Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
όχι ρε, δεν περιμένουμε
εμείς ξέρουμε τι θα κάνει ο Άγγελος, πριν το σκεφτεί ο ίδιος
μετά θα βγαίνουμε και θα λέμε "εγώτοέλεγααπότονιούνιο"
μάγκες, αράξτε και περιμένετε
ακόμα δεν είδαμε καμία μεταγραφή και ήδη προδικάζουμε τι παίχτες θα φέρει ο Άγγελος?
ο οποίος λογικά δε θα φέρει κανέναν παίχτη όπως το βλέπω
εμείς ξέρουμε τι θα κάνει ο Άγγελος, πριν το σκεφτεί ο ίδιος
μετά θα βγαίνουμε και θα λέμε "εγώτοέλεγααπότονιούνιο"
μάγκες, αράξτε και περιμένετε
ακόμα δεν είδαμε καμία μεταγραφή και ήδη προδικάζουμε τι παίχτες θα φέρει ο Άγγελος?
ο οποίος λογικά δε θα φέρει κανέναν παίχτη όπως το βλέπω
Εγώ προσωπικά ειμαι απαισιόδοξος για τις μεταγραφές επειδή δε βλέπω να άλλαξε κατι. Ο ίδιος προβληματικός μηχανισμός που έκανε μεταγραφές τα τρία προηγούμενα χρονια είναι και φέτος. Τώρα αν καταφέρει απο μόνος του ο Αναστασιαδης να αλλάξει κατι δε το ξέρω. Και ο ίδιος δε μου εχει δώσει δείγματα στο παρελθόν οτι μπορεί πάντως. Μακάρι να κάνω λάθος. Ίσως αυτο που θα σταματήσει ο Αναστασιαδης ειναι αυτή την αηδία με τους δανεικούς που έρχονται στον ΠΑΟΚ είτε για να βγάλουν τα ψυχολογικά τους είτε για αποθεραπεια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- aisiodoksos
Itandje/Γλυκος/Γιακουμης
Κιτσιου/Κωνσ/νιδης - Βιτορ/Μαλε - Ινσαουρ / Ιντζιδης - ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ / Τζαβελας
Κατσε/Μεταγραφη(σαν τον βιτολο εναν θελω ) - Μαντουρο/Σαββιδης/Τζιολης
Νατχο (αν δεν που ειναι το λογικο ) / Μεταγραφαρα - Μαρτενς / Βουκιτς
Στοχ/Λουκας - Βιειρινια(εδω δεν χρειαζετε να γραψω αοριστα μεταγραφη
) / Ποζογλου
Κλαους-Σαλπι-Κουλουρης-Μεταγραφη ( κατι σε κοντο ντριμπλαδορικο με αλητοφατσα και τουλαχιστον 12-15 παστελια/σαιζον στις προηγουμενες ομαδες του).
Νομιζω οτι εχουμε αξιοπρεπεστατο ροστερ και με 3-4 ποιοτικες μεταγραφες απογειωνομαστε!
Στοχ/Λουκας - Βιειρινια(εδω δεν χρειαζετε να γραψω αοριστα μεταγραφη
Κλαους-Σαλπι-Κουλουρης-Μεταγραφη ( κατι σε κοντο ντριμπλαδορικο με αλητοφατσα και τουλαχιστον 12-15 παστελια/σαιζον στις προηγουμενες ομαδες του).
Νομιζω οτι εχουμε αξιοπρεπεστατο ροστερ και με 3-4 ποιοτικες μεταγραφες απογειωνομαστε!
-
Μπαρκαρούτσος
Δύο από τα 3 ονόματα που ακούστηκαν τώρα για Π.Α.Ο.Κ., είναι το ίδιο όνομα: Παπαδόπουλος. Οπότε, περιμένω να ακούσουμε και για Αβραάμ... 
