Θα χεις δωρακι με κοντικο πλανο φανουρη, για το κραξιμο...Ekatnetworkltd έγραψε:Έφαγα πολυ κράξιμο σου λέω
14.Facundo Abel Pereyra
- sourmenetes
- Moderator
Re: 10.Facundo Abel Pereyra
Τετοιο γκολ,αλλα λιγο πιο μακρινο,εχει βαλει ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ.Azrael έγραψε:το εχω δει ισα με 50 φορες το γκολ απο εχθες!απο τα καλυτερα που εχουμε βαλει γενικως και απο παντα!
GRACIAS FACUNDO!!!!
![]()
![]()
Σε ματς με την Καστορια το 70κατι.Τους βαλαμε 6 σιγουρα,μπορει 7γκολ(δε θυμαμαι καλα).
Ηταν το 5ο γκολ.Μολις περασε τον κυκλο του κεντρου προς την τεσσερα,τραβαει ενα σουτ(?),
και η μπαλα καρφωνεται στο αριστερο Γ του Ερμειδη.
Δεν προκειται να το ξεχασω ποτε.
Λεω πιο πανω σιγουρα 6,γιατι μετα απο αυτο το γκολ(5ο),ολο το γηπεδο εκανε καζουρα στον Ασλανιδη
και του φωναζε, Αμαλια δεν μπορεις-Αμαλια δεν μπορεις.
Τελικα μπορεσε,εβαλε το 6ο.
Sorry για το off topic,αλλα αυτη η γκολαρα,μου ξυπνησε μνημες.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΑΝΙ!!!!!!
Ειχα δει μονο τη φωτογραφια με το σουτι του Περεϊρα στον κουκουλοφορο γαυρο και ειχα γραψει οτι οπως φαινεται στοχευει και ορμαει, δεν βαραει τυφλα τρεχοντας να γλυτωσει..
Σε αυτο το video βλεπω οτι η φαση γινεται ως εξης :
Ο Φανουρης ειναι ηδη εκτος αγωνιστικου χωρου καθ'οδον για φυσουνα.. βλεπει οτι εχουν μπουκαρει γαυροι και τρεχουν να επιτεθουν σε καποιους δικους μας που δεν ειναι καλυμμενοι πληρως απο τους μπατσους και ενω ειναι μακρια απο τη φαση sprintarei για να παει να βοηθησει κι εκει ριχνει το σουτι στον σκατομαγκα... χα χα χα χα χα...
δεν φαινεται πολυ καθαρα αλλα αν προσεξετε λιγο θα το δειτε.. αμεσως μετα τη δηλωση του Αγγελου, στο επομενο πλανο ξεκινα το sprint απο το κατω μερος της οθονης..
[youtube]AaDG1I_PoCU[/youtube]
Στην συνεχεια, ο επιτιθεμενος κουκουλοφορος κλωτσοεισπρακτωρ, τρεκλιζοντας απο το κλωτσιδι, περναει ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστα απο τον διαιτητη, σε αποσταση μικροτερη του ενος μετρου και διπλα απο τον εποπτη, οι οποιοι αδιαφορουν πληρως για την παρουσια του καθως οπως φαινεται θεωρουν απολυτα φυσιολογικη την παρουσια του κουκουλοφορου στο κεντρο του γηπεδου κατα την αποχωρηση των ομαδων οπως αλλωστε επιβεβαιωσαν με το καθαρο φυλλο αγωνα. Ο κουκουλοφορος συνεχιζει τις ομορφιες του αναβοντας φωτοβολιδα και πετωντας την στους μπατσους...
Και φυσικα για ολα αυτα κανενα σχολιο απο τον εκφωνητη της Nova, ενω στην Τουμπα ολα αυτα θα ηταν εικονες ντροπης, αισχη, κολαση, θλιβερες εικονες που πανε το ποδοσφαιρο δεκαετιες πισω και αλλα ομορφα...
