Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

goran 64 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Δεν μπορω να ξερω τι εχει παιχτει με την ολη υποθεση αλλα το ολο θεμα ειναι φαουλ ασχετα με το εαν εχει δικιο ο Βιτορ η οχι....πολυ πιθανο να εχει δικιο βεβαια...!!!! Οποτε μου φαινεται οτι εχουμε το πρωτο φαουλ επι εποχης Μιχελ στην ομαδα εαν οντως ειναι ετσι τα πραγματα....
Αδερφέ, αν το φάουλ είναι υπέρ της ομάδας, όπως σωστά δίνει μια ιδέα παραπάνω ο KOSTAS54, τότε είναι κερδισμένο "επιθετικό" που λέει ο λόγος και πιστώνεται στο δίδυμο Μίχελ-Ίβιτς προσωπικά από εμένα!!!!

Δεν είναι δυνατόν να τους χρεώσω λοιπόν με φάουλ εξ αιτίας των δηλώσεων ενός αποχωρήσαντος παίχτη απ την ομάδα μας, ο οποίος μπορεί τώρα να θυμήθηκε να βγάλει τις πικρίες του, ενώ μάλιστα όσο ήταν στην ομάδα δεν προσπάθησε-βελτιώθηκε αρκετά ώστε να τον είχαν ανανεώσει όταν έπρεπε, αλλά χρόνο με τον χρόνο (αν θυμάσαι την εντυπωσιακά καλή του πρώτη χρονιά) χειροτέρευε αποκτώντας νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, κάτι σαν "κολλητική ασθένεια" στα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. εδώ και 4-5 χρόνια!!!!

Αυτιά...
Αδερφε μου goran δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη επειδη αυτα ειναι τα λεγομενα της μια πλευρας βεβαια αυτο που κανει και ο Βιτορ δεν θα ελεγα οτι ειναι και το πιο σωστο.... Εκφραζει κατα την γνωμη μου ενα παραπονο(με ασχημο τροπο) για ενα συγκεκριμενο ατομο οχι για ολον τον οργανισμο που λεγεται Π.Α.Ο.Κ και δειχνει να τα μπαλωνει με το κλεισιμο της δηλωσης του...τωρα τι ακριβως εχει συμβει μονο αυτοι οι 2 το ξερουν...απλα κατα την γνωμη μου αυτα δεν ακουγονται καλα σε μια εποχη που φαινεται οντως οτι κατα παει να αλλαξει προς το καλυτερο!!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:
Sera4 έγραψε:
desperando έγραψε: Αλλα επειδή στο χωριο μου λενε οτι η ζωη ειναι ενας τροχος και αυτα πιυ κανεις τα βρισκεις μπροστα σου... Παρε την φαπα απο τον ματεους για ηθικό διδαγμα
αυτο ξαναπες το ντεσπε τελικα αργα ή γρηγορα ολα μπροστα σου τα βρισκεις :ugeek:
Μονο οι σκατογαυροι ειναι η εξαιρεση στον κανονα
οσο περισσοτερος ο καιρος τοσο μεγαλυτερη η βομβα που θα σκασει στο τελος...αμα με το καλο σκασει η φουσκα του γαυρου θα τους τελειωσει...
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Τελικά δεν παλεύεστε.
Παίζει να είμαστε η μοναδική ομάδα σε όλο το γαλαξία της οποίας οι οπαδοί μπορεί να τα κάνουν ταναπου από τη γκρίνια και τη μίρλα πιστεύοντας τα λόγια ενός πρώην παίκτη της ομάδας που δεν του ανανεώσαν το συμβόλαιο (κατά τη γνώμη μου πράττοντας πολύ σωστά) και όχι τα λόγια των ανθρώπων που εξακολουθούν να μοχθούν για το καλό της ομάδας παραμένοντας σε αυτήν.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αν ισχυουν οσα λεει ο βιτορ καθολου καλη η σταση του μιχελ
και δεν καταλαβαινω γιατι εγινε ολο αυτο;
δεν τον θες; του το λες!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
desperando έγραψε:Θελω ο ΠΑΟΚ να είναι σωστος καθ καθαρος απεναντι στους υπαλλήλους του
Ιελω οταν φευγει καποιος απι την ομαδα να εχει να οει μονι καλα λογια
Συμπεριφορες οπως αυτην κάποτε στον μπολονι η τωρα στον βιτορ δεν ταιριάζουν με τα ιδανικα που προβαλει ο ΠΑΟΚ.
ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που ακουμε κατι τετοιο

