Vladan Ivic
- Ekatnetworkltd
Vladan Ivic
Μάγκες κατά εμένα για να μπορούμε να βγάλουμε αςφαλή συμπέρασματα και για τον Τούντορ και για τον Ιβιτς πρέπει να έχουμε μιά ασφαλή πρόβλέψη,και αυτό επιτυνχάνεται στα παιχνίδια πού θα ακολουθήσουν και για τα πλει ωφ στο πως θα συμπεριφερθεί ο Ιβιτς,προπονητικά!
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Re: Vladan Ivic
Και αυτά τα λες εσύ , που άρχισες χθες τις ειρωνείες και τις προσβολές προς συνοπαδούς σου που έτυχε να έχουν αντίθετη γνώμη απ την δίκη σου?hasio_john έγραψε:prist64 έγραψε: ................
Υ.γ. Μερικοί σταματήστε επιτέλους την συνεχόμενη ειρωνεία! 1-2 δεν πειράζει, αλλά όταν γίνεται σε όλα τα ποστ αρχίζει να γίνεται κουραστικό!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό .... να το κοιτάξει!
Σταράτα μιλάω και αδερφικά! Φαντάζομαι ότι απευθύνομαι σε σοβαρούς ανθρώπους που μπορούν να διαβάζουν!
Που παρολίγο να κάνεις μπουρδέλο το λαιβ του αγώνα(μαζί με κάνα δυο άλλους)?
Εγώ θα σου πρότεινα πρώτα να κοιτάς στον καθρέπτη και μετά να συμβουλεύεις τους άλλους.
- hasio_john
Και κάτι τελευταίο Καστράκι και σε γράφω στα φρύδια μου μετά για να μην κουράζουμε και στο φόρουμε με μ@λακίες!
Ψάξες στα σχεδόν 3000 post μου ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ή να έχω προκαλέσει στον βαθμό που εννοείς!
ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ από την ΓΕΝΙΚΗ τους εικόνα στο φόρουμ και όχι μετά από κάποια άστοχη λέξη!
Πέρα από αυτό είναι δουλειά των ΜΟΝΤ να κάνουν τέτοιες κριτικές και όχι από καστράκιδες! Το κατάλαβες?
Αν νομίζει κάποιος μοντ ότι έκανα κάτι σοβαρό, ας με κάνει ένα μόνιμο ΜΠΑΝ να τελειώνουμε!
Αυτά και τέλος από μένα! Δεν το συνεχίζω!
Ζητάω συγνώμη απ' όλους αν κούρασα κάποιους, απλά δεν μπορώ ν' αφήνω αναπάντητες τις μ@λακίες που μου λένε μερικοί!
Ψάξες στα σχεδόν 3000 post μου ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ή να έχω προκαλέσει στον βαθμό που εννοείς!
ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ από την ΓΕΝΙΚΗ τους εικόνα στο φόρουμ και όχι μετά από κάποια άστοχη λέξη!
Πέρα από αυτό είναι δουλειά των ΜΟΝΤ να κάνουν τέτοιες κριτικές και όχι από καστράκιδες! Το κατάλαβες?
Αν νομίζει κάποιος μοντ ότι έκανα κάτι σοβαρό, ας με κάνει ένα μόνιμο ΜΠΑΝ να τελειώνουμε!
Αυτά και τέλος από μένα! Δεν το συνεχίζω!
Ζητάω συγνώμη απ' όλους αν κούρασα κάποιους, απλά δεν μπορώ ν' αφήνω αναπάντητες τις μ@λακίες που μου λένε μερικοί!
κατ' αρχας απομονωνεις τμημα του σχολιου μου.hasio_john έγραψε:Δηλαδή τώρα για να καταλάβω αδερφέ!prist64 έγραψε:Επειδη βλεπω υπερμετρη αισιοδοξια
χωρις να στοιχειοθετειται και επειδη εχω κι εγω κωλ......ε ε αποψη
θα κανω ενα σεναριο.
Δεν εχουμε παιξει με τα "χαψία" και χθες ηταν διαιτητης ο παππας.
Μπαινουμε μεσα και πιεζουμε και το τρεχουμε το Αγρινιο
οπως ακριβως εγινε χθες.
Αρχιζει το κορακι φρ και φρ και φρ και δεν σε αφηνει να παιξεις.
