Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 3/12-19:30, Ns1&Ns1HD
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 3/12-19:30, Ns1&Ns1HD
οσο δε γραφει ο ομπανεμπανε το γνωστο θα νικησουμε δε γινεται τιποτα
μπανε που εισαι
μπανε που εισαι
Κι εκτος αυτου,το πατημα του μπασταρδου,το πνιγει κι αυτο.prist64 έγραψε:Tα μουν@πανα του νοβα,το κανανε αβαβα και διακοψανε αρον-αρον την εκπομπη λεπτο προς λεπτο,
γιατι ειχανε παραθυρο απο το τηγανι,ενω ειχε αγωνες που δεν εληξαν και ηταν ισοπαλοι.
Γ@ΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤ@Ρ@ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ
Κι ενω δινουν πρωτες βοηθειες στον Γλυκο,πεφτει πυρσος διπλα τους,
κι αυτοι εχουν μακρινο πλανο.
Περισυ στην ΤΟΥΜΠΑ,μεχρι και την φυσουνα καλυπτανε με καμερα.
Ρε δε γ@μιεστε λεω εγω.
- navigator11
Με την απαραίτητη συγκέντρωση, με την πάροδο της ώρας, θα έχουμε την ευκαιρία να το πάρουμε!! Φοβάμαι όμως πως το "πανηγύρι" θα αρχίσει για τα καλά κατευθείαν με την έναρξη του β!! Μακάρι να είμαστε τυχεροί, τίποτα άλλο!!!
Δεν έχω εικόνα αλλά ακούω για κόκκινη. Μάλλον θα αληθεύει ...
Αφήστε με να ποστάρω, God (amaefoule) damn it!!!!

Δεν έχω εικόνα αλλά ακούω για κόκκινη. Μάλλον θα αληθεύει ...
Αφήστε με να ποστάρω, God (amaefoule) damn it!!!!

- Ekatnetworkltd
Δύο φορές το είδα με τα μάτια μου!Τέσπα θα το δούμε στα στατιστικάOlorin.2 έγραψε:Δεν κόβει καθολου σήμερα ουτε μαρκαρει. Αλλά δικαιολογείται, πρώτη φορά παίζει με τέτοιο κοράκι.Ekatnetworkltd έγραψε:Τί συγκέντρωση παραπάνω να έχει ο τζανδάρης;Συνέχεια κόβει και για αυτό τον έχει μέσα
- Μπαρκαρούτσος
Ο Sourme άνοιξε το topic, τα στατιστικά λένε Π.Α.Ο.Κ., μην αγχώνεσαι!che4 έγραψε:οσο δε γραφει ο ομπανεμπανε το γνωστο θα νικησουμε δε γινεται τιποτα
μπανε που εισαι

Βασικά μέχρι τώρα δε μας θεωρώ τυχερούς που φάγαμε 1 γκολ από όσα γίναν. Το κόρνερ ήθελε πολύ τύχη για να γίνει τέτοιο γκολ. Απλά αν το κωράκι σου χαρίζει όλες τις μονομαχίες, σε κιτρινίζει και ενώ πας να παίξεις μπάλα σου τα κόβει όλα. Ο Τσανδάρης τι να κάνει το παλικάρι όλες οι μονομαχίες ήταν δικές του κανονικά, και δίνει φάουλ στον γκέι. Ελπίζω να μη πάμε σε επική σφαγή-πέναλτι απ τα παλιά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 03 Δεκ 2014, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω βλεπω εναν Τσανδαρη να βρισκεται παντου.Δεν ειναι ευκολο με τετοιες συνθηκες για εναν απειρο ποδοσφαιριστη
- hasio_john
Έλεος ρε μάστορα! Αυτό έχεις να πεις για τον αγώνα? Σε τέτοια ντέρμπι και ΜΙΑ μόνο πάσα ή σουτ μπορεί να κρίνει το ματς! Δηλαδή θες να πεις πως όλοι οι άλλοι (και του γαύρου) έχουν από 10 φάσεις στα πόδια???Alastor έγραψε:....ο σαλπιγγιδης η μονη σωστη κινηση που εκανε ηταν στο γκολ,αλλα ευτυχως αυτοι εχουν μητρογλου οπου ειναι ακομα πιο πεθαμενος απτον σαλπι....
Αντί να πεις για τον Αρετόπουλο το μ@υνί της λάσπης, κάθεσαι και ασχολείσαι με τις εμμονές σου! Ξεπέρασε το..
ας μου πει λιγο τι ηταν η φαση με Σκονδρα γιατι κοπηκε το λινκ
- billospaok_4
πωπωπωπωπωπωπωπω!!!!!!!
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