Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
klainmein

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από klainmein »

barlow4 έγραψε:
αυτο που ειπε ειναι οτι επιασε δουλεια προχθες και απο εδω και περα εχει το απολυτο δικαιωμα αξιολογησης των παντων.μενει να δουμε αν οντως ειναι αυτο που λεει η αν θα αναζωπυρωσει τις θωριες συνομωσιας που κυκλοφορουν τοσο καιρο και δυστυχως ουτε να αποδειχθουν μπορουν ουτε να διαψευστουν.
Για αυτό, λοιπόν, είπα πίστωση χρόνου. Για το παράδειγμα με τον Μπόλονι, μπερδεύτηκες. Ήταν ετοιμόλογος και ήξερε τι έπρεπε να απαντήσει. Αυτό τόνισα. Ό,τι ερωτήσεις του κάνανε - πού 90% ήταν της πλάκας - έτσι απαντούσε για να τους ξεφτιλίζει. Δηλαδή, δεν τον θεωρείς γάτα τον Μπόλονι αλλά @δερφ@ρα;
Όσον αφορά το να διώξει Βρύζα κλπ, ίσως είμαι κι εγώ προκατειλημμένος γιατι ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ σε αυτή τη θέση, αφού υπάρχουν πολύ καλύτεροί του, με ικανότητες και γνωριμίες
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Θα πάρει ή δε θα πάρει 150000€/χρόνο; Ήταν η σημερινή τοποθέτηση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή δεν ήταν;
Δεν περίμενε ότι θα του κάνουν αυτές τις ερωτήσεις για να ξέρει να απαντάει ορθά, κοφτά και άμεσα;
Τότε γιατί δε ζήτησε και από τον Βρύζα να είναι δίπλα του για να ενημερωθεί πιο ολοκληρωμένα ο κόσμος;
Για να καταλάβουμε τι λέμε. Εάν αυτό ήταν συνέντευξη για να δω εάν θα τον προσλάβω σαν πρόεδρο του ΠΑΟΚ, συγγνώμη, αλλά θα ήταν από τους τελευταίους. Μη σου πω θα γελούσα κιόλας. Πας σε συνέντευξη για δουλειά και όπου και να το ψάξεις, λένε "ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ". Να δείξεις έτοιμος και ενημερωμένος για την ιστορία της εταιρείας. Πώς ξεκίνησε, που δραστηριοποιείται, πώς λειτουργεί, ποια είναι η "ιδιοσυγκρασία" της ρε παιδί μου...
Λοιπόν, η σημερινή συνέντευξη, όπως είπε ο despe ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, εγώ επιμένω και λέω ότι ήταν ΤΡΑΓΩΔΙΑ και καλύτερα να μην είχε γίνει γιατί μεγάλωσε ακόμη περισσότερο την αγωνία μας και το άγχος μας. Για εμένα ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει μία παρουσία, όπως αυτή που είχε ο Μπόλονι και ό,τι και να του λέγανε οι ΑΡΔ, τους ξεπάστρεβε και κάναε τουμπεκί. Μακάρι να είναι έτσι σε 6 μήνες... Σήμερα, είναι σαν να του κάνανε τις ερωτήσεις που κάνανε στον Μπόλονι, αυτός δεν είπε κουβέντα, έβαλε να παίξει το βίντεο του Τσιστιακόφ που έφτιαξε για να υποστηρίξει τον ΓΔ με τους αυτοματισμούς και στο τέλος είπε "Καταλάβατε τώρα πώς δουλεύω;" και έφυγε...[/quote]

Σιγά μην έκανε και ο Κόλκας interview τον αγγελιδη σημερα! Έχουμε διαφορετική νοοτροπία δεν βγαίνει άκρη, εδώ ο άνθρωπος με το ζόρι έβρισκε τις λέξεις στα ελληνικά και εσύ περιμένεις να τους αποστομωσει κιόλας...το ποσά θα πάρει γιατι το αναφέρεις δηλαδή? σημαίνει οτι σε δυο εβδομάδες έπρεπε να εχει 100% γνώση των θεμάτων? εμένα δεν με ενδιαφέρει ουτε να αποστομωσει αρδ ουτε να είναι μάγκας ουτε επαναστάτης ουτε τίποτα...απο τέτοιους πήξαμε! Για άλλο λόγο ήρθε στην ΠΑΕ και το να τον κρίνεις απο μια συνέντευξη τέλος Αυγούστου, το βρίσκω παρά πολύ βιαστικό και αφελές...αυτά Απο μένα, δεν εχει νόημα να το συνεχίσουμε...[/quote]