Βαζουμε το γκολ αλλά στην δευτερη φαση που τον "παιρνει" σηκωνει την σημαια ο λάινσμαν
και το ακυρωνει.Μαζι με τα άλλα φαλτσοσφυριγματα σε κανει "ανω κατω".
Στην φαση δοκαρι και εξω,ειναι δοκαρι και μεσα.
Στην κατασταση που ηταν το γηπεδο,πιο ευκολα ετρωγες ακομη ενα παρα εβαζες το τριτο να καθαρισεις το ματς.
Ειμαι περιεργος,αν και πιθανολογω ευκολα,τι θα διαβαζα σημερα.
................
Πες μου ΈΝΑΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ που αρχίζεις και λες τα παραπάνω σενάρια.
Είδαμε μετά από ΠΟΛΥ καιρό έναν σοβαρό ΠΑΟΚ, με (επιτέλους) ένα ορθολογικό σύστημα στο χορτάρι!
Είδαμε παίχτες που έδειξαν πάθος, σοβαρότητα και πυγμή σε όλη την διάρκεια!
Και μεις καθόμαστε και μαυρίζουμε την ωραία ατμόσφαιρα με ΣΕΝΑΡΙΑ ότι ΑΝ ο διαιτητής μας έκανε εκείνο, ΑΝ η μπάλα έμπαινε δοκάρι μέσα, ΑΝ μας ακύρωναν γκολ, ΑΝ ...... ΑΝ η γιαγιά μου είχε παπάρια!
Και το άλλο δεν το πιάνω, ότι επειδή το γήπεδο ήταν πισίνα θα τρώγαμε εμείς ευκολότερα γκολ , παρά να βάζαμε!
Δηλαδή στην βροχή ο Παναιτωλικός έχει καλύτερη ομάδα από την δική μας και θα το έβαζαν αυτοί?
Θα μικρύνουμε και άλλο την ομάδα μας ρε παιδιά???
Αντί για να χαρούμε την όμορφή αυτή νίκη με την ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, εμείς λέμε για σενάρια ήττας. ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τον προπονητή ρε σεις! Πείτε κάτι αισιόδοξο για το καινούργιο ξεκίνημα του Βλάνταν και αφήστε την μίρλα!
Υ.γ. Μερικοί σταματήστε επιτέλους την συνεχόμενη ειρωνεία! 1-2 δεν πειράζει, αλλά όταν γίνεται σε όλα τα ποστ αρχίζει να γίνεται κουραστικό!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό .... να το κοιτάξει!
Σταράτα μιλάω και αδερφικά! Φαντάζομαι ότι απευθύνομαι σε σοβαρούς ανθρώπους που μπορούν να διαβάζουν!
τα σεναρια που λες,ειναι κατι που βλεπω ανελλιπως 40φευγα χρονια που παρακολουθω τον Π.Α.Ο.Κ.
το ανεφερα δε για να τονισω το υπολοιπο ποστ που παρελειψες.....
οτι ακομη κι αν συνεβαινε το....σεναριο,παλι την ιδια αποψη θα ειχα.
Την ωραια ατμοσφαιρα την μαυρισες εσυ στο τοπικ του αγωνα
γραφοντας για αμπαλους που στενοχωριουνται επειδη νικαει ο Π.Α.Ο.Κ.
Σε μια πισινα πλεονεκτημα εχει αυτος που θελει να κρατησει το αποτελεσμα
και οχι αυτος που θελει να το γυρισει
Την ομαδα την μικραινει αυτος που δεν την εχει δει ποτε πραγματικα μεγαλη
ή αυτος που την θελει στα μετρα του.
Και την νικη χαρηκαμε και καλες κουβεντες ειπωθηκαν απο πολλους εδω μεσα,
πολλω δε μαλλον εγω,οπως αποτυπωνεται και στο ποστ που αφησες στην απ' εξω.
Μιρλα χορτασαμε απο σενα και τους συνεπικουρούμενους σου πολυν καιρο τωρα
καθως και ειρωνια και φυσικα κουραστηκαμε απο τους σασταλεγακηδες που
αδραξαν την ευκαιρια να την πουν στους...........αντιφρονουντες
Δοξα τω Θεω οι περισσοτεροι,αν οχι ολοι,
και σοβαροι ειναι και ξερουν να διαβαζουν.
Με το στυλ που γραφεις,φιλικα δεν φαινεται να απευθυνεσαι παρα μονο
σε οσους συμφωνουν με τα λεγομενα(γραφομενα) σου.
