Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pilotos »

Δυστυχώς ανεβάζω με 60 kb/sec. Υπομονή και θα ανέβει...
Οταν ανέβει όλο, θα βάλω τα λινκ και συνολικά, για όσους θέλουν.

Φτάσαμε στη μέση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 28 Αύγ 2010, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Είσαι ωραίος. Έχω κατεβάσει όλες τις εκδόσεις να έχω να το βλέπω σε διαφορετικές γλώσσες :D

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν και ανέβασαν ότι είχαν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Παρέμβαση Θεοδωρίδη για ΠΑΟΚ

28 Αυγ 2010 17:25, Από PAOK24

Οι αγώνες με την Φενέρμπαχτσε πέρασαν, η ανησυχία όμως για ότι έγινε εντός και εκτός Σουκρού Σαράτσογλου παραμένει. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξακολουθούν να ασχολούνται με το θέμα.

Βάσει πληροφοριών που υπάρχουν, ο Θόδωρος Ζαγοράκης επικοινώνησε ήδη με τον Έλληνα γενικό γραμματέα της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη. Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να ενημερώσει τον Έλληνα παράγοντα για το ακριβώς συνέβη.

Να του πει δηλαδή για ότι προηγήθηκε της εισόδου των ΠΑΟΚτσήδων στο γήπεδο με την ενέδρα των Τούρκων και τα ελλιπέστατα αστυνομικά μέτρα, που δημιούργησαν και όλη την υπόλοιπη ένταση. Αυτή η κίνηση Ζαγοράκη έγινε για να υπάρχει και η άλλη άποψη για τα γεγονότα, μια και ο Σκοτσέζος παρατηρητής μετά τον αγώνα δεν άκουγε τίποτα.

Ο Θεοδωρίδης που έχει φθάσει στα ανώτερα κλιμάκια της UEFA έχει ήδη μιλήσει για το ζήτημα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μισέλ Πλατινί. Έτσι έπρεπε να γίνει. Από εδώ και πέρα όλοι θα περιμένουν τις αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Πρέπει επιτέλους να τιμωρούνται τέτοιες φιλοξενίες απέναντι σε μια διοίκηση που φέρθηκε άψογα σε όποιον κι αν ήρθε να δει αγώνα στην Τούμπα. Τη συμπεριφορά απέναντι σε μας ξέρουμε να την αντιμετωπίζουμε και μόνοι μας. Άλλωστε ακόμα τρέχουν μερικοί που προσπάθησαν να μας την πέσουν. Αλλά στην αντιμετώπιση της διοίκησης κάτι πρέπει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Παρακαλώ απαντήστε μου

Δημητρης Τσορμπατζογλου

Έχω γίνει πολύ κυνικός. Το αποτέλεσμα είναι πάνω απ’ όλα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Δεν ήμουν έτσι εγώ. Έγινε όμως μέσα από αυτά που ζω. Και σήμερα σας προκαλώ να τα διαψεύσετε…

Έψαχνα καιρό αυτή την ευκαιρία… Τι δηλαδή περίμενα; Να μπει η μπάλα μέσα στο δίχτυ, να είναι καλά ο ΠΑΟΚ και να εμβαθύνουμε σε κάποια πράγματα.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο Μουσλίμοβιτς δεν τα κατάφερνε. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν έβαζε το ένα – χρυσό γκολ και με κάποιο τρόπο στην συνέχεια έμενε έξω από την Ευρώπη. Ξέρετε όλοι καλά τι θα συνέβαινε τότε… Θα σας τα πω εγώ. Τι θα συνέβαινε και τι θα λέγονταν, αν δεν πήγαινε καλά μία φάση δηλαδή:

1) Ο Ζαγοράκης φταίει για όλα. Είναι ανίκανος, εγωιστής, έκανε λάθη, οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην καταστροφή. Για κάποιους θα ήταν και λίγο… ύποπτος ο ρόλος του. Βέβαια…

2) Ο Δερμιτζάκης δεν το έχει. Δεν είναι αυτός για προπονητής του ΠΑΟΚ. Είναι δυνατόν να τον έφερε στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης; Και γι’ αυτό θα έφταιγε…

3) Ο Βιολίδης οδηγεί την ΠΑΕ σε οικονομική καταστροφή. Που πήγαν τα λεφτά; Είναι δυνατόν να διοικεί αυτός την ΠΑΕ, αυτός που…

4) Τι κάνει στον ΠΑΟΚ ο Πουρλιοτόπουλος ; Τι προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτός; Φταίει για όλα όσα γίνονται στην ομάδα.

