Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., NS2, 06/08, 21:05
Re: Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., NS2, 06/08, 21:05
Η μαφία της ΟΥΕΦΑ σε όλο της το μεγαλείο, προχωράμε μέ άλλη ομάδα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
PAOK_Antarctica έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ναι, δεξιά αγκωνια έδωσε, μην γίνουμε γαυροι
Βασικά μόνο γαυρος το βλέπει απευθείας κοκκινη αυτο[/quote]
Ασχολίαστο. ...ΠΑΟΚΑΡΑ μου[/quote]
Δεν είπα κάτι που δεν είπες εσυ πρώτος.[/quote]
Δε πήγα προσωπικά. Είπα μη γινόμαστε γαυροι που δεν παραδέχονται τπτ. Κακά τα ψέματα αγκωνια έριξε
παρτε τα γαμημενοι κκορακια καισλοβακοι
ρε μακ ρε αγορι μου πλασαρε μην πασ να περασει τον Τ/Φ
marley 4 έγραψε:παρτε τα γαμημενοι κκορακια καισλοβακοι
Αυτό έκανε και την έστειλε πάνω του
Ήταν τόσο μόνος που μπορούσε να τον περάσει, να πάει πίσω να τον ξανά περάσει και να τον πλασαρει με την ησυχία του
Άστον, μόνο την προσπέραση έχει
καλως ηρθες στον ΠΑΟΚ μας ΙΓΚΟΡ. Ελπιζω να ζεσταθηκες με τη σημερινη διαιτησια γιατι τα ιδια και 3 φορες χειροτερα
θα εχεις τη χρονια που μας περιμενει
Βαρατε κουφαλες
θα εχεις τη χρονια που μας περιμενει
Βαρατε κουφαλες
- navigator11
Besuch 2 έγραψε:2 τετοιες διαιτησιες δεν εναι με τιποτα τυχαιες....εδω μιλαμε για καρμπον με αυτα που βλεπαμε στην ελλαδα το δεκεμβρη-γεναρη...
Και επισης δε πιστευ οτι ειναι τυχαιος ο τροπος που κατεβηκαν οι σλοβακοι απο το πρωτο ματς......υπαρχει βεβαια κ η πιθανοτητα απλα να καταλαβαν τι παιζει και να πανε να το εκμεταλλευτουν στο επακρο αλλα εμενα μου φαινεται λες και καποιος τους σφυριξε να τα κανουν αυτα και θα αμοιφθουν.
Για μενα καμμια φαση δεν ειναι τιποτα. Για αυτη του σκονδρα εγω βλεπω να τον παει ο αλλος καροτσακι στο μαρκαρισμα κ αυτος κανει μια κινηση με το χερι να αποφυγει το μαρκαρισμα...σαν αυτα που γινονται σε καθε κορνερ 30! Ο αλλος επεσε και το κορακι εκανε τη δουλεια του. Τοσο απλα...
Τελικα Ελλαδα-Ευρωπη..ιδια μαφια.
Απο την ωρα που η πορνη Γαλλιδουλα παιρνει δεξι της χερι το γιο του γενικου αρχηγου μιας πιθανης εγκληματικης οργανωσης φαινεται που παει το πραμα.....ο γαυρος στον αφρο για τα στημμενα , η γαυροεπο στο απυροβλητο με πλατες πλατινι, και αυτοι που αντιδρουν και ψαχνουν στην ελβετια την καθαρση και το δικιο τους, διαιτησιες σαν αυτες που βλεπουμε την τελευταια βδομαδα...........
σκατα στους ταφους σας.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑΤΗ ΦΑΜΕ...(το τελευταιο αφορα υγιη μυαλα και οχι τους γραφικους ψευτοΠΑΟΚτσηδες)
Αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να ... γαργαλιόμαστε!
Φτάνουμε σε σημείο ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΤΙΑΣ να καταφερόμαστε κατά των παιχτών μας, που επί 180 λεπτά γεύτηκαν διαιτησίες από ηρωϊκές εποχές ... κοκαλειας παράγκας. Με τέτοια ... προειδοποιητικά σημάδια, ιδιαίτερα χλωμούς για ομίλους μας κόβω.
