Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από paoktzis »

η μονη περιπτωση να γινεις φαβορι ειναι να μεινει ο λι να παρεις κουμεντακη και ο ακραιος που θα παρεις να ειναι οχι απλα καλος να ειναι στους 4-5 καλυτερους στον κοσμο. ιβαν σκασε 600.000 και φερε wilfredo leon να το παρει μονος του
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Πάντως μόλις κάνουμε το ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ με τον πασαδόρο θα ξεχάσετε τον Αγκάμεζ γι'αυτό Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!
Άβαταρ μέλους
paoktzis

HOOL4IGAN έγραψε:ΑΔΕΡΦΕ Παλαιολόγε να σε ρωτήσω κάτι; Μας λες ότι αυτήν την στιγμή με Φιλίποφ και Αγκάμεζ ο γαύρος είναι καλύτερος. Ε ναι λογικό αφού δεν έχουμε πάρει πασαδόρο. Ρε ΑΔΕΡΦΙΑ τι είναι αυτά που λέτε... Ναι ναι ο Φαταούλ ασχολείται με το βόλεϊ αφού μόνος του τον διάλεξε τον παίκτη... :lol:

Αν δεν συμπληρωθούν τα ρόστερ πως είναι δυνατόν να εκφράζουμε κάποιον φαβορί ειλικρινά ακόμα και το 12 μηνών ΠΑΟΚτσάκι μου αυτή την απορία έχει... :nairepaok:
αυτη την στιγμη το μονο δεδομενο ειναι οτι θα εχουν καλυτερο διαγωνιο(υπερτερουν στην πιο κομβικη θεση δηλαδη)
και πολυ καλυτερο λιμπερο
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

paoktzis πάρε τηλέφωνο τον Καλμαζίδη να τελειώνουμε... :opaokara:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

HOOL4IGAN έγραψε:ΑΔΕΡΦΕ Παλαιολόγε να σε ρωτήσω κάτι; Μας λες ότι αυτήν την στιγμή με Φιλίποφ και Αγκάμεζ ο γαύρος είναι καλύτερος. Ε ναι λογικό αφού δεν έχουμε πάρει πασαδόρο. Ρε ΑΔΕΡΦΙΑ τι είναι αυτά που λέτε... Ναι ναι ο Φαταούλ ασχολείται με το βόλεϊ αφού μόνος του τον διάλεξε τον παίκτη... :lol:

Αν δεν συμπληρωθούν τα ρόστερ πως είναι δυνατόν να εκφράζουμε κάποιον φαβορί ειλικρινά ακόμα και το 12 μηνών ΠΑΟΚτσάκι μου αυτή την απορία έχει... :nairepaok:
φιλιποφ και αγκαμεζ λεει
γιατι εχει 2 καλους παιχτες εκ των οποιων ο ενας ειναι ελληνας
εσυ πρεπει να δωσεις μια θεση ξενου αν θες να εχεις επιπεδο φιλιποφ στην πασα

φαβορι λεμε λογω μπατζετ και φαβορι δεν σημαινει πηρε τροπαιο
γιατι κολλατε στην λεξι φαβορι

αδερφε ειναι καιρος να αποτωξινωθουμε απο την σχολη μπουζα δηλαδη λεγε καλα λογια σε καθε περιπτωση

για να καταλαβετε τι λεμε στην πραξη δεδομενα και μονο
μειωσαμε το συμβολαιο αυξησαν το συμβολαιο στην κομβικη θεση του διαγωνιου
εχουν κορμο απο ελληνες καλυτερους και μια επιλογη παραπανω (σην πραξη) σε ξενο
δεν εχουν καλυτερη ομαδα δεν πηραν κατι
φαβορι λογω μπατζετ ειναι αυτο
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Η πιο κομβική θέση δεν είναι του διαγώνιου αλλά δεν θα διαφωνήσουμε τώρα γι'αυτό πάμε παρακάτω. Δεν γνωρίζεις αν πάρουμε λίμπερο σωστά; Πρόπερσι που πήρα πρωτάθλημα ποιο λίμπερο είχε ο γαύρος; Φαβορί ήταν και τότε και πέρυσι... Βέβαια το πρωτάθλημα άλλος το πήρε. Και κάτι τελευταίο τι έκανε πέρυσι ο Αγκάμεζ και τι ο Γκόμεζ στο τουρκικό πρωτάθλημα; Αν δεν τους δω στο γήπεδο ότι και να μου πεις δεν με πείθεις.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

κατι που δεν αναφερθηκε καθολου μπορει να ηταν μια πλακα του στεφανου αλλα ποτε δεν ξερεις. εκπομπη φιλε λοιπον τριτη.
ο στεφανου με τον χριστοφιδελη και τον κουρνετα ειναι παρα πολυ καλοι φιλοι
τον στεφανου οταν τον ρωτησαν τι εχει να πει για τον κουρνετα που σταματησε ειπε μην ειστε τοσο σιγουροι οτι σταματησε και οτι ο χριστοφιδελης και ο κουρνετας ειναι βασιλιαδες στις κωλοτουμπες και οτι πολλες φορες το εχουν πει και τελικα δεν το εκαναν
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δεν μου λέει κάτι η λέξη φαβορί αυτό λέω και εγώ. 2 πρωταθλήματα πήρα και δε νομίζω να ήμουν φαβορί από την αρχή κάθε σεζόν.

