Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
giapas

Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από giapas »

Έκανες πρωταθλητισμό πέρυσι ??? Κάνεις πρωταθλητισμό φέτος??? Από που κι ως που ρε παιδια? Ο ΟΠΑΠ και οι ξένοι στοιχηματζήδες μου δίνουν 1/50 για να πάρω πρωτάθλημα. Όλοι συνωμοτούνε δηλαδή για να σε μειώσουνε ?? Η απλά υπολογίζουν πιθανότητες με βάση τη δυναμική της κάθε ομάδας?? Συγγνώμη , και με όλο το σεβασμό , αλλά στα όνειρα μας μόνο κάνουμε πρωταθλητισμό.

Στα μάτια μου πέρυσι πήγα ανέλπιστα καλά .... Εφόσον επαναλάβω κ φέτος το ίδιο , σημαίνει ότι το "ανέλπιστα" έγινε στόχος - καθιερώθηκα. Μακάρι να το ξανακάνω και του χρόνου με την ίδια πειστικότητα.

Δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δυνατότητα να κάνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό με τα τωρινά δεδομένα , εκτός κ αν οι άλλοι ρίξουν το πήχη πάρα πολύ . Ηδη είσαι σχεδόν στα καλύτερά σου και είσαι ισόβαθμος με το χειρότερο γαύρο της δεκαετίας.

Δε με χαλάει το τωρινό πλασάρισμα ... πίσω από τους άλλους 2 , μπροστά από ΑΕΚ , ΑΡΗ και περιμένω έτοιμος για κάτι παραπάνω. Τι περιμένω κ επιδιώκω ?? Αυτά που μου λείπουν ... Χρήμα , κανένα παίκτη δικό μου Έλληνα ώστε να φτιάξω κορμό , να "μεγαλώσω" σε όλα τα επίπεδα , να μου φύγουν τα χρέη , να ωριμάσουν οι φίλαθλοί μου κλπ κλπ

Θα κλείσω , λέγοντας ότι όλοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ... Περιμέναμε πολλά πολλά χρόνια μέχρι να δούμε φως στο τούνελ ... Εγώ δε θέλω να κάψω αυτήν την ελπίδα βάζοντας στόχους που με ψυχρή λογική ξέρω ότι δε πιάνονται και μου μόνο σε αδιέξοδα μπορούν να με οδηγήσουν ...

Δε θα γράψω κάτι άλλο πάνω στο θέμα .. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και όλοι έχουν ένα κομμάτι από αυτό που λέμε ΔΙΚΙΟ.Το σημαντικό είναι ότι όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα μας εκεί που πρέπει... Και θα τη δούμε
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Όσες πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός να πάρει πρωτάθλημα (όπως λένε πολλοί δημοσιογράφοι), άλλες τόσες ίσως και περισσότερες (εκτος αυτοί - εντός εμείς τον βάζελο) έχει και ο ΠΑΟΚ.
Γιατί οχι;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έκανες πέρσι και φέτος κάνεις.
Υπάρχουν και οι γνωστοί παράγοντες εμπόδια που είτε δεν σε αφήνουν είτε σε κόβουν.
Ακόμα και αυτούς προσπαθείς να ξεπεράσεις όσο είναι εφικτό.
Εδώ όλοι δίνουν την μάχη τους ακόμα και οι οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

giapas έγραψε:
Δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δυνατότητα να κάνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό με τα τωρινά δεδομένα , εκτός κ αν οι άλλοι ρίξουν το πήχη πάρα πολύ . Ηδη είσαι σχεδόν στα καλύτερά σου και είσαι ισόβαθμος με το χειρότερο γαύρο της δεκαετίας.
Ας σου σφυριζε την κλωτσια του Ντιογκο στον Σναουτσνερ πεναλτυ και θα ησουν 6 βαθμους πισω απο τον κλασικο γαυρο της δεκαετιας.

Οταν ο ΠΑΟΚ ειναι ψηλα ευθυνονται οι αλλοι που ειναι χαμηλα.
Οταν οι αλλοι ειναι ψηλα και ο ΠΑΟΚ ειναι χαμηλα ο καθενας εχει την θεση που του αρμοζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Παρ 05 Φεβ 2010, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Με αυστηρά Μαθηματικά, τα πάντα παίζονται. Στο χέρι μας είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ότι βγει.
Κοιτάμε το κάθε επόμενο παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος της Ομάδας είναι να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι.

το να στεριώσει η επανάσταση από το να καταπνιγεί ...έχει διαφορά μιας τρίχας.
Τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, να έχουμε το νου μας.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

diniko80 έγραψε:ολοι ειχαμε την αισθηση οτι το κπελλο ηταν ο σημαντικοτερος στοχος για φετος ετσι αλλωστε προεκυπτε απο τις δηλωσεις των ιδιων......στη πραξη φανηκε οτι ηταν κατι για το οποιο δεν σκιστηκαν
Είμαι μαζί σου 100%.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Εμένα αυτή η σφαλιάρα στο κύπελλο μ' έκανε και το σκέφτηκα λίγο.

