71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
che4

Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από che4 »

theoPAOK έγραψε:
kondoras έγραψε:Δεν μπορώ να βλέπω παίκτη επιπέδου Πλατανιά, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΛ Καλλονής βασικό στον ΠΑΟΚ...

Α, αυτό σε πείραξε...
Για θύμισε μου, απο που πήρε τον Χαλκ η Πόρτο?

Ο Πανος , είμαι σίγουρος πως με την ΑΕΚ θα παίξει βασικός..
Σε σχέση με τους άλλους 2 φέτος..Ο Πάνος είναι όαση..
Αφού τον εμπιστεύεται ο Μπόλονι, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω..
http://www.transfermarkt.de/de/hulk/tra ... 80562.html

απο ιαπωνια με 19 εκατ. ευρω....ενω εμεις το γλυκο... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

che4 έγραψε:ειναι σαν το παιδι σου να ειναι μαθητης του 11 και συ να προσπαθεις να μας πεισεις οτι πρεπει να γινει και μπορει να γινει γιατρος.....και να λες μη λετε την αληθεια μην τακουσει το παιδι και απογοητευτει

Υ.Γ. παιζει να εισαι ο μονος ΠΑΟΚτζης που πιστευει οτι η κοκκινη στο σταφ ηταν σωστη και μας κρεμασε...ανοιξε τα ματια σου

Εσυ ρε θα μου πεις να ανοιξω τα ματια μου;
ποσα χρονια βλεπεις τον ΠΑΟΚ ρε χθεσινε;
οταν μεγαλωσεις στο μυαλο και στα χρονια.... τοτε τα ξαναλεμε
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
che4 έγραψε:ειναι σαν το παιδι σου να ειναι μαθητης του 11 και συ να προσπαθεις να μας πεισεις οτι πρεπει να γινει και μπορει να γινει γιατρος.....και να λες μη λετε την αληθεια μην τακουσει το παιδι και απογοητευτει

Υ.Γ. παιζει να εισαι ο μονος ΠΑΟΚτζης που πιστευει οτι η κοκκινη στο σταφ ηταν σωστη και μας κρεμασε...ανοιξε τα ματια σου

Εσυ ρε θα μου πεις να ανοιξω τα ματια μου;
ποσα χρονια βλεπεις τον ΠΑΟΚ ρε χθεσινε;
οταν μεγαλωσεις στο μυαλο και στα χρονια.... τοτε τα ξαναλεμε
καλα ειμαι χθεσινος οτι πεις κυριε διοικητα....κοκκινη καρτα ο σταφ και μας κρεμασε και ο γλυκος ενα τικ κατω απ το σμαιχελ....που σαι κυριε διοικητα τον ΠΑΟΚ τον βλεπω τριαντα χρονια αλλα χωρις παρωπιδες προσπαθησε και εσυ θα καταλαβεις το ποδοσφαιρο....

θα αλλαξω στανταρ το ονομα μελους σε χθεσινος μαρεσε ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

che4 έγραψε:
theoPAOK έγραψε:
kondoras έγραψε:Δεν μπορώ να βλέπω παίκτη επιπέδου Πλατανιά, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕΛ Καλλονής βασικό στον ΠΑΟΚ...

Α, αυτό σε πείραξε...
Για θύμισε μου, απο που πήρε τον Χαλκ η Πόρτο?

Ο Πανος , είμαι σίγουρος πως με την ΑΕΚ θα παίξει βασικός..
Σε σχέση με τους άλλους 2 φέτος..Ο Πάνος είναι όαση..
Αφού τον εμπιστεύεται ο Μπόλονι, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω..
http://www.transfermarkt.de/de/hulk/tra ... 80562.html

απο ιαπωνια με 19 εκατ. ευρω....ενω εμεις το γλυκο... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Και εμείς 19 εκ. να δίναμε, μόνο το "Ιαπωνία" να ακούγαμε, θα τον στέλναμε πακέτο πίσω... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ε ναι ενω με το γλυκο απ τον παγκο της φουτμπολλιγκ πανηγυριζουμε ... α ρε ποσο μικρο θελετε τον ΠΑΟΚ μας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παιδια δε νομιζω οτι αυτη τη στιγμη το προβλημα μας ειναι ο Γλυκος..
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Ο Γλύκος σε μικραίνει, επειδή έπαιξε στην Φουτμπολ λιγκ..
Οτι να ναι.....
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Τι λες ρε φίλε; Ο Παναγιώτης απουσιολόγος είναι :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Είναι μαθητής του 20 και οι γονείς του θέλουν να περάσει ιχθυοκαλλιέργεια στο Μεσολόγγι...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

theoPAOK έγραψε:Ο Γλύκος σε μικραίνει, επειδή έπαιξε στην Φουτμπολ λιγκ..
Οτι να ναι.....