5) Ο Χάβος γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ; Τον έφερε και αυτόν ο φίλος του ο Ζαγοράκης. Όλοι οι φίλοι του θα έρχονται στην ομάδα;

6) Τον Βρύζα γιατί τον έδιωξαν; Τον «έφαγαν» και αυτόν…

7) Που είναι τα λεφτά; Ποιοι τα έφαγαν ; Γιατί η ΠΑΕ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ;

8) Ο Σαλπιγγίδης γιατί επέστρεψε; Για να μας καταστρέψει ; Τι κάνει στην ομάδα; Πόσα παίρνει; Ποιος τον έφερε; Γιατί φέρατε αυτό τον προδότη;

9) Γιατί η ομάδα δεν έκανε άλλες μεταγραφές; Γιατί δεν πήρε άλλους παίκτες; Γιατί υπήρχε το σενάριο απομάκρυνσης άλλων παικτών; Θέλετε να τους «φάτε».

10) Τι ομάδα ανίκανη είναι αυτή; Τι παίζει; Ξέρουν τι τους γίνεται ; Χάλια άμυνα, απαράδεκτη επίθεση. Άχρηστοι όλοι.

11) Ε… και φυσικά οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ… Ώρε τι θα γίνονταν… Εσείς που τα κρύβετε όλα (τις καταστροφές δηλαδή και τα εγκλήματα που γίνονται) τα καλύπτετε, που δεν κάνετε κριτική, που δεν τους κυνηγάτε. Ποιους ; Τους απατεώνες ; Τα λαμόγια; Αυτούς που κατέστρεψαν τον ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω…

ΥΓ. Φυσικά θα έφταιγε και το PAOK24 για κάτι… Ξέρουν οι κομπλεξικοί… Κάτι θα φόρτωναν και στο site.

Όλα αυτά αν δεν έμπαινε το γκολ του Μουσλίμοβιτς…

Και έρχομαι να ρωτήσω: Είναι δυνατόν; Η μία φάση, το ένα γκολ και το ένα αποτέλεσμα να δημιουργεί τόσο διαφορετικές εκτιμήσεις, απόψεις και καταστάσεις. Είναι δίκαιο αυτό; Είναι σωστό; Έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι σε αυτό τον χώρο;

Για να μην πάμε στο άλλο άκρο… Τώρα που μπήκε το γκολάκι δηλαδή…

«Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα. Πάει να προκριθεί όχι στους 32, αλλά απευθείας στους 8 του Europa League. Άσε που έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και φυσικά έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Τι δεν έχουμε ακούσει για τον Δερμιτζάκη και το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Πότε; Μετά από δυόμισι αγώνες. Κρίθηκε κιόλας. Ποιος Μουρίνιο;

Δηλαδή όλοι μας έτσι πρέπει να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις ;

Αν δεν μπει η μπάλα μέσα ο ένας είναι ανίκανος, κλέφτης και απατεώνας, ή αν μπει μέσα ο άλλος είναι προπονηταράς. Ε, δεν γίνεται έτσι … Φθάνει τόσο με όλους τους ξερόλες, ανεύθυνους, ευκαιριακούς που αλλάζουν άποψη από μέρα σε μέρα και ανάλογα αν η μπάλα κάνει το χατίρι ή όχι.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Αυτά Δημήτρη για αυτούς που τους νοιάζει. Γιατί υπάρχουν και αρκετοί που απλά γουστάρουν να πανηγυρίζουν, να αγωνιούν ακόμα και να στεναχωριούνται για την ομάδα και όλα τα άλλα τα έχουν γραμμένα στα π@π@ρια τους.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Όσο για το ποιος αλλάζει άποψη ανάλογα με το απότελεσμα ας μην ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση γιατί θα πάρει χρόνια. Κάντε κανα ρεπορτάζ για το αν έκλασε ο προπονητής της Μπριζ σήμερα και τα υπόλοιπα αφήστε τα. Είστε δημόσια πρόσωπα και όπως κάνετε κριτική έτσι θα μάθετε να τη δέχεστε κιόλας. Είτε είναι βάσιμη είτε όχι. Από τη στιγμή που πληρώνεσαι δεν μπορείς να είσαι στο απυρόβλητο.

