Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Ο Όλσεν πάλι έκανε έξοδο του Μεσολογγίου στο τέλος ή ιδέα μου είναι;
Εγω πιστευω πρεπει να μας προβληματισει το γεγονος οτι με τις περσινες μεταγραφες παιζαμε καλυτερη μπαλα απ'οτι με τις προσθηκες.
Δεν θελω να κρινω προωρα,αλλα οι καινουριοι παικτες φαινονται πολυ ερασιτεχνες στην νοοτροπια ακομα και αν εχουν αθλητικα προσοντα...
Ειναι ενα ματς το οποιο χαθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ απο απειρα ερασιτεχνικα λαθη,δεν το χω ξαναδει στη ζωη μου
Δεν θελω να κρινω προωρα,αλλα οι καινουριοι παικτες φαινονται πολυ ερασιτεχνες στην νοοτροπια ακομα και αν εχουν αθλητικα προσοντα...
Ειναι ενα ματς το οποιο χαθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ απο απειρα ερασιτεχνικα λαθη,δεν το χω ξαναδει στη ζωη μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 30 Αύγ 2015, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο 75. Τώρα θα είναι καμια 80αριαSpiros_S έγραψε:Αυτό που γράφει το live του ινπαοκ για 61(!!!) λάθη ισχύει; Το έδειξε κάποια κάρτα της νοβα;
-
Ας γίνω γραφικός, ομάδα με τζιολη και τζαβελλα βασικούς δεν πάει πουθενά
καλά προβλέπω πολύ μίρλα.....
η ομάδα θέλει στήριξη και υπομονή...
πρόστιμο στον Ζάιρο χθες!
η ομάδα θέλει στήριξη και υπομονή...
πρόστιμο στον Ζάιρο χθες!
Αυτος ο μακ πως καταφερνει κι εξαφανιζεται εντελως σε μερικα παιχνιδια. Ελπιζω να στρωσουμε γιατι προς το παρον ειμαστε πισω απο γαυροβαζελοχανουμια. Εχουμε μια δικαιολγια οτι η ομαδα ειναι καινουργια σε ολους τους τομεις αλλα εχουμε και προβληματα σε αμυνα επιθεση κ τερμα που δε βελτιωνονται χωρις μεταγραφες νομιζω.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Μάλιστα. Ευχαριστώ αδερφέ.nothu έγραψε:Στο 75. Τώρα θα είναι καμια 80αριαSpiros_S έγραψε:Αυτό που γράφει το live του ινπαοκ για 61(!!!) λάθη ισχύει; Το έδειξε κάποια κάρτα της νοβα;
Ο κιτσιου για τετοια σκληροτραχηλα κλειστά ματς είναι καλυτερη λυση..
Απορω παντως τι ονειρο ειδε και δεν τον εβαλε, εναν απτους 2-3 καλυτερους σου παικτες φετος...
Για ολσεν τι να πει κανεις, καταραμενη θεση...
Αλλα τι να περιμένεις απο ατομο π στο πρώτο του ρεπο, βρηκε να παει στην ΕΔΕΣΣΑ εκδρομη..
Απορω παντως τι ονειρο ειδε και δεν τον εβαλε, εναν απτους 2-3 καλυτερους σου παικτες φετος...
Για ολσεν τι να πει κανεις, καταραμενη θεση...
Αλλα τι να περιμένεις απο ατομο π στο πρώτο του ρεπο, βρηκε να παει στην ΕΔΕΣΣΑ εκδρομη..

Ψυχραιμια...
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύω ότι η διακοπή θα είναι σωτήρια για ανασύνταξη και μπόλικος χρόνος για μίνι προετοιμασία, όσοι μείνουν εδώ έστω.
δεν θέλω να δικαιολογώ... αλλά
δεν σου δίνει καθαρό πέναλτι για το 1-1 στο καπάκι...
και τρως γκολ απο χέρι κοντρόλ του ιλιτσ πριν κάνει την σέντρα και μπει αυτογκολ... (μόνο εγώ το είδα?)
δεν σου δίνει καθαρό πέναλτι για το 1-1 στο καπάκι...
και τρως γκολ απο χέρι κοντρόλ του ιλιτσ πριν κάνει την σέντρα και μπει αυτογκολ... (μόνο εγώ το είδα?)
-
Η ομαδα θέλει στηριξη δυστηχως σχεδιαστηκε αργά , για μενα εχασε ευκαιρια να εχει κάνει την ζωη της πιο ευκολη , αυριο κλεινουν οι μεταγραφές και θα δουμε τι ψάρια θα εχουμε πιασει.
- navigator11
Πάει κι αυτή η σεζόν. Ιβάν, ... κινητοποιήσου!!!
Χο χο χο.

Χο χο χο.

-
Παιδες ολα καλα πανε, δουλεια γινεται. Το πρωταθλημα ετσι κι αλλιως ειναι στημενο, οποτε ο πρωτος στοχος ειναι το μονταρισμα της ομαδας.