Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
desperando έγραψε:Με μπέρδεψε λίγο ο Τέλης.
Έτσι όπως είναι γραμμένο δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλει να πει για τον Χαραλαμποπουλο.
Αν κάποιος τον άκουσε ας γράψει ποιο ήταν το πόιντ του
Ισως να περιμενει να μεινει ελευθερος απο τον Βαζελο,φαινεται απιθανο κατι τετοιο,αν ομως ο ιδιος ο παιχτης πιεσει και τους πει δε με υπολογιζεται αφηστε με να φυγω να παω καπου να παιξω ολα ειναι πιθανα.
Περα απο το οτι εχω γραψει οτι δεν τον θελω κτλ,θεωρω οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σαν παιχτης και οτι δεν προκειται να παιξει ποτε σε υψηλο επιπεδο.
Θελω να πω οτι δεν θα μου εκανε εντυπωση να τον αφηνε ελευθερο ο βαζελος,παρολο που κατι τετοιο αυτη τη στιγμη φανταζει χαζο,με την εννοια οτι δεν αφηνεις ελευθερο τον mvp του ευρωπαικου νεων αντρων.
- Μπαρκαρούτσος
Με την τελευταία φράση ακυρώνεις το "δεν τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο".. Πώς γίνεται ο MVP του Ευρωμπάσκετ να μην είναι κάτι ιδιαίτερο;;
- paok_basket
Προφανώς και υπάρχει στο πίσω μερος του μυαλού των δικων μας η περίπτωση να μείνει ελεύθερος ο Χαραλαμπό.
Το συμβόλαιο που έχει με τον βάζελο δεν είναι καθόλου μικρό. Φέτος αν κάτσει εκει παιρνει 300 και του χρονου πάνω απο 500.. Λαι αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.. Τον Κόνιαρη τον στείλανε για αρκετά λιγότερα.
Προφανώς το ότι έβγαλε μάτια στην Κρήτη δεν βοηθάει σε όλο αυτό, όπως και δεν βοηθάει η εξέλιξη του Κόνιαρη..
Αύριο νομίζω θα ανακοινωθεί ο Καναδός και κάπου άκουσα για Καρά τον ψηλό από τη Νέων..
Το συμβόλαιο που έχει με τον βάζελο δεν είναι καθόλου μικρό. Φέτος αν κάτσει εκει παιρνει 300 και του χρονου πάνω απο 500.. Λαι αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.. Τον Κόνιαρη τον στείλανε για αρκετά λιγότερα.
Προφανώς το ότι έβγαλε μάτια στην Κρήτη δεν βοηθάει σε όλο αυτό, όπως και δεν βοηθάει η εξέλιξη του Κόνιαρη..
Αύριο νομίζω θα ανακοινωθεί ο Καναδός και κάπου άκουσα για Καρά τον ψηλό από τη Νέων..
- Μπαρκαρούτσος
Συζήτηση Μπάνε - Τέλη στους διαδρόμους του Παλατακιού, πριν λίγες εβδομάδες:
- Τέλη!
- Έλα ρε πρόεδρε..
- Τώρα μιλούσα με τον coach στο τηλέφωνο, ξεκίνησαν προετοιμασία με τα πιτσιρίκια από την εθνική...
- Και, πώς πάει, όλα εντάξει;
- Ε έχει κάτι τραυματισμούς κτλ, αλλά θα την παλέψουν! Με έλεγε και για κάτι παίχτες εκεί...
- Αααα για πες...
- Να με είπε για τον Μουράτο ότι θα ήταν χρήσιμο να τον πάρουμε.. Και για τον Χαραλαμπόπουλο ότι θα ήταν ιδανικός για εμάς, ότι θα βοηθούσε την ομάδα...
- Ιδανικός ο Χαραλαμπόπουλος, ε;
- Ναι, αλλά πρέπει να συμφωνήσει ο πάο για να φύγει από αυτούς και να έρθει σε εμάς!
- Ελεύθερος ε;
- Αυτό θα ήταν το ιδανικό...
Και κάποιος μ@λ@κ@ς κρυφάκουσε, άκουσε τη λέξη "ιδανικός" και έβγαλε τη φήμη ότι θα έρθει δανεικός...
- Τέλη!
- Έλα ρε πρόεδρε..
- Τώρα μιλούσα με τον coach στο τηλέφωνο, ξεκίνησαν προετοιμασία με τα πιτσιρίκια από την εθνική...
- Και, πώς πάει, όλα εντάξει;
- Ε έχει κάτι τραυματισμούς κτλ, αλλά θα την παλέψουν! Με έλεγε και για κάτι παίχτες εκεί...
- Αααα για πες...
- Να με είπε για τον Μουράτο ότι θα ήταν χρήσιμο να τον πάρουμε.. Και για τον Χαραλαμπόπουλο ότι θα ήταν ιδανικός για εμάς, ότι θα βοηθούσε την ομάδα...