Αλλα επειδή στο χωριο μου λενε οτι η ζωη ειναι ενας τροχος και αυτα πιυ κανεις τα βρισκεις μπροστα σου... Παρε την φαπα απο τον ματεους για ηθικό διδαγμα
+1

Μετά λέμε "πως γίνεται η φουρνιά των Πάμπλο, Μούσλι κτλ να είχε δεθεί τόσο με την ομάδα και τώρα δεν μπορούμε να το ξανακάνουμε;" Για να αγκαλιάσουν οι παίκτες τον ΠΑΟΚ πρέπει και ο ΠΑΟΚ να αγκαλιάσει τους παίκτες, και αυτό δεν είναι απλά θέμα μισθοδοσίας.

Επίσης, σημαντικό είναι πως όταν μια ομάδα κάνει κρούση σε έναν παίκτη ο παίκτης αυτός θα ψάξει συμπατριώτες/πρώην συμπαίκτες/γνωστούς που έχουν παίξει εκεί για να πάρει πληροφορίες. Θες να κυκλοφορεί στην πιάτσα πως σαν σωματείο συμπεριφέρεσαι σωστά στους ποδοσφαιριστές σου, όχι το αντίθετο.
να μην ξεχναμε βεβαια οτι οι συμπεριφορες και προς τον παμπλο και προς τον λινο στα τελειωματα τους δεν ηταν και οι καλυτερες δυνατες ;)
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

ΑΝ είναι όντως αλήθεια αυτά που είπε ο Βίτορ, μου φαίνεται λάθος η στάση απέναντί του.
Σε περίπτωση που δεν τον θέλαμε, του το λέγαμε και τέλος. Ξεκάθαρα πράγματα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Δεν ειναι ομως εξισου λαθος να βγαζει τις διαπραγματευσεις στην φορα?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Κανονικά πρέπει να κούσουμε και τις δύο πλευρές. Να βγει δηλαδή ο Μίχελ και να ξεκατινιαστούμε, όπως γίνεται εδώ μέσα. Όταν αμοίβεσαι με τρελά ποσά σε σχέση με έναν συνήθη εργαζόμενο, αυτά τα καταπίνει και πας γιάλλα. Δεν βγαίνεις στην Τατιάνα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

sporos123 έγραψε:Δεν ειναι ομως εξισου λαθος να βγαζει τις διαπραγματευσεις στην φορα?
Είναι, αλλά ήταν και σχεδόν βέβαιο ότι μία τέτοια ενέργεια (αν έγινε ξαναλέω) θα έβγαινε αργά ή γρήγορα.
Το καλύτερο είναι να το αφήσουμε αναπάντητο γιατί, όπως λέει και ο Κώστας, περισσότερο κακό θα κάνει μία απάντηση παρά καλό.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

KOSTAS54 έγραψε:Κανονικά πρέπει να κούσουμε και τις δύο πλευρές. Να βγει δηλαδή ο Μίχελ και να ξεκατινιαστούμε, όπως γίνεται εδώ μέσα. Όταν αμοίβεσαι με τρελά ποσά σε σχέση με έναν συνήθη εργαζόμενο, αυτά τα καταπίνει και πας γιάλλα. Δεν βγαίνεις στην Τατιάνα.
Δεν έχεις και άδικο....ότι έγινε,εγινε....Τώρα που ειπες Τατιάνα μου θυμησες την περίπτωση Φιλομένο....της Τατιάνας είχε γίνει τότε εάν θυμάμαι καλά....!!!!!

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

desperando έγραψε:Θελω ο ΠΑΟΚ να είναι σωστος καθ καθαρος απεναντι στους υπαλλήλους του
Ιελω οταν φευγει καποιος απι την ομαδα να εχει να οει μονι καλα λογια
Συμπεριφορες οπως αυτην κάποτε στον μπολονι η τωρα στον βιτορ δεν ταιριάζουν με τα ιδανικα που προβαλει ο ΠΑΟΚ.
ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που ακουμε κατι τετοιο

Αλλα επειδή στο χωριο μου λενε οτι η ζωη ειναι ενας τροχος και αυτα πιυ κανεις τα βρισκεις μπροστα σου... Παρε την φαπα απο τον ματεους για ηθικό διδαγμα
Αδερφέ, με το ίδιο σκεπτικό φαντάζομαι, θέλεις-απαιτείς κάθε επαγγελματίας-υπάλληλος του Π.Α.Ο.Κ. να είναι value for his money όσο είναι στην ομάδα μας, αλλά συμβαίνει άραγε σε πάνω από 30-40% των περιπτώσεων???