Ό,τι νά 'ναι...Ρε συ, σοβαρά τώρα, πιάνεσαι από λέξεις και δεν πιάνεις το νόημα. Αφού αυτός ζήτησε τη συνέντευξη τύπου τον ήθελα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ. Τέλος. Ήθελα σε ό,τι τον ρωτάνε να έχει ξεκάθαρες απαντήσεις. Δε μίλησα ούτε για μαγκιές, ούτε για Τσε που λες κι εσύ. Όντως πήξαμε από αυτούς και μακάρι να μην ξαναδώ ποτέ στον ΠΑΟΚ παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Ειδικά μέσα στη διοίκηση που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, όπως δεν έχει ιδέα και ο Βρύζας σαν manager-τεχνικός διευθυντής. Εγώ έκρινα τη συνέντευξη τύπου και το πως την χειρίστηκε ο Αγγελίδης, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ούτε βιάστηκα να τον στείλω στο κρεματόριο, ούτε τίποτα. Το έγραψα κιόλας "Μακάρι να έχει στρώσει και να δουλεύουν όλα ρολόι σε 6 μήνες...". Πίστωση χρόνου και εύχομαι στην επόμενη απόπειρα της ΠΑΕ να επικοινωνήσει με τον κόσμο, να έχουν στρώσει τα πράγματα και να έχουμε κάποιο όφελος...[/quote]

Αν θέλεις να δεις το νόημα όπως λες στο ανέλυσαν οι παραπάνω παρά πολύ καλα...το οργανωμένος τι θα πει δηλαδή? σου εξηγώ οτι είναι αδύνατον να του ζητάς τέτοια πράγματα σε αυτή τη φάση...μια πρώτη συνέντευξη έδωσε ο άνθρωπος , δεν είπε οτι θα αναλύσει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο...τεσπα μακάρι να κάνει καλή δουλειά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

φιλε εγω το βρυζα δεν το θελω σε καμια θεση.φτανει πια και με αυτον και με τον ζαγορακη.διχαζουν και συνεπως δεν χρειαζονται.
αυτο που λες για το μπολονι εγω δε το θεωρω μαγκια.το θεωρω ευκολο.βαλε με σε συνεντευξη τυπου που ξερω τι μισει ο κοσμος και θα γινω θεος σου απο την πρωτη ερωτηση ακομα και αν ειναι ασχετη με το θεμα.μπραβο στον τζακ που απεφυγε να μπει σε τετοια μονοπατια.κατα τα αλλα ελπιζω ξαναλεω οντως να κανει αυστηρη αξιολογηση.μακαρι οντως να εχει ισχυρη υπογραφη και να μη χρειαζεται να βρει wifi ο ιβαν για να πιασει γραμμη skype απο το ναβαροσισκι προκειμενου να ληφθει μια οποιαδηποτε απλη αποφαση.αυτος ειπε οτι θα αποφασιζει ο ιδιος.αντε να δουμε.
klainmein

Ksenitemenos4 έγραψε:
Αν θέλεις να δεις το νόημα όπως λες στο ανέλυσαν οι παραπάνω παρά πολύ καλα...το οργανωμένος τι θα πει δηλαδή? σου εξηγώ οτι είναι αδύνατον να του ζητάς τέτοια πράγματα σε αυτή τη φάση...μια πρώτη συνέντευξη έδωσε ο άνθρωπος , δεν είπε οτι θα αναλύσει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο...τεσπα μακάρι να κάνει καλή δουλειά...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Την Τρίτη 02.09, στις 10:00 ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου προκειμένου να μιλήσει για τα σχέδια του συλλόγου, το πλάνο της ομάδας για τη σεζόν 2014-15, τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ υπό τις οδηγίες του, αλλά και ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ."
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

συγνωμη.... εσεις καταλαβατε ποιο ηταν το σημαντικό που είπε ο αγγελίδης;
διαβασατε;

το ΦΦΠ κυριοι...

Σχετικά με το fianncial fair play είναι ότι δεν πρέπει να ξοδεύεις παραπάνω από τα έσοδα που έχει και από εκεί και πέρα ένας ιδιοκτήτης -όχι δάνειο- μπορεί να δώσει ένα ποσό 10 εκ. ευρώ τον χρόνο.

απο δω και περα ειναι επίπεδο δημοτικού για να σκεφτεις
μιλαει ελληνικά
τα ελληνικά είναι μια ακριβής γλώσσα για τους γνωρίζοντες και για αυτους που θελουν η μπορούν να σκεφούν...

