Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Το κακο παραγινε, ζητουσατε και μπαν! Ελεος να ζηλευετε τον βαζελο, ελεος!!! Κριμα.
Τα τριχωτά π@πάρια μας θα γλείψει ΚΑΙ φέτος η ζελίτσα.
Μόνο ΠΑΟΚ ρε.-
Μόνο ΠΑΟΚ ρε.-
-
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
Φέτος παιδια το πρωτάθλημα θα παιχτει αναμεσα στον γαυρο και τον ΠΑΟΚ.
Αν ο γαυρος διαλυθεί και ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ τοτε το φαβορι είναι η κούλα ποιος βαζελος??
Αν ο γαυρος διαλυθεί και ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ τοτε το φαβορι είναι η κούλα ποιος βαζελος??
Εγώ φόβο βλέπω σε αρκετούς όχι ζήλεια. ....γιατί ? Δεν το αξίζει ο Αφραγκουζος και η γλοιώδης ομάδα τουstelyk έγραψε:Το κακο παραγινε, ζητουσατε και μπαν! Ελεος να ζηλευετε τον βαζελο, ελεος!!! Κριμα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 07 Αύγ 2016, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ωχ ωχ...φτιαγμενος ηρθε ο ale...
Εξωγηπεδικα δεν ξερω,αλλα εσωγηπεδικα θεωρω πολυ πιο πληρη τον φετινο ΠΑΟΚ.
Με 1 φορ και εναν εξτρεμ(ιδανικο σεναριο) μιλαμε για υπερπληροτητα.
Συν οτι προσθεσαμε μπολικη ποιοτητα ιδιαιτερα στο μεσοαμυντικο κομματι.
Εξωγηπεδικα δεν ξερω,αλλα εσωγηπεδικα θεωρω πολυ πιο πληρη τον φετινο ΠΑΟΚ.
Με 1 φορ και εναν εξτρεμ(ιδανικο σεναριο) μιλαμε για υπερπληροτητα.
Συν οτι προσθεσαμε μπολικη ποιοτητα ιδιαιτερα στο μεσοαμυντικο κομματι.
-
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
Κατα την γνώμη μου πάντως καλό είναι το γεγονός ότι δίνεται ο βάζελος ως φαβορί και ο ΠΑΟΚ outsider επειδή το πανιγυρτζίδικο κλίμα και η υποτίμηση του αντιπάλου ποτέ δεν μας βγήκε σε καλό. 
μαλλον θα πρεπει να ακολουθουμε το κλασσικο σπορ του ΠΑΟΚτση ο οποιος καθε αυγουστο ειναι πρωταθλητης και τους παιρνει ολους αερα και ολοι ειναι μια τριχα απο τα παπαρια του για να ικανοποιουμαστε...
ο ντεσπε το εξηγησε πολυ ωραια εξωαγωνιστικα δεν πιανεται ο ζελος, ενω και αγωνιστικα εχει μια υπολογισιμη 11αδα (ιδιως αν επιστρεψει και ο σιντεφελντ) με αρκετη προσωπικοτητα μεσα (θεωρω πως εμεις υστερουμε σε αυτο το κομματι)...
ο ΠΑΟΚ αντιθετως υπερτερει σε βαθος ροστερ (που μπορει να κανει τη διαφορα σε σειρα αγωνων) ενω αναμενουμε να δουμε και καποιες απο τις μεταγραφες μας που πιστευω οτι θα μας ανεβασουν ακομα περισσοτερο ποιοτικα (βαρελα, κανιας και ισως μπρικιτς, μπισεσβαρ που θεωρω μεγαλυτερα στοιχηματα)...αν γινει και η μεγαλη κινηση μπροστα τοτε ειμαστε σουπερ...απλα και ομορφα...
ο ντεσπε το εξηγησε πολυ ωραια εξωαγωνιστικα δεν πιανεται ο ζελος, ενω και αγωνιστικα εχει μια υπολογισιμη 11αδα (ιδιως αν επιστρεψει και ο σιντεφελντ) με αρκετη προσωπικοτητα μεσα (θεωρω πως εμεις υστερουμε σε αυτο το κομματι)...