Είχε πολλά κέρδη η ομάδα μας ως τώρα από πωλήσεις παιχτών που ήρθαν, αναβαθμίστηκαν και πουλήθηκαν βγάζοντας μας κερδισμένους??? Δεν νομίζω προσωπικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο... :oops:

Είδαμε επίσης και τα κέρδη μας σαν Π.Α.Ο.Κ. απ αυτούς που φεύγοντας λένε τα καλύτερα, π.χ. Βιεϊρίνια πολύ πρόσφατα και Κοντρέρας όταν την έκανε για Χιλή και σε 6 μήνες ανήκε στο ρόστερ των πουστόγ@υρων!!! :twisted:

Ας αλλάξουμε λοιπόν τροπάριο ως οπαδοί μήπως και αλλάξει κάτι επιτέλους, μιας και μέχρι σήμερα, πάντα κατηγορούσαμε την ομάδα-διοίκηση ότι βρίσκεται "πίσω απ τις εξελίξεις", όπως π.χ. στην περίπτωση Λούκας πέρυσι!!! Αυτό θαρρώ προσωπικά ότι αλλάζει με τον Λιούμπος Μίχελ, οι ψευτοσυναισθηματισμοί και η έλλειψη ψυχρού επαγγελματισμού που μέχρι τώρα όλοι κράζαμε ότι μας κρατάνε χαμηλά ως οργανισμό!!!! :shock: :shock:

Επαγγελματικό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εδώ και 36-37 χρόνια και το τι σκαρταδούρα έχει περάσει απ τον Π.Α.Ο.Κ. το έχουμε δει όλοι μας θαρρώ!!! Και στον επαγγελματισμό δεν χωράνε συναισθηματισμοί, το παιχνίδι είναι καθαρά σκληρό έως κυνικό ενίοτε, πονάει πολύ, ειδικότερα όσο τα νούμερα ανεβαίνουν συνεχώς!!!! :o :(

Όσο για το περίπου "όλα εδώ πληρώνονται" με το παράδειγμα του Ματέους κι αυτό ακόμα σε βάρος μας το χρησιμοποιείτε κάποιοι κι ας μας πούλησε αυτός, κλεισμένος με προσύμφωνο και ρήτρα παίχτης, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με 1.000% δικό του φταίξιμο, θέλοντας να μας εκμεταλευτεί!!! :oops: :( :evil: :twisted:

Ξέρεις όμως γιατί προσωπικά δεν έδωσα και τόσο μεγάλη σημασία στην περίπτωση Ματέους??? Γιατί αυτά συμβαίνουν καθημερινά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι όχι γιατί σαν Π.Α.Ο.Κ. ήμασταν πεντακάθαροι, αλλά ψιλιασμένοι-προφυλαγμένοι με την ρήτρα των 200.000 σε βάρος του και δεν χάσαμε ούτε καν επικοινωνιακά απ αυτόν!!!! :o :o

Κάτι άλλαξε στην ομάδα μας κύριοι και μάλιστα προς το πολύ καλύτερο, αν δεν το βλέπετε!!!!

Υπάρχει πλέον άκρατος επαγγελματισμός στον οργανισμό :pano: , όσο μεγαλύτερος γίνεται σ αυτήν την φάση της μετάλλαξης μας απ τον ερασιτεχνισμό τόσων δεκαετιών που μας έδερνε!!!!

