34.Νίκος Κοροβέσης
Re: 34.Νίκος Κοροβέσης
Μας αρεσει να βάζουμε ταμπέλες παντως ειναι εύκολο δε λεω...
Δλδ ειπε κανεις οτι δεν κανει ο χαρισης ας πουμε;
Γιατι να χουμε προβλημα με Έλληνες δεν το καταλαβα ..;
Απλα ειμαστε αμπαλος λαος κ στο χόρτο κ στην κερκίδα
Δλδ ειπε κανεις οτι δεν κανει ο χαρισης ας πουμε;
Γιατι να χουμε προβλημα με Έλληνες δεν το καταλαβα ..;
Απλα ειμαστε αμπαλος λαος κ στο χόρτο κ στην κερκίδα
- falconakis
Κι όμως από τους παγουράδες μεριά λένε ότι ο Κοροβέσης είναι καλύτερος από τον Χαρίση...
Πέρσυ τον είδαμε λίγο αλλά νομίζω όποτε έπαιξε ήταν ουσιαστικός...Είθναι πιτσιρικάς , δουλευταράς όπως φα΄νεται αφήστε ον Βλάνταν να κρίνει...
Αλλωστε φέτος όπως δείχνουν τα πραγματα έχουμε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ έτσι για αλλάγή!!!
Κάντε υπομονή και τον Μάιο θα είμαστε καλά!!!

Πέρσυ τον είδαμε λίγο αλλά νομίζω όποτε έπαιξε ήταν ουσιαστικός...Είθναι πιτσιρικάς , δουλευταράς όπως φα΄νεται αφήστε ον Βλάνταν να κρίνει...
Αλλωστε φέτος όπως δείχνουν τα πραγματα έχουμε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ έτσι για αλλάγή!!!
Κάντε υπομονή και τον Μάιο θα είμαστε καλά!!!

ΠΑΟΚ μαζί σου μέχρι θάνατο!
Κι εμένα μ αρέσει ο κοροβεσης. Αλλά σαν εξτρεμ. Το θέμα ειναι ότι οι καλύτεροι μας παίκτες ειναι σ αυτές τις θέσεις κι έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Ο χαρισης παίζει σε θέση που δεν έχουμε ποιότητα πέρα από τσιμιροτ και έτσι φαίνεται πιο εύκολα.
Aquila non capit muscas
Ειναι ποτέ δυνατόν να βλέπει κατι σε εσένα ο Ίβιτς και να σκέφτεται οτι μπορεις να παίξεις χαφ...? πορεία θα τρελαθούμε?? άσε που ήταν και χάλια σε ολα τα φιλικά ως χαφ... Θα κλάψουν μανούλες... Καλύτερα να βάλει απο κ20 κάποιον....
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
aquila έγραψε:Κι εμένα μ αρέσει ο κοροβεσης. Αλλά σαν εξτρεμ.
Έπρεπε να ήσουν μαζί μου στη Νέα Σμύρνη φέτος, που χάσαμε 3-1. Ο παίκτης δεν μπορούσε να κάνει κοντρόλ, ούτε τρίπλα, ούτε τίποτε. Χώρια οι ευκαιρίες που έχασε. Επικαλούμαι την μαρτυρία και του Πέδρο που το βλέπαμε μαζί, γιατί ίσως να είμαι προκατειλημμένος που τον θεωρώ τον πιο άχρηστο στο ρόστερ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Συμφωνώ ...απορώ που εμεινε στο ρόστερ ...δηλαδή υπολογίζετε σαν χαφ και έφαγε θέση κάτσε... Χαχα
- obanebane
- Been thanked: 1 time
Ο Κοροβεσης εμεινε γιατι ειναι παιχτης προπονησης,δειτε τα βιντεος των προπονησεων και θα καταλαβετε.
Ολοκληρο ζητημα για εναν παιχτη που θα μπει 18αδα το πολυ σε 10 ματς ολη τη σεζον.
Ολοκληρο ζητημα για εναν παιχτη που θα μπει 18αδα το πολυ σε 10 ματς ολη τη σεζον.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time

Τότε πάω πάσο. Αρκεί όμως όταν τον βάζει ο Ivic να υποκρίνεται ότι κάνει προπόνηση.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά Αποστολή για τον παίκτη οποτε μπορεί να έχεις και δίκιο απλά μ αρέσει που ειναι γρήγορος και από την άλλη ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ειναι στην ομάδα που δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ.
Aquila non capit muscas
- desperando
- Επικοινωνία:
Demir έγραψε:Συμφωνώ ...απορώ που εμεινε στο ρόστερ ...δηλαδή υπολογίζετε σαν χαφ και έφαγε θέση κάτσε... Χαχα
Ο λόγος που έφυγε ο κάτσε είναι γιατί πρέπει να πάρει παιχνίδια να ξανανεβει η τιμή του και να πωληθεί
Το να έμενε στην ομάδα και να παιζε καμία 10αρια ματς ούτε τον ΠΑΟΚ τον συνέφερε ούτε τον παικτη
PAOK against modern football
ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Όπως για τον ίδιο λόγο θα δοθεί και ο Χατζηισαίας (μάλλον) δανεικός.
Μόνο ΠΑΟΚ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Νομιζω η μονη παραφωνια του ροστερ μας.Μακαρι να μας διαψευσει.Παντως καλυτερα στη θεση του εξτρεμ,παρα του αμυντικου χαφ,που γραφεται οτι τον προοριζει ο Ιβιτς.Αλλα για να τον κρατησε κατι ισως ειδε,που δεν το βλεπουμε(ειδαμε)εμεις.
Το ξανατονιζω μακαρι να με διαψευσει,θα χαρω ιδιαιτερως.
Το ξανατονιζω μακαρι να με διαψευσει,θα χαρω ιδιαιτερως.
Τον κράτησε επειδή εχει σερβικές ρίζες
Korovesic ειναι κανονικα αλλα δεν τα λενε οι αρδ αυτα
Korovesic ειναι κανονικα αλλα δεν τα λενε οι αρδ αυτα
- john4serres