Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από K_geo »

ειναι μεγαλο θεμα ο Αντελινιο.

πρωτα απο όλα δεν πιστευω οτι τιθεται θεμα θελησης, μονο το ελληνικα οπως τα μιλαει φτανουν για να κατανοησει κανεις οτι ειναι δεμενος πλεον με τη χωρα μας, τη πολη τον ΠΑΟΚ.

κατα τα άλλα, αν παιζει να έρθει, όντως όπως λεει ο σιμπα, πολλά θα ειναι τα 2+. του φουστη, 31 ειναι. 1+ λες οκ, ας δώσουν 5 και τους δίνουμε και τον τσιμιροτ :mrgreen: . πιστευω στο συμβολαιο μυριο και τα παρελκομενα που θα εννοουνται δεν θα υπαρχει θεμα, αλλωστε αλλα εξοδα στην ξενιτια...

για θεση στο 10 μια χαρα θα ειναι γενικα θα μπορει να παιξει ως πασπαρτου παντου

παντως δεν νομιζω να κανουν ντου εκει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:Δεξία Γκάρυ
Αριστερά Ντζάλμα
Κέντρο πίσω απ τον επιθετικό Αντελίνο
Επιθετικός, κάποιος θα βρεθεί

και

Πριαπισμός είναι πάθηση που εκδηλώνεται ως μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη (για τους άλλους) στύση.
Δυσκολα εκει ο βιερινια. Δεξια στη θεση του καμπος για να τρυπαμε κ απο τις 2 πλευρες και ενα αρχοντικο καθαρο επιτελικο τυπου νατχο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

με αστερίσκο το τι θα γινει με τα σεντερ μπακ θεωρώ ότι εκτός απο τη μια σχεδόν σίγουρη προσθήκη στην επιθεση, αντε βαριά αλλη μια αν παντως ερθει μεσος και δεν φυγει αλλος θα πρεπει ισως ο χαρισης να παει δανεικος.

επισης δεν βλεπω γιαννουλη και αν μεινει ο κρεσπο κολλημενος στα μπακ δεν ξερω αν θα πρεπει και εκει να γινει το κατιτης... αλλά αυτό και πάλι συνδέεται με τα σεντερ μπακ.. :roll:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τσακ δεν σε ξέρω και έχω επιφυλάξεις όπως έχω για όλους μην το παίρνεις προσωπικά.Απλα αν έφυγε χθες και σήμερα είναι εδώ ίσως ήταν ταξίδι αστραπή για να πάρει υπογραφή παίκτη άμεσα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για μενα πολυ σημαντικο ειναι να γινει μια ακομα ανακατανομη-εκαθαριση του ροστερ.
Μπορει να λεμε για 2-3 μεταγραφες αλλα πρεπει να υπολογιζουμε και το τι υπαρχει απο συμβολαια πισω και το ποσο βολικο ειναι για τον προπονητη να εχει παικτες που προσπαθει να τους χωσει καπου.

Και δεν μιλαω για αυτους που εμφανως δεν υπολογιζονται, οπως οι τζαβελλας,σκονδρας,τζιολης.

@ace μπορει να ηταν εκεινος ο καφες ο κοντινος που ελεγε καποιος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει, μερες που ειναι αεροπλανα ερχονται αεροπλανα φευγουν, ανθρωποι ερχονται ανθρωποι φευγουν για καθε λογης λογο.

θεωρητικα ειμαστε σε παυση μιας εβδομαδας.

Απο την αλλη, λες ηρθε ο αι βασιλ...ε... ο ιβαν, μπαινει η επομενη χρηση να βαλουμε κανα φραγκο απο λουκας μουκας και τα λοιπα, να παρουμε κανα παιχτακι ασε λουμπος τις διακοπες ολο το χρονο καθεσαι ρεμαλι :mrgreen: και κλεισε κανα παιχτη. οκ, παιζει και αυτο εξ ισου.

αν ενα πιστευω, ειναι οτι φετος πιο πιθανο απο ποτε (ακομα και οταν γινοταν αυτο) θα δουμε παιχτη να καταφθανει πραγματικά... στο σωστό χρονο, δλδ μια, άντε δυο του 17. μακάρι δηλαδή, για να μην παρεξηγούμεθα