Γίνεστε όμως ακόμα και τώρα ορισμένοι με το παραμικρό επικριτές του Π.Α.Ο.Κ., ακόμα και χθες, όταν παίχτες σαν τον Μπερμπάτοφ δεν προσφέρουν ούτε το 10% των αναμενομένων, ψάχνοντας να βρείτε διαρκώς "ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ", γιατί δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε (δεν καταλαβαίνω τον ακριβή λόγο που συμβαίνει για κάποιους, πλην μεγαλομανίας και ότι όσο πιο προβεβλημένος κάποιος τόσο πιο αξιόπιστος :shock: ελέω προπαγάνδας των μέσων που όλοι κράζουμε όμως :o ) ότι υπάρχει και η αδιαφορία-κοροϊδία από πλευράς ποδοσφαιριστή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι ότι κάτι τέτοιο μας συνέβη σαν :pano: !!!! :oops: :(

Ακόμα όμως κι αν ο "Χ" Βίτορ βγει σήμερα και κλαφτεί ότι τον εμπαίξαμε, πάλι με τον Π.Α.Ο.Κ. τα βάζετε αβίαστα, απαξιώνοντας τον ως "μη έντιμη στάση της διοίκησης μας" και τέτοια πλήρως συναισθηματικά και υπέμετρα λαϊκίστικα και Π.Α.Ο.Κ.ομετρημένα και ζητάτε με ύφος 1.000 καρδναλίων να μην τυχόν επαναληφθεί ... :shock: :shock: :twisted: :twisted: :( :(

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ απλά δεν γίνεται θαρρώ, ειδικά κατά του :pano: ΠΑΝΤΑ!!! :nairepaok:

Διαλέξτε λοιπόν σας παρακαλώ τι προτιμάτε στο εξής για την σωστή-πλήρως επαγγελματική εξέλιξη της ομάδα μας και μην άγεστε και φέρεστε, θυμούμενοι πλέον καλά ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι άλλο ο φτωχός συγγενής κανενός, είναι μια τελείως αυτόνομη ποδοσφαιρική επαγγελματική εταιρία, μάλιστα μεγάλου πια μεγέθους!!!!

:pano: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PaokPatraG4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Δεν μπορω να ξερω τι εχει παιχτει με την ολη υποθεση αλλα το ολο θεμα ειναι φαουλ ασχετα με το εαν εχει δικιο ο Βιτορ η οχι....πολυ πιθανο να εχει δικιο βεβαια...!!!! Οποτε μου φαινεται οτι εχουμε το πρωτο φαουλ επι εποχης Μιχελ στην ομαδα εαν οντως ειναι ετσι τα πραγματα....
Αδερφέ, αν το φάουλ είναι υπέρ της ομάδας, όπως σωστά δίνει μια ιδέα παραπάνω ο KOSTAS54, τότε είναι κερδισμένο "επιθετικό" που λέει ο λόγος και πιστώνεται στο δίδυμο Μίχελ-Ίβιτς προσωπικά από εμένα!!!!

Δεν είναι δυνατόν να τους χρεώσω λοιπόν με φάουλ εξ αιτίας των δηλώσεων ενός αποχωρήσαντος παίχτη απ την ομάδα μας, ο οποίος μπορεί τώρα να θυμήθηκε να βγάλει τις πικρίες του, ενώ μάλιστα όσο ήταν στην ομάδα δεν προσπάθησε-βελτιώθηκε αρκετά ώστε να τον είχαν ανανεώσει όταν έπρεπε, αλλά χρόνο με τον χρόνο (αν θυμάσαι την εντυπωσιακά καλή του πρώτη χρονιά) χειροτέρευε αποκτώντας νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, κάτι σαν "κολλητική ασθένεια" στα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. εδώ και 4-5 χρόνια!!!!

Αυτιά...
Αδερφε μου goran δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη επειδη αυτα ειναι τα λεγομενα της μια πλευρας βεβαια αυτο που κανει και ο Βιτορ δεν θα ελεγα οτι ειναι και το πιο σωστο.... Εκφραζει κατα την γνωμη μου ενα παραπονο(με ασχημο τροπο) για ενα συγκεκριμενο ατομο οχι για ολον τον οργανισμο που λεγεται Π.Α.Ο.Κ και δειχνει να τα μπαλωνει με το κλεισιμο της δηλωσης του...τωρα τι ακριβως εχει συμβει μονο αυτοι οι 2 το ξερουν...απλα κατα την γνωμη μου αυτα δεν ακουγονται καλα σε μια εποχη που φαινεται οντως οτι κατα παει να αλλαξει προς το καλυτερο!!!!
Αδερφέ μου Πατρινέ, Π.Α.Ο.Κ.τσάκι μου καλό, τα είπες όλα λέγοντας ότι αυτή είναι "η μία πλευρά του λόφου" και την άλλη δεν την έχουμε δει ακόμα και ίσως να μην την δούμε και ποτέ γιατί ίσως είναι αχρείαστο να συμβεί κάτι τέτοιο για κάποιον που έχει ήδη απομακρυνθεί απ την ομάδα μας!!!