αν εχει καποιος την ορεξη ασ το κανει λιανα
εγω βαριέμαι
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

klainmein έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Την Τρίτη 02.09, στις 10:00 ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου προκειμένου να μιλήσει για τα σχέδια του συλλόγου, το πλάνο της ομάδας για τη σεζόν 2014-15, τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ υπό τις οδηγίες του, αλλά και ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ."
εξαρταται το τι θεωρει ο καθένας ανάλυση... μερικοι θα ηταν ευχαριστημένοι αν έλεγε πχ θέλοουμε καινουριες τουαλέτες που κανουν 10χ100 η χέστρα = 500 ευρώ και γι αυτο αλλάξαμε τις λάμπες στην εισοδο ωστε να τα γλυτωσουμε απο κει....

εγω γενικα την διαβασα οκ! και σε ΑΥΤΑ που εχεις με μπόλντ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ. στα ελληνικά είναι, ξαναδιάβασε την
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

klainmein έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σου ξαναλέω τα πόστ των παιδιών παραπάνω απαντούν τέλεια στις ερωτήσεις σου...εγώ σε αυτή τη φάση όσα ήθελα να ακούσω πάνω κάτω τα άκουσα...για τη σεζόν που έρχεται σου είπε παρά πολλά..
klainmein

Μακάρι στον ετήσιο απολογισμό της θητείας του που θα γίνει του χρόνου, να δούμε ένα πάνελ με προεξέχοντα τον Αγγελίδη και δεξιά αριστερά τον υπεύθυνο Λογιστηρίου, τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, τον υπεύθυνο του "Scouting Department" που είπε και ο πρόεδρος, τον υπεύθυνο της boutique κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Όσο καλές προθέσεις και να έχει, όταν οι αρμοδιότητές του είναι περιορισμένες τόσο σε οργανωτικό όσο και οικονομικό επίπεδο θα δυσκολευρεί. Ουσιαστικά πηγαίνουμε σε εθελούσιο νοικοκύρεμα τύπου Αλαφούζου διάρκειας 5 ετών χωρίς όμως να υπάρχει διακανονισμός για τα χρέη, κάτι που θα πρέπει να γίνει το γρηγορότερο από τον Σαββίδη. Εφ'όσον δεν σκοπεύει να βάζει το χέρι στην τσέπη για την αγωνιστική ενίσχυση του ΠΑΟΚ ας τακτοποιήσει τουλάχιστον αυτό.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μια χαρα. πολλες απαντησεις αρκει κανεις να δει πισω απο τις...λεξεις! :)

πρωτα απο ολα αυτο που πολλοι αναφερουν, το φφπ και το ποσο επηρεαζει τη λειτουργια μιας ομαδας. περυσι θυμιζω αν δεν κανω λαθος, ειχαμε ελλειμα περιπου 5,5 εκ. ;)

επίσης τα εσοδα μας φετος ειναι σιγουρα κατα πολυ μειωμενα σε σχεση με περυσι. λιγοτερα διαρκειας λιγοτερα εσοδα απο ευρωπη απουσια μεχρι στιγμης βασικου χορηγου στη φανελα (κατι που ΚΑΝΕΙΣ δεν ρωτησε!!! :shock: :twisted: ).

επίσης στο αγωνιστικό δωθηκαν απαντήσεις. προώθηση νεαρών σε συνετο βαθμό και ενίσχυση μόνο οταν παρουσιάζεται καποια αναγκη παραλληλα με ευκαιρία. δημιουργία ομαδας σε βαθος χρονου και σταθεροποίηση ενος μοντέλου με λιγες αγορες και μερικές αναβαθμίσεις παιχτών απο κ20.

και φυσικά, αξιολόγηση στελεχών με ότι αυτό σημαίνει........

καλή αρχη προεδρε και κυρίως, κουράγιο!

υγ: επισης για τα χρεη νομιζω ειπε οτι ειναι ασχετο με το αγνωιστικο, κατι που επισης λεει πολλα.... ;)

υγ2: και το πιο σημαντικό ε; ακουσατε τι ζήτησε ο πρόεδρος; υπομονη και στήριξη. αν δεν "προσφέρουμε" αυτα που "απαιτεί" πως θα μπορούμε εμεις να "απαιτήσουμε" βασει όσων "προσφέρουν";;
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τρελο χωσιμο του Γρηγοριαδη στον Τζακ...