ΥΓ την συγνωμη που ζητησες χθες δεν την εννοουσες,ηταν να 'χαμε να λεγαμε.
Επειδη θα απαντησεις,κανε μου την χαρη και διαβασε δυό φορες αυτα που εγραψα.
- Trilofiotis
Καλα νταξ απλα τρωγεστε επειδη ζηλευετε που εγω ταλεγα πρωτος για το Βλαντο.
Ζηλεια
Ψωρα
Κωλοκαουρα

Ζηλεια
Ψωρα
Κωλοκαουρα

Οι κουβεντες για συγκρισεις και τα λοιπα ηταν παντα ανουσιες στην ζωη μου, ειδικα οταν ειχες να κανεις με εντελως ανομοια πραγματα, οποτε παμε παρακατω.
Πολλα ποστ δεν εχω αλλα και απο τα λιγα που εχω γραψει καταλαβαινει κανεις οτι πιο πολυ ειμαι προσγειωμενος παρα πεταω στα συννεφα. Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει οπαδος/φιλαθλος εχτες που δεν χαρηκε με την εμφανιση και την νικη. Θελω να πιστευω ομως επισης οτι, οχι μονο ειναι πολυ νωρις για να κρινουμε, αλλα και δεν υπαρχει κατι για να κρινεις αυτη την στιγμη. Το αποτελεσμα το χτεσινο, μπορει να οφειλεται μονο και στην αλλαγη ψυχολογιας και οχι απαραιτητα στον Ιβιτς, γιατι το αποκλειουμε αυτο? Ο Ιβιτς εχει δρομο ακομα μπροστα του και ευχομαι πραγματικα να πετυχει. Αν μπορεσει και πετυχει σε εμας, ακομα καλυτερα θα ελεγα γιατι ειναι και δικο μας παιδι. Οποτε, μιας και ειναι νωρις για να κριθει, εχω να κανω μερικα ερωτηματα/αποριες ως προς το μελλον του.
- Δεν τον εχουμε δει κατω απο πιεση
- Δεν τον εχουμε δει να προπονει κανονικη πρωτη ομαδα και με προετοιμασια
- Δεν τον εχουμε δει οταν χρειαζεται να προσαρμοζει την ομαδα στον αντιπαλο τι κανει (μιας και ηταν το πρωτο του παιχνιδι)
- Και ακομα πιο μακρια, δεν τον εχουμε δει πως διαχειριζεται βεντετες μιας και μεχρι τωρα ηταν στην Κ20. Οπως επισης δεν τον εχουμε δει να διαχειριζεται και μεγαλα ονοματα οπως του Μπερμπατοφ.
- απορια ακομα για μενα ειναι τι θα γινει με τον Μακ. Αυτο που σιγουρα ξερουμε για τον Μακ ειναι οτι ειναι 1000% εγωιστης, του αρεσει να σκοραρει, μεχρι προσφατα επαιζε (και) κορυφη. Μονο που τωρα την θεση αυτη την παιρνει ο Κλαους, αρα τι γινεται με τον Μακ? Που θα παιξει και πιο σημαντικο ΠΩΣ θα παιξει λαμβανοντας υποψην τα παραπανω? Ερχεται και το γιουρο οπως επισης ομως ερχεται και ο Γκαρι, και ο Ζαιρο.
