32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Φάνη αγόρι μου φέτος ξεκίνησες να παίζεις μπάλα σε ψηλό επίπεδο.Κρίμα να στην κόψει την μπάλα ο κάθε τυχαίος μάνατζερ.Ελπίζω να έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου και να καταλάβεις πόσο τεράστια είναι η ευκαιρία που σου δίνεται με το συμβόλαιο που σου προσφέρεται.
Παίξε μπάλα και θα έρθει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο.3 μήνες έχεις παίξει όλο κ όλο.
Παίξε μπάλα και θα έρθει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο.3 μήνες έχεις παίξει όλο κ όλο.
- Ekatnetworkltd
- pisakaipoupoula
Ο ΠΑΟΚ θα βρει σχετικά εως πολύ άνετα ακόμα και απ την εγχώρια αγορά καλό κόφτη...εσύ Φάνη μου που θα βρεις άλλον ΠΑΟΚ κ μεγαλύτερο συμβόλαιο θα θελα να μάθω....πάρτο αλλιώς μη σε τρώει η μαρμάγκα σε λίγα χρόνια σε πανιώνιους και ξάνθες με 50.000 μαξιμουμ
Του Τζανδάρη το συμβόλαιο το 16 δε λήγει?marley 4 έγραψε:eorptol έγραψε:Πακέτο μάλλον θα φύγουν και οι δυο ......αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι
για να μην υπογραφουν παμε στο απο δεν θελουν να μεινουν μεχρι θελουν να φυγουν
ποιο ειναι το νοημα των υποδειξεων ? και ποιο τροπαρι γραφεις
δηλαδη τι θα παθουν τι θα τους κανεις?
θα πανε εκει που εχουν προσφορα μια ωρα νωριτερα η σαν ελευθεροι το καλοκαιρι
Το στέλνεις αύριο κιόλας από εκεί που ήρθε(Κ20), να παίζει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του και μετά στην ευχή της Παναγίας
Να γίνει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους μικρούς
Είναι δυνατόν να μας κάνει τον δύσκολο ένας rookie που πήρε φανέλα βασικού κατ' ανάγκη?
Σε ποιά άλλη ομάδα θα βρει αντίστοιχα λεφτά και θέση στο ρόστερ?
Ο Κάτσε που ήταν και πιο ουσιαστικός, μ@λ@κ@ς ήταν που τον ξεκινήσαμε επίσης από χαμηλά?
Ο Κλάους?
ron-swanson έγραψε:Ο Τζανδαρης εχει συμβολαιο μεχρι το 2016.
Κι εμενα θα μου κανει πολυ αρνητικη εντυπωση αν οντως δεν ανανεωσει. Μου φαινοταν διαφορετικος χαρακτηρας αυτο το παιδι. Μακαρι να ειναι μλκιες του μανατζερ του μονο.
σωστος μεχρι 16
αρα εκει και χρονο εχουμε για νεα προσφορα και για πωληση
εδω που τα λεμε τα 70 ειναι λιγα
Εγω θα το γενικευσω λιγο ασχετα τελειως με τον Τζανδαρη.
Τι σκατά να τις κανω τις ακαδημιες αν ειναι οταν μου βγαινει καποιος να του κανω συμβολαιο 200χιλιαρικα?
Τοσα παιρνει ο Φανουρης, που κι αυτος τζαμπα μου βγηκε, δεν τον αγορασα.
Να θυμησω συμβολαιο Αποστολοπουλου 150.000 ετσι απλα.
Πειτε μου σαν ομαδα κερδισαμε ή χασαμε απο το συμβολαιο του Αποστολοπουλου?
Ο μονος που εβγαλε κερδος ηταν ο Σταφυλιδης, που και παλι εφυγε με αστειο ποσο 1εκ.
Κατι πρεπει να αλλαξει στην πολιτικη μας...
Ας πουμε οτι κατι τετοιο γινεται τωρα. Ας ελπισουμε δλδ.
Τι σκατά να τις κανω τις ακαδημιες αν ειναι οταν μου βγαινει καποιος να του κανω συμβολαιο 200χιλιαρικα?
Ο μονος που εβγαλε κερδος ηταν ο Σταφυλιδης, που και παλι εφυγε με αστειο ποσο 1εκ.
Όλο αυτό το ζήτημα ξεκινάει με το που μπλέκονται τα παιδιά από τις ακαδημίες με μάνατζερ.
