Στον Άρη δεν έχει ανακαλυφθεί ζωή.Sick Bastard έγραψε:Ε φίλος απο πού είσαι;giapas έγραψε:Κάτσε να γκουγκλάρω και τις τσούσκες.
Απ τον γαμημένο Άρη;
Ουγράντισα ξέρεις τι σημαίνει ;
Στον Άρη δεν έχει ανακαλυφθεί ζωή.Sick Bastard έγραψε:Ε φίλος απο πού είσαι;giapas έγραψε:Κάτσε να γκουγκλάρω και τις τσούσκες.
Απ τον γαμημένο Άρη;
ακου να δεις τωρα πως προεκυψε το τσιμενι στη φασολαδα.Besuch 2 έγραψε:Μάλλον εμείς οι παραδοσιακοί κρεατοφαγοι θα είμαστε οι κυνηγημένοι σε βάθος χρόνου, όπως "εξελίσσεται" η κοινωνία μας αλλά δε βαριέσαι. Εγώ πάντως φτιάχνω και κάναν φαγοπυρο που κ που οπότε ισως με δουν με άλλο μάτι οι οχτροί...(άσχετα αν βαζω μέσα κι ένα ψιλοκομμένο καραμανλίδικο και γα**ει)
Θα δοκιμάσω τσιμενι στη φασολάδα barlow. Καλό μου ακούγεται.
Τσιμενι αν ζεις βόρεια Ελλάδα βρίσκεις παντού σε παραδοσιακά μαγαζιά/αποθηκες (αυτά που έχουν όσπρια, μπαχάρια, ξηρούς καρπούς) αλλά λογικά και σε πιο σύγχρονα μαγαζιά με μπαχαρικά αφού πολύς κόσμος φτιάχνει μόνος του παστουρμά.
Τώρα νοτιότερα δεν ξέρω. Εμείς μόλις μάθαμε τη μπουγάτσα και τη διαφορά της από την τυρόπιτα...λογικά οι περισσότεροι αν τους πεις θα σε ρωτήσουν γιατί τον λέτε παστουρμά κι όχι σαλάμι. (Αθήνα έχουν διαφημίσει πολύ τον Μιράν , οπότε κάτι μαθαίνεται σιγά σιγά).
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk