Kαι αν μπει γκολ, στο "Ησαια χορευε" αναψε καπνογονο αντι να ριξεις ρυζια ....panta έγραψε:ομοιοπαθής είμαι ... ασ' τα να πάνε, σκέφτομαι να βάλω τα ακουστικά στο κινητό και να βολευτώ με ραδιοφωνική μετάδοση

Kαι αν μπει γκολ, στο "Ησαια χορευε" αναψε καπνογονο αντι να ριξεις ρυζια ....panta έγραψε:ομοιοπαθής είμαι ... ασ' τα να πάνε, σκέφτομαι να βάλω τα ακουστικά στο κινητό και να βολευτώ με ραδιοφωνική μετάδοση
Φιλε συγγνωμη αλλα εκεινη την ημερα η μόνη μας δουλεια ειναι να σηκώσουμε το Κυπελλο. Αν θες να πας Αθηνα για βόλτα δεν είναι αναγκη να πας και στο γηπεδο. Αποψη μου, φιλικά.efthimis_paok έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Ευθυμη εγω πηγα κατα τις 12 στο Σ.Φ. Σερρων και δεν ειχα πρόβλημα. Είχε εισητηρια και πολύ οικονομική εκδρομή 60€ για οσους δεν ειναι μελη. Δηλαδή σύνολο εως 80€ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Δεν εχω καταλάβει θελεις εισητηριο αλλά θα κατέβεις μόνος σου Αθήνα;
Ναι. Θα κατέβω απο Πέμπτη ξημερώματα βολεύοντας κι άλλη δουλεια. Ειχε εισιτήρια με εκδρομή διαθεσιμα αλλα οχι μεμονωμένα.
shark4 έγραψε:Kαι αν μπει γκολ, στο "Ησαια χορευε" αναψε καπνογονο αντι να ριξεις ρυζια ....panta έγραψε:ομοιοπαθής είμαι ... ασ' τα να πάνε, σκέφτομαι να βάλω τα ακουστικά στο κινητό και να βολευτώ με ραδιοφωνική μετάδοση![]()
![]()
o Κολκας λεει καλες μ@λακιες (107,4)panta έγραψε:shark4 έγραψε:Kαι αν μπει γκολ, στο "Ησαια χορευε" αναψε καπνογονο αντι να ριξεις ρυζια ....panta έγραψε:ομοιοπαθής είμαι ... ασ' τα να πάνε, σκέφτομαι να βάλω τα ακουστικά στο κινητό και να βολευτώ με ραδιοφωνική μετάδοση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γελάω τώρα... αλλά με πονάει πολύ που δεν θα μπορώ να το δω...
μπαι δε γουεΪ επειδη έχω να ακούσω ραδιόφωνο κατι χρονάκια και για να μην ψάχνομαι τελευταία στιγμή ξέρει κανείς σε ποιο σταθμό θα ακούσω τον αγώνα?? μη μου πείτε για ιντερνετικο σταθμό γιατί το κινητό μου ειναι αρχαίο
Μην στενοχωριεσαι ...Απο εδω και στο εξης θα εχουμε και αλλους τελικους....panta έγραψε:αλλά με πονάει πολύ που δεν θα μπορώ να το δω...