Δηλαδή ο Τζανδάρης τώρα με τι πάτημα ζητάει συμβόλαιο πάνω από 70.000;Ούτε ένα εξάμηνο δεν έχει παίξει στον ΠΑΟΚ.Κ όμως έχει τον μάνατζερ να του φουσκώνει το μυαλό.Ήθελα να ξερα αν δεν ανανεώσει με εμάς πού θα βρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Δηλαδή ο Τζανδάρης τώρα με τι πάτημα ζητάει συμβόλαιο πάνω από 70.000;Ούτε ένα εξάμηνο δεν έχει παίξει στον ΠΑΟΚ.Κ όμως έχει τον μάνατζερ να του φουσκώνει το μυαλό.Ήθελα να ξερα αν δεν ανανεώσει με εμάς πού θα βρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.
- pisakaipoupoula
Λάθος το συμβόλαιο στον Αποστολόπουλο προφανώς, αν ήταν τόσο που μου φαίνεται αρκετά περίεργο αλλά τεσπα..Parolos έγραψε:Εγω θα το γενικευσω λιγο ασχετα τελειως με τον Τζανδαρη.
Από κει και πέρα ο Τζανδάρης θεωρεί ότι κοστίζει στον ποδοσφαιρικό χάρτη περισσότερα?Από που κ ως που?Με 2.5 μήνες καθιέρωσης?Το ψηλότερο συμβόλαιο στη Ξάνθη είναι του Σολτάνι με 90.000 και στο Νιόνιο γύρω στα 60.000...
Σ'εμάς και ο Κάτσε τον πρώτο χρόνο που καθιερώθηκε του δώσαν συμβόλαιο 50, τον δεύτερο 100-150 κ τώρα θα του κάνουν πολύ μεγαλύτερες αποδοχές, στον Κλάους τα ίδια με υψηλότερα νούμερα, με δυο λόγια δεν αδικείται κανείς συν το χρόνω..ο Τζανδάρης με 2.5 μήνες προσφοράς τι ακριβώς προσπαθεί ν αποδείξει?
Αν έχει γίνει έρμαιο του μάνατζέρ του είναι άλλη συζήτηση αλλά η ευθύνη πάλι γυρνάει στον ίδιο
Κρίνοντας απο τη φωνή και το χαρακτήρα του Τζανδάρη, όπως τον είδαμε σε βίντεο, ΑΔΥΝΑΤΩ να πιστέψω οτι πουλάει μαγκιά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το παιδί καλά καλά δεν ακούγεται όταν μιλάει.
Αν ισχυει αυτο που γραφουν οτι του προσφερουν 4ετες με 70+80+90+100=340 χιλιαρικα στα 21 του με 14 παρουσιες στην πρωτη εθνικη τοτε η αρνηση του αγγιζει τα ορια της ύβρις.
Αντι να εχει γιγαντοαφισα μεχρι και στην τουαλετα τον Αναστασιαδη και να ευχαριστει τον θεο για την ευκαιρια που του δοθηκε κανει και τον δυσκολο ;;
Ενας παικτης που για να λεμε και την αληθεια , το μονο που εχει δειξει μεχρι τωρα ειναι τρεξιματα και παθος.
Αντι να εχει γιγαντοαφισα μεχρι και στην τουαλετα τον Αναστασιαδη και να ευχαριστει τον θεο για την ευκαιρια που του δοθηκε κανει και τον δυσκολο ;;
Ενας παικτης που για να λεμε και την αληθεια , το μονο που εχει δειξει μεχρι τωρα ειναι τρεξιματα και παθος.
καλα εχουμε ξεφυγει παλι
τι σημασια εχει αν εκανε 14 εμφανισεις ρε αδελφε?
αλλοι με 10 εμφανισεις εκαναν μεταγραφες 30 εκατομυριων
ο αλλος λεει το κακο ειναι οτι εχουν παρε δωσε με μανατζερ και με τι η8ελες να εχουν δηλαδη ?
λυπαμαι το λεω αλλα η οπτικη περι εικονισμα υβρεων θα δεις τι παθεις και αλλα τετοια
δειχνουν αλλα πραγματα
τα ιδια και με τον κλαους
η ιδια χαζη λογικη πισω απο ολα η παε(που ξερει τι ειναι καλο για εσενα και νοιαζεται για εσενα) τοσα εκρινε αρα χ ψ τσανδαρη πεσε και προσκυνα φιλα το χερι του σαββιδη που σε ταιζει πες ευχαριστω και υπαγραψε αλλιως εισαι κολοπαιδο εκβιαστης φραγκοφονιας και αμπαλος
ελιωσε η καραμελα φθανει
αμ χαφ 22 ετων στον ΠΑΟΚ δεν παιρνει 70 χιλιαρικα
ευκολα θα βρει τα 90-100 που θελει δεν ζηταει 500 ημαρτον ρε
σαν παιχτης τιποτα σπουδαιο μεχρι στιγμης
βρισκεις αλλους σαν και αυτον δεκαδες
οχι με 70 αλλα δεν θα χρειαστεις και 300
αλλα στον φανη μιλαμε για ακαδημιες παοκτσακια απο κουνια και θελουμε να μεινει
στο καλο φανη αν δεν θες καλη συνεχεια 70 ειναι λιγα αλλα και εσυ λιγος εισαι
τι σημασια εχει αν εκανε 14 εμφανισεις ρε αδελφε?