Πήραμε κύπελλο το 2001 και το 2003, στις τελευταίες αναλαμπές του ΠΑΟΚ πριν τη δεύτερη μαύρη περίοδο καλοκαίρι 2004 - καλοκαίρι 2008 (η πρώτη ήταν τέλη 80 και αρχές 90 κατ' εμέ, φυσικά ο Ζαγοράκης έγινε πρόεδρος το 2007 αλλά τα καλά αυτής της αλλαγής άρχισαν να φαίνονται από το 2008 και μετά στο αγωνιστικό κομμάτι). Μας βοήθησε αυτό σε κάτι; Όχι. Γιατί; Διότι δεν είχαμε βάσεις, δεν υπήρχε υποδομή αλλά χρέη, χρέη, χρέη...

Τώρα πια η διοίκηση αποπνέει υγεία και μην ακούσω τίποτα για καθυστερήσεις πληρωμών, αυτά συμβαίνουν παντού και δε μου έκανε αίσθηση όταν το έμαθα. Ο κόσμος είμαστε συσπειρωμένος. Ο ΠΑΟΚ ακούγεται περισσότερο. Ένα κύπελλο από τη μια θα ήταν καλό γιατί θα ήταν απτό δείγμα της ανοδικής πορείας, ένας ακόμα μαστραπάς στην ντουλάπα, αφορμή να βγούμε στο δρόμο και κάποια επιπλέον έσοδα. Από την άλλη το να πάρεις κύπελλο δεν είναι ανατροπή ούτε "ιστορικό" γεγονός, στο κύπελλο τα πράγματα παραδοσιακά είναι πιο χαλαρά και οι εκπλήξεις καραδοκούν.

Απτό δείγμα ανόδου που θα έχει ταυτόχρονα ουσία και χαρακτήρα ανατροπής θα ήταν μια έξοδος στο ΤσουΛου ή να πάρουμε πρωτάθλημα. Ακόμα και αν δεν το καταφέρουμε φέτος, πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στους ομίλους του ΓουΛου, στόχος δύσκολος αλλά έξω από την ελληνική πραγματικότητα άρα όχι "ανατροπή" γιατί το να βγεις ΤσουΛου σημαίνει πως ή ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟ έμειναν έξω. Έτσι θα πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα είμαστε πιο έτοιμοι για την υπέρβαση του χρόνου, όχι ότι μας χαλάει να έρθει και φέτος.

Δεν απαξιώνω το κύπελλο επειδή αποκλειστήκαμε, είπα ήδη τι πλεονεκτήματα έχει και θα ήταν καλή περίπτωση να παίρναμε. Προσπαθώ απλά να κοιτάξω λίγο πιο μακριά στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Συμφωνώ 100% μαζί σου.

Από τον αποκλεισμό και μετά όμως αναρωτιέμαι γιατί η ομάδα έθετε (από μόνη της) το κύπελλο σαν κύριο στόχο. Μήπως δε νιώθουν έτοιμοι για την υπέρβαση του Τσουλού;
Μήπως δεν είναι πραγματικά έτοιμοι και μιλούσαν για το κύπελλο για να λένε απλώς κάτι;
Μήπως γενικά οι δηλώσεις είναι λόγια του αέρα;
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Μάλλον επειδή είναι τίτλος μιλούσαν πιο πολύ για το κύπελλο. Τις δηλώσεις πάντα τις ακούω βερεσέ: πάμε να τα πάρουμε και όλα αν μπορούμε, τι πάει να πει πάμε γι' αυτό; Το άλλο δε μετράει;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το καλοκαιρι πρεπει να σπασουμε το λομπυ των λατινων στην ομαδα με νεους παικτες με προσωπικοτητα και αν ειναι δυνατον ελληνες...Η διεκδηκηση του πρωταθληματος απεχει 4 εκ ευρω, 2 για να καλυφτουν τα φετινα και 2 εξτρα για του χρονου...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Πολύ σωστά...το κύπελο δεν μπορεί να είναι στόχος...δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα,ούτε σε αλλάζει επίπεδο σαν ομάδα..κύπελο πήραμε κι άλλες φορές και δεν έγινε τίποτα.
Το μόνο που θα πρόσφερε θα ήταν λίγα λεφτουδάκια και τη σιγουριά ότι θα αρχίζαμε αργά στην Ευρώπη,τίποτα άλλο.
Απ' την άλλη βέβαια στην Ψωροκώσταινα από κούπες Θεσ/νίκη πολλοί θα πανηγύριζαν...π.χ. οι Αρειανοί άμα γίνει κανα θαύμα και το πάρουν θα το κάνουν σημείο αναφοράς της γειτονιάς τους και θα πανηγυρίζουν κανα χρόνο...δείγμα μικρής ομάδας.
ΤσουΛου έστω και χωρίς πρωτάθλημα είναι η μαγική λέξη γιατί αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή.....

Υ.Γ. Βέβαια ήττες σε οποιαδήποτε θεσμό ακόμα και σε φιλικό με 4-0 από ομάδες τύπου Ιωαννίνων απλά δεν πρέπει να υπάρχουν στο λεξιλόγιο μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Σάβ 06 Φεβ 2010, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

MANIAKOS η άποψη σου είναι αυτή?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τα 2 κυπελλα μας συντηρησαν σε δυσκολους καιρους μην τα υποτιμαμε....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

gash04 έγραψε:MANIAKOS η άποψη σου είναι αυτή?

Ναι, δεν εννοω να τους αλλαξουμε αλλα να χουμε και ελληνες ισχυρες προσωπικοτητες
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όπως ποιους θεωρείς απο το Λάτιν λόμπι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”