σιγουρα οχι αλλα σιγουρα αυτοι που τον υποστηριζουν σαν επιλογη πρωτου τερματοφυλακα και το ξανα λεω δε μιλαω για φετος απλα δεν εχει μελλον αυτη η επιλογη ... τελως παντων μακαρι να βλεπω λαθος

παντως τα επομενα παιχνιδια που θα πιεστουμε γιατι δε παιζουμε με Πανιωνιο θα ειναι δυσκολα γιαυτον αλλο ΟΑΚΑ και καπακι γαυρος ρουληθ ουντινεζε
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Κοίτα να δεις, νομίζω πως φέτος, ο Γλύκος είναι πιο σταθερός από τους υπόλοιπους...
Νομίζω όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό..
Και φυσικά δεν είναι ταλέντο όπως λένε μερικοί.....
Βέβαια στην θέση αυτή, περισσότερο ρόλο παίζει η εμπειρία, παρά η ηλικία... (εκτός βέβαια απο την ικανότητα..)
Είχε να παίξει μπάλα αρκετό καιρό..
Πιστεύω, πως με τον καιρό, μπορεί να βελτιωθεί, και φυσικά χάρη στην βοήθεια του Λαζλο..
Το θέμα είναι πως φέτος με αυτόν θα την βγάλουμε τη σεζόν (κατα 90% πιστεύω)..
Οπότε καλά θα ήταν να τον στηρίξουμε αυτό το διάστημα, να του δώσουμε αυτοπεποίθηση...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

theoPAOK έγραψε:Κοίτα να δεις, νομίζω πως φέτος, ο Γλύκος είναι πιο σταθερός από τους υπόλοιπους...
Νομίζω όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό..
Και φυσικά δεν είναι ταλέντο όπως λένε μερικοί.....
Βέβαια στην θέση αυτή, περισσότερο ρόλο παίζει η εμπειρία, παρά η ηλικία... (εκτός βέβαια απο την ικανότητα..)
Είχε να παίξει μπάλα αρκετό καιρό..
Πιστεύω, πως με τον καιρό, μπορεί να βελτιωθεί, και φυσικά χάρη στην βοήθεια του Λαζλο..
Το θέμα είναι πως φέτος με αυτόν θα την βγάλουμε τη σεζόν (κατα 90% πιστεύω)..
Οπότε καλά θα ήταν να τον στηρίξουμε αυτό το διάστημα, να του δώσουμε αυτοπεποίθηση...
αυτα λεω και γω για φετος μονο η στηριξη εγινε να τον πιστευουν μερικοι και για παντα...για φετος μακαρι να δωσει οτι καλυτερο εχει...και αν παρεις μετα εναν ασσο με κοχονες αστον για δευτερο και τελος....
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Στήριξη για όσο είναι παίχτης του ΠΑΟΚ..
Που ξέρεις, μπορεί να κάνει τρελές εμφανίσεις αργότερα και να γίνει βασικός και αναντικατάστατος..
Μπορεί και όχι..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Tse και Κόνδορα, για πείτε μας εσείς που βλέπετε μπάλα και μπορείτε να κρίνετε τη μελλοντική εξέλιξη ενός παίχτη μέσα σε 5-6 ματς, ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την αμυτνική του συμπεριφορά σε αυτά ναι ή ου;

Όσο δε για την ηλικία του, να σας θυμίσω πότε άρχισε να παίζει βασικός ο Νικοπολίδης ή είστε πολύ παλαίουρες και τα χετε δει και τα ξέρετε όλα;

Επίσης, επειδή είστε και πολύ παλαίουρες και τα χετε δει και τα ξέρετε όλα, πατήστε google, μετά youtube, ξέρετε μωρέ, αυτό με τα βίντεα και ψάχτε λίγο τι γκολ έχουν φάει από τον αέρα άλλοι τερματοφύλακες-ονόματα.

Στο μεταξύ, άλλη πλάκα. Ο Κόνδορας άρχισε με το είναι
πολύ κοντός
(1,84 δεν λες κανένα πολύ κοντό), μετά το πήγε είναι
κοντός
(βελτίωση) και μετά στο τέλος (το καλύτερο)
κάτω από 1.85
. Ρε τρέλα μας πουλάτε.

Επίσης, Τσε, δεν μου απάντησες, το πουτανάκι του χοντροΚόκε, αυτός ο ΝτεΧέα, γιατί παίζει σε ολόκληρη Man UTD;

inb4 βγάζεις ίδιο τον Γλύκο με τον ΝτεΧέα;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δε σου απαντησα γιατι με πειραζει που φορα τη φανελα του μεγα σμαιχελ και του μεγα φαν ντε σααρ αυτος ο τρομπας οσο με ενοχλει οτι φορα τη φανελα του ΠΑΟΚ ο γλυκος...οσο για το νικοπολιδη ναι ηταν δευτερος μεχρι τα 28 πισω απ τον μεγαλυτερο ξενο τερματοφυλακα που επαιξε στην ελλαδα (βαντσικ) και οχι δευτερος στη β εθνικη...

αλλα ρε καρελια σε τελικη αναλυση και γω θελω να εχεις δικιο για το γλυκο αλλα ρε γαμωτο δεν το πιστευω το παλικαρι...ο χρονος θα δειξει αλλα φοβαμαι ... και ναι 1,80 ειναι και οχι 1,60 αλλα ειπαμε ηταν υπερβολη ξεκαθαρα και οχι σοβαρο στοιχειο αλλα το 1,80 ειναι κοντος ρε γαμωτο...αλλα αυτο δεν πειραζει...

απλα οσο τον πιστευεις εσυ αλλο τοσο δεν τον πιστευω. ο χρονος θα δειξει . δεν ειναι κακο ξερεις να εχουμε αποψη για το ποδοσφαιρο διαφορετικες και ας εχουμε την ιδια αρρωστια που λεγετε ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”