László Bölöni
Re: László Bölöni
γραφει ο καθε τρομπας τη μαλακια του αν την αναπαραγουμε και εμεις στο τελος θα γινει και θεμα...
- ΑποστόληςΑ
Το ότι το κείμενο ειναι γραμμένο με εριστικό τρόπο είναι φανερό.
Ομως κατά την άποψή μου εξίσου φανερή είναι και η βάση στην οποία πατάει το κείμενο. Δε νομίζω ο Μπολόνι να είναι ευχαριστημένος με αυτά που γίνονται, ούτε πιστευω ηταν ενημερωμένος όταν υπέγραφε.
Και στη τελική όλοι χαιρόντουσαν με το αυθόρμητο του χαρακτήρα του και που δε κωλωνε να τα κανει μπάχαλο με την εκάστοτε διοίκηση άμα έβλεπε στραβά να γίνονται στην ομάδα.
Εσεις βάζετε το χέρι σας στη φωτιά, ότι δεν έχουμε μια τέτοια κατάσταση?
Η τουλάχιστον δεν οδεύουμε προς μια τέτοια?
Ομως κατά την άποψή μου εξίσου φανερή είναι και η βάση στην οποία πατάει το κείμενο. Δε νομίζω ο Μπολόνι να είναι ευχαριστημένος με αυτά που γίνονται, ούτε πιστευω ηταν ενημερωμένος όταν υπέγραφε.
Και στη τελική όλοι χαιρόντουσαν με το αυθόρμητο του χαρακτήρα του και που δε κωλωνε να τα κανει μπάχαλο με την εκάστοτε διοίκηση άμα έβλεπε στραβά να γίνονται στην ομάδα.
Εσεις βάζετε το χέρι σας στη φωτιά, ότι δεν έχουμε μια τέτοια κατάσταση?
Η τουλάχιστον δεν οδεύουμε προς μια τέτοια?
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
+++++1985Sera4 έγραψε:γραφει ο καθε τρομπας τη μαλακια του αν την αναπαραγουμε και εμεις στο τελος θα γινει και θεμα...
ΥΓ: εμείς επιμένουμε, πρέπει σόνι και καλά να δημιουργήσουμε ένα ακόμα θέμα...στα @@ μας...
Ωχ καϋμένε...Δημοκρατία δεν έχουμε;..θα λέμε την άποψή μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Τέρμα.
- ΑποστόληςΑ
Ρε Γιάννη, όλοι οι προπονητές ζητάνε καλύτερη απόδοση από τις ομάδες τους και όλοι εκνευρίζονται όταν οι παίκτες δεν τηρούν όσα λέγονται στις προπονήσεις. Επίσης όλοι θα εύχονταν να είχε η ομάδα τους την οικονομική δυνατότητα να πάρει καλύτερους παίκτες, πράγμα που θα έκανε τη ζωή του πιο εύκολη!
Mακάρι Αποστόλη να είναι αυτό που λες , το οποίο συμφωνώ ότι ισχύει παντού.
Απλά επισημαίνω ότι δε θα έπεφτα και από τα σύννεφα αν μετά τα τελευταία τραγελαφικά που γίνονται με το Βιτολο και τη (προσωρινή) στασιμότητα στην ενίσχυση της ομάδας ο Μπολόνι θα ένιωθε κάπως παράξενα σχετικά με αυτά που περίμενε να συναντήσει.
Δε λέω οτι αυτό ισχύει.. λεω οτι δε θα με παρεξενευε αν ίσχυε!!
Απλά επισημαίνω ότι δε θα έπεφτα και από τα σύννεφα αν μετά τα τελευταία τραγελαφικά που γίνονται με το Βιτολο και τη (προσωρινή) στασιμότητα στην ενίσχυση της ομάδας ο Μπολόνι θα ένιωθε κάπως παράξενα σχετικά με αυτά που περίμενε να συναντήσει.
Δε λέω οτι αυτό ισχύει.. λεω οτι δε θα με παρεξενευε αν ίσχυε!!
μαλλον το κειμενο ειναι ψευτικο απλα δεν θα απειχε να ηταν και αληθινο...ο καθε προπονητης δυσαρεστημενος θα ητανε γιατι οχι και ο Μπολονι...
παντως ο ΠΑΟΚ βαλλεται απο παντου, δεν ειναι καθολου καλη περιοδος για κανεναν
παντως ο ΠΑΟΚ βαλλεται απο παντου, δεν ειναι καθολου καλη περιοδος για κανεναν
Καλά, βρήκανε σύστημα οι ΑΡΔ... Ό,τι συμβαίνει με Μπόλονι θα το μαθαίνουμε από ρουμάνικες πηγές... Όσοι είστε επιρρεπείς...ατσαλωθείτε
παιδια δεν ξερω αλλα μου μεταφερανε καποια ασχημα νεα οι πηγες μου στη συρια...ο γιασερ λεει ειναι χολωμενος με την ομαδα και αν δεν αλλαξει κατι δραματικα θα αναγκαστει να φυγει...στραβωσε λεει γιατι ζητησε απο την ομαδα να παρουν τον υπευθυνο ασφαλειας του γαυρου να εχει κατι να παιζει και αυτοι επι 1 χρονο το αρνουνται συστηματικα...το νου σας εκει στην παε κανονιστε τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα δεν θα αντεξουμε αλλη απωλεια...
- kataramenos5
Η λύση για τους ΑΡΔ είναι απλή.Τους μαζεύουμε
όλους μαζί στην αίθουσα τύπου με πρόσχημα πχ
τη συνέντευξη παραίτησης Μπόλονι και
ο Κουτζαβασίλης αμολάει την αλυσίδα του Πάμπλο...
ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΡΡΡΡ!!!!!!
ΥΓ Τί ασχολείστε,δε κουραστήκατε πια?
όλους μαζί στην αίθουσα τύπου με πρόσχημα πχ
τη συνέντευξη παραίτησης Μπόλονι και
ο Κουτζαβασίλης αμολάει την αλυσίδα του Πάμπλο...
ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΡΡΡΡ!!!!!!

ΥΓ Τί ασχολείστε,δε κουραστήκατε πια?
- Sick Bastard
Δημοκρατία δεν έχουμε;Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Δημοκρατία δεν έχουμε;..θα λέμε την άποψή μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Τέρμα.
θα λέμε την άποψή μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Τέρμα.
- Federacion
Μ αυτά και μ αυτά ξέχασα ότι πήραμε και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ φέτος.. κάτι μου λέει ότι άμα αρχίσουν τα επίσημα θα καταλαγιάσει η μπόρα μη με διαψέυσεις λάζλο