5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
ΗΓΕΤΗ θελουμε εκει πισω.
να κανεις το 0-1 και να λες ΔΕΝ ΧΑΝΩ !
κι ασε τον καμπος να βγαινει με τη μπαλα εξω απ το γηπεδο.
να κανεις το 0-1 και να λες ΔΕΝ ΧΑΝΩ !
κι ασε τον καμπος να βγαινει με τη μπαλα εξω απ το γηπεδο.
- back in black
Ο Βαρέλα έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά (δύναμη, ταχύτητα, τεχνική), ώρες-ώρες όμως έχει ένα απλανές βλέμα σαν να χάνει τη συγκέντρωσή του.Αν όντως ισχύει αυτό έχουμε θεματάκι.
ΥΓ:Και εγώ δεν κατάλαβα τον πανηγυρισμό του, δεν ξέρω τι ήταν στην Στεάουα, στον ΠΑΟΚ όμως είναι πολύ φρέσκος για να πανηγυρίζει με τέτοιο εγωϊστικό τρόπο.
ΥΓ:Και εγώ δεν κατάλαβα τον πανηγυρισμό του, δεν ξέρω τι ήταν στην Στεάουα, στον ΠΑΟΚ όμως είναι πολύ φρέσκος για να πανηγυρίζει με τέτοιο εγωϊστικό τρόπο.
- ΑποστόληςΑ
-
Dimg4
wtf?back in black έγραψε:Ο Βαρέλα έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά (δύναμη, ταχύτητα, τεχνική), ώρες-ώρες όμως έχει ένα απλανές βλέμα σαν να χάνει τη συγκέντρωσή του.Αν όντως ισχύει αυτό έχουμε θεματάκι.
- Aureliano Buendia
Μου άρεσε ο παίκτης από την πρώτη στιγμή. Αρχοντικός, γρήγορος για τα κυβικά του, βγαίνει πρώτος στην μπάλα, τεχνική κατάρτιση μια χαρά για σέντερ μπακ, φυσικά προσόντα, επιβλητική παρουσία.
Δυστυχώς η μια στιγμή φέρνει όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος. Όταν έκανε το τσαφ με Παναιτωλικό σχεδόν χάρηκα σκεπτόμενος ότι θα αργήσει καιρό να ξανακάνει ανάλογο λάθος.
Το χτεσινό είναι μαχαιριά στην καρδιά μου. Μεγαλύτερη και βαθύτερη από το τετ-α-τετ του Κάμπος.
Με μπάλα να κυλά αργόσυρτα, με τερματοφύλακα έτοιμο να την πιάσει, με δικό μας παίκτη για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη, με κανένα παίκτη του γαύρου να μην κυνηγά τη φάση, με τον Βαρέλα να βρίσκει την μπάλα με την απόλυτη υπερένταση, με το 0-1 να έχει παγιωθεί και το ματς να βρωμάει για 0-2, είναι πολύ βαρύ για να το αντέξω.
Δυστυχώς η μια στιγμή φέρνει όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος. Όταν έκανε το τσαφ με Παναιτωλικό σχεδόν χάρηκα σκεπτόμενος ότι θα αργήσει καιρό να ξανακάνει ανάλογο λάθος.
Το χτεσινό είναι μαχαιριά στην καρδιά μου. Μεγαλύτερη και βαθύτερη από το τετ-α-τετ του Κάμπος.
Με μπάλα να κυλά αργόσυρτα, με τερματοφύλακα έτοιμο να την πιάσει, με δικό μας παίκτη για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη, με κανένα παίκτη του γαύρου να μην κυνηγά τη φάση, με τον Βαρέλα να βρίσκει την μπάλα με την απόλυτη υπερένταση, με το 0-1 να έχει παγιωθεί και το ματς να βρωμάει για 0-2, είναι πολύ βαρύ για να το αντέξω.
Μία χαρά γκ@ύλα ήταν ο πανηγυρισμός του.
Το αυτογκόλ μόνο να έλειπε.
