Προγνωστικά για το Στοίχημα

Πετάμε (?) τον κουβά και πάμε για πολλά!!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα

Δημοσίευση από K_geo »

και έχουμε στο ίδιο δελτίο γουεστ χαμ, αρσεναλ και...ΠΑΟΚ...

τι να πω... :cry:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Rio Ave (1.6), Chelsea (2) & ισοπαλια στη Λιβαδειά (2.8). 8-)

θα έπαιζα και ΠΑΟΚ μπαλα (2.6) και κόντρα στο μπάσκετ (2.3), αλλά το ένα μαλλον δεν θα γίνει και το δεύτερο δε μου παει η καρδιά... :roll: :(

υγ: αυτή η βροχή στη λιβαδειά θα ήταν ότι πρέπει για ένα όμορφο 0-0 αλλά... :roll:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Για αύριο θα ασχοληθώ μόνο με ρεάλ-λα κορούνια.
Έχω ήδη παίξει GG σο 2,00 και μάλλον θα ρίξω και μια ψιλή στο να σκοράρουν και οι δύο στο 2ο που δίνει ένα ωραίο 3,50.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σεβιλλη για αυριο αλλα και Χεταφε με την πορτογαλεζα Γκιμαραες του Κονσεισαο που επιτελους πρεπει να κανει μια εντος εδρας νικη.
Συμφωνω με το GG της ρεαλ αλλα και το anytine σκορερ Λουκας στο 5.20,ξεκουραστηκε ο παιχταρας :? στο αγωνα κυπελου και θα σκυλιασει να βαλει γκολ μεσα στο μπερναμπεου.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αν έπαιζα Ρεάλ θα έριχνα κάνα ψιλουλι στο οβερ 5,5. Δε ξέρω πόσο δίνει αλλά έχω αίσθηση. Ζινταν Λούκας δε ξέρω, ξυνεται το χέρι μου
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για σήμερα άσσο Ατρόμητο (1,93) και Ρεάλ-Λα Κορoύνια GG (2.05).
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

obanebane έγραψε:Σεβιλλη για αυριο αλλα και Χεταφε με την πορτογαλεζα Γκιμαραες του Κονσεισαο που επιτελους πρεπει να κανει μια εντος εδρας νικη.....
Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου για την δυάδα που με βοήθησε να ρεφάρω το κλαρίνο από το NG στην Μαδρίτη και την αφλογιστία του Λούκας. :(
Ο θεούλης του κουβά με φώτισε και έριξα και κάτι ψιλά στο over 4,5. :D
Συν ένα δελτιάκι στο live με any time τον Χαρίση στο ημίχρονο, με απόδοση Χ12 .... 8-)
(τα ξανάφαγα στο live του NBA :oops: )

Σήμερα, με διάθεση τζόγου και όχι υπολογισμού, έπαιξα Χ και GG, compo, στην Μυτιλίνη.
Δεν το προτείνω και ιδιαίτερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χαλ και τοτεναμ σημερα απο αγγλια και με σαουθαμπτον και βιγιαρεαλ σε επιλογές με περισσότερο ρισκο...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Παει με ροτεισον η βιγιαρεαλ αποτι γραφεται,η μπιλμπαο ειναι ομαδα κυπελου.
Το gg αν και χαμηλο πιστευω οτι θα ερθει.
Απο το νησι που για μενα ειναι το πιο απροβλεπτο πρωταθλημα γιαυτο και εχει υψηλες αποδοσεις δεν βλεπω πως δεν θα επιβεβαιωσει το ασσο του 2 η Στοουκ με την μεσοεπιθετικη γραμμη που διαθετει.
gg και η μαρσειγ αν και εκει ειναι χαμηλη η αποδοση,γενικα δεν ειναι για ανοιγματα σημερα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι καλο το γγ στο ισπανικο, που μου αρεσει και το 2πλο της ειμπαρ...

αλλά δεν μπορω να παραβλέψω το 2.4 σε μια απο τις τοπ εδρες της ισπανιας και με μια μπιλμπαο που δεν ειναι στο καλυτερο φεγγαρι της...