Θεωρω οτι στα πλει οφφ θα φανουν πολλα και για το πως θα τα διαχειριστει ο Ιβιτς ολα αυτα, αλλα και παλι ολα αυτα μαζι κατω απο την πιεση των πλει οφφ δεν θα ειναι ικανα για να τον κρινουμε. Το γραφω τωρα για να μην εχουμε αλλα μετα. Το αποτελεσμα μετα απο ενα αγωνα ειναι μονο ενα πραγμα απο το οποιο μπορει να κριθει ενας προπονητης, υπαρχουν και παρα πολλα ακομα ομως που ειναι εξισου σημαντικα. Ουτε πρωτα δειγματα υπαρχουν αυτη την στιγμη μιας και τα παραπανω ερωτηματα ειναι μελλοντικα αλλα ουτε και τιποτα αλλο, συγκεντρωση μονο σε καθε παιχνιδι απο εδω και περα με μοναδικο στοχο τα πλει οφφ. Ναι, ξερω οτι δεν μας εχει μεινει και κανενας αλλος στοχος
αλλα δεν εννοω αυτο 
Πολλα ποστ δεν εχω αλλα και απο τα λιγα που εχω γραψει καταλαβαινει κανεις οτι πιο πολυ ειμαι προσγειωμενος παρα πεταω στα συννεφα. Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει οπαδος/φιλαθλος εχτες που δεν χαρηκε με την εμφανιση και την νικη. Θελω να πιστευω ομως επισης οτι, οχι μονο ειναι πολυ νωρις για να κρινουμε, αλλα και δεν υπαρχει κατι για να κρινεις αυτη την στιγμη. Το αποτελεσμα το χτεσινο, μπορει να οφειλεται μονο και στην αλλαγη ψυχολογιας και οχι απαραιτητα στον Ιβιτς, γιατι το αποκλειουμε αυτο? Ο Ιβιτς εχει δρομο ακομα μπροστα του και ευχομαι πραγματικα να πετυχει. Αν μπορεσει και πετυχει σε εμας, ακομα καλυτερα θα ελεγα γιατι ειναι και δικο μας παιδι. Οποτε, μιας και ειναι νωρις για να κριθει, εχω να κανω μερικα ερωτηματα/αποριες ως προς το μελλον του.
- Δεν τον εχουμε δει κατω απο πιεση
- Δεν τον εχουμε δει να προπονει κανονικη πρωτη ομαδα και με προετοιμασια
- Δεν τον εχουμε δει οταν χρειαζεται να προσαρμοζει την ομαδα στον αντιπαλο τι κανει (μιας και ηταν το πρωτο του παιχνιδι)
- Και ακομα πιο μακρια, δεν τον εχουμε δει πως διαχειριζεται βεντετες μιας και μεχρι τωρα ηταν στην Κ20. Οπως επισης δεν τον εχουμε δει να διαχειριζεται και μεγαλα ονοματα οπως του Μπερμπατοφ.
- απορια ακομα για μενα ειναι τι θα γινει με τον Μακ. Αυτο που σιγουρα ξερουμε για τον Μακ ειναι οτι ειναι 1000% εγωιστης, του αρεσει να σκοραρει, μεχρι προσφατα επαιζε (και) κορυφη. Μονο που τωρα την θεση αυτη την παιρνει ο Κλαους, αρα τι γινεται με τον Μακ? Που θα παιξει και πιο σημαντικο ΠΩΣ θα παιξει λαμβανοντας υποψην τα παραπανω? Ερχεται και το γιουρο οπως επισης ομως ερχεται και ο Γκαρι, και ο Ζαιρο.
Θεωρω οτι στα πλει οφφ θα φανουν πολλα και για το πως θα τα διαχειριστει ο Ιβιτς ολα αυτα, αλλα και παλι ολα αυτα μαζι κατω απο την πιεση των πλει οφφ δεν θα ειναι ικανα για να τον κρινουμε. Το γραφω τωρα για να μην εχουμε αλλα μετα. Το αποτελεσμα μετα απο ενα αγωνα ειναι μονο ενα πραγμα απο το οποιο μπορει να κριθει ενας προπονητης, υπαρχουν και παρα πολλα ακομα ομως που ειναι εξισου σημαντικα. Ουτε πρωτα δειγματα υπαρχουν αυτη την στιγμη μιας και τα παραπανω ερωτηματα ειναι μελλοντικα αλλα ουτε και τιποτα αλλο, συγκεντρωση μονο σε καθε παιχνιδι απο εδω και περα με μοναδικο στοχο τα πλει οφφ. Ναι, ξερω οτι δεν μας εχει μεινει και κανενας αλλος στοχος

- navigator11
Εξαιρετικη προσεγγιση πατερprist64 έγραψε: Στα "πραγματικα" τωρα.
Οποιος προπονητης και να ερθει το καλοκαιρι δεν πρεπει να ριξει μια ματια στο ροστερ?
Πρεπει.Και τι πληροφοριες θα παρει?
Οι περισσοτεροι ειναι διεθνεις.
Το ξεσκαρταρισμα,που ειναι αναγκαιο θα αργησει.
Αντε ξανα μανά 4ες,5ες ευκαιριες για καποιους που πρεπει να χαιρετησουν.......προχθες.
Αντε καθυστερηση στην ενισχυση,αποκτηση παικτων που χειαζονται αμεσα.
