Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
απότι έχω ακούσει το κόλλημα είναι να έχει μετοχές και να είναι μέλος στο ΔΣ του ΑΣ όχι γενικώς στον ΑΣ.και να ρωτήσω και κάτι άλλο. είναι ο μοναδικός στο ΔΣ του ΑΣ που έχει μετοχές της ΠΑΕ? και αν όχι γιατί τέτοιο μένος με τον βιολίδη?
- sidpanos
ο παπαδόπουλος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσης...μπορεί και όχι....
όλοι τελικά συμφωνούμε σε ένα πράγμα...
ο βιολίδης όμως δεν έπρεπε να φύγει απο τον ερασιτέχνη...αν θεωρούσε οτι κάτι είναι ενάντια στους στόχους και τις αρχές του,έπρεπε να μείνει και να παλέψει..
όλοι τελικά συμφωνούμε σε ένα πράγμα...
ο βιολίδης όμως δεν έπρεπε να φύγει απο τον ερασιτέχνη...αν θεωρούσε οτι κάτι είναι ενάντια στους στόχους και τις αρχές του,έπρεπε να μείνει και να παλέψει..
εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι έφυγε.έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης,αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να φύγει πρέπει η παραίτηση να γίνει αποδεκτή κάτι που δεν νομίζω να γίνει.
Έτσι είναι.Ο νόμος και το καταστατικό λεει πως δεν μπορεί κάποιος που είναι μέτοχος ή μέλος σε ΔΣ ΠΑΕ,αθλητικής εταιρίας,έχει ΠΡΟ-ΠΟ κλπ να είναι στο ΔΣ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ.Δεν ξέρω αν έχουν κ οι άλλοι αυτό το κόλλημα αλλά η λογική του Βιολίδη ''όποιος μας ρωτά,μας ενοχλεί και είναι εχθρός του ΠΑΟΚ'' δεν μου φαίνεται σωστή.Κανείς δεν θέλει να φύγει -και δε νομίζω να φύγει τελικά- αλλά αυτή η ευαισθησία κ απειλή,στην ουσία ότι καθήστε καλά γιατί φεύγουμε αρχίζει να κουράζει.lefis έγραψε:απότι έχω ακούσει το κόλλημα είναι να έχει μετοχές και να είναι μέλος στο ΔΣ του ΑΣ όχι γενικώς στον ΑΣ.και να ρωτήσω και κάτι άλλο. είναι ο μοναδικός στο ΔΣ του ΑΣ που έχει μετοχές της ΠΑΕ? και αν όχι γιατί τέτοιο μένος με τον βιολίδη?
οποιος μπορει να σκαναρει την σελιδα των σπορ για βιοιλιδη παπαδοπουλο γραφει ενδιαφεροντα πραγματα.....
συμφωνα με τον αλκη ησαιαδη....
ρωταω τον παπαδοπουλο ..."εγω που εχω λιγες μετοχες απο την εποχη του παντελακη τι κανω ?"
απαντηση "ε τι να κανουμε κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα"
ερωτηση "εσυ δεν εχεις μετοχες της ΠΑΕ "
παπαδοπουλος "εγω τις μετεφερα στο ονομα της γυναικας μου"
............ ??? ??? ??? ???
φιλε br4 πες το παπαδοπουλο να σοβαρευτει και να βαλει τον ΠΑΟΚ πανω απο τις προσωπικες του φιλοδοξιες γιατι
το εχει παραχ....σει με τις ανοητες κινησεις που κανει που μονο στην ενοτητα του ΠΑΟΚ δεν στοχευουν.......
ωραια αυτος τι μετεφερε στην γυναικα του και τι εγινε η ουσια δεν ειναι οτι τις εχει αυτος ? τι καραγκιοζιλικια
ειναι αυτα ?

ρωταω τον παπαδοπουλο ..."εγω που εχω λιγες μετοχες απο την εποχη του παντελακη τι κανω ?"
φιλε br4 πες το παπαδοπουλο να σοβαρευτει και να βαλει τον ΠΑΟΚ πανω απο τις προσωπικες του φιλοδοξιες γιατι
το εχει παραχ....σει με τις ανοητες κινησεις που κανει που μονο στην ενοτητα του ΠΑΟΚ δεν στοχευουν.......
ωραια αυτος τι μετεφερε στην γυναικα του και τι εγινε η ουσια δεν ειναι οτι τις εχει αυτος ? τι καραγκιοζιλικια
ειναι αυτα ?

ετσι ειναι. οπως ποτε δεν εφυγε κι ο Κατσαρηςlefis έγραψε:εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι έφυγε.έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης,αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να φύγει πρέπει η παραίτηση να γίνει αποδεκτή κάτι που δεν νομίζω να γίνει.