επισης μου αρεσει το διπλο της λιλ οσο το βλεπω... :roll:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Στα κυπελα ειναι ποιος θελει πραγματικα να περασει,ειδες τι επαθε χθες η κορουνια.
Γενικα θελει προσοχη και οχι μεγαλα ανοιγματα,καποιες αποδοσεις φανταζουν μεγαλες αλλα ειναι τυρακι των μπουκ .
Απο τα 4 που προτεινεις δεν θα παρω τιποτα,χωρις αυτο να σημαινει οτι τα βλεπω αναποδα (ισως μονο το Χ2 της μπιλμπαο,που ομως δεν θα παιξω γιατι θα παω στο gg) καλη τυχη σε ολους.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

DC έγραψε:
obanebane έγραψε:Σεβιλλη για αυριο αλλα και Χεταφε με την πορτογαλεζα Γκιμαραες του Κονσεισαο που επιτελους πρεπει να κανει μια εντος εδρας νικη.....
Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου για την δυάδα που με βοήθησε να ρεφάρω το κλαρίνο από το NG στην Μαδρίτη και την αφλογιστία του Λούκας. :(
Ο θεούλης του κουβά με φώτισε και έριξα και κάτι ψιλά στο over 4,5. :D
Συν ένα δελτιάκι στο live με any time τον Χαρίση στο ημίχρονο, με απόδοση Χ12 .... 8-)
(τα ξανάφαγα στο live του NBA :oops: )

Σήμερα, με διάθεση τζόγου και όχι υπολογισμού, έπαιξα Χ και GG, compo, στην Μυτιλίνη.
Δεν το προτείνω και ιδιαίτερα. :lol:
Αν αυτά που προτείνεις τόσο καιρό, τα παίζεις κιόλας, τώρα θα πρέπει να πληκτρολογείς ξεβράκωτος. Στον DC αναφέρομαι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πιθανον κανεις πλακα αν οχι καλο ειναι να μας δωσεις και εσυ τι βλεπεις,γιατι η εκ του ασφαλους κριση δεν τιμα κανεναν.
Δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω τον DC,το στοιχημα ομως εκτος απο πολλη δουλεια θελει και τυχη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ας μας πει αυτός λοιπόν κατά πόσο είναι κερδισμένος από αυτά που παίζει. Προσωπικά όσες φορές έτυχε να δω τις προβλέψεις του, έπεσε έξω και φυσικά δε τις έπαιξα ποτέ γιατί περίμενα να βεβαιωθώ ότι τουλάχιστον δεν είναι μυρωδιάς.
Όταν γράφεις κάτι κρίνεσαι. Εσύ μη κρίνεις εμένα γιατί εγώ ποτέ δε σου έδωσα πρόβλεψη. Έχοντας φάει πολλά λεφτά στο στοίχημα, το έχω κόψει ΣΧΕΔΟΝ συνειδητά πλέον γιατί δε θα μπορούσα να βάλω τίποτα στην άκρη συνεπώς και να ήθελα να σου δώσω προβλέψεις το πιθανότερο είναι να με έβριζες στο τέλος του αγώνα.

Μόνο μια ΠΑΟΚτσήδικη συμβουλή αν θες κράτα την. Παίζε μπάσκετ Live. Βλέπε πως πηγαίνει το δεκάλεπτο και πόνταρε στο ορθολογικό. Τι εννοώ. Στο ΠΑΟΚ-Καβάλα το σκορ δεκαλέπτου ήταν 13-6. Στα μισά του β δεκαλέπτου το όριο έπεσε στα 115,5(!!!). Εγώ προσωπικά έβαλα ένα 50ρικο και το κέρδισα χωρίς πολύ κόπο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν εχει νοημα ρε φιλε ομως να γελας με αυτον που εκτιθεται οταν εσυ δεν το κανεις.
Κουβεντουλα κανουμε εδω μεσα γραφοντας που και που καμια προβλεψη,δε λεμε σε κανενα να ρισκαρει τα λεφτα του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στοίχημα”