Η ομαδα θ' αργησει να δεσει και να ρολαρει.
Απο την αλλη ο .............μαθητευομενος Σερβος
εχει δειξει θετικα ψηγματα στους μικρους.
Οτι το κατεχει το τοπι ειναι αναμφισβητητο.
Το υπαρχον υλικο και τις δυνατοτητες που εχει το ξερει και καλα μαλιστα.
Απο τους μικρους ξερει καλυτερα απο τον καθενα,ποιος εχει προοπτικη
και πως να τον χειριστει.
Απο DNA,δοξα τω Θεω μπολικο.
Να τον "φανε" τα αποδυτηρια,χλωμο το κοβω.
Για να καθαρισει το ποδοσφαιρο και να δουλεψει
απερισπαστος ενας εμπειρος ξενος προπονητης,ακομη πιο χλωμο.
Ο Vladan ξερει "τι παιζεται" και "πως παιζεται"στην λιγδα
δεν θα παει ανυποψιαστος.
Γι' αυτους τους λογους,δωστε του τα "κλειδια"κι ας ειναι το συμβολαιο του
1 +1 +1...........+1 χρονια.
Θα προτιμουσα να την δω γραμμενη σε τοπικ μετα το τελος του πρωταθληματος.
Για μενα ο Ιβιτς ειναι ενα σπουδαιο περιουσιακο στοιχειο που μπορει να εξελιχθει σε σπουδαιο κεφαλαιο για την ομαδα.
Φοβαμαι οτι παιρνοντας την ομαδα τωρα που ειναι με την πλατη στον τοιχο κινδυνευει στην πρωτη στραβη να καει.
Να μου πεις μπορουσε να αρνηθει; οχι φυσικα.
Μακαρι να τα καταφερει. Τα απαραιτητα τα χει
Υγ. Αυτο που ειτε νικαμε ειτε χανουμε γινομαστε σκατα εδω μεσα με ξεπερνάει
- Notorious4
Μακάρι να συνεχίσει τις νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα ήθελα να μείνει έφοσον καταφέρει και κάνει το θαύμα και βγούμε πρώτοι στα πλέυ οφ γιατί περί θαύματος θα πρόκειται στην παρούσα φάση που βρίσκεται η ομάδα.
Αν το καταφερεί τότε καλώς να μείνει αλλιώς ένας σύγχρονος και καταξιωμένος προπονητής είναι μονόδρομος και η αύξηση του budget πρέπει να θεωρείται δεδομένη γιατί από εδώ και πέρα ο υπαίτιος κάθε αγωνιστικής αποτυχίας θα πιστώνεται αυτομάτος στον Σαββίδη , τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
Αν το καταφερεί τότε καλώς να μείνει αλλιώς ένας σύγχρονος και καταξιωμένος προπονητής είναι μονόδρομος και η αύξηση του budget πρέπει να θεωρείται δεδομένη γιατί από εδώ και πέρα ο υπαίτιος κάθε αγωνιστικής αποτυχίας θα πιστώνεται αυτομάτος στον Σαββίδη , τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
- navigator11
Τεράστια κουβέντα επιχειρεις να ανοίξεις, που νομοτελειακα δεν οδηγεί πουθενά. Είναι αυτό που περιγράφεις κομμάτι της παθογένειας του ποδοσφαίρου μας εν γένει. Όχι μόνο του ΠΑΟΚ. Και ευρύτερα της κοινωνίας μας, θα έλεγα. Βέβαια, αυτό το πράγμα, όταν ο οποιοσδήποτε από εμάς τυχόν το υποστεί στον δικό του τομέα επαγγελματικής ευθύνης από κάποιον άλλο, τον κάνει να εκρήγνυται. Αλλά είθισται να πιπιλίζεται η καραμέλα πως το ποδόσφαιρο μωρέ δεν είναι δα και πυρηνική φυσική! Το ίδιο είναι να παίζεις ... μπαλίτσα και το ίδιο να επισκευάζεις τον εγκέφαλο σε ένα πλυντήριο ρούχων λχ;giapas έγραψε:Τα υπόλοιπα που αναφέρεις και αφορούν στηνα αντιπαράθεση με το goran δε με αγγίζουν , επομένως λέω να μείνω εδω. Εσύ από ποιά σκοπιά μπορείς να πεις ότι ο Ιβιτς έκανε την ομάδα να είναι τακτικά σωστή; Θέλω να πω τί είναι αυτό που έχεις και σου επιτρέπει να κρίνεις τι είναι τακτικά σωστό και τί τακτικά λάθος;che4 έγραψε:...
