29.Juan Manuel Insaurralde
Re: 29.Juan Manuel Insaurralde
ΜΠΡΑΒΟ ινσα κατάλαβες τι γινετε στο μπουρδελο ξανά ΜΠΡΑΒΟ ειναι κρίμα να σε χάσουμε γιατι εισαι πολυ καλος παίκτης
διαχειρίστηκε πολύ σωστά τα γεγονότα της προηγούμενης αγωνιστικής. μέχρι και στο τάτο του είπε "οκ, καταλάθος".

- abc_o_ karpouzas
μονο και μονο απο την συμπεριφορα σου διχνεις οτι εισαι μεγαλος και πανεξυπνος παικτης
μακαρι να μεινεις
μακαρι να μεινεις
Μακάρι να μείνει και του χρόνου! Νομίζω πως με τον Βίτορ αρχίζουν να κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο στα στόπερ!
Κοκκινη καρτα αν ισχυουν οι δηλωσεις...
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι αληθινη η δηλωση του και αν ειναι αποδιδεται σωστα η εντασσεται και αυτο στο να μας διασπασουν; Γιατι εμφανισαν μονο ενα μικρο αποσπασμα, δεν υπηρχαν αλλες ερωτησεις;
Από όσα είμαι σε θέση να γνωριζω, ο Αργεντίνος γουστάρει πολύ στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα αύριο θα δοθούν διευκρινίσεις.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Τι εγινε ρε παιδια;Τι δηλωσε;tzelas έγραψε:Ειναι αληθινη η δηλωση του και αν ειναι αποδιδεται σωστα η εντασσεται και αυτο στο να μας διασπασουν; Γιατι εμφανισαν μονο ενα μικρο αποσπασμα, δεν υπηρχαν αλλες ερωτησεις;
Ακόμα και να έγιναν μπορεί να ναι στα πλαίσια δημιουργίας κλίματος για μην αυξήσει τις όποιες απαιτήσεις η πρώην ομάδα του. Δεν νομίζω πως δεν γουστάρει να παίξει εδώ.
αν ειναι πραγματικες οι δηλωσεις του δεν μου αρεσαν καθολου...
βεβαια επαγγελματιας ειναι αν νομιζει οτι ειναι καλυτερα στην Μοσχα εμεις δεν μπορουμε να τον κρατησουμε με το ζορι...ας παει στην ευχη της Παναγιας και ας μεινουν στην ομαδα αυτοι που πραγματικα γουσταρουν να παιζουν...
βεβαια επαγγελματιας ειναι αν νομιζει οτι ειναι καλυτερα στην Μοσχα εμεις δεν μπορουμε να τον κρατησουμε με το ζορι...ας παει στην ευχη της Παναγιας και ας μεινουν στην ομαδα αυτοι που πραγματικα γουσταρουν να παιζουν...
φερεται να εκανε δηλωσεις οτι επιθυμει να γυρισει στην Σπαρτακ με τους φοβερους οπαδους της.sotiris1960 έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια;Τι δηλωσε;tzelas έγραψε:Ειναι αληθινη η δηλωση του και αν ειναι αποδιδεται σωστα η εντασσεται και αυτο στο να μας διασπασουν; Γιατι εμφανισαν μονο ενα μικρο αποσπασμα, δεν υπηρχαν αλλες ερωτησεις;
κ να τις ειπε ,τι εγινε..κ εγω ηθελα να ακουσω οτι στον ΠΑΟΚ ειναι τελεια κ γουσταρει...αλλα ανηκει στην σπαρτακ ,απο εκει πληρωνεται τα μισα...κ αν ο ΠΑΟΚ δεν τα βρει με σπαρτακ...κ αν ο ΠΑΟΚ δεν τον θελει το καλοκαιρι..>>?? γιατι να χαλασει την σχεσει του.. ειμαι σιγουρος οτι αυριο που θα τον ρωτησουν αλλα θα λεει....
οτι εδω ειναι τελεια κ γουσταρει κτλ κτλ
οτι εδω ειναι τελεια κ γουσταρει κτλ κτλ
- abc_o_ karpouzas
αν παιζει ετσι εως το τελος ας δηλωνει οτι θελει
στο κατω κατω ...πιστευω .....οτι δεν ειμαστε σε θεση να περνουμε και να κραταμε τετοιους παικτες ακομη.
αυτα πιστευω για αυτον και για τον νατχο...
μακαρι να βγω ψευτης
στο κατω κατω ...πιστευω .....οτι δεν ειμαστε σε θεση να περνουμε και να κραταμε τετοιους παικτες ακομη.
αυτα πιστευω για αυτον και για τον νατχο...
μακαρι να βγω ψευτης
- Ekatnetworkltd
Ας πάνε αύριο στην προπόνηση να τον ρωτήσουνε αν ισχύουν αυτά που είπε!Αλλά πιστεύω κάτι άλλο παίζει με δάκτυλο μπούλη!