αλλοι με 10 εμφανισεις εκαναν μεταγραφες 30 εκατομυριων
ο αλλος λεει το κακο ειναι οτι εχουν παρε δωσε με μανατζερ και με τι η8ελες να εχουν δηλαδη ?
λυπαμαι το λεω αλλα η οπτικη περι εικονισμα υβρεων θα δεις τι παθεις και αλλα τετοια
δειχνουν αλλα πραγματα
τα ιδια και με τον κλαους
η ιδια χαζη λογικη πισω απο ολα η παε(που ξερει τι ειναι καλο για εσενα και νοιαζεται για εσενα) τοσα εκρινε αρα χ ψ τσανδαρη πεσε και προσκυνα φιλα το χερι του σαββιδη που σε ταιζει πες ευχαριστω και υπαγραψε αλλιως εισαι κολοπαιδο εκβιαστης φραγκοφονιας και αμπαλος
ελιωσε η καραμελα φθανει
αμ χαφ 22 ετων στον ΠΑΟΚ δεν παιρνει 70 χιλιαρικα
ευκολα θα βρει τα 90-100 που θελει δεν ζηταει 500 ημαρτον ρε
σαν παιχτης τιποτα σπουδαιο μεχρι στιγμης
βρισκεις αλλους σαν και αυτον δεκαδες
οχι με 70 αλλα δεν θα χρειαστεις και 300
αλλα στον φανη μιλαμε για ακαδημιες παοκτσακια απο κουνια και θελουμε να μεινει
στο καλο φανη αν δεν θες καλη συνεχεια 70 ειναι λιγα αλλα και εσυ λιγος εισαι
Ναι αδερφέ το κακό είναι οτι έχουν πάρε δώσε με μάνατζερ.Πού το βλέπεις το λογικό δηλαδή στο να ζητάει ο Τζανδάρης πάνω από 100 χιλιάρικα;Έκανε τόσο καλές εμφανίσεις;Έχει παίξει τόσο πολύ καιρό με τόσο μεγάλη προσφορά;Οχι.Επομένως κάποιος του φουσκώνει τα μυαλά και αυτός ο κάποιος είναι ο μάνατζερ.
Και το λογικό δεν είναι να έχουν πάρε δώσε με μάνατζερ.Το λογικό είναι να κάθονται κάθε μέρα μετά την προπόνηση και βελτιώνουν τις αδυναμίες τους.
Τα λεφτά που του δίνουν είναι ανάλογα της προσφοράς του.Και εκεί θα έπρεπε να το καταλάβει και ο ίδιος και να υπογράψει.
Και το λογικό δεν είναι να έχουν πάρε δώσε με μάνατζερ.Το λογικό είναι να κάθονται κάθε μέρα μετά την προπόνηση και βελτιώνουν τις αδυναμίες τους.
Τα λεφτά που του δίνουν είναι ανάλογα της προσφοράς του.Και εκεί θα έπρεπε να το καταλάβει και ο ίδιος και να υπογράψει.
Odi έγραψε:Ναι αδερφέ το κακό είναι οτι έχουν πάρε δώσε με μάνατζερ.Πού το βλέπεις το λογικό δηλαδή στο να ζητάει ο Τζανδάρης πάνω από 100 χιλιάρικα;Έκανε τόσο καλές εμφανίσεις;Έχει παίξει τόσο πολύ καιρό με τόσο μεγάλη προσφορά;Οχι.Επομένως κάποιος του φουσκώνει τα μυαλά και αυτός ο κάποιος είναι ο μάνατζερ.
ο μανατζερ δεν αποκλειει την ατομικη βελτιωση του παιχτη μετα τις προπονησεις
ειναι για συγκεκριμενες δουλειες
ζηταει 100 γιατι
θα ειναι και παλι χαμηλα αμοιβομενος σχετικα με τους αλλους στην ομαδα
στην θεση του η ομαδα θα δωσει πιο πολλα χρηματα και με μεγαλυτερο ρισκο
γιατι ειναι σε ηλικια 22 και αρα θελει το πρωτο καλο συμβολαιο
γιατι τα 100 τα εχει βρει ηδη απο αλλου η θα τα βρει
γιατι εχει δικαιωμα να ζηταει οσα νομιζει
χωρις μανατζερ παιχτης δεν υπαρχει και αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που εχουν μανατζερ ολοι
μανατζερ η καταρα του αθλητισμου....ρωτα και τον αγγελο την γνωμη του γιαυτους .....και δεν πιστευω οτι ο τσανδαρης τραβαει το σχοινι ....