25. Costin Lazăr
-
Re: 25. Costin Lazăr
Κ ομως αυτόν τον παίκτη η προπονητάρα μας είχε τα κάκαλα να τον αφήσει εκτός μετά πο άσχημες εμφανίσεις... Α ρε μεγαλε Λάζλο..
Ο Λαζάρ δεν ήταν καλός.Έχει ένα μεγάλο κουσούρι.Κρατάει πολύ τη μπάλα στα πόδια άσκοπα.

ειναι φλυαρος και αυτος πολλες φορες δικιο εχεις.....δεν ηταν καλος οντως ..συγκριτικα το πα...
από αυτούς που ξεχώρισαν σήμερα αλλά περιττά λάθη επειδή καθυστερείς να δώσεις την μπάλα!
- ΑποστόληςΑ
Για μενα δεν ηταν τοσο καλος οσο ακουγεται.. απλα οι αλλοι ηταν τοσο κακοι
Αναρωτιεμαι γιατι κραταγε τοσο πολυ τημπαλα και εγκλωβιζοτανε. Ηταν σα να χανει το προσανατολισμο του καποιες φορες.
Ειναι ποιοτικος παικτης, αλλα δεν εχω καταλαβει ξεκαθαρα τι γινεται.
Αναρωτιεμαι γιατι κραταγε τοσο πολυ τημπαλα και εγκλωβιζοτανε. Ηταν σα να χανει το προσανατολισμο του καποιες φορες.
Ειναι ποιοτικος παικτης, αλλα δεν εχω καταλαβει ξεκαθαρα τι γινεται.
- ΑποστόληςΑ
Κράταγε μπάλα γιατί κανείς δεν ξεμαρκαριζόταν. Γενικά δεν υπήρχε κίνηση χωρίς τη μπάλα, χθες. Νομίζω ότι το τρίο Garcia - Lazar - Spadacio εάν παίξει μαζί και δέσει, θα βγάζει μάτια...
Απόστολε έτσι είναι όπως τα λές, αλλά αυτό το "όταν παίξουν και δέσουν" δυστυχώς δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια, ας ελπίσουμε να είναι όλοι αυτοί οι τραυματισμοί συγκυρίες και όχι κακή εκγύμναση....χρήσιμο εργαλείο και για μένα ο Λαζάρ.
που και που κανει ασκοπα παραπανισια.....που θα πρεπει να κοψει...αλλα ποιοτικα ειναι το 3ο καλυτερο χαφ μετα γκαρσια ιβιτς...δε φοβαται να παρει πρωτοβουλιες καλη τεχνικη....βεβαια δεν δειχνει να χει το χαρισμα να ανεβαζει και τους διπλανους του οπως οι 2....π καλος αλλα μαλλον εργαλειο και οχι πρωταγωνιστης...περιμενουμε και τον ετερο της ραπιντ...
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ Μανιακέ ότι αυτή τη στιγμή μόνον ο καλός Garcia μπορεί να τιον περάσει σε προσφορά. Για τον σημερινό Ivic δεν το συζητώ, είναι αστεία κάθε σύγκριση...
Αυτο που γραφεις σε συνδιασμο με τους τραυματισμους που ειχε τον εχουν φερει αρκετα πισω σε φυσικη κατασταση,ελπιζω να συνεχισει χωρις τραυματισμους και ειμαι σιγουρος οτι μετα τα χριστουγεννα θα δουμε εναν παρα πολυ καλο λαζαρ.moican4 έγραψε:Κάτι σημαντικό για τους ποδοσφαιρογνώστες...
Χωρίς ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...