ειναι δυνατον να ερχεται ενα παιδι απ την κ20 να κανει μια ομαδα να ειναι τακτικα σωστη ...
Σε ρωτάω γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα , μυρωδιά. Το μόνο που ξέρω είναι όταν με το μάτι η ομάδα παίζει καλά ή όχι. Αν τρέχει ... αν πρεσάρει.. Τέτοια πράγματα εύκολα δηλαδή.
Δίχως ειρωνία-το εννοώ- αγαπητέ φίλε Che ,Θα ήθελα ένα σοβαρό επιχείρημα σχετικά με το πώς ΔΕ μπορεί να γνωρίζει το "τακτικά σωστό" κάποιος ο οποίος έχει τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις 20 ετών του ΙΤ ( οποιουδήποτε ΙΤ μη κολλάς στο όνομα ) , ενώ αντίθετα το γνωρίζει και το διακρίνει ο che ( ο οποισδήποτε che , θα μπορούσε να είναι ο dimg4 - το τελευταίο καιρό διαπιστώνω ότι κι αυτός ξέρει αρκετά ).
Αλλά, βλέπεις, τελικά πως στο ποδόσφαιρο ακόμα και μια τιτικα στασινοπουλου στα μάτια κάποιων στην δική μας αυλή μπορεί να είναι ακρογωνιαίος λίθος κάπου αλλού. Τέλος πάντων, δε σηκώνει περαιτέρω κουβέντα σε αυτό το νήμα αυτό το θέμα.
εγω εχω μια (καλη) αποψη για τον Ιβιτς και το τι εχει μεχρι σημερα συμβει. αλλα θα ηθελα να κανω λιγο υπομονη πριν την εκφρασω. ίσως μετά τα πλευ οφφ. 

Απίστευτα και αληθινά ποσταρίσματα και από τους δύο !!!!! +Μφωνώ απόλυτα με το δίλημμα που διαγράφεται από την συζήτηση σας και με προβληματίζει αφάνταστα το γεγονός ότι και οι δύο έχετε δίκιο!!!!!!!7sins έγραψε:Εξαιρετικη προσεγγιση πατερprist64 έγραψε: Στα "πραγματικα" τωρα.
Οποιος προπονητης και να ερθει το καλοκαιρι δεν πρεπει να ριξει μια ματια στο ροστερ?
Πρεπει.Και τι πληροφοριες θα παρει?
Οι περισσοτεροι ειναι διεθνεις.
Το ξεσκαρταρισμα,που ειναι αναγκαιο θα αργησει.
Αντε ξανα μανά 4ες,5ες ευκαιριες για καποιους που πρεπει να χαιρετησουν.......προχθες.
Αντε καθυστερηση στην ενισχυση,αποκτηση παικτων που χειαζονται αμεσα.
Η ομαδα θ' αργησει να δεσει και να ρολαρει.
Απο την αλλη ο .............μαθητευομενος Σερβος
εχει δειξει θετικα ψηγματα στους μικρους.
Οτι το κατεχει το τοπι ειναι αναμφισβητητο.
Το υπαρχον υλικο και τις δυνατοτητες που εχει το ξερει και καλα μαλιστα.
Απο τους μικρους ξερει καλυτερα απο τον καθενα,ποιος εχει προοπτικη
και πως να τον χειριστει.
Απο DNA,δοξα τω Θεω μπολικο.
Να τον "φανε" τα αποδυτηρια,χλωμο το κοβω.
Για να καθαρισει το ποδοσφαιρο και να δουλεψει
απερισπαστος ενας εμπειρος ξενος προπονητης,ακομη πιο χλωμο.
Ο Vladan ξερει "τι παιζεται" και "πως παιζεται"στην λιγδα
δεν θα παει ανυποψιαστος.
Γι' αυτους τους λογους,δωστε του τα "κλειδια"κι ας ειναι το συμβολαιο του
1 +1 +1...........+1 χρονια.
Θα προτιμουσα να την δω γραμμενη σε τοπικ μετα το τελος του πρωταθληματος.