Σκέτη απογοήτευση ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Από όσα είπε και, κυρίως, όσα δεν είπε, στη συνέντευξη Τύπου, προέκυψε ένα τεράστιο μηδενικό εις το πηλίκον.

Αθλητικό Κέντρο: «Δεν γνωρίζω τι σκέφτεται ο Ιβάν Σαββίδης».

Χρέη: «Δεν γνωρίζω πώς θα χειριστεί το θέμα ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν έχω μελετήσει ακόμη αυτό το θέμα».

Γήπεδο: «Μελετάμε όλες τις δυνατές επιλογές για ανακατασκευή της Τούμπας, ή κατασκευή άλλου γηπέδου».

Αναστασιάδης: «Δεν ξέρω γιατί υπέγραψε μόνο για έναν χρόνο».

Γκαρσία: «Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήμουν εδώ εγώ».
Δεν γίναμε σοφότεροι

Σε ουσιώδη ζητήματα απαντήσεις δεν δόθηκαν και σοφότεροι δεν γίναμε. Για πλάνο μίλησε, βέβαια, αλλά πλάνο δεν καταλάβαμε κανένα. Του είπε ο Σαββίδης να αξιολογήσει τα στελέχη της ΠΑΕ σε όλα τα τμήματα και να φροντίσει να οργανώσει εταιρεία και ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα, όσο για τους στόχους, πρέπει η ομάδα να κινείται στα όρια του financial fair play, o Iβάν Σαββίδης μπορεί να διαθέτει εξτρά 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και άμεση επιδίωξη είναι η ανάδειξη νεαρών παικτών από τις ακαδημίες και μια καλή πορεία στην Ευρώπη! Τίποτε άλλο!

Υπό την πίεση των ερωτήσεων, αργότερα, ο Αγγελίδης διατύπωσε απλώς τον δικό του ευσεβή πόθο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο: «Δεν θέλω να πω σε πόσα χρόνια θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα, αλλά δεν αφήνουμε τη χρονιά να πάει χαμένη και πιστεύω ότι μπορεί φέτος να το διεκδικήσει…».

Άλλο, όμως, τι πιστεύει ο καθένας και άλλο ποιοι είναι οι στόχοι που ξεκάθαρα τέθηκαν, εάν τέθηκαν, από τη διοικητική κορυφή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την τεχνική ηγεσία. Προσέξτε όμως: Κάποια στιγμή, ο Αγγελίδης μίλησε για προσπάθεια πρωταθλητισμού με χρονοδιάγραμμα πενταετίας. Το δικό του συμβόλαιο, ωστόσο, είναι τετραετές, ενώ ο Αγγελος υπέγραψε ουσιαστικά για 10 μήνες. Αυτή η αναντιστοιχία μόνο προγραμματισμό, πλάνα και χρονοδιαγράμματα δεν προδίδει. Αντίθετα, φανερώνει πόσο σπασμωδικά κινήθηκε ο Σαββίδης το καλοκαίρι, προσπαθώντας να βρει έναν προσιτό οικονομικά προπονητή και έναν άνθρωπο για να του «σουλουπώσει» το μαγαζί. Το ωραίο, μάλιστα, είναι ότι η συνεργασία με τον Αγγελίδη προέκυψε… τυχαία, όπως είπε ο ίδιος ο Αγγελίδης, τονίζοντας ότι δεν τον βρήκε ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτός βρήκε τον ΠΑΟΚ!

Μεταγραφές: «Πρέπει να σεβόμαστε την άποψη του προπονητή», απάντησε ο Αγγελίδης, όταν ρωτήθηκε επίμονα γιατί ενώ έφυγαν 15 παίκτες από το περσινό ρόστερ, αποκτήθηκαν φέτος μόνο πέντε. Αφησε σαφώς να εννοηθεί ότι ο Αγγελος δεν ήθελε περισσότερες μεταγραφές. Υποστήριξε, όμως, ότι έγινε προσπάθεια να αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες τις τελευταίες μέρες, προσθέτοντας: «Δεν μπορέσαμε να πάρουμε. Είναι πιθανό να πάρουμε τις επόμενες δέκα μέρες…».
Αναπάντητα ερωτήματα

