ενα αλλο ψοφιμι.
aspromaura ioannina έγραψε:Να θυμησω οτι η κουλα που δεν ξεφουσκωνει με τιποτα, στα τελευταια εξι ματς εχει φερει δυο λευκες ισοπαλιες με Λαρισα και Σμυρνη, ενω στα δυο ματς που επαιξε στο τηγανι, στο κυπελλο ηταν για 4αρα, στο δε πρωταθλημα ειδαμε ενα ψοφιμι να κεριδιζει μεσα στο τελευταιο 5λεπτο ενα αλλο ψοφιμι.
Είναι πάντως πολύ καλή σαν σύνολο, με ρολίστες που κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Στο β΄σήμερα κυκλοφορούσαν πολύ καλά την μπάλα μέχρι να δεχτούν το γκολ. Θέλει προσοχή ο αγώνας, πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να αντέξουμε και το ξύλο από κάτι Σιμόες και Βράνιες. Ελπίζω και ο διαιτητής εκείνο το βράδυ να τους σπάσει τον τσαμπουκά με κάρτες από νωρίς, γιατί με το καλημέρα θα μπουν με πολύ δύναμη, που εμείς στερούμαστε, έχουμε περισσότερο μπαλαδόρους. Και δεν είμαι σίγουρος, ότι σε τέτοιους αγώνες αυτό είναι 100% πλεονέκτημα.
- aspromaura ioannina
Ενταξει δεν ειπα οτι ξεφουσκωσε κιολας αλλα εχει κανει δυο σημαντικες γκελες με πολυ μικρες ομαδες, σε μια περιοδο που ο ΠΑΟΚ εχει παει αερα. Αν μη τι αλλο κατι δειχνουν οι δυο αυτες γκελες και οι εμφανισεις με γαυρο στο τηγανι(στα δικα μου ματια δειχνει οτι δεν εχει υλικο με βαθος). Κι αν ειναι η καλυτερη σε τρεξιματα ας παει σε σκυταλοδρομιες καλυτερα γιατι στον Ναο θα δεινοπαθησει.Dimg4 έγραψε:Αλλο η ποιοτητα αλλο το υποτιθεμενο ξεφουσκωμα. Το οτι εκανε γκελες τι σημαινει? δεν ειναι η μπαρτσελονα, ειπαμε. κατωτερη ποιοτικα ειναι, αλλα σε τρεξιματα ειναι η καλυτερη.

Ακριβως Κατ. Η τυχη την εχει ευνοησει στο επακρο ΚΑΙ φετος.
Ασελγησε επί πτώματος η κούλα και το πτώμα παραλίγο να πάρει την πρόκριση.......
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tωρα αν απαντησω αναλογα θα παει αλλου η κουβεντα οποτε αστοaspromaura ioannina έγραψε:Ενταξει δεν ειπα οτι ξεφουσκωσε κιολας αλλα εχει κανει δυο σημαντικες γκελες με πολυ μικρες ομαδες, σε μια περιοδο που ο ΠΑΟΚ εχει παει αερα. Αν μη τι αλλο κατι δειχνουν οι δυο αυτες γκελες και οι εμφανισεις με γαυρο στο τηγανι(στα δικα μου ματια δειχνει οτι δεν εχει υλικο με βαθος). Κι αν ειναι η καλυτερη σε τρεξιματα ας παει σε σκυταλοδρομιες καλυτερα γιατι στον Ναο θα δεινοπαθησει.Dimg4 έγραψε:Αλλο η ποιοτητα αλλο το υποτιθεμενο ξεφουσκωμα. Το οτι εκανε γκελες τι σημαινει? δεν ειναι η μπαρτσελονα, ειπαμε. κατωτερη ποιοτικα ειναι, αλλα σε τρεξιματα ειναι η καλυτερη.![]()
Ακριβως Κατ. Η τυχη την εχει ευνοησει στο επακρο ΚΑΙ φετος.
Κόντρα σ ένα πτώμα παίζανε. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός.Dimg4 έγραψε:Οdi τι λες? το δευτερο ημιχρονο το ειδες? Μια χαρα τον επαιξαν τον γκει, passing game και κατοχη μπαλας.Odi έγραψε:Πολύ κουραστική ομάδα αυτή η ΑΕΚ ρε παιδί μου..
Κλωτσιά, γιόμα κ άγιος ο Θεός, καμιά συνεργασία, κλινική νεκρή σε όλο το ματς απέναντι σε ένα πιο νεκρό γαύρο, έβαλε δύο γκολ με το ένα πιο απίστευτο από το άλλο.
Στο πρώτο κάνει σέντρα ο Μπακακης με το αριστερό (!!!) και βρίσκει τον Χριστοδουλόπουλο να κάνει κεφαλιά περπατώντας χωρίς άλμα ανάμεσα σε πέντε αμυντικούς (!!!!!) και στο δεύτερο πάει ο Ρομαό και σκοντάφτει αρκετά για να σκοράρει ο Αραούχο. Απίστευτα πράγματα.