22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
TheoGv4

Re: 22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση από TheoGv4 »

eorptol έγραψε:Ο Δημητρακης αποκλείεται να έκανε μανουρα λόγω χαρακτηρα
Φιλε μου πως εισαι τοσο σιγουρος,τον ξερεις προσωπικα;Συγκεκριμενα για τον Κωνσταντινιδη εχω ακουσει καλα λογια απο κοινους φιλους,και πως ειναι απο τους λιγους που πατουσε στο σχολειου του σε καθημερινη βαση και δεν περιμενε να παρει "πλαστο" απολυτηριο.Παρ'ολα αυτα σε ρωταω γιατι ολοι ξερουμε πως οι ποδοσφαιριστες δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια,κυριως οι Νεολληνες καγκουρες νεοπλουτοι με ενα τουπε του στυλ δεν ξες ποιος ειμαι εγω και λοιπα.
***Ντροπη να τρωει πεσιμο παικτης μας,στην Λαμπρακη :redcard:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω που τον ξερω σου λεω οτι αποκλειεται να εκανε οτιδηποτε αυτος... ντροπη να κανουν ντου σε παικτη μας στην τουμπα... παραδειγματικη τιμωρια θελει σε αυτους που το κανανε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: 22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση από eorptol »

TheoGv4 έγραψε:
Φιλε μου πως εισαι τοσο σιγουρος,τον ξερεις προσωπικα;Συγκεκριμενα για τον Κωνσταντινιδη εχω ακουσει καλα λογια απο κοινους φιλους,και πως ειναι απο τους λιγους που πατουσε στο σχολειου του σε καθημερινη βαση και δεν περιμενε να παρει "πλαστο" απολυτηριο.Παρ'ολα αυτα σε ρωταω γιατι ολοι ξερουμε πως οι ποδοσφαιριστες δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια,κυριως οι Νεολληνες καγκουρες νεοπλουτοι με ενα τουπε του στυλ δεν ξες ποιος ειμαι εγω και λοιπα.
Ε αφού έχεις ακούσει καλά λόγια γιατί μου την λες; και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λογια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε που καταντησαμε λοχια... να τρωει πεσιμο παικτης του μεγαλου ΠΑΟΚ στην Τουμπα

καντε κατι να κλεισω τα ματια μου και να ξυπνησω στην εποχη των πορτοκαλι φλαι
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Απέλπιδα προσπάθεια των οπαδών του σκώληκα να μείνουν στην επιφάνεια...
Κάτι τέτοια θα αυξηθούν ώσπου μια μέρα θα σταματήσουν ξαφνικά και δεν θα ξανακούσουμε γι'αυτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Σάβ 20 Σεπ 2014, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

desperando έγραψε:ρε που καταντησαμε λοχια... να τρωει πεσιμο παικτης του μεγαλου ΠΑΟΚ στην Τουμπα

καντε κατι να κλεισω τα ματια μου και να ξυπνησω στην εποχη των πορτοκαλι φλαι
Δηλαδη αμα ζουσες την εποχη των πορτοκαλι πιστευεις οτι θα φυλουσες 10000 καφετερειες 8000 δρομους κ 30 παρκα για να μη φαει μανουρα παικτης που πινει καφε; Ημαρτον αδερφε ημαρτον
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εννοεί ότι τότε θα φοβούνταν να κάνουν τέτοια *αλακία, ειδικά με την ομαδούλα τους στη Γ' εθνική (άρα έλλειψη συσπέιρωσης κτλ), γιατί μετά θα υφίσταντο συνέπειες!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Να σου θυμισω οτι στο παρελθον μαχαιρωθηκε ποδηλατης στην παραλια επειδη φορουσε ενα κρεμαστο του ΠΑΟΚ. Τον χαζο ανθρωπο δεν ξερεις που θα τον συναντησεις. Ουτε ηττα ειναι ουτε μαγκια. Ειναι πολυ ευκολο να πανε τωρα δικοι μας κ να κανουν ασηκωτο παικτη του ρουλη. Εχει κανα νοημα αυτο;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

PAOK_Antarctica έγραψε:Απέλπιδα προσπάθεια των οπαδών του σκώληκα να μείνουν στην επιφάνεια...
Κάτι τέτοια θα αυξηθούν ώσπου μια μέρα θα σταματήσουν ξαφνικά και δεν θα ξανακούσουμε γι'αυτούς.

++
TheoGv4

Re: Απ: 22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση από TheoGv4 »

eorptol έγραψε:
TheoGv4 έγραψε:
Ε αφού έχεις ακούσει καλά λόγια γιατί μου την λες; και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λογια
δεν σου την λεω φιλε μου,απλα ηθελα να δω αν ειχες αποψη για τον Δημητρη ή μιλουσες γενικα :pano:
Δεν εχω κατι με εσενα,απλα ηθελα να κανω αυτην την παρατηρηση για το φερσιμο των παικτων :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Taseos έγραψε:Να σου θυμισω οτι στο παρελθον μαχαιρωθηκε ποδηλατης στην παραλια επειδη φορουσε ενα κρεμαστο του ΠΑΟΚ. Τον χαζο ανθρωπο δεν ξερεις που θα τον συναντησεις. Ουτε ηττα ειναι ουτε μαγκια. Ειναι πολυ ευκολο να πανε τωρα δικοι μας κ να κανουν ασηκωτο παικτη του ρουλη. Εχει κανα νοημα αυτο;
αν αυτο καταλαβες δεν μπορω να σε βοηθησω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δημητρακη η μοναδικη αηττητη ομαδα εντος εδρας περυσι ηταν η ομαδα που αγωνιζεσαι και οχι ο Παναιτωλικος.
Αντε γιατι μου γυρισαν τα μυαλα βραδιατικα,ειναι δυνατον ρε να μη ξερεις τι αποτελεσματα εφερε περυσι η ομαδα σου;
ΞΥΠΝΑ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πέρυσι, νομίζω πως είχε κρατήσει και το αήττητο, μια από τις ελάχιστες ομάδες.

Είπε και "νομίζω", και "μια από τις ελάχιστες ομάδες".
Δεν είπε αυτό που λες.. και τρόμαξα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ακουσα ακριβως τι ειπε στη νοβα,ειπε νομιζω οτι ηταν η μοναδικη ομαδα που κρατησε το αηττητο περυσι στην εδρα της.
Εκτος του οτι ηταν λαθος γιατι το αγρινιο εχασε μεσα στην εδρα του,περιμενα να πει μαζι με τον ΠΑΟΚ αλλα τζιφος.
Ας μη το συνεχισουμε δεν υπαρχει λογος.
Απλα απο κατι τετοια μπορουν να βγουν πολλα συμπερασματα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Υπαρχει βιντεο 5λεπτο με τις δηλωσεις του στο σαιτ της νοβα,τωρα το ειδα ολοκληρο.
Του θυμιζει ο Μποτσαρης οτι και ο ΠΑΟΚ ηταν αηττητος και αυτος λεει και ο ΠΑΟΚ ναι συγνωμη.
Μπορειτε να το δειτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”