11.Bertrand Robert
Re: 11.Bertrand Robert
Εγώ στηρίζω τους παίκτες του ΠΑΟΚ πάντως..Μπορεί να είναι κακοί και μάλιστα θα τους κρίνω αυστηρά,αλλά αυτό που σιχαίνομαι είναι η κακία και η εμπάθεια.
Οποιος θέλει να κρίνει αυστηρά μπορεί άνετα να πάει στο τόπικ του Γεωργιάδη που είναι αγωνιστικά 10 φορές χειρότερος.Αλλά εδώ τον παίκτη τον λένε Ρομπέρ και μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε..
Οποιος θέλει να κρίνει αυστηρά μπορεί άνετα να πάει στο τόπικ του Γεωργιάδη που είναι αγωνιστικά 10 φορές χειρότερος.Αλλά εδώ τον παίκτη τον λένε Ρομπέρ και μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε..
pgetsos έγραψε:Με την ιδια λογικη, αμα γραψω για σενα οτι κανεις για Αντμιν μονο σε σαιτ του πανλημνιακου και ουτε καν το 1ο του σαιτ, δε θεωρειται χαρακτηρισμος?Argonaut4 έγραψε:Bλέπεις κάποιο χαρακτηρισμο?
Δε καταλαβαίνεις.....άστο.....πάμε παρακάτω.....τέλος το offtopic.
Υπεράνω κριτικής δεν ειναι κανείς......πάνω από όλα είναι η ομάδα......και αν κάποιος δε προσφέρει αυτά που πρέπει στην ομάδα θα δέχετε κριτική σε λογικά πλαίσια.
Τώρα αν μερικοί σας αρέσει να κρύβεστε πίσω απο λέξεις και φράσεις.....συνεχίστε....δε βαριέμε ΠΟΤΕ.
Και ναι ο Γεωργιάδης αν δε ξυπνήσει άμεσα.......καλύτερα να ακολουθήσει το Κούτσια....!
Odi έγραψε:Εγώ στηρίζω τους παίκτες του ΠΑΟΚ πάντως..Μπορεί να είναι κακοί και μάλιστα θα τους κρίνω αυστηρά,αλλά αυτό που σιχαίνομαι είναι η κακία και η εμπάθεια.
+7
Είμαστε μια παρέα ανθρώπων εδω μέσα και λέμε την γνώμη μας μέχρι εκει που μας επιτρέπουν οι γνώσεις και οι αρμοδιότητες μας.
Το να είμαστε ισοπεδωτικοί δεν είναι σωστό, το να λέμε οτι ο ταδε παίκτης ειναι λίγος είναι η γνώμη μας που και πάλι όμως δεν σημαίνει οτι ειναι και σωστό ή μια πραγματικότητα.
Εχω ξαναγράψει για παίκτες που ενω ολο το γήπεδο "έβλεπε" (τρομαρα του) οτι ο Ρομπερ και καθε Ρομπερ ειναι για πάγκο ή και για κερκίδα, ο προπονητής τον εχει μεσα.
Αυτο δεν σημαίνει ούτε οτι εμείς είμαστε για τα βουνά ούτε οτι ο προπονητής εχει καταρράκτη και δεν βλέπει.
Μπορει σε ένα παιγνίδι να δεις μέσα τον Γιαννου και σε ενα αλλο τον Ρομπέρ, γιατί ετσι εκρινε ο κοουτς, γιατί εκρινε οτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ταιριάζει πιο πολύ ο Ρομπέρ απο τον οποιοδήποτε άλλο.
Εδω μέσα ειναι ενα φόρουμ και αναγκαστικά (δεν γίνεται αλλιώς) λέμε την γνώμη μας, αλλα καλό ειναι να μην προσβάλουμε εναν ανθρωπο πάνω απο όλα και ας είμαστε λίγο επιεικείς, γιατί αυτούς έχουμε με αυτούς θα προχωρήσουμε και καλό ειναι αντι για την γιούχα να τους δίνουμε το χειροκρότημα-επιβράβευση μας και ας μην το αξίζουν, γιατί μην ξεχνάμε ουδείς δεν ειναι πάνω απο την ομάδα και το συμφέρων της.
Το να είμαστε ισοπεδωτικοί δεν είναι σωστό, το να λέμε οτι ο ταδε παίκτης ειναι λίγος είναι η γνώμη μας που και πάλι όμως δεν σημαίνει οτι ειναι και σωστό ή μια πραγματικότητα.
Εχω ξαναγράψει για παίκτες που ενω ολο το γήπεδο "έβλεπε" (τρομαρα του) οτι ο Ρομπερ και καθε Ρομπερ ειναι για πάγκο ή και για κερκίδα, ο προπονητής τον εχει μεσα.
Αυτο δεν σημαίνει ούτε οτι εμείς είμαστε για τα βουνά ούτε οτι ο προπονητής εχει καταρράκτη και δεν βλέπει.