- thanos-xanthi
αδερφέ για τον Βιερίνια που γράφουν και άλλοι, πως θα τον πάρουμε όταν πάει να ανανεώσει με Βολφσμπουργκ, και αξίζει στα 6-7 μύρια και θα παίξει και μουντιαλ?aisiodoksos έγραψε:Itandje/Γλυκος/Γιακουμης
Στοχ/Λουκας - Βιειρινια(εδω δεν χρειαζετε να γραψω αοριστα μεταγραφη) / Ποζογλου
το κεντρο πολύ αργό μ αυτούς που λες ,παλι θα εχουμε τρανζισιον πιο αργο κι απο το ριπλει
επισης για μενα ο Ιντζιδης δε κανει ουτε σαν 4ος, παλι κενα θα εχεις πισω στα σεντερ μπακ
ενω για σεντερ φορ, ασχετα που ο σαλπι ΔΕΝ ειναι σεντερ φορ, χρειαζεσαι καποιον να παιζει με πλατη
να προσθεσεις διαφορετικα χαρακτηριστικα
το βασικο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες
αναμενουμε τις κινησεις, τουλαχιστον να υπαρχει διεργασια
- aisiodoksos
ο βιειρινια ειναι ευσεβης ποθος!
οσο για το αργο κεντρο διαφωνω σε ενα πραγμα οταν μια ομαδα εχει ενα σταθερο πλανο και κινειτε σε αυτο τοτε η τυχον αδυναμιες που εχει καλυπτονται απο το συνολο.. εγω πιστευω οτι οι παιχτες που γραφω ειναι αξιολογοι παιχτες που μπορουν να προσφερουν... εχεις την εντυπωση οτι ο γκαμπι της ατλετικο η οτι ο μοντριτς της ρεαλ ειναι σφεντονες? απλα ξερουν 1000 κιλα μπαλα ο καθενας τους..και ναι για εμας σε αυτο το πρωταθλημα ενας κατσε-μαντουρο-νατχο ειναι υπεραρκετοι για να κερδισουμε ολους τους αντιπαλους μας στο πρωταθλημα! αν μια ομαδα δουλευει και αποκτησει χημεια και ομοιγενεια , πραγμα που ελειψε και φετος , θα δουμε και αυτοματισμους και καλυτερο τρανζισιον..τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω!! αν μια ομαδα λειτουργει σαν ομαδα τοτε ολοι φαινονται καλυτεροι και για αυτο εγω δεν κραζω παιχτες που δεν επαιξαν περσυ καθως ο ΠΑΟΚ δεν ηταν ομαδα μεσα στο γηπεδο κατι που περιμενω ξεκαθαρα να συμβει με τον αγγελο.
γραψε μου εσυ αν θες μια ομαδα που θα σε ενενπνεε για του χρονου και που χρειαζομαστε μεταγραφες και που! 
-
black death
Ο Βιεϊρίνια δήλωσε ότι δεν έρχεται τώρα. Τι άλλο πρέπει να πει δηλαδή ο άνθρωπος; Ξεκολλήστε, πάμε γι' άλλα.
-
Asimos
Συγγνώμη, αλλά αν ήμουν ο Αντελίνο, με το 10αρι της Εθνικής μου στη πλάτη, με ομάδα της Μπουντεσλίγκα να με θέλει, στα 28 μου δεν θα γυρνούσα στον ΠΑΟΚ.
Άλλα δυο χρόνια τα έχω άνετα σε πολύ μεγάλο επίπεδο.
Μετά τα 30 βλέπουμε.
Όσον αφορά την πώληση του έχω να πω το εξής. Πουλήθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Όταν αποδεσμεύτηκε ο Κοντρέρας. Αρχές καλοκαιριού του 2012 άρχισαν οι συζητήσεις με Σαββίδη. Μέσα καλοκαιριού του 2012 είχαμε Δώνη και την ομάδα που φτιάξανε με σχεδιασμό πως δεν θα έμπαινε μεγαλομέτοχος, άρα κάνανε ομάδα με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής.
Τελικά, Αύγουστο 2012 ήρθε ο Ιβαν, με αποδεσμεύσεις και αγορές μέτριων παιχτών.
Αν ο Σαββίδης Ιανουάριο του 2012 δεν είχε σκοπό να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνω τις αποχωρήσεις. Αν το είχε κατά νου όμως, ήταν έγκλημα αυτές οι δυο αποχωρήσεις και το στήσιμο ομάδας με Δώνη, Βιβιάν και λοιπές δυνάμεις.