Ευχαριστούμε και για την έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ. Για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ εσείς φταίτε όμως. Δεν μας δώσατε την πρόκριση...
Σταματάω γιατί θα ξεφύγω. Δεν έχω κάτι με τον Τζορμπατζόγλου, δεν ξέρω καν το βιογραφικό του. Τον κρίνω αποκλειστικά και μόνο από αυτο του το άρθρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billy4 την Σάβ 28 Αύγ 2010, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Απο τετοιους εχουμε αρκετους...Αλλα σιγα σιγα εκπαιδευονται(θελω να πιστευω)...
Ετσι ειναι ο κοσμος.Δυστυχως...
Εδω περασαμε και ασχολουμαστε "αμα το χε βαλει ο σακης στο πρωτο ματς","γιατι δεν κραζουμε το σαλπι αφου και αυτος χανει τα αχαστα"...
Τρελα...Μουρλοκομεια ειμαστε ολοι...
Απο τη μια μ'αρεσει γιατι καταλαβαινω οτι ολοι οι παοκτσηδες ειμαστε...για δεσιμο...
Απο την αλλη ομως λεω οταν θα ερθουν οι σφαλιαρες τι θα κανουμε???
Βεβαια στη σφαλιαρα ειμαστε μαθημενοι...

Συμπερασμα:"Ειναι τρελοι αυτοι οι ΠΑΟΚτσηδες..." :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:Παρακαλώ απαντήστε μου

Δημητρης Τσορμπατζογλου

Έχω γίνει πολύ κυνικός. Το αποτέλεσμα είναι πάνω απ’ όλα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Δεν ήμουν έτσι εγώ. Έγινε όμως μέσα από αυτά που ζω. Και σήμερα σας προκαλώ να τα διαψεύσετε…

Έψαχνα καιρό αυτή την ευκαιρία… Τι δηλαδή περίμενα; Να μπει η μπάλα μέσα στο δίχτυ, να είναι καλά ο ΠΑΟΚ και να εμβαθύνουμε σε κάποια πράγματα.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο Μουσλίμοβιτς δεν τα κατάφερνε. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν έβαζε το ένα – χρυσό γκολ και με κάποιο τρόπο στην συνέχεια έμενε έξω από την Ευρώπη. Ξέρετε όλοι καλά τι θα συνέβαινε τότε… Θα σας τα πω εγώ. Τι θα συνέβαινε και τι θα λέγονταν, αν δεν πήγαινε καλά μία φάση δηλαδή:

1) Ο Ζαγοράκης φταίει για όλα. Είναι ανίκανος, εγωιστής, έκανε λάθη, οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην καταστροφή. Για κάποιους θα ήταν και λίγο… ύποπτος ο ρόλος του. Βέβαια…

2) Ο Δερμιτζάκης δεν το έχει. Δεν είναι αυτός για προπονητής του ΠΑΟΚ. Είναι δυνατόν να τον έφερε στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης; Και γι’ αυτό θα έφταιγε…

3) Ο Βιολίδης οδηγεί την ΠΑΕ σε οικονομική καταστροφή. Που πήγαν τα λεφτά; Είναι δυνατόν να διοικεί αυτός την ΠΑΕ, αυτός που…

4) Τι κάνει στον ΠΑΟΚ ο Πουρλιοτόπουλος ; Τι προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτός; Φταίει για όλα όσα γίνονται στην ομάδα.

