27.Charles Itandje

Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Re: 27.Charles Itandje

Δημοσίευση από Josey Wales »

falconakis έγραψε:Εχω την εξής απορία πως γίνεται ένας αργός επιπέδου slow motion μέτριος τερματοφύλακας να βγάζει φάουλ κτυπημένο στην απέναντι γωνιά απ αυτήν που καλύπτει...
Το ότι δείχνει νωχελικός στις κινήσεις δεν σημαίνει και ότι είναι...
Δηλαδή εαν ο τερματοφύλακας της Εθνικής Καμερούν είναι για τον πάγκο του ΠΑΟΚ θέλουμε τερματοφύλακα επιπέδου Νόειρ και πάνω έτσι;
Μήπως γίναμε Γκαλάκτικος και δεν το κατάλαβα;;;
:evil: :evil: :evil: :evil:
:D η φάτσα του φταίει, μοιάζει να έχει μόλις γυρίσει από τρίμηνη περιοδεία με τον Μπομπ Μάρλει :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το θέμα ειναι του φτιάχνεις απλα το όνομα η τον ανανεωμένος τωρα; Παντως στο κόκα αφρικα δεν κλήθηκε δεν ξερω γιατι
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

MANIAKOS έγραψε:Το θέμα ειναι του φτιάχνεις απλα το όνομα η τον ανανεωμένος τωρα; Παντως στο κόκα αφρικα δεν κλήθηκε δεν ξερω γιατι

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Κυρ 22 Φεβ 2015, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εντάξει τα παρατάω :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τελικά έγινε νο.1;
Έχω μπερδευτεί λίγο
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

Φαλκονακη φιλε μου, δεν ειπαμε οτι το παλικαρι περπαταει με ¨Π¨ :lol: ...απλα δεν ειναι και ο τερματας με τα καλυτερα αντανακλαστικα του κοσμου. Οσο για το φαουλ, ουτε στην αλλη γωνια πηγαινει, ουτε πολυ δυνατο ηταν, σιγουρα ομως ηταν μια καλη επεμβαση. Εχουμε δει τετοια χτυπηματα να γραφουν... :cry: . Η ψυχολογια στον τερματα παιζει σπουδαιοτατο ρολο, ο Ιτανζ αυτη την στιγμη την εχει στα υψη-την ψυχολογια εεε!-, δικαιοτατα ειναι βασικος. ειναι πολυτελεια να εχουμε 2 καλους τερματαδες στην ομαδα. Σιγουρα και εγω θα προτιμουσα εναν πιο σταθερο σε αποδοση σε βαθος χρονου...αλλα τετοιοι δεν ερχονται ευκολα στην χωρα μας. Επισης παιδες και ο Νοιερ να ηταν κατω απο τα δοκαρια δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανει τις γκελες του, δεν θα κανει 5 αλλα2, σε αυτην τη θεση ειναι αναποφευκτο το λαθος με κοστος, δηλαδη γκολ.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Με Γλύκο ομολογώ πως σε κάθε κόρνερ/κοντινό φάουλ με έπιανε η καρδιά μου. Με έχει βοηθήσει η άνοδος του Ιτάνζ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

pxp920 έγραψε:Με Γλύκο ομολογώ πως σε κάθε κόρνερ/κοντινό φάουλ με έπιανε η καρδιά μου. Με έχει βοηθήσει η άνοδος του Ιτάνζ
:lol:
Ντόκτορ Τσαρλς!
:lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ό, τι και να λέμε ο Itandje έχει βοηθήσει ποΛύ φέτος και αυτή σίγουρα είναι μια νέα μεταγραφή του ΑΑ.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Λίγο νωρίτερα και θα τον χρεώναμε και στον Μπόλονι και αυτονα... :D :lol:
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Έχω την εντύπωση ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού τον έκανε πιο σοβαρό. Ίσως για πρώτη φορά ακούστηκε να φωνάζει δυνατά στους συμπάικτες του, είτε οταν δείχνανε αδρανείς, είτε στα στημένα.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Ότι πάει μέσα γράφει ρε παιδιά με δαύτον. Αργός, βαρύς και χωρίς εξόδους καν.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Aπό paokvoice.com: Στην ομάδα του ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει ο Σαρλ Ιτάνζ και το δείχνει.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας διαπραγματεύεται με τον Δικέφαλο για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κοιτάει και άλλες λύσεις.

Πάνω σ΄αυτές τις διαπραγματεύσεις ο Τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ζήτησε, αν αυτό είναι το πρόβλημα, την μείωση του μισθού του στο 32%. Δηλαδή να πάρει 110.000 € λιγότερα, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα από την Αθήνα!

Από inpaok.com: Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Σαλρ Ιτάνζ, ο τερματοφύλακας που τον Νοέμβριο θα γίνει 33 ετών, δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Τούμπα.

Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου λήγει το καλοκαίρι αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να «καίγονται» για την ανανέωση του. Έτσι και ενώ η σεζόν βρίσκεται στο τέλος της, δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις τις διοίκησης με τον έμπειρο πορτιέρο, παρά μόνο μία επαφή, χωρίς να υπάρξει κάτι συγκεκριμένο.

Την ίδια στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν κάνει κινήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Ιτάνζ, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 29χρονο Γκιόργκι Λόρια που φέτος ήταν στον ΟΦΗ, ενώ ο Γλύκος παραμένει ψηλά στην εκτίμηση των ανθρώπων του Δικεφάλου και αυτός που θα είναι σύμφωνα με τα αγωνιστικά πλάνα, ο βασικός πορτιέρο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

εναν καλο τερματοφυλακα ειχαμε(ο Χακομπο ειναι τρελαρας γι αυτο δεν τον συμπεριλαμβανω) παει κι αυτος.ο Λορια που θα ερθει με σχεδον τα ιδια η περισσοτερα λεφτα ως αντικαταστατης του,ειναι μια κλαση κατω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Είτε λόρια ,είτε ιτανζ,είτε γλυκος...

Κανένας δε μου κάνει για πρωτος....

Ίδια επίπεδα,αντε ο γλυκος καλύτερος στη συμμετοχή στο παιχνίδι κ ο λόρια πιο καλός στα ψηλά....
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Γλυκος Δεν υπάρχει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”