Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Σε ερώτηση για το εάν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό εάν γίνει: "Η ομάδα δεν θα πάει στην Αθήνα σε κάθε περίπτωση. Ταυτόχρονα έχω δώσει εντολή να ξεκινήσει το πρόγραμμα που θα λέγεται ασφαλής Τούμπα. Θα ιδρυθεί ένα σωματείο που θα ονομάζεται ασφαλής Τούμπα και το 10% από κάθε εισιτήριο θα πηγαίνει εκεί.
Τα χρήματα θα πηγαίνουν για την ασφαλή λειτουργία της Τούμπάς. Σήμερα το είπα μπροστά σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων πως εάν υπάρχει ένα ιερό μέρος αυτό είναι η Τούμπα"
Τα χρήματα θα πηγαίνουν για την ασφαλή λειτουργία της Τούμπάς. Σήμερα το είπα μπροστά σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων πως εάν υπάρχει ένα ιερό μέρος αυτό είναι η Τούμπα"
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πρεπει ολοι εμεις οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΝΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.Ο στοχος τους ειναι αυτος.
Εμπρακτα να το δειξουμε και στο γηπεδο,ισως και με μια συγκεντρωση.Οι πουθεναδες που θα μιλησουν για να μας πουν αν ειναι Ποντιος-Ελληνας.
Εμπρακτα να το δειξουμε και στο γηπεδο,ισως και με μια συγκεντρωση.Οι πουθεναδες που θα μιλησουν για να μας πουν αν ειναι Ποντιος-Ελληνας.
Αυτα που πρόσφερε στην Ελλάδα παλιολαμογια ελληναραδες του λοκου ανδριανοπουλοι και σία ούτε στον ύπνο σας εσείς μόνο κλεβετε στην Ελλάδα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απιστευτη αλητεία... Αυτό που είπε ο Γιανίκος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Τρί 08 Μαρ 2016, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση που ακύρωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ του να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 85 εκατομύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ μπορώ να τον συντηρήσω σε όποια κατάσταση και εάν βρεθεί. "
ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

Στα δικαστήρια θα τον πάειMagpies4 έγραψε:Απιστευτη αλητεία... Αυτό που είπε ο Γιανίκος
SM-G920F
ιβαν τι κανει ο τουιτι
κλασσικα κρυφοσυμμαχιες με το χοντρο
εχει να παθει ο μελισανιδης πλακα απ τον αλαφου
αλλα ο τιγρης θα τον γμησει οχι σαν το δικο μας που μετα απο οσα εκανε με τα πρωτοσελιδα του γαυρου δεν εκανε τιποτα και το χειροτερο η απουσια του σημερα
κλασσικα κρυφοσυμμαχιες με το χοντρο
εχει να παθει ο μελισανιδης πλακα απ τον αλαφου
αλλα ο τιγρης θα τον γμησει οχι σαν το δικο μας που μετα απο οσα εκανε με τα πρωτοσελιδα του γαυρου δεν εκανε τιποτα και το χειροτερο η απουσια του σημερα
Να τον σκίσει τον χαρτογιακα αυτόν και τον ανδριανοπουλο
Και μετά κάποιοι εξ ημών λοιδορούν αυτόν τον άνθρωπο;;;;nikolasf έγραψε:"Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση που ακύρωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ του να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 85 εκατομύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ μπορώ να τον συντηρήσω σε όποια κατάσταση και εάν βρεθεί. "
ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ![]()
![]()

Και τρίτη εθνική να μας ρίξει, μαζί του θα είμαι!!!!

Α ρε Ιβάν κάθεσαι και ασχολείσαι με τους τιποτένιους για τΟ ''φιλοξενούμενος''. Ένα ''Έλληνες είστε και φαίνεστε'' έπρεπε να τους πετάξεις και τέλος.
Επικοινωνιακά πάντως, άσχετα αν δεν έγινε κάτι σημαντικό επί της ουσίας, βγαίνουμε πολύ δυνατοί.
Επικοινωνιακά πάντως, άσχετα αν δεν έγινε κάτι σημαντικό επί της ουσίας, βγαίνουμε πολύ δυνατοί.
eorptol έγραψε:Να τον σκίσει τον χαρτογιακα αυτόν και τον ανδριανοπουλο
αυτοι οι φλωροι δε θελουν δικαστηρια
ο ιβαν θα τους το βουλωσει οταν ερθει η ωρα με το μοναδικο τροπο που καταλαβαινουν αλλα δυστυχως δε θα υπαρχει βιντεο να τους βλεπουμε να κατουριουνται στα βρακια τους και να παρακαλανε σαν πτανακια