- Ιδανικός ο Χαραλαμπόπουλος, ε;
- Ναι, αλλά πρέπει να συμφωνήσει ο πάο για να φύγει από αυτούς και να έρθει σε εμάς!
- Ελεύθερος ε;
- Αυτό θα ήταν το ιδανικό...
Και κάποιος μ@λ@κ@ς κρυφάκουσε, άκουσε τη λέξη "ιδανικός" και έβγαλε τη φήμη ότι θα έρθει δανεικός...
Και ποιος σου είπε εσένα ότι ο mvp μιας διοργάνωσης είναι απαραίτητα παίχτης επιπέδου;RoMaN έγραψε:Με την τελευταία φράση ακυρώνεις το "δεν τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο".. Πώς γίνεται ο MVP του Ευρωμπάσκετ να μην είναι κάτι ιδιαίτερο;;
Μπορεί απλά να έκανε καλό τουρνουά,μπορεί το επίπεδο αυτής της φουρνιάς αθλητών πανευρωπαϊκά να είναι χαμηλό,πολλά μπορεί,επίσης μπορεί η γνώμη μου να είναι λάθος δεν διεκδικησα κανένα αλάθητο τόσα χρόνια εδώ μέσα.
Ούτε τον θέλω στην ομάδα ως δανεικό ούτε τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο,στο επίπεδο που είναι ο ΠΑΟΚ τώρα ίσως μπορεί να σταθεί και να έχει καλή παρουσία αλλά μέχρι εκεί.
- john4serres
- desperando
- Επικοινωνία:
65% δεν είναι και τόσο άσχημα για 5αριobanebane έγραψε:Πολύ άσχημα ποσοστά στις βολές βλέπω.
Εχθές είδα ένα παιχνίδι του απέναντι στην Άλμπα .
Δεν ξέρω αν έπεσα στο παιχνίδι αλλά ήταν πολύ καλός.
Γρήγορος παίκτης ,καλός ριμπάουντερ,καλός στο πικ εν ρολ
- buffalobill4
Πολυ καλα παμε. Θετικο το οτι παιρνουμε τις πρωτες επιλογες κατα οπως φαίνεται.
Μπανε διαφωνω για το χαραλαμπο. Εχει τη στοφα του μεγάλου παικτη κατ εμε. Εχει πολυ καλο σουτ είναι ψηλος είναι παικτης ομαδας αλλα τραβαει κ μονος του. Τα μονα αρνητικα του. Το οτι δεν εχει παρει ακομα μια γεματη χρονια κ το οτι πρεπει να δουλεψει σε μια θεση. Στο 3 για την ακρίβεια καθοτι στο 4 δεν ανταποκρίνονται τα αθλητικα του προσοντα. Ελευθερο δεν συζητάμε. Δανεικο 2 χρονια κλειστα επισης φερτον. Τωρα για ενα χρονο οκ. Ουτε κρυο ουτε ζέστη
Μπανε διαφωνω για το χαραλαμπο. Εχει τη στοφα του μεγάλου παικτη κατ εμε. Εχει πολυ καλο σουτ είναι ψηλος είναι παικτης ομαδας αλλα τραβαει κ μονος του. Τα μονα αρνητικα του. Το οτι δεν εχει παρει ακομα μια γεματη χρονια κ το οτι πρεπει να δουλεψει σε μια θεση. Στο 3 για την ακρίβεια καθοτι στο 4 δεν ανταποκρίνονται τα αθλητικα του προσοντα. Ελευθερο δεν συζητάμε. Δανεικο 2 χρονια κλειστα επισης φερτον. Τωρα για ενα χρονο οκ. Ουτε κρυο ουτε ζέστη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Πέμ 03 Αύγ 2017, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
- buffalobill4
Ναι φαινεται πολυ καλος στο π&ρ ο καναδος. Και γενικά στο παιχνιδι με προσωπο. Πασχει στο παιχνιδι με πλατη ή τουλαχιστον δεν ειδα εγω τις αρετες του εκει. Ο προπονητης βέβαια ξερει πως θέλει να παιξει.
Ιδανικα παιρνεις και καρρα και εχεις φροντ λαιν αρχιδατη αναλογικα με το μπάτζετ σου και γεματη με ολα τα χαρακτηριστικά.
Ιδανικα παιρνεις και καρρα και εχεις φροντ λαιν αρχιδατη αναλογικα με το μπάτζετ σου και γεματη με ολα τα χαρακτηριστικά.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν έχω δει ούτε ένα βίντεο, κανενός παίχτη που πήραμε φέτος. Με το ζόρι θυμάμαι κάποια πολύ καλά πράγματα που έχετε επισημάνει για κάποιους παίχτες.. Θέλω να δώσω στην ομάδα τη δυνατότητα να με εκπλήξει (ή και να με ενθουσιάσει!) από κοντά. Γενικά θέλω να τη δω την ομάδα όσο γίνεται ανεπηρέαστος...