αυτός του ερυθρού αστέρα και μου άρεσε αλλά και ακόμα περισσότερο θα ήθελα να τον δω να σκίζει το πατο του γαβρου στη τουμπα. 8-)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Σουρμε αν όντως είναι εδώ ο μιχελς σε σύσκεψη με ιβαν και χθες έφυγε και γύρισε άμεσα μάλλον πήγε να κλείσει παίκτη και σήμερα δίνει το οκ ο ιβαν.Η λογική αυτό λέει
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Με πολύ φαντασία
Γλυκος
Ματος Κρέσπο Βαρέλα Βιερινια
Κανιας Τσιμιροτ Ismail Aissati
Τζαλμα Γκαρυ
Κονατε
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Πω πω ρε μάγκες με φτιάξατε με τον Βιερίνια...Έτσι μου ρχεται να αρχίσω τα παλιά...Να πάρω σβάρνα τους δρόμους να πάω να τον βρω...ξέρω το σπίτι του,το σπίτι της πεθεράς του,τα πάντα...Χαλάλι το κάγκελο που θα έβγαζα για χατήρι του όταν τον ''έφυγαν'',στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης που κυνηγούσα ZB και Τσιάρτα (ο οποίος παραμιλούσε κι έλεγε ''που βρέθηκε ρε πούστ μου αυτός ο τρελός βραδιάτκα'') γιατί μου είπε ότι δεν ήθελε να φύγει...Να ξέρετε πως ούτε τότε ήθελε να φύγει...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ace79grpaok έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Χθες ο chuck νομιζω ανεφερε για παρουσια Μιχελ στο αεροδρομιο. Σημερα λενε για συναντηση Ιβαν-Μιχελ.
Αρα μηπως αντι να φυγει ο Μιχελ ηρθε καποιος??
Δεν ξερω κατι, απλα το να εφυγε και να ξαναρθε λιγο δυσκολο εκτος αν πηγε εδω κοντα.

Σημερα εσκασε μυτη και ο αντελινο.

Πολλα μαζευονται. :? :? :?
Το να πουλουσε παπα ο τσακ δεν παίζει?

Οχι δεν πούλησε. Στο επιβεβαιώνω εγω
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

ace79grpaok έγραψε:Σουρμε αν όντως είναι εδώ ο μιχελς σε σύσκεψη με ιβαν και χθες έφυγε και γύρισε άμεσα μάλλον πήγε να κλείσει παίκτη και σήμερα δίνει το οκ ο ιβαν.Η λογική αυτό λέει
Αν ήρθε ο Ιβάν για σύσκεψη πάνω στα μεταγραφικά, μαλλον θα γίνει για μια περίπτωση που θέλει οικονομική υπέρβαση, ωστε να πάρουν το ΟΚ του μεγαλομετόχου. Για επίπεδο Ανσαριφάντ δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως να κινήθηκαν για Βιεϊρίνια, αλλά το ποσό που χρειάζεται να είναι μεγάλο. Κακα τα ψέμματα ο παίκτης είναι 31 και αν μου ζητούσανε 3εκ για έξοδα μεταγραφής και 1,5εκ συμβόλαιο, θα ελεγα όχι. Αυτή τη στιγμή, σε αυτήν την ηλικία, ταβάνι βάζω τα 2εκ σε μεταγραφή και 1εκ σε μισθό. Το καλύτερο timing για επιστροφή του Αντελίνο ήταν τότε που έμενε ελεύθερος πριν 3 χρόνια. Αν του είχανε σκάσει 1,8εκ συμβόλαιο θα επέστρεφε πιστεύω και θα ήταν σε ηλικία να προσφέρει πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 21 Δεκ 2016, 20:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από τη στιγμή που ο χρόνος περνάει ο Μιχελ πρέπει να κάνει συνέχεια επαγγελματικά ταξίδια. Μπορεί να πήγε να διαπραγματευτεί με κάποια ομάδα, μπορεί με κάποιον παίκτη ή τον μάνατζέρ του. Τώρα που οι παίκτες κάθονται αυτός οφείλει να τρέχει.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ο προγραμματισμός έχει ήδη γίνει όπως και οι πρώτες επαφές. Το θέμα είναι οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα αν ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Μακάρι οποίος και να έρθει, να έρθει νωρίς ώστε να ενσωματωθεί το γρηγορότερο με το συνολο
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Καθίστε καλά ρε παιδιά. Όλοι γουστάρουμε Αντελίνο αλλά όχι και τόσα λεφτά για παίκτη που σε ένα μήνα γίνεται 31 και παίζει εξτρέμ. Άμα σκεφτούμε ότι τα κύρια χαρακτηριστικά του ήταν η έκρηξη και το δυνατό σουτ δεν αξίζει να σκάσεις τόσα πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αντε παλι με τα λεφτα...ξεκολληστε πλεον γιατι πρωτον δε διαχειριζεστε εσεις τα λεφτα και δευτερον δε θα μαθουμε ποτε τα αληθινα ποσα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”