ο ΠΑΟΚ αντιθετως υπερτερει σε βαθος ροστερ (που μπορει να κανει τη διαφορα σε σειρα αγωνων) ενω αναμενουμε να δουμε και καποιες απο τις μεταγραφες μας που πιστευω οτι θα μας ανεβασουν ακομα περισσοτερο ποιοτικα (βαρελα, κανιας και ισως μπρικιτς, μπισεσβαρ που θεωρω μεγαλυτερα στοιχηματα)...αν γινει και η μεγαλη κινηση μπροστα τοτε ειμαστε σουπερ...απλα και ομορφα...
Εξωαγωνιστικα μόνο ο γάβρος δεν πιάνεται προς το παρών
- desperando
- Επικοινωνία:
εχεις δικιο αξιζω παραδειγματικης τιμωριαςstelyk έγραψε:Το κακο παραγινε, ζητουσατε και μπαν! Ελεος να ζηλευετε τον βαζελο, ελεος!!! Κριμα.
εγω ημουν αυτος που εγραψα οτι οποιος ψανααναφερει το ονομα μπεργκ να τον στειλουν να γραφει σε φορουμ του βαζελου.
επρεπε να γραψω το ποστ μου με περισσοτερη προσοχη και ιδιαιτερα πολιτικη.θατο διωρθωσω αμεσως
το ρεζουμε τηςαποψης μου ομως δεν αλλαζει
θεωρω οτι ο βαζελος στα 2/3 της επιθετικης γραμμης ειναι καλυτερος.και απο αποψη ποδοσφαιρικης ποιοτητας αλλακαι απο αποψη προσωπικοτητας.
επισης για αποφυγη οποιαδηποτε παρεξηγησης δεν ζηλευω τον βαζελο.αν αυτο καταλαβες τοτε λαθος σου
Ρε παιδιά δεν είναι απαραίτητα φόβος ή ζήλια.
Αλλά βλέπω μια πανυγηρική ατμόσφαιρα λόγω γάβρου και επίσης μία απαξίωση των άλλων δύο. Την ξαδέρφη δεν την υπολογίζω, αλλά ο βάζελος εκτός του δεδομένου εξωαγωνιστικού αβαντάζ, είναι και αγωνιστικά υπολογίσιμος. Δεν λέω καλύτερος ή χειρότερος, αλλά βλέπω ένα κλίμα του στυλ "αφού ο γάβρος τελείωσε, φέτος σηκώνω πρωτάθλημα" το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν δικαιολογείται. Μου θυμίζει λίγο το "ποια δεκαεννιαχρονα του Αγιαξ τώρα? Θα κλάσουν μέντες στην Τουμπα". Δεν είναι κακό να είμαστε λιγάκι συγκρατημένοι.
@eortpol, Κυριακή κοντή γιορτή... Αν η Μπροντμπυ είναι για 5αρα ή όχι θα φανεί σε 10 μέρες. Πάντως ούτε η Χερτα είναι αμελητέα ποσότητα. Τα γκολ προήλθαν από λάθη της άμυνας αλλά εγώ σε όλα τα γκολ βλέπω 3-4 παίκτες της μπροντμπυ στην επίθεση που δείχνει ότι ήταν λάθη λόγω πίεσης. Βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το ματς δεν το είδα.
Αλλά βλέπω μια πανυγηρική ατμόσφαιρα λόγω γάβρου και επίσης μία απαξίωση των άλλων δύο. Την ξαδέρφη δεν την υπολογίζω, αλλά ο βάζελος εκτός του δεδομένου εξωαγωνιστικού αβαντάζ, είναι και αγωνιστικά υπολογίσιμος. Δεν λέω καλύτερος ή χειρότερος, αλλά βλέπω ένα κλίμα του στυλ "αφού ο γάβρος τελείωσε, φέτος σηκώνω πρωτάθλημα" το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν δικαιολογείται. Μου θυμίζει λίγο το "ποια δεκαεννιαχρονα του Αγιαξ τώρα? Θα κλάσουν μέντες στην Τουμπα". Δεν είναι κακό να είμαστε λιγάκι συγκρατημένοι.
@eortpol, Κυριακή κοντή γιορτή... Αν η Μπροντμπυ είναι για 5αρα ή όχι θα φανεί σε 10 μέρες. Πάντως ούτε η Χερτα είναι αμελητέα ποσότητα. Τα γκολ προήλθαν από λάθη της άμυνας αλλά εγώ σε όλα τα γκολ βλέπω 3-4 παίκτες της μπροντμπυ στην επίθεση που δείχνει ότι ήταν λάθη λόγω πίεσης. Βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το ματς δεν το είδα.