Μπορει σε ένα παιγνίδι να δεις μέσα τον Γιαννου και σε ενα αλλο τον Ρομπέρ, γιατί ετσι εκρινε ο κοουτς, γιατί εκρινε οτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ταιριάζει πιο πολύ ο Ρομπέρ απο τον οποιοδήποτε άλλο.
Εδω μέσα ειναι ενα φόρουμ και αναγκαστικά (δεν γίνεται αλλιώς) λέμε την γνώμη μας, αλλα καλό ειναι να μην προσβάλουμε εναν ανθρωπο πάνω απο όλα και ας είμαστε λίγο επιεικείς, γιατί αυτούς έχουμε με αυτούς θα προχωρήσουμε και καλό ειναι αντι για την γιούχα να τους δίνουμε το χειροκρότημα-επιβράβευση μας και ας μην το αξίζουν, γιατί μην ξεχνάμε ουδείς δεν ειναι πάνω απο την ομάδα και το συμφέρων της.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ τώρα θα μιλήσω για τον Ρομπερ. Ποιός είπε ότι δεν τον τιμάει; Ο παίκτης προσπαθεί να αγωνιστεί όσο καλύτερα μπορεί. Δεν είναι οτι έχει το επίπεδο του Βιειρίνια και αγωνίζεται ως Ρομπερ. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να τον γιουχάρω ποτέ, όπως και κάθε άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ.dimbar έγραψε:Αποστόλη,
το ότι φοράει τον δικέφαλο στο στήθος δεν λέει τίποτα, το αν τον ΤΙΜΑΕΙ μετρά.
Δεν το λέω για τον Ρομπέρ, γενικά μιλώ.
Προσωπική μου θέση είναι η παρακάτω:
1. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ = Αγαπώ όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ γιατί αυτή τη στιγμή, ΑΥΤΟΙ εκφράζουν τον ΠΑΟΚ.
2. Γιουχάρω και βρίζω του παίκτες του ΠΑΟΚ που κατά την άποψή μου δεν είναι ποιοτικοί = Αγαπώ την πάρτη μου και όχι την ομάδα. Η παρτη μου θέλει μόνον αποτελέσματα, άρα μόνον καλούς παίκτες, οι άλλοι δεν με ενδιαφέρουν.
Ισως να μην αξίζει να το τραβάμε τόσο αλλά:
Συμφωνω ότι το γιουχάρω και βρίζω είναι ακραία και λάθος αλλά αν είσουν με τον Αστέρα, ολόκληρο το γήπεδο δυσανασχέτησε και εκδηλώθηκε με την αδράνεια του Κουμάλο στο διάστημα μετά το πέναλτυ.Θέλω να πώ ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό.
Επίσης στο σημείο 2, θεωρώ ότι κάνεις λάθος λογικής και μάλιστα 2πλό.
Για να το κλείσω όμως και να μείνω on topic, θεωρώ ότι ο Ρομπέρ ουσιαστικά είναι αδιάφορος, στη Ξάνθη εκτός απο το γκόλ δεν ακούμπησε μπάλα.
Συμφωνω ότι το γιουχάρω και βρίζω είναι ακραία και λάθος αλλά αν είσουν με τον Αστέρα, ολόκληρο το γήπεδο δυσανασχέτησε και εκδηλώθηκε με την αδράνεια του Κουμάλο στο διάστημα μετά το πέναλτυ.Θέλω να πώ ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό.
Επίσης στο σημείο 2, θεωρώ ότι κάνεις λάθος λογικής και μάλιστα 2πλό.
Για να το κλείσω όμως και να μείνω on topic, θεωρώ ότι ο Ρομπέρ ουσιαστικά είναι αδιάφορος, στη Ξάνθη εκτός απο το γκόλ δεν ακούμπησε μπάλα.
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί ένας παίκτης να μην έχει άλλες δυνατότητες πέραν του να είναι μέτριος. Δεν φταίει αυτός. Και το γιουχάϊσμα στο γήπεδο είναι για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας που δεν αντέχει να μας βλέπει λιγότερους από μέτριους, επαναστατεί και αντιδρά έτσι, βίαια.
Συμφωνώ απόλυτα τόσο με το ύφος όσο και το νόημα αυτών που λέει ο Αποστόλης.
Ελπίζω ο παίκτης να σκοράρει με το λήκι
Ελπίζω ο παίκτης να σκοράρει με το λήκι
2 ασιστ και γενικα εχει σωστες επιλογες τις περισσοτερες φορες....απο γεωργιαδη ξεχωριζε υπερβολικα..Μπραβο μπερτραν
- desperando
- Επικοινωνία:
μπραβο για την σημερινη σου εικονα , πολυ μεστο παιχνιδι με 2 πολυ ομορφες σεντρες-ασιστ που μας εδωσαν την χαρα να απολαυσουμε δυο γκολαρες σπανιας ομορφιας
εκτος απο τις 2 ασιστ ειχες και την καθετη στον κλαους αλλα το πεταξε εξω
καλος σημερα
καλος σημερα