Γιατί, όμως, ενώ δεν ήθελαν περισσότερους, προσπάθησαν να πάρουν κι άλλους; Οι αδυναμίες που έδειξε η ομάδα άλλαξε τη γνώμη τους, ή οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ; Κι αφού προσπάθησαν να πάρουν, γιατί δεν κατόρθωσαν να πάρουν ούτε έναν, πέρα από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που ενώ ήταν ελεύθερος επί δύο μήνες, αποκτήθηκε μόλις τις προάλλες; Αυτά τα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα και, για να ξέρουμε τι λέμε, δεν θα μπορούσε να τα απαντήσει ο Αγγελίδης. Επ’ αυτών ξεκάθαρη εξήγηση θα μπορούσαν να δώσουν μόνο ο Ιβάν Σαββίδης και ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Ο Αγγελίδης θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις υπερκείμενες αθλητικές αρχές. Καλείται να δώσει μάχη και να κρατήσει μια σταθερή γραμμή στα θέματα που έχουν να κάνουν με τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ. Θα τα καταφέρει; Προσωπικά, πολύ αμφιβάλλω. Γιατί είδα έναν άνθρωπο να μην μπορεί να επικοινωνήσει εύκολα με τους Ελληνες, για τον απλούστατο λόγο ότι ούτε καταλαβαίνει καλά ούτε μιλάει καλά τα ελληνικά, αλλά και έναν άνθρωπο που δεν αντιλαμβάνεται εύκολα τι του λες, όχι μόνο γιατί δεν ξέρει ελληνικά, αλλά και γιατί δείχνει ότι δεν «στροφάρει». Ακόμη και τις πιο απλές ερωτήσεις δυσκολευόταν να τις «πιάσει». Και στις ερωτήσεις με δύο σκέλη, πάντα ξεχνούσε το ένα από τα δύο…

Μακάρι η συνέχεια να με διαψεύσει, αλλά πολύ φοβάμαι ότι καμία πρόοδος δεν θα γίνει με πρόεδρο τον Αγγελίδη. Αλλωστε, ανέκαθεν πίστευα ότι δεν μπορεί να αλλάξει η θολή κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσθήκη ενός μόνο στελέχους, έστω και αν αυτό το στέλεχος είναι ο πρόεδρος. Μακάρι να μην έχω «πιάσει» εγώ τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του ανθρώπου και μακάρι, επίσης, να προκαλέσει το συντομότερο δυνατόν την αντικατάσταση στελεχών της ΠΑΕ που αποδεδειγμένα δεν είναι σε θέση να προσφέρουν το παραμικρό…

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Columns/Comment/stelios-grigoriadis/mhden-eis-to-phlikon-apo-ton-tzak.3004353.html
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Tραγική παρουσίαση.
Με το που ξεκινάει, ζητάει απ' τους δημοσιογράφους να του κάνουν ερωτήσεις :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Τίποτα πριν. Μια τοποθέτηση, ένα πλάνο, ένα σχέδιο ώστε να ξεκινήσουν μετά οι ερωτήσεις πάνω σε αυτά.
Φυσικά γενικές απαντήσεις με μυστικοπάθεια.
Μπράβο στον Ν.Τζαντζαρά για τη τοποθέτησή του.

Καλά, τα περί νέας ομάδας που θα στηρίζεται στις ακαδημίες και θα κάνει πρωταθλητισμό τα επόμενα χρόνια είναι απλά αστείο και έχει καταντήσει κουραστικό. Βρείτε κανά άλλο παραμύθι βρε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εγω νομιζω οτι 3-4 πραγματακια που ηθελα να τα ακουσω κ να ενημερωθω τα ακουσα
Για το πλανο της ομαδας
"Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία βιώσιμη ποδοσφαιρική οργάνωση που θα ακολουθεί τα ψηλότερα επαγγελματικά στάνταρ. Είναι σημαντικό να μην ξεφεύγει από το financial fair play. Ο ρόλος μου είναι να αξιολογήσω τον τρόπο λειτουργίας σε όλα τα τμήματα, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπαλλήλους. Αυτό δεν γίνεται σε 1-2 μήνες. Είναι κάτι που θέλει χρόνο. Δεν θα περιμένουμε φυσικά για να κάνουμε αλλαγές, ότι βλέπουμε ότι πρέπει να διορθωθεί θα διορθώνεται. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με βάση από τις Ακαδημίες και έμπειρους παίκτες που να διεκδικεί το πρωτάθλημα σε ετήσια βάση και να έχει επιτυχημένη ευρωπαϊκή παρουσία".

Δηλαδη επρεπε να πει οτι θα φτιαξει ομαδα που θα παιρνει το πρωταθλημα καθε χρονια για να τον γουσταρουμε?