Συνεπώς, για 8 μήνες χάσαμε το πουλέν που 2,5 χρόνια μετά δεν μπορέσαμε να αντικαταστήσουμε.
Οι μεταγραφές φέτος θα έχουν πολλά κριτήρια. Θα πρέπει να ταιριάζουν στις παραμέτρους "Θέλω να παίξω Ελλάδα"+"Με θέλει ο Άγγελος"+"Θα τα βρω με την Γκοντζάρεβα στο οικονομικό"+"Αυτοί εκεί θα με πρίζουν σε κάθε στραβοκλωτσιά".
Δύσκολη εξίσωση....!
Άλλα δυο χρόνια τα έχω άνετα σε πολύ μεγάλο επίπεδο.
Μετά τα 30 βλέπουμε.
Όσον αφορά την πώληση του έχω να πω το εξής. Πουλήθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Όταν αποδεσμεύτηκε ο Κοντρέρας. Αρχές καλοκαιριού του 2012 άρχισαν οι συζητήσεις με Σαββίδη. Μέσα καλοκαιριού του 2012 είχαμε Δώνη και την ομάδα που φτιάξανε με σχεδιασμό πως δεν θα έμπαινε μεγαλομέτοχος, άρα κάνανε ομάδα με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής.
Τελικά, Αύγουστο 2012 ήρθε ο Ιβαν, με αποδεσμεύσεις και αγορές μέτριων παιχτών.
Αν ο Σαββίδης Ιανουάριο του 2012 δεν είχε σκοπό να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνω τις αποχωρήσεις. Αν το είχε κατά νου όμως, ήταν έγκλημα αυτές οι δυο αποχωρήσεις και το στήσιμο ομάδας με Δώνη, Βιβιάν και λοιπές δυνάμεις.
Συνεπώς, για 8 μήνες χάσαμε το πουλέν που 2,5 χρόνια μετά δεν μπορέσαμε να αντικαταστήσουμε.
Οι μεταγραφές φέτος θα έχουν πολλά κριτήρια. Θα πρέπει να ταιριάζουν στις παραμέτρους "Θέλω να παίξω Ελλάδα"+"Με θέλει ο Άγγελος"+"Θα τα βρω με την Γκοντζάρεβα στο οικονομικό"+"Αυτοί εκεί θα με πρίζουν σε κάθε στραβοκλωτσιά".
Δύσκολη εξίσωση....!
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Σαββίδης έχει δηλώσει ξεκάθαρα για τον Βρύζα "Έφεραν προπονητή (Δώνης) στην ομάδα χωρίς να με ρωτήσουν, ενώ ήξεραν ότι θα πάρω τον Π.Α.Ο.Κ.!".
Επίσης, φαντάζομαι ότι ο Σαββίδης δεν έκανε το πρώτο τηλεφώνημα Μάιο - Ιούνιο του 2012. Όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι, το ψάχνεις καιρό! Τότε απλώς το μάθαμε εμείς, λογικά εκδήλωση ενδιαφέροντος θα υπήρξε και νωρίτερα.. Θυμάμαι δηλώσεις Βρύζα που είπε "Εμείς θα κινηθούμε με το σενάριο ότι θα "στραβώσει" η επένδυση του Σαββίδη για να μην εκτεθεί η ομάδα"..
Επίσης, φαντάζομαι ότι ο Σαββίδης δεν έκανε το πρώτο τηλεφώνημα Μάιο - Ιούνιο του 2012. Όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι, το ψάχνεις καιρό! Τότε απλώς το μάθαμε εμείς, λογικά εκδήλωση ενδιαφέροντος θα υπήρξε και νωρίτερα.. Θυμάμαι δηλώσεις Βρύζα που είπε "Εμείς θα κινηθούμε με το σενάριο ότι θα "στραβώσει" η επένδυση του Σαββίδη για να μην εκτεθεί η ομάδα"..
