2.Γιάννης Σκόνδρας
- Ekatnetworkltd
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Παιδιά αφήστε τον λίγο να ρολάρει να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει γιατί μόλις έφυγε ο HUUB αμέσως ανέβηκε και σε όχι τυχαίο μάτς!
- desperando
- Επικοινωνία:
εισαι που εισαι αμπαλος λες και λακαμιες οταν μιλας...να δουμε πως θα παιξεις στον ΠΑΟΚ
τί είπε αδερφέ Ντεσπεράντο;
γνώμη μου, δε χρειάζεται να αναρωτιόμαστε το πως θα παίξει στον ΠΑΟΚ αυτός ο παίκτης.
απλά, δεν θα παίξει. και ελπίζω το καλοκαίρι στην αποχώρηση του.
γνώμη μου, δε χρειάζεται να αναρωτιόμαστε το πως θα παίξει στον ΠΑΟΚ αυτός ο παίκτης.
- desperando
- Επικοινωνία:
«Είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο αυτό που συμβαίνει με τον Άρη. Είναι τελευταίος στη βαθμολογία και ο κόσμος του γεμίζει το γήπεδο. Του αξίζουν συγχαρητήρια και αποδεικνύεται πως ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο 24χρονος μπακ.tsou έγραψε:τί είπε αδερφέ Ντεσπεράντο;
και πραγματικα επειδη μπορει να βγουν καποιοι και να πουν το μακρι και το κοντο τους και θα μου ανεβασουν την πιεση,γι αυτο προτρεχω και διευκρινιζω...
ουτε λογοκρισια θελω να μπαινει στους ποδοσφαιριστες ουτε θελω ΄΄ακομα και στους μισητους εχθρους μου ΄΄ οι παικτες μου να μην λενε οτιδηποτε θεωρουν αυτοι θετικο για τον αντιπαλο.αλλα...
καλα ρε σκονδρα σημερα μετα απ ολα αυτα που γιναν εσυ αυτα ειχες να πεις?τι να πω...
Ψαχνει την επομενη δουλειά του, γιατί εκεί ειναι η θεση του βασει της απόδοσης του μεχρι τωρα.
καλα ρε σεις διαβαζετε τι γραφετε?? επειδη δηλ. ειπε καλα λογια για τον κοσμο (που στην τελικη αυτος τα τραβαει ολα) σημαινει οτι δεν κανει για την ομαδα?? Τοτε και οι αντιπαλοι που εκθιαζουν την τουμπα να τους διωχνουν οι αμδαες τους.. Παικτης του γαυρου θυμηζω τραβουσε φωτογραφιες , αλλος παικτης του γραυρου ελεγε οτι η τουμπα ειναι η καλυτερη εδρα , ακομα και απο την δικη του.. Ολοκληρος Μαραντονα υποκλιθικε στην εδρα μας , τι παει να πει αυτο??
Αυτό ακριβώς.KOSTAS54 έγραψε:Ψαχνει την επομενη δουλειά του, γιατί εκεί ειναι η θεση του βασει της απόδοσης του μεχρι τωρα.
και όμως. υπάρχει.obanebane έγραψε:Χειροτερα απο τον Σναουτσνερ δεν υπαρχει.
Ο δηλώσεις του ηταν οτι ναναι επαιξε καλα αλλα οταν μιλάει πρέπει να ξέρει τι λεειrou έγραψε:καλα ρε σεις διαβαζετε τι γραφετε?? επειδη δηλ. ειπε καλα λογια για τον κοσμο (που στην τελικη αυτος τα τραβαει ολα) σημαινει οτι δεν κανει για την ομαδα?? Τοτε και οι αντιπαλοι που εκθιαζουν την τουμπα να τους διωχνουν οι αμδαες τους.. Παικτης του γαυρου θυμηζω τραβουσε φωτογραφιες , αλλος παικτης του γραυρου ελεγε οτι η τουμπα ειναι η καλυτερη εδρα , ακομα και απο την δικη του.. Ολοκληρος Μαραντονα υποκλιθικε στην εδρα μας , τι παει να πει αυτο??
σου θυυμιζω οτι ειναι ποδοσφαιριστης , οχι οπαδος , ουτε προεδρος.. Δεν εχουμε χουντα να μπορει καποιος παικτης μας να λεει την γνωμη του.. ΚΑτι τετοια κανανε αυτοι που για 3 τη φορα πεφτουν...
- ΑποστόληςΑ
Στον Ατρόμητο ποδοσφαιριστής ήταν και έκανε τα κωλοδάχτυλα στο πέταλό μας ή οπαδός;rou έγραψε:σου θυυμιζω οτι ειναι ποδοσφαιριστης , οχι οπαδος , ουτε προεδρος.. Δεν εχουμε χουντα να μπορει καποιος παικτης μας να λεει την γνωμη του.. ΚΑτι τετοια κανανε αυτοι που για 3 τη φορα πεφτουν...
-
ariskatiforos
παλικαρος χθες..μια χαρα επαιξε εκοψε τα παντα βγηκε σωστα μπροστα!και στις μανουρες ενας με 4 ληκια παρακαλω τους συνοπαδους που δεν ειναι ικανοποιημενοι να ξανακοιταξουν τον αγωνα!ειναι φτιαγμενος για ΠΑΟΚ ...οσο για τις δηλωσεις ειναι σαν το κοστουμι που φοραει ο γαμπρος..να χαμε να λεγαμε!μπραβο σκονδραο εβγαλες πορωση!!