Αν ήμουν οπαδός αυτής της σλοβακοpatisserie, θα περίμενα υπομονετικά τα ... παλικάρια της αρμάδας μου για να τους ξεσκίσω στη γιούχα κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο. Αν με τέτοιες σκανδαλωδώς υπέρ τους διαιτησίες δεν μπορούν τουλάχιστον να διεκδικήσουν στα ίσα την πρόκριση ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 06 Αύγ 2015, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πουτσα ρε μαλακα Γερμανε. Παρε τα @@ μου μαλακα!
Και σεις πουστρακια Σλοβακοι το μπουλο.
Μπραβο ρε στα πιτσιρικια εχουν @@ τουλαχιστον!
Και σεις πουστρακια Σλοβακοι το μπουλο.
Μπραβο ρε στα πιτσιρικια εχουν @@ τουλαχιστον!
pgetsos έγραψε:marley 4 έγραψε:παρτε τα γαμημενοι κκορακια καισλοβακοι
Αυτό έκανε και την έστειλε πάνω του
Ήταν τόσο μόνος που μπορούσε να τον περάσει, να πάει πίσω να τον ξανά περάσει και να τον πλασαρει με την ησυχία του
Άστον, μόνο την προσπέραση έχει
οχι ρε φιλε φευγει μονος και δεν εχει σχεδιο να πλασαρει καθεται μπροστα στο τερματοφυλακα και πεταει την μπαλα
ειμαι σιγουρος οτι περιμενε να πεσει για να τον περασει δεν εγινε αυτο και μπλοκαρε δεν ηξερε τι να κανει ο μακ
Εμετική διαιτησία με μία και μόνη εξαίρεση.
Το πέναλτι είναι πέναλτι και κόκκινη. Έτσι το βλέπω εγώ και συγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους. Όταν κάποιος σηκώνει το γόνατο ενώ κρατάει την μπάλα σφιχτά στην αγκαλιά του δεν το κάνει για να προστατευτεί. Αυτό μπορεί να το κάνει με το χέρι ή με την πλάτη. Μπορεί επίσης να κάνει θέατρο και να πάρει κάρτα ο αντίπαλος. Πρέπει να αισθάνεται πάρα πολύ τυχερός που δεν πήρε κόκκινη.
Δεν είναι ανάγκη να μαλώσουμε γι' αυτό. Ευτυχώς δεν την έδωσε. Σε ΟΛΟ το υπόλοιπο ματς η διαιτησία ήταν αισχρή (πριν και μετά το πέναλτι).
Για την κάρτα του Σκόνδρα δεν έχω άποψη.
Ο Τούντορ πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τις κόκκινες και τους τσαμπουκάδες χωρίς λόγο.
Το πέναλτι είναι πέναλτι και κόκκινη. Έτσι το βλέπω εγώ και συγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους. Όταν κάποιος σηκώνει το γόνατο ενώ κρατάει την μπάλα σφιχτά στην αγκαλιά του δεν το κάνει για να προστατευτεί. Αυτό μπορεί να το κάνει με το χέρι ή με την πλάτη. Μπορεί επίσης να κάνει θέατρο και να πάρει κάρτα ο αντίπαλος. Πρέπει να αισθάνεται πάρα πολύ τυχερός που δεν πήρε κόκκινη.
Δεν είναι ανάγκη να μαλώσουμε γι' αυτό. Ευτυχώς δεν την έδωσε. Σε ΟΛΟ το υπόλοιπο ματς η διαιτησία ήταν αισχρή (πριν και μετά το πέναλτι).
Για την κάρτα του Σκόνδρα δεν έχω άποψη.
Ο Τούντορ πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τις κόκκινες και τους τσαμπουκάδες χωρίς λόγο.
- sourmenetes
- Moderator
sourmenetes έγραψε:Kgeo ανοιξε παραλειπομενα αν μπορεις.
άνοιξαμε και σας περιμένουμε!