ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από shark4 »

panta έγραψε:ομοιοπαθής είμαι ... ασ' τα να πάνε, σκέφτομαι να βάλω τα ακουστικά στο κινητό και να βολευτώ με ραδιοφωνική μετάδοση
Kαι αν μπει γκολ, στο "Ησαια χορευε" αναψε καπνογονο αντι να ριξεις ρυζια .... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

παντως οι βαζελοι εχουν μια ψιλοεπαρση του στυλ ειμαστε πιο δεμενη ομαδα, μεγαλυτερο παθος, το κεντρο τρεχει πολυ, νεοι παικτες, διψα κτλ κτλ. και φυσικα εχουν και μια εμετικη αβαντα απο τα μμε που μιλανε για τον αθλο του νεου σιμεονε, αναστασιου, για τα παληκαρια και αλλα τετοια ρομαντικα.
για μενα καλυτερα ετσι. αστους να νομιζουν οτι ειναι το φαβορι και ριξτους ενα τριμπαλο να το θυμουνται χρονια.
προσωπικα πιστευω οτι ακομα και χωρις κλαους νατχο κατσουρ ειμαστε καλυτερη ομαδα και θα εξαρτηθει αποκλειστικα απο μας.
περιμενω μεγαλο παιχνιδι απο στοχ και ελπιζω σε νικη και σκορ που να τους κοβει και οποια ορεξη για τα πλει οφ.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Παντως οσοι πατε ατομικα και οχι με πουλμαν κλπ να προσεχετε.....

Ηδη οι πρωτες πληροφοριες λενε οτι οι βαζελοι θα κινουνται σε μικρες ομαδες , χωρις διακριτικα και ετοιμοι να προκαλεσουν....

Δηλαδη καπως ετσι...

Εικόνα

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

efthimis_paok έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Ευθυμη εγω πηγα κατα τις 12 στο Σ.Φ. Σερρων και δεν ειχα πρόβλημα. Είχε εισητηρια και πολύ οικονομική εκδρομή 60€ για οσους δεν ειναι μελη. Δηλαδή σύνολο εως 80€ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Δεν εχω καταλάβει θελεις εισητηριο αλλά θα κατέβεις μόνος σου Αθήνα;

Ναι. Θα κατέβω απο Πέμπτη ξημερώματα βολεύοντας κι άλλη δουλεια. Ειχε εισιτήρια με εκδρομή διαθεσιμα αλλα οχι μεμονωμένα.
Φιλε συγγνωμη αλλα εκεινη την ημερα η μόνη μας δουλεια ειναι να σηκώσουμε το Κυπελλο. Αν θες να πας Αθηνα για βόλτα δεν είναι αναγκη να πας και στο γηπεδο. Αποψη μου, φιλικά.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

shark4 έγραψε:
panta έγραψε:ομοιοπαθής είμαι ... ασ' τα να πάνε, σκέφτομαι να βάλω τα ακουστικά στο κινητό και να βολευτώ με ραδιοφωνική μετάδοση
Kαι αν μπει γκολ, στο "Ησαια χορευε" αναψε καπνογονο αντι να ριξεις ρυζια .... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

γελάω τώρα... αλλά με πονάει πολύ που δεν θα μπορώ να το δω...

μπαι δε γουεΪ επειδη έχω να ακούσω ραδιόφωνο κατι χρονάκια και για να μην ψάχνομαι τελευταία στιγμή ξέρει κανείς σε ποιο σταθμό θα ακούσω τον αγώνα?? μη μου πείτε για ιντερνετικο σταθμό γιατί το κινητό μου ειναι αρχαίο
Άβαταρ μέλους
ΨΑΡ4ΑΣ

Δημοσίευση από ΨΑΡ4ΑΣ »

Ειχα κανονησει να κατεβω για τον τελικο αλλα μετα απο ολα αυτα που ειπαν θα μας κανουν οι μεν και οι δε το ακυρωσα.Ρε τι παθαμε,ξερεται τουλαχιστον αν θα το δειξει καναλι μη συνδρομιτικο?Γιατι ουτε απο το σπιτι δεν τολμαω να βγω να το δω εξω. :?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

θα κανουμε 475 χλμ σε 15 ωρες
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Παιξτε σαν μαχητες , το κυπελλο εμεις ή εμείς !
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

panta έγραψε:
shark4 έγραψε:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

γελάω τώρα... αλλά με πονάει πολύ που δεν θα μπορώ να το δω...

μπαι δε γουεΪ επειδη έχω να ακούσω ραδιόφωνο κατι χρονάκια και για να μην ψάχνομαι τελευταία στιγμή ξέρει κανείς σε ποιο σταθμό θα ακούσω τον αγώνα?? μη μου πείτε για ιντερνετικο σταθμό γιατί το κινητό μου ειναι αρχαίο
o Κολκας λεει καλες μ@λακιες (107,4)
αλλιως metropolis 95.5 αν εχουν μεταδοση σε καλη ποιοτητα οπως τα εντος
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Οντως το μοναδικο που μπορεις να ακουσεις απο τον κολκα ειναι μεταδοση αγωνα επικα σχολια του τυπου "τι δινει ο καραγκιοζης" "απο που ξεφυτρωσε αυτος" "ποτε μπηκε μεσα ο Ολισε?" "ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ Ο ΣΑΛΠΙ" κτλ κτλ κτλ....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

panta έγραψε:αλλά με πονάει πολύ που δεν θα μπορώ να το δω...
Μην στενοχωριεσαι ...Απο εδω και στο εξης θα εχουμε και αλλους τελικους....
koz4

Δημοσίευση από koz4 »

Μάγκες, μπορεί να μου πει κάποιος τι ωρα περίπου θα επιστρέψουμε Θεσσαλονίκη όσοι κατέβουμε με τα λεωφορεία των συνδέσμων>?
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Με 2 20 χρονους για αμυντικά χαφ δεν μου κάθεται καλά να παίξουμε στον τελικό...!
Οπότε προσωπικά μάλλον θα προτιμούσα Νίνη αντί για Κίτσιου!
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ανοιξα για κακη μου τυχη να ακουσω λιγο ραδιο το πρωι..Και μου εχει δημιουργηθει η εξης απορια..!

Στη Λωριδα της Γαζας παμε εκδρομη η στο Αφγανισταν??
Άβαταρ μέλους
BlackWhite4

Δημοσίευση από BlackWhite4 »

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΟΟ ΜΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟ
ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”