ΥΓ: Εντυπωσιακο ειναι οτι οι διαιτητης-εποπτης ενω βλεπουν τον κουκουλοφορο να κατευθυνεται προς το μερος τους, δεν δειχνουν κανεναν φοβο και δεν κανουν καμμια προσπαθεια να τον αποφυγουν και ειναι εντελως απαθεις ακομα και οταν περνα σε αποσταση αναπνοης μπροστα απο τον εναν... Αντιδραση δηλαδη "οκ.. ειμαι αναμεσα στους δικους μου.. δεν εχω κανεναν κινδυνο"
Ειχα δει μονο τη φωτογραφια με το σουτι του Περεϊρα στον κουκουλοφορο γαυρο και ειχα γραψει οτι οπως φαινεται στοχευει και ορμαει, δεν βαραει τυφλα τρεχοντας να γλυτωσει..
Σε αυτο το video βλεπω οτι η φαση γινεται ως εξης :
Ο Φανουρης ειναι ηδη εκτος αγωνιστικου χωρου καθ'οδον για φυσουνα.. βλεπει οτι εχουν μπουκαρει γαυροι και τρεχουν να επιτεθουν σε καποιους δικους μας που δεν ειναι καλυμμενοι πληρως απο τους μπατσους και ενω ειναι μακρια απο τη φαση sprintarei για να παει να βοηθησει κι εκει ριχνει το σουτι στον σκατομαγκα... χα χα χα χα χα...
δεν φαινεται πολυ καθαρα αλλα αν προσεξετε λιγο θα το δειτε.. αμεσως μετα τη δηλωση του Αγγελου, στο επομενο πλανο ξεκινα το sprint απο το κατω μερος της οθονης..
[youtube]AaDG1I_PoCU[/youtube]
Στην συνεχεια, ο επιτιθεμενος κουκουλοφορος κλωτσοεισπρακτωρ, τρεκλιζοντας απο το κλωτσιδι, περναει ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστα απο τον διαιτητη, σε αποσταση μικροτερη του ενος μετρου και διπλα απο τον εποπτη, οι οποιοι αδιαφορουν πληρως για την παρουσια του καθως οπως φαινεται θεωρουν απολυτα φυσιολογικη την παρουσια του κουκουλοφορου στο κεντρο του γηπεδου κατα την αποχωρηση των ομαδων οπως αλλωστε επιβεβαιωσαν με το καθαρο φυλλο αγωνα. Ο κουκουλοφορος συνεχιζει τις ομορφιες του αναβοντας φωτοβολιδα και πετωντας την στους μπατσους...
Και φυσικα για ολα αυτα κανενα σχολιο απο τον εκφωνητη της Nova, ενω στην Τουμπα ολα αυτα θα ηταν εικονες ντροπης, αισχη, κολαση, θλιβερες εικονες που πανε το ποδοσφαιρο δεκαετιες πισω και αλλα ομορφα...
ΥΓ: Εντυπωσιακο ειναι οτι οι διαιτητης-εποπτης ενω βλεπουν τον κουκουλοφορο να κατευθυνεται προς το μερος τους, δεν δειχνουν κανεναν φοβο και δεν κανουν καμμια προσπαθεια να τον αποφυγουν και ειναι εντελως απαθεις ακομα και οταν περνα σε αποσταση αναπνοης μπροστα απο τον εναν... Αντιδραση δηλαδη "οκ.. ειμαι αναμεσα στους δικους μου.. δεν εχω κανεναν κινδυνο"
"Την ίδια στιγμή περνάει στα ψιλά το ότι ο Αρετόπουλος δεν έγραψε τίποτα. Έβλεπα το βίντεο που ο Περέιρα χτύπησε τον οπαδό του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος ήταν είκοσι μέτρα από τον Κλάους και είδε τον οπαδό να πηγαίνει εναντίον του αρχηγού της ομάδας.
Αν παρατηρήσετε το σπριντ που έκανε για να προλάβει τον οπαδό να μην χτυπήσει τον αρχηγό, μπορεί να ήταν και καλύτερο από αυτό που έφερε το νικητήριο γκολ. Ο Περέιρα, γλίτωσε τον αρχηγό της ομάδας μας και αν η εκτίμησή μου για αυτόν ήταν μεγάλη, βλέποντας αυτό έγινε πολύ μεγαλύτερη."