ναι στην γυναικα του μας δουλευει ο παπαδοπουλος ψιλο γαζι......br4 έγραψε:Kαι να πήρε θα τις μεταβίβασε.Αυτό είναι το κόλλημα -δεν μπορεί κάποιος απ τη ΠΑΕ που έχει μετοχές να είναι στον ΑΣ- που έβγαλε τον Βιολίδη απ τα ρούχα του.
Η απορία μου προς άπαντες στον Ερασιτέχνη.
Το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αναφέρεται μόνο για τους οπαδούς της ομάδας?
Το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αναφέρεται μόνο για τους οπαδούς της ομάδας?
Περισσότερες πιθανότητες εχεις να το πεις εσύ ο ίδιος.Τις ειρωνίες αλλού που θα με πεις και λαμόγιο.eorptol έγραψε:οποιος μπορει να σκαναρει την σελιδα των σπορ για βιοιλιδη παπαδοπουλο γραφει ενδιαφεροντα πραγματα.....
ειναι αυτα ?![]()
ετσι και αλλιως ειμαι μακρια αλλα και κοντα να ειμουνα καμμια σχεση δεν θα ηθελα να εχω με ανθρωπους σαν
τον παπαδοπουλο .....τιμη μου θα ηταν αν ηξερα απο κοντα ζαγορ βρυζα ναι και τον βιολιδη γιατι εχουν
δειξει με τις πραξεις τους οτι αγαπανε τον ΠΑΟΚ......
τον παπαδοπουλο .....τιμη μου θα ηταν αν ηξερα απο κοντα ζαγορ βρυζα ναι και τον βιολιδη γιατι εχουν
δειξει με τις πραξεις τους οτι αγαπανε τον ΠΑΟΚ......

[quote="eorptol"]οποιος μπορει να σκαναρει την σελιδα των σπορ για βιοιλιδη παπαδοπουλο γραφει ενδιαφεροντα πραγματα.....
............ ??? ???
ειναι αυτα ?
-Μα εννοείται πως αυτό θα κάνουν όλοι.Μάλλον δεν ξέρεις πως και ο Κατσαρής τις μεταβίβασε στα παιδιά του πριν τις εκλογές.Αλλά αυτό δεν το γράφει ο κύριος Βασιλόπουλος...
............ ??? ???
ειναι αυτα ?
-Μα εννοείται πως αυτό θα κάνουν όλοι.Μάλλον δεν ξέρεις πως και ο Κατσαρής τις μεταβίβασε στα παιδιά του πριν τις εκλογές.Αλλά αυτό δεν το γράφει ο κύριος Βασιλόπουλος...
και ποια ειναι η ουσια αδερφε ο παπαδοπουλος δημιουργει θεμα Χωρις ουσιαστικα λογο ολοι τα μεταφερουν στους
συγγενεις τους Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩς ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.....
συγγενεις τους Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩς ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.....
Αυτή η αηδία με τα υπονοούμενα και τους αόρατους εχθρούς πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Ας παραδειγματιστούν όσοι ασχολούνται με τα κοινά του ΠΑΟΚ από την ιστορία του γίγαντα Παντελάκη, του ευεργέτη Δεδέογλου, του πρωτεργάτη της Τούμπας Χαραλαμπίδη και τόσων άλλων.
Ντροπή να μιλάνε οι διοικούντες και τα μέλη των Δ.Σ. αόριστα για συμφέροντα, εχθρούς, συνωμότες, εμπόδια, εξυπηρετήσεις κτλ και να επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών, θεωρώντας όλους εμάς ΒΛΑΚΕΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
Όποιος έχει να πει κάτι να το λέει από δω και πέρα με ονόματα, στοιχεία και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ή να μη λέει τίποτε δημοσίως. Αλλιώς θα την ακούει ανεξαρτήτως ονόματος.
Ας παραδειγματιστούν όσοι ασχολούνται με τα κοινά του ΠΑΟΚ από την ιστορία του γίγαντα Παντελάκη, του ευεργέτη Δεδέογλου, του πρωτεργάτη της Τούμπας Χαραλαμπίδη και τόσων άλλων.
Ντροπή να μιλάνε οι διοικούντες και τα μέλη των Δ.Σ. αόριστα για συμφέροντα, εχθρούς, συνωμότες, εμπόδια, εξυπηρετήσεις κτλ και να επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών, θεωρώντας όλους εμάς ΒΛΑΚΕΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
Όποιος έχει να πει κάτι να το λέει από δω και πέρα με ονόματα, στοιχεία και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ή να μη λέει τίποτε δημοσίως. Αλλιώς θα την ακούει ανεξαρτήτως ονόματος.