Το αυτογκόλ μόνο να έλειπε.
-
christos.paok.folegandros
Εαν ήταν στην ομάδα ο Χατζησαιας δε θα τρώγαμε τετοια γκολ........ η ποιότητα αυτού του παίκτη δε δικαιολογεί την απουσία του στο δευτερο γκολ και την ασυνενοησία του στο πρώτο ...... επίσης ο συνεπής στο ροτεισον κ Ιβιτς βάζει το χειρότερο αγωνιστικα (και ντεφορμε) φέτος βασικό παίκτη - Λεοβατς σε 3ο παιχνίδι συναιχόμενο τραυματια αποτέλεσμα να μπάζουμε από αριστερά να χαλαλίζουμε πάλι μια αλλαγή στην αμυνα και να υπάρχει κίνδυνος υποτροπής αλλά το συμαντικότερο να χανουμε πάλι βαθμους........
- Sick Bastard
Στο 2ο (2-1),κάνει ακόμα πιο τραγική επιλογή.Aureliano Buendia έγραψε:Μου άρεσε ο παίκτης από την πρώτη στιγμή. Αρχοντικός, γρήγορος για τα κυβικά του, βγαίνει πρώτος στην μπάλα, τεχνική κατάρτιση μια χαρά για σέντερ μπακ, φυσικά προσόντα, επιβλητική παρουσία.
Δεν ξέρω πως και τι είχε ξεκινήσει στην Στεάουα και μακάρι το παιδί να μην συνεχίσει έτσι γιατί μπορεί να δώσει αρκετά πράγματα, αλλά για την ώρα δεν ηγεί τίποτα στην άμυνα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρώτο του γκολ ήταν. Θα μάθει.
Έμαθε. Το δεύτερο δεν το πανηγύρισε καν.
-
Asimos
Από την πίσω κάμερα φαίνεται πως ενώ τρεχει ευθεία κάνει κινηση προς τα αριστερά παράλληλα πάντα με τον ιντεγιε.
Αν συνέχιζε ευθεία θα είχε αποφευχθεί η γκελα.
Δεν του έχει κάτσει καλά είναι γεγονός αλλά επίσης γεγονός είναι πως μέσα στην περιοχή δεν νοιώσουμε πίεση. Από παιδικά λάθη γραψαμε 4 μέχρι τώρα.
Αν συνέχιζε ευθεία θα είχε αποφευχθεί η γκελα.
Δεν του έχει κάτσει καλά είναι γεγονός αλλά επίσης γεγονός είναι πως μέσα στην περιοχή δεν νοιώσουμε πίεση. Από παιδικά λάθη γραψαμε 4 μέχρι τώρα.
Δεν μπαινω στο τρυπακι να τον κρινω απο τωρα,
ισα ισα μου αρεσει το στυλ του και οτι προλαβαινει τις φασεις.
Αλλά στα 3 απο τα 4 "παιδικα λαθη" ειναι ο πρωταγωνιστης.
Στο γκολ με τον Παναιτωλικο δινει ασσιστ,το αυτογκολ και γκολ απο τον παικτη που μαρκαρει,
το 4ο δεν μου 'ρχεται στο μυαλο τωρα.
Ενα προβληματισμο οσο να ΄ναι τον εχω.
ισα ισα μου αρεσει το στυλ του και οτι προλαβαινει τις φασεις.
Αλλά στα 3 απο τα 4 "παιδικα λαθη" ειναι ο πρωταγωνιστης.
Στο γκολ με τον Παναιτωλικο δινει ασσιστ,το αυτογκολ και γκολ απο τον παικτη που μαρκαρει,
το 4ο δεν μου 'ρχεται στο μυαλο τωρα.
Ενα προβληματισμο οσο να ΄ναι τον εχω.
- john4serres
Ενα ευχελαιο γρηγορα!!!
4 γκολ δεχθηκαμε στο πρωταθλημα και στα 4 εχει σχεση
4 γκολ δεχθηκαμε στο πρωταθλημα και στα 4 εχει σχεση
- painkiller4