-
ron-swanson
Δεν ειχα δει το βιντεο.
Ενταξει εισαι τεραστιο αλανι ρε Φακουντο. Τους γ....σες σε ολα τα επιπεδα.
Ενταξει εισαι τεραστιο αλανι ρε Φακουντο. Τους γ....σες σε ολα τα επιπεδα.
ρε παιδιά, δεν μπορεί κάποιος να ετοιμάσει ένα videaki με όλα τα εξώφθαλμα που έκαναν οι διαιτητές, ακόμη και το παραπάνω γεγονός με το ντου του κωλόγαυρου, και να γίνει viral? δηλαδή έλεος. έγιναν τόσα και στα site κάνουν τις πάπιες.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
- kataramenos5
Κακώς τα δείχνετε.5 αγωνιστικές θα φαει απο το δικαστή γιατι ο κουκουλοφόρος θα δηλωθεί υπάλληλος της ΠΑΕ γαυρος που ειχε συνάχι.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ...........................kataramenos5 έγραψε:Κακώς τα δείχνετε.5 αγωνιστικές θα φαει απο το δικαστή γιατι ο κουκουλοφόρος θα δηλωθεί υπάλληλος της ΠΑΕ γαυρος που ειχε συνάχι.
Φωνάζουν οι αρματωλοί, φωνάζουνε και οι κλέφτες
Φωνάζει και ο αρχηγός, ο πρώτος, ο Μανιάτης
Πάμε ωρέ τους φάγαμε πάμε ρε παλικάρια
Πάμε ωρέ με μια φωνή.... να κάνουμε ΑΕΡΑΑΑΑ
Και τελικά τον έκαναν.... στα @@ του Περέιρα....
danirifle έγραψε:και στο τέλος βγαίνει και τους κυνηγάειguardian4 έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΥΤΣ@ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ !
ΤΙ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ?????!!!!!!!!!!!
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΑΚΟΥΝΤΟ
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
και φαντάσου από πίσω του να βγαίνει και ο μούσλι από τη φισούνα και να παίρνει κι αυτο τα γαυράκια στο κυνήγι, άλλα καλλιθέα
φύλακα, ξέρω καλά ότι ο φανούρης είναι το πουλέν σου από χθες, όπως και δικό μου
Μεγαλος Ντανι. Κατι τετοια λες με μουσλι και με τσιτωνεις το μυαλο.
Συμφωνα με τις καλυτερες φασεις του αγωνα.. , εχει μπει στην εντεκαδα του μυαλου μου.
Ε ρε και να ταν χθες ο Γκαρσια εκει σαν βοηθος προπονητη.. Παρολιγο
- sourmenetes
- Moderator
Να περασει το ματς με την Ξανθη και θα γινουν αδελφε.Shlaxim έγραψε:ρε παιδιά, δεν μπορεί κάποιος να ετοιμάσει ένα videaki με όλα τα εξώφθαλμα που έκαναν οι διαιτητές, ακόμη και το παραπάνω γεγονός με το ντου του κωλόγαυρου, και να γίνει viral? δηλαδή έλεος. έγιναν τόσα και στα site κάνουν τις πάπιες.
- john4serres
- kataramenos5
Αχ.Βαχ Όλο τον καιρό αυτο στριφογυρνάει στο μυαλό μου.Να βρεθεί ενας τροπος να το σηκώσει ο Παμπλο μέσα στην Αθήνα.guardian4 έγραψε: Ε ρε και να ταν χθες ο Γκαρσια εκει σαν βοηθος προπονητη.. Παρολιγο
-
Dimg4
Σορυ αλλα δε θα ηθελα τον Γκαρσια προσωπικα γιατι ειναι τοσο δυνατη προσωπικοτητα που πιθανον θα φερει καμια φουρτουνα με τον αγγελο και το τελευταιο που χρειαζεται ειναι τωρα διαταραξη ηρεμιας