Εξήγησα πεντακάθαρα την προσωπική μου άποψη παραπάνω, ελπίζω να έγινε κατανοητή πλήρως!!!

Κατόπιν διάβασα απόψεις αδερφών περί "έξωθεν κακής μαρτυρίας" που δημιουργείται με τέτοιες περιπτώσεις και αναρωτιέμαι για το αν ένας καθαρά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όντως το πρώτο που ρωτάει για μια ομάδα που του κάνει πρόταση σε γνωστούς, φίλους και την πιάτσα, είναι αν τους φέρονται σωστά ή αν πληρώνει στην ώρα της!!!!

Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κοιτάζει πρώτα να πάρει στα σίγουρα τα χρήματα που συμφωνεί, αλλά μετά κοιτάζει πως να βελτιώνεται καθημερινά για να πάρει αργότερα ακόμα περισσότερα αποδεικνύοντας το στο χορταράκι!!!!

Κι ο κύριος Βίτορ, καλό παιδί ίσως, αλλά σ αυτόν τον τομέα δεν έδειξε τόσο επαγγελματίας, δεδομένο πλέον καταλήγοντας σε ομάδα του Ισραήλ και κλαψομουνιάζοντας επιπλέον τελείως αντιεπαγγελματικά και κατόπιν εορτής μάλιστα ότι τον εμπαίξαμε!!!! Αυτός δεν έλεγε τα καλύτερα ακόμα και την μέρα που έφευγε??? Αυτός δεν δώρισε ακόμα και τα ρούχα της οικογένειας του στην Π.Α.Ε. για να τα στείλει σε πρόσφυγες??? Τα ξεχάσαμε κιόλας??? Ψιλιαστείτε λοιπόν και μην καταπίνετε αμάσητα ό,τι σας σερβίρουν οι ΑΡΔ που συνέχεια βρίζουμε όλοι εδώ μέσα!!!!

Είναι απορίας άξιον γιατί κάποιοι τα βάζουμε πάντα με τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος εκπροσωπείται αρχικά απ τον Πρόεδρο του που σήμερα είναι ο Λιούμπος Μίχελ κι απ τον μεγαλομέτοχο του που είναι ο Ιβάν Σαββίδης, λες κι έχουμε πρόβλημα κι εμείς οι ίδιοι γι αυτό!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 15:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν ξέρω τι παίχτηκε ακριβώς, αλλά (δυστυχώς) πιστεύω τον Βιτορ και νομίζω πως πάντα ήταν ντόμπρος και ένιωθε τι ακριβώς φορούσε στο στήθος! Θα περιμένω τι θα πει ο Μιχελ (αν πει) και μετά θα κρίνω καλύτερα. Σαν πρώτη πάντως σκέψη με ξενέρωσε ο μιχέλ! :| (Προσωπική φυσικά άποψη)
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εμένα δεν μου καίγεται καρφί τι χαρακτήρας είναι ο Μίχελ. Περιμένω να δω την δουλειά του για να τον κρίνω.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Βρώμικος είναι για άλλους λόγους Βίτωρ ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Να μιλήσω για τα μαύρα λεφτά που μπαίνουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και το 90% των ποδοσφαιριστών παίρνουν τα διπλάσια σε σχέση με αυτά που αξίζουν? Ο χειρισμός από την ομάδα προφανώς δεν ήταν καλός, αλλά βαρυά λέξη είπε. Πες σε αδίκησε. Δεν κράτησε το λόγο του. Όταν μας το κάνετε άπειρες φορές οι ποδοσφαιριστές προς τα σωματεία είναι καλά? Γενικά το σύστημα υπερπροστατεύει τους παίκτες και από την άλλη πλευρά τα λαμόγια παράγοντες. Έχει καταντήσει η πιο γελεία αγορά στον επιχειρηματικό τομέα, με Μ.Ο ζημιών των σωματείων έξω από κάθε λογική!! Όσο για το FFP δεν δουλεύει, μιας που το ρόστερ ως έξοδο σε ένα σωματείο είναι περίπου το 40% των εξόδων και έτσι άνετα ένα κλαμπ μπορεί κάθε χρόνο να έχει διπλάσια έξοδα από έσοδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 15:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”