Είμαι υπερευχαριστημένος με την επιλογή Γκόμεζ - διαγώνιος. Τα άλλα στο γήπεδο. Ποια είναι η λογική του Μπούζο δεν την γνωρίζω πάντως.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

και κατι ακομα που δεν θυμαμαι ρε αδερφια αν καποιος θυμαται οταν ηταν συμπαιχτες στον παναθηναικο και πηραν και το πρωταθλημα ο γκομεζ ειχε βγει mvp. ο αγκαμεζ τωρα ηταν αλλαγη του η επαιζε ακραιος?
Άβαταρ μέλους
paoktzis

επισης θα ηθελα παρα πολυ να ηξερε ο γκομεζ ελληνικα και να εβλεπε το ποσο πιο κατω τον βαζουμε απο τον αγκαμεζ.
πιστευω οτι με καποιο τροπο θα το μαθει και τοτε ενας τρελαμενος γκομεζ ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Πάντως το ποια είναι η κομβική θέση στο Βόλεϊ είναι πολύ περίπλοκο. Το ότι ο Διαγώνιος παίρνει τα περισσότερα πχ δεν σημαίνει ότι αυτή η θέση είναι η πιο κομβική στο βόλεϊ. Αν ο πασαδόρος δεν την δώσει σωστά ποιος Αγκάμεζ και ποιος Γκόμεζ θα τελειώσει τις φάσεις; Αλλά και πίσω από αυτό υπάρχει κάτι άλλο το πως θα φτάσει η μπάλα στον πασαδόρο.

Δεν κολλάω marley σε καμία λέξη φαβορί ούτε με ενδιαφέρει καν όλα στο γήπεδο φαίνονται αλλά πως να κρίνω και τις 2 ομάδες όταν δεν έχουν συμπληρωθεί τα ρόστερ; Να πω τι;

Χάνεις μία θέση ξένου ποιος διαφωνεί ε τι να κάνουμε τώρα η συγκυρία έφερε να σταματάει το βόλεϊ ο Κουρνέτας και να μην υπάρχει κάτι ποιοτικό σε 'Ελληνα πασαδόρο.

Δεν είμαι ο Καλμαζίδης αλλά πιστεύω θα πάρουν πολύ καλό ξένο πασαδόρο, θα πάρουν πολύ καλό ξένο ακραίο και θα μείνουν με Έλληνες κεντρικούς με Παντακίδη Νο1!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

να λεμε τα συα συκα παιδες,μονο ετσι μπορουμε να γινουμε καλυτερη ομαδα
και στηριξη στην ομαδα

ο γαυρος εχει φιλιπποφ που δεν του πιανει θεση ξενου,εχει κατι ελληνες που στην τελικη δωσαν και ενα κυπελο
και πηρε και τον αγκαμεζ,που αν δεν ειναι καλυτερος του γκομεζ,παντως ισοφαριζει την παραδοσιακη μας υπεροχη στην θεση.ο αγκαμεζ επειδη ρωτησες επαιξε περσι λιγοτερα παιχνιδια λογω τραυματισμου απο γκομεζ,αλλα ειχε καλυτερα στατιστικα κατα μεσο ορο

απο εκει και περα οπως ειπα προφανως δνε συμπληρωθηκαν τα ροστερ,τα αυτονοητα θα λεμε; αλλα ετσι ως εχει η κατασταση ο ολυμπιακος με το μπασιμο μαρινακη εχει αλλαξει επιπεδο και ακομα βεβαιως ουτε αυτος εχει ολοκληρωσει το ροστερ του
αυτη ειναι η αληθεια,η πραγματικοτητα να την δουμε καταματα,μην ζουμε με ψευδαισθησεις
εμεις απο την μερια μας,οσοι εχουν την οικονομικη ευχερεια και την θεληση μπορουμε να στηριξουμε το τμημα αγοραζοντας διαρκειας και ενθαρρυνοντας τις προσπαθειες της ομαδας
μεχρι εκει
δεν ειμαστε εφοπλιστες
αν τωρα κανει το παραπανω βημα ο σαββιδης και θελησει να μας βαλει παλι σε θεση οδηγου για τον τιτλο ευχης εργον θα ειναι
διαφορετικα η διοικηση και ο καλμα πρεπει να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι και να κανουν αριστες επιλογες στο μπατζετ που εχουν,πραγμα που ευχομαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 12 Μάιος 2016, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

και κατι που δεν ξερετε ειναι οτι φετος μαλλον θα εχουμε νωρις τελικο μιας και μαλλον θα εχουμε σουπερ καπ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

HOOL4IGAN έγραψε:Πάντως μόλις κάνουμε το ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ με τον πασαδόρο θα ξεχάσετε τον Αγκάμεζ γι'αυτό Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!

Saeid Marouf??????
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διαβάζω τόσα Post Για τον Αγκάμεζ..Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του με τον Γκόμεζ,ξεκολλάτε.Δεν είναι διαφορά Σεπέδα-Έγκλεσκανς σε καμιά περίπτωση.Αν υπάρχει διαφορά (γιατί ο Αγκάμεζ έρχεται και από τραυματισμό στο γόνατο), θα είναι πολύ μικρή.

Εμένα η μόνη μεταγραφή του γαύρου που με πόνεσε ως τώρα είναι του Στεφάνου,γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας λίμπερο.Αλλά και το 2015 αυτός ήταν ο λίμπερο του γαύρου και το αποτέλεσμα γνωστό.Και το ίδιο θα συμβεί και φέτος,αν ο ακραίος μας είναι επιπέδου Σαφράνοβιτς.

Μην τρελαίνεστε.

Μόνο εμένα δεν μου αρέσει αυτά τα "Ιβάν χώσε", "Ιβάν τρέλανε μας" κλπ; Πολύ γαύρικη νοοτροπία σε στυλ "τρέλανε μας πρόεδρα".Άσχημο μου φαίνεται προσωπικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”