F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Με την κόκκινη ήρθε και έδεσεpgetsos έγραψε:Πρώτος σκόρερ τον πιάσαμε, πέναλτι το πιάσαμε, άντε και ο άσος!
Ηλίθια κάρτα εντελώς... χάθηκε και ο Αλμειδα... Λείπει ο Αντελινο...
- ΑποστόληςΑ
Με μαϊμού πέναλτι, μαϊμού κόκκινη και να το ελεύθερο να παίζω κατς σε κάθε μαρκάρισμα και εγώ πλάκα κάνω και με τη Βραζιλία!!!

μολις το ανοιξα, το παλτο, με το 100-90 στην πλατη του, της πορτογαλιας αγωνιζεται?
- ΑποστόληςΑ
Κατά την άποψή μου, όχι μόνο πεναλτάρα ήταν αλλά και κόκκινη κάρτα. Κακώς έδειξε κίτρινη. Τον έβαλε πλάτη ο επιθετικός και ήταν φάτσα με το τέρμα.nikolasf έγραψε:Με μαϊμού πέναλτι, μαϊμού κόκκινη και να το ελεύθερο να παίζω κατς σε κάθε μαρκάρισμα και εγώ πλάκα κάνω και με τη Βραζιλία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Είπαμε, ΚΆΘΕ τράβηγμα στην περιοχή είναι πέναλτι... Επίσης, μια χαρά κόκκινη ήταν, σε βαράω θα σε ζητήσω και τον λόγο; 
Αποστόλη κατά τη γνώμη μου προηγείται επιθετικό φάουλ.. το Swein παίζει με τα χέρια (όπως όλοι τους στα κοντινά μαρκαρίσματα) τραβάει από τον ώμο, βγαίνει μπροστά
, και μετά ο άλλος πιάνει μπλούζα
... Τεσπα εγώ έτσι το είδα!!!!
Την μπουνιά δεν την είδες;
Την κόκκινη την έφαγε για το μετά, ας ήταν και επιθετικό
Την κόκκινη την έφαγε για το μετά, ας ήταν και επιθετικό
Σε αυτο το υπουλο σκουληκι τον Πεπε πρεπει να του απαγορευτει το ποδοσφαιρο.Γουσταρω την φατσα του μυξιαρη ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ...
Που 'σαι κλαψα βαλε γκολ και βγαλε και την φανελα ρε παιχταρα...
Ο Βιειρινια τι εχει και δεν παιζει?Γιατι αν δεν εχει κατι και ειναι στον παγκο συντελειται εγκλημα...
Που 'σαι κλαψα βαλε γκολ και βγαλε και την φανελα ρε παιχταρα...
Ο Βιειρινια τι εχει και δεν παιζει?Γιατι αν δεν εχει κατι και ειναι στον παγκο συντελειται εγκλημα...
Αν το έκαναν σε παίκτη της Πορτογαλίας, θα μιλούσαμε για επιθετικό... πίστεψέ με!!! Και ναι ήταν λάθος του Πέπε αλλά ζητούσε το λόγο για το θέατρο (κατά τη γνώμη μου δεν τον βρήκε με το χέρι) αλλά ούτε τον χτύπησε... Απλά ο Πέπε την πάτησε σαν πρωτάρης!!! Αφού στην έχουν στημένη ρε βλάκα!!!pgetsos έγραψε:Είπαμε, ΚΆΘΕ τράβηγμα στην περιοχή είναι πέναλτι... Επίσης, μια χαρά κόκκινη ήταν, σε βαράω θα σε ζητήσω και τον λόγο;
Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα δύο σταθμά... Ο swein παίζουν μονίμως fysical ... Ο μποατεγκ είχε κάνει 2 φορές φράγμα όσο παρακολουθούσα στο Α ημίχρονο!!!!
Μπήκε ο ξάδελφος με μαλλί του Σαλπιγγίδη!!!!!!!!!
Νίκο, τον βαράει, δες ξανά
Για το πέναλτι .... Τώρα στο 75' δεν ήταν;;;;;Αλλά ξέχασα θα ήταν εις βάρος των swein!!!pgetsos έγραψε:Μπήκε ο ξάδελφος με μαλλί του Σαλπιγγίδη!!!!!!!!!