Που δεν ισχύει.ace79grpaok έγραψε:Άπλα ειμαστε looserss
Αν ίσχυε δεν θα βγαίνε από τελευταίοι, πρώτοι στα po, πχ.
Στην εδρα σου. Οταν λοιπον ειναι μονιμο το φαινομενο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ και σε εντελως διαφορετικες περιοδους και με εντελως διαφορετικους παικτες τοτε δεν γινεται να φταινε οι παικτες. σημαινει πολυ απλα οτι οι οπαδοι σου ειναι παντελως ασχετοι με το αθλημα που λεγεται ποδοσφαιρο. Οταν παιζεις με μια ομαδα που εχει κατακτησει 4 φορες το chl και μεχρι το 45 οι ευκαιριες εντος εστιας ειναι 5-0 υπερ σου και οι οπαδοι σου αντι να πανηγυριζουν και να σε εμψυχωνουν σε κραζουν οταν βγαινεις στο β ημιχρονο να παιξεις σε 45 λεπτα την προκριση με σκορ που δεν σε αποκλειει και οι οπαδοι σου εχουν παγωσει το γηπεδο και ακουγονται πιο πολυ οι 150 του αγιαξ τοτε οι οπαδοι σου ειναι λουζερς και οχι οι παικτες. και οχι μονο λουζερς αλλα και ασχετοι με το σπορace79grpaok έγραψε:Για Χαλάρωσε ,όταν έχεις να πάρεις μεγάλο ματς στην έδρα σου και εγώ δεν ξέρω απο ποτε τι είσαι?giapas έγραψε:Αυτά τα ξεφτυλικια να τα γραψεις αλλού. Λιγοψυχος και Παοκτσης δε ταιριάζουν.
Απλα σε κάθε παιχνίδι που θα σε ανεβάσει επίπεδο ,δηλαδή ραντεβού με την ιστοριΑ, δεν μπορεί η ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.Ποσο ποιο απλα να το πω,έσεις βάλτε τα με την τύχη ,τυν μοίρα και το κισμέτ.Ειαμστε σαν τον ίκαρο όταν πάμε πολύ ψηλά καίγονται τα φτερά μας.Sick Bastard έγραψε:Δεν είπες μόνο αυτό, είπες κι αυτό:
Αν ίσχυε δεν θα βγαίνε από τελευταίοι, πρώτοι στα po, πχ.
Μπορεις να εχεις ελευθερα την αποψη σου αλλα τις αποδοκιμασιες στην ομαδα απο το πρωτο δεκαλεπτο δεν τις φανταστηκα τις ειδα και τις ακουσα. εσυ μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι αυτο βοηθαειSera4 έγραψε:γκουερινο να με συμπαθας αλλα εκτος τοπου και χρονου αδερε μου αυτα που γραφεις...
Δεν είδες το χθεσινό ματς η έστω το α ημίχρονο ; γιατί μιλάς για losersace79grpaok έγραψε:Για Χαλάρωσε ,όταν έχεις να πάρεις μεγάλο ματς στην έδρα σου και εγώ δεν ξέρω απο ποτε τι είσαι?giapas έγραψε:Αυτά τα ξεφτυλικια να τα γραψεις αλλού. Λιγοψυχος και Παοκτσης δε ταιριάζουν.
Τι λες τωρα;;;το διαιτητη εκραζαν..πλακα κανεις τωρα;;;Γκουερινο έγραψε:Στην εδρα σου. Οταν λοιπον ειναι μονιμο το φαινομενο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ και σε εντελως διαφορετικες περιοδους και με εντελως διαφορετικους παικτες τοτε δεν γινεται να φταινε οι παικτες. σημαινει πολυ απλα οτι οι οπαδοι σου ειναι παντελως ασχετοι με το αθλημα που λεγεται ποδοσφαιρο. Οταν παιζεις με μια ομαδα που εχει κατακτησει 4 φορες το chl και μεχρι το 45 οι ευκαιριες εντος εστιας ειναι 5-0 υπερ σου και οι οπαδοι σου αντι να πανηγυριζουν και να σε εμψυχωνουν σε κραζουν οταν βγαινεις στο β ημιχρονο να παιξεις σε 45 λεπτα την προκριση με σκορ που δεν σε αποκλειει και οι οπαδοι σου εχουν παγωσει το γηπεδο και ακουγονται πιο πολυ οι 150 του αγιαξ τοτε οι οπαδοι σου ειναι λουζερς και οχι οι παικτες. και οχι μονο λουζερς αλλα και ασχετοι με το σπορace79grpaok έγραψε:Για Χαλάρωσε ,όταν έχεις να πάρεις μεγάλο ματς στην έδρα σου και εγώ δεν ξέρω απο ποτε τι είσαι?giapas έγραψε:Αυτά τα ξεφτυλικια να τα γραψεις αλλού. Λιγοψυχος και Παοκτσης δε ταιριάζουν.
Αυτη την στιγμη οι ΠΑΟΚτσηδες ειναι απο τους χειροτερους οπαδους στην ευρωπη. Οταν η πλειοψηφια των ΠΑΟΚτσηδων μαθει ποδοσφαιρο τοτε θα τα παει και η ομαδα καλυτερα
δεν ξερω σε ποιο γηπεδο ησουν φιλε μου αλλα σιγουρα δεν ημασταν στο ιδιο...ακομα και μετα τα χαμενα τετ α τετ και την αρχικη παγωμαρα ο κοσμος χειροκρτουσε και εμψυχωνε...και στο τελος ο κοσμος χειροκροτησε μαζικα την προσπαθεια...το δε ανεκδοτο οτι σε καποια φαση ακουγονταν οι ολλανδοι που ουτε στα γκολ τους δεν ακουστηκαν δεν το σχολιαζω καν...Γκουερινο έγραψε:Μπορεις να εχεις ελευθερα την αποψη σου αλλα τις αποδοκιμασιες στην ομαδα απο το πρωτο δεκαλεπτο δεν τις φανταστηκα τις ειδα και τις ακουσα. εσυ μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι αυτο βοηθαειSera4 έγραψε:γκουερινο να με συμπαθας αλλα εκτος τοπου και χρονου αδερε μου αυτα που γραφεις...
Μια χαρα ξερω τι γραφω και οχι δεν αποθεωθηκε καθολου ο κλαους στις χαμενες ευκαιριες το εντελως αντιθετο εγινε.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ποιες αποδοκιμασιες ρε Γκουερινο?Απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο τα χειροκροτηματα δεν σταματησαν.Ακομα και οταν εχασε το δευτερο γκολ ο Κλαους,παλι ολο το γηπεδο τον εμψυχωνε.Μην γραφουμε οτι θελουμε.Η ομαδα μετα το τελευταιο σφηριγμα αποθεωθηκε