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εσείς παίρνετε τις αποφάσεις; "Ναι. Ο κ. Σαββίδης έχει άλλες δραστηριότητες και δεν μπορεί να διαχειρίζεται την καθημερινότητα του συλλόγου γι΄αυτό προσέλαβε άτομα που θεωρεί κατάλληλα να τρέχουν την ομάδα και βεβαίως ο ρόλο μου είναι να προσπαθήσω ότι θα λειτουργεί ο σύλλογος ομαλά. Πρέπει να είμαι εδώ και να παίρνω τις αποφάσεις με τα κατάλληλα άτομα. Εγώ δνε θα διαλέγω ποιος θα είναι ο αριστερός μπακ.Εγώ θα παίρνω τις αποψεις του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή με γνώμονα το οικονομικό και θα παίρνουμε τις αποφάσεις"

Για το μεταγραφικό πλάνο που υπήρχε, αλλά και για τα όσα ακούστηκαν όλο το καλοκαίρι: "Και εγώ ακούω πολλά πράγματα. Αν δεν ακούσετε κάτι από μένα, δεν είναι σωστό. Η επιλογή και ο στόχος ήταν αν βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, να κάνουμε επιπλέον μεταγραφές. Αυτό ήταν το πλάνο".

Έχει σχέση το μπάτζετ με τα χρήματα που χρωστάει ο ΠΑΟΚ προς το ελληνικό κράτος; "Δεν έχει σχέση. Δεν επηρέασε καθόλου τις κινήσεις για τις μεταγραφές του αγωνιστικού τμήματος. Το θέμα των χρεών είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, δεν πρόλαβα να το μελετήσω με λεπτομέρειες. Τον τελικό λόγο θα τον έχει ο κ. Σαββίδης. Εγώ πιστεύω, με βάσει αυτά που έχω δει έως τώρα, αυτό το θέμα είναι στο πλάι και εμείς προχωράμε για να οργανώσουμε τον σύλλογο και την ομάδα, χωρίς να επηρεαζόμαστε από αυτό το θέμα".

Για την συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων; "Πιστεύω ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ έρχεται από τον κόσμο του. Είναι κάτι πολύ δυναμικό και πρέπει να κάνουμε τα βήματα για να είναι θετική αυτή η δύναμη. Είχα συνάντηση με οπαδούς, κατάλαβα κάποια θέματα και κάποιους προβληματισμούς τους. Θέλουν να δουν την ομάδα να λειτουργεί σωστά και αυτό είναι λογικό. Οταν δουν στην πραγματικότητα και όχι τα λόγια, αυτό θα βοηθήσει στην ενότητα του κόσμου."

Για το θέμα καλύτερης λειτουργίας του γηπέδου είπε: "Όποιος κάνει μια βόλτα στο γήπεδο δεν θα είναι ευχαριστημένος από πάρα πολλές συνθήκες. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά σημεία που χρειάζονται δουλειά. Πιστεύω οι συνθήκες πάντα επηρεάζουν τη συμπεριφορά όλων. Έχουμε ήδη αρχίσει μια μελέτη, να δούμε που μπορούμε να κάνουμε δουλειά. Πρέπει να κοιτάξουμε το θέμα και μελλοντικά. Ένας τρόπος είναι να βάζεις συνέχεια λεφτά. Ο άλλος τρόπος είναι να κλείσει το γήπεδο, να παίξει ο ΠΑΟΚ 1 ή 2 χρόνια σε άλλο γήπεδο και να έρθει να παίξει σε μια καινούρια Τούμπα. Άλλος τρόπος είναι να χτιστεί αλλού ένα καινούριο γήπεδο. Αυτές οι επιλογές υπάρχουν και το μελετάμε".

Δεν υπαρχει κατι που δεν καταλαβα σε ολα αυτα,ισως να εχω κανα 2 αποριες παραπανω σε αυτα τα ζητηματα αλλα εφοσον δεν ρωτηθηκε δεν μπορω να τον κατηγορησω οτι δεν απαντησε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο Αγγελίδης δεν "στροφάρει" και "στροφάρει" ο Γρηγοριάδης...
Σιχαμένη φάρα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω καταλαβα το εξης απ το μιστερ κανω τραπεζι για το τσου λου παμε σε εναν ρεαλιστη με οραμα παντα στα πλαισια του εφικτου.

εγω προτιμω το δευτερο και εχω κραξει ουκ ολιγες φορες τον ιβαν για τα περσινα.

ολοι κρινονται θα τον κρινουμε απ το εργο και οχι απ τα λογια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”