Επειδή Κυριακή κοντή γιορτή όπως λέει ο λαός, ας δούμε ποιοί θα παίζουν Ευρώπη και που, ας περάσουν και 4-5 αγωνιστικές να νιώσουμε κλίμα και τα ξαναλέμε.
Ο γαύρος είναι πάντα γαύρος και δε χρειάζεται να προσφέρει υπερθέαμα για να κερδίζει.
Ο βάζελος όποτε χρειάστηκε το παίρνει το κρίσιμο σφυριγματάκι του (όχι βέβαια στον υπερθετικό βαθμό του γαύρου). Να τον δούμε κι αν θα περάσει ομίλους, τους οποίους έχει παντελώς γραμμένους αναφορικά με το τι θα κάνει εκεί. Ο οργανισμός του (ΜΜΕ, διοίκηση, οπαδοί) ξέρουν να το κρύβουν επιμελέστατα κάτω από το χαλάκι.
Η ξαδέρφη έχει εξασφαλισμένο το 50-50 μίνιμουμ στα δικά της και ένα robust σύνολο (μου θυμίζει την Καμπάλα) που δύσκολα τρώει γκολ και 2-3 φάσεις τις φτιάχνει. ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
Κύριο προτέρημα όλων τους απέναντί μας: Δεν τρώγονται μεταξύ τοτς και προστατεύουν την ομάδα τους, όπως εμείς δεν κάνουμε, ο νοών νοείτω
Από τα ¨αουτσάιντερ¨ είμαι περίεργος για τον Αστέρα του Χάβου. Τον Χάβο τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση γιατί και μορφώφηκε επί της προπονητικής. Το Αγρίνιο έπαιζε κατά διαστήματα μπαλάρα, απλά το φάγανε και πολλές αγωνιστικές αφέλεις που εκτιμώ δε θα υπάρχουν στον Αστέρα.
Ο γαύρος είναι πάντα γαύρος και δε χρειάζεται να προσφέρει υπερθέαμα για να κερδίζει.
Ο βάζελος όποτε χρειάστηκε το παίρνει το κρίσιμο σφυριγματάκι του (όχι βέβαια στον υπερθετικό βαθμό του γαύρου). Να τον δούμε κι αν θα περάσει ομίλους, τους οποίους έχει παντελώς γραμμένους αναφορικά με το τι θα κάνει εκεί. Ο οργανισμός του (ΜΜΕ, διοίκηση, οπαδοί) ξέρουν να το κρύβουν επιμελέστατα κάτω από το χαλάκι.
Η ξαδέρφη έχει εξασφαλισμένο το 50-50 μίνιμουμ στα δικά της και ένα robust σύνολο (μου θυμίζει την Καμπάλα) που δύσκολα τρώει γκολ και 2-3 φάσεις τις φτιάχνει. ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
Κύριο προτέρημα όλων τους απέναντί μας: Δεν τρώγονται μεταξύ τοτς και προστατεύουν την ομάδα τους, όπως εμείς δεν κάνουμε, ο νοών νοείτω
Από τα ¨αουτσάιντερ¨ είμαι περίεργος για τον Αστέρα του Χάβου. Τον Χάβο τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση γιατί και μορφώφηκε επί της προπονητικής. Το Αγρίνιο έπαιζε κατά διαστήματα μπαλάρα, απλά το φάγανε και πολλές αγωνιστικές αφέλεις που εκτιμώ δε θα υπάρχουν στον Αστέρα.
Χαχαχαχα @κιθαρίστας.
Μαζί γράφαμε για την Κυριακή...
tolis01 έγραψε:Χαχαχαχα @κιθαρίστας.
Τα μεγάλα πνεύματα...
αυτο και μονο.οταν εχεις αυτη την ωρολογιακη βομβα μεσα στο σπιτι σου, οι ποδοσφαιρικες αναλυσεις ειναι περιττες.tolis01 έγραψε:Κύριο προτέρημα όλων τους απέναντί μας: Δεν τρώγονται μεταξύ τοτς και προστατεύουν την ομάδα τους, όπως εμείς δεν κάνουμε, ο νοών νοείτω
Πάντως δεν είμαστε εξωαγωνιστικα τόσο αδύναμοι οσο είμασταν το 2010 όπου τελευταία φορά διεκδικησαμε το πρωτάθλημα