Για μενα ο Ιβιτς ειναι ενα σπουδαιο περιουσιακο στοιχειο που μπορει να εξελιχθει σε σπουδαιο κεφαλαιο για την ομαδα.
Φοβαμαι οτι παιρνοντας την ομαδα τωρα που ειναι με την πλατη στον τοιχο κινδυνευει στην πρωτη στραβη να καει.
Να μου πεις μπορουσε να αρνηθει; οχι φυσικα.
Μακαρι να τα καταφερει. Τα απαραιτητα τα χει
Υγ. Αυτο που ειτε νικαμε ειτε χανουμε γινομαστε σκατα εδω μεσα με ξεπερνάει
pilotos έγραψε:Το έγραψα και όταν αλλάξαμε προπονητή...
Στην Ισπανία λένε, νέος προπονητής σίγουρη νίκη.
Από κει και πέρα, αυτή η αλλαγή ψυχολογίας κρατά 15 μέρες, λένε αυτοί που ξέρουν...
Σε εμάς δεν είναι απαραίτητο να συμβεί για έναν πολύ απλό (εντελώς υποθετικό όμως) λόγο:
Βλάντο απ τη μέρα που "ανέλαβε": "Ακούστε μάγκες, σας ξέρω καλά, σας παρακολουθώ στενά απ την αρχή της σεζόν όλους...Έχω διακρίνει πολύ ταλέντο και πολλές δυνατότητες σε αρκετούς από εσάς κι έχω στείλει σχετική έκθεση για όλους σας την Δευτέρα, μετά την ήττα απ τον Πανθρακικό εκεί που μου είπαν ο πρόεδρος κι ο μεγαλομέτοχος!!!
Ο "μαέστρος" που θα πιάσει μετά τον Ιούλιο την μπακέτα της ομάδας, αναμένει ακόμα δύο εκθέσεις μου για εσάς, μία μετά την λήξη της κανονικής σεζόν και μία μετά το πέρας των play off!!! Να ξέρετε ότι κι εκείνος, όπως ακριβώς κι εγώ, δεν έχει την διάθεση να δουλεύει με ποδοσφαιριστές χαβαλετζήδες-μπαχαλάκηδες αλλά μόνο με επαγγελματίες πραγματικούς, άτομα που βάζουν πάνω απ όλα την ομάδα και βγαίνουν κερδισμένα με την δική της πρόοδο, είτε παίξουν σε 45 αγώνες την χρονιά, είτε ακόμα και σε έναν!!!
Να ξέρετε επίσης ότι αυτός ο αυστηρός επαγγελματίας προπονητής του οποίου είναι συμφωνημένο να παραμείνω μετά το καλοκαίρι βοηθός για 3 τουλάχιστον χρόνια, έχει ήδη την διαβεβαίωση του κυρίου Σαββίδη ότι μπορεί να αλλάξει μέχρι και το 50% του ρόστερ από αυτό το καλοκαίρι με παντελώς δικές του επιλογές!!! Ο κύριος Σαββίδης είναι αποφασισμένος να κάνει τον Π.Α.Ο.Κ. μεγάλο και ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΜΙΑ ΜΕΣΑ και έχει δώσει όρκο στην Παναγία Σουμελά να το πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται, ακόμα κι απ τον επόμενο χρόνο!!!
Γι αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα χρειάζεται να "δουλεύουν" για την ομάδα οι καλύτεροι επαγγελματίες του είδους σε κάθε πόστο της!!! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η προοπτική που ανοίγεται μπροστά σας είναι τεράστια και είναι στο χέρι σας να παραμείνετε στο δυναμικό μιας μελλοντικής πραγματικά μεγάλης ομάδας, του Π.Α.Ο.Κ. μας!!!
Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας σε κάθε προπόνηση, σε κάθε άσκηση ξεχωριστά, σε κάθε μέτρο που τρέχετε στο χορτάρι!!! Δουλέψτε με καρδιά και μυαλό και σας υπόσχομαι ότι προσωπικά δεν θα αδικήσω κανέναν!!! Θα πάρετε όλοι ό,τι ακριβώς σας αξίζει!!!
Αντίλογο δεν δέχομαι σε όσα σας είπα, οπότε ας βγούμε τώρα για την πρώτη μας προπόνηση!!! Πάμε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου, πάμε...είμαστε όλοι...
για το καλύτερο δυνατόν!!!
Πάμε ρε Παρτιζανεεεεεεεεε
SM-N9005