natcho-stoch-martensπρεπει να μεινουν οπωςσδηποδε!παρε και 3 παιχταραδες
1 αμ. χαφ δυνατο-γρηγορο να συμπληρωνει τον νατκο δεινωντας του την ελευθερια να σκεφτεται λιγοτερο την αμυνα
1 εξτρεμ ιδιο του στοχ να ειμαστε πιο δυσκολοι στο διαβασμα για τον αντιπαλο
1 ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ μπουκαδορο-γρηγορο
στην αμυνα με μαλεζα-φυτανιδη-βιτορ-μαντουρο?-ιντζιδη ειμαστε κομπλε
δεξια ειμαστε κομπλε
αριστερα με παιχτη στυλ κιτσιου πχ σταφυλλιδη ειμαστε κομπλε
1 αμ. χαφ δυνατο-γρηγορο να συμπληρωνει τον νατκο δεινωντας του την ελευθερια να σκεφτεται λιγοτερο την αμυνα
1 εξτρεμ ιδιο του στοχ να ειμαστε πιο δυσκολοι στο διαβασμα για τον αντιπαλο
1 ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ μπουκαδορο-γρηγορο
στην αμυνα με μαλεζα-φυτανιδη-βιτορ-μαντουρο?-ιντζιδη ειμαστε κομπλε
δεξια ειμαστε κομπλε
αριστερα με παιχτη στυλ κιτσιου πχ σταφυλλιδη ειμαστε κομπλε
-
Μπαρκαρούτσος
Συνεπώς ο Βρύζας ήθελε να κάνει τα δικά του, μιας και ήξερε πως με Ιβάν δεν θα μπορούσε, μιας και θα κινδύνευε η καρέκλα του, πιθανότατα. Έβαλε κάποια χρήματα στον Π.Α.Ο.Κ. (άρα και σε κάποιες τσέπες) με τις πωλήσεις, βόλεψε και τον Δώνη (προπονητής υποχρεωμένος ηθικά στο Βρύζα) και όλα καλά.Asimos έγραψε:Συνεπώς Ρόμαν;
-
black death
-
Μπαρκαρούτσος
Sorry που βάζω ΑΡΔοσάιτ, αλλά αυτό με έβγαλε πρώτο..
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis ... 06984.html
Ιβάν Σαββίδης: "Τον Δώνη τον έκανε πρόσληψη ο κ. Βρύζας. Ρωτήστε αυτόν. Εγώ σαν μεγαλομέτοχος της ομάδας έπρεπε να τους απολύσω όλους και να ξανακάνω προσλήψεις. Να τους τεστάρω, να δω αν μου ταιριάζουν και μετά να συνεχίσω να δουλεύω. Λειτούργησα όχι σαν μεγαλομέτοχος, αλλά ως άνθρωπος. Του είπα κύριε Βρύζα, σου δίνω ένα χρόνο, δείξε ότι μπορείς να δουλεύεις. Δεν ήταν σωστή η επιλογή. Πήρε προπονητή τη στιγμή που ήξερε ότι θα ερχόμουν στην ομάδα.
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis ... 06984.html
Ιβάν Σαββίδης: "Τον Δώνη τον έκανε πρόσληψη ο κ. Βρύζας. Ρωτήστε αυτόν. Εγώ σαν μεγαλομέτοχος της ομάδας έπρεπε να τους απολύσω όλους και να ξανακάνω προσλήψεις. Να τους τεστάρω, να δω αν μου ταιριάζουν και μετά να συνεχίσω να δουλεύω. Λειτούργησα όχι σαν μεγαλομέτοχος, αλλά ως άνθρωπος. Του είπα κύριε Βρύζα, σου δίνω ένα χρόνο, δείξε ότι μπορείς να δουλεύεις. Δεν ήταν σωστή η επιλογή. Πήρε προπονητή τη στιγμή που ήξερε ότι θα ερχόμουν στην ομάδα.
-
black death
Βέβαια μετά λέει ότι σέβεται την επιλογή του Βρύζα. Κι αφού του έδωσε ένα χρόνο και ο Βρύζας παραμένει πρόεδρος, να υποθέσουμε ότι πείστηκε για τις ικανότητες του ο Σαββίδης;