5) Ο Χάβος γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ; Τον έφερε και αυτόν ο φίλος του ο Ζαγοράκης. Όλοι οι φίλοι του θα έρχονται στην ομάδα;

6) Τον Βρύζα γιατί τον έδιωξαν; Τον «έφαγαν» και αυτόν…

7) Που είναι τα λεφτά; Ποιοι τα έφαγαν ; Γιατί η ΠΑΕ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ;

8) Ο Σαλπιγγίδης γιατί επέστρεψε; Για να μας καταστρέψει ; Τι κάνει στην ομάδα; Πόσα παίρνει; Ποιος τον έφερε; Γιατί φέρατε αυτό τον προδότη;

9) Γιατί η ομάδα δεν έκανε άλλες μεταγραφές; Γιατί δεν πήρε άλλους παίκτες; Γιατί υπήρχε το σενάριο απομάκρυνσης άλλων παικτών; Θέλετε να τους «φάτε».

10) Τι ομάδα ανίκανη είναι αυτή; Τι παίζει; Ξέρουν τι τους γίνεται ; Χάλια άμυνα, απαράδεκτη επίθεση. Άχρηστοι όλοι.

11) Ε… και φυσικά οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ… Ώρε τι θα γίνονταν… Εσείς που τα κρύβετε όλα (τις καταστροφές δηλαδή και τα εγκλήματα που γίνονται) τα καλύπτετε, που δεν κάνετε κριτική, που δεν τους κυνηγάτε. Ποιους ; Τους απατεώνες ; Τα λαμόγια; Αυτούς που κατέστρεψαν τον ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω…

ΥΓ. Φυσικά θα έφταιγε και το PAOK24 για κάτι… Ξέρουν οι κομπλεξικοί… Κάτι θα φόρτωναν και στο site.

Όλα αυτά αν δεν έμπαινε το γκολ του Μουσλίμοβιτς…

Και έρχομαι να ρωτήσω: Είναι δυνατόν; Η μία φάση, το ένα γκολ και το ένα αποτέλεσμα να δημιουργεί τόσο διαφορετικές εκτιμήσεις, απόψεις και καταστάσεις. Είναι δίκαιο αυτό; Είναι σωστό; Έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι σε αυτό τον χώρο;

Για να μην πάμε στο άλλο άκρο… Τώρα που μπήκε το γκολάκι δηλαδή…

«Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα. Πάει να προκριθεί όχι στους 32, αλλά απευθείας στους 8 του Europa League. Άσε που έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και φυσικά έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Τι δεν έχουμε ακούσει για τον Δερμιτζάκη και το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Πότε; Μετά από δυόμισι αγώνες. Κρίθηκε κιόλας. Ποιος Μουρίνιο;

Δηλαδή όλοι μας έτσι πρέπει να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις ;

Αν δεν μπει η μπάλα μέσα ο ένας είναι ανίκανος, κλέφτης και απατεώνας, ή αν μπει μέσα ο άλλος είναι προπονηταράς. Ε, δεν γίνεται έτσι … Φθάνει τόσο με όλους τους ξερόλες, ανεύθυνους, ευκαιριακούς που αλλάζουν άποψη από μέρα σε μέρα και ανάλογα αν η μπάλα κάνει το χατίρι ή όχι.

αδυνατω να κατανοησω αν ο τσορμπα αναφερεται περισσοτερο σε οπαδους ή πρωτευοντως σε δημοσιογραφορεπορτεροπαδους του ΠΑΟΚ!πιο πιθανο και επιζημιο θα ηταν οι ... αιχμες,που αφηνει ο τσορμπα,κατα παντος υπευθυνου,αν δεν το βαζε ο βοσνιος,να αφιεντο απο το κωλοσυναφι του!οποτε νομιζω δεν τον πολυπαιρνει να γραφει οσα γραφει,εκτος κι αν τα λεει στη νυφη για να τα ακουει η πεθερα ...
τοτες,πασο ...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Pilote να 'σαι καλά ρε παιχταρά μου ...
Ήμουν μέσα την Πέμπτη και από ραδιοφωνάκι άκουσα ότι άκουσα και το 1ο ημίχρονο ούτε μισό γιατί είχαμε και αναφορά και παπαριές!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Εγώ από το 11) καταλαβαίνω ότι αναφέρεται στους οπαδούς που κρίνουν τους δημοσιογράφους. Αν όλο αυτό το κείμενο αναφέρεται στους συναδέλφους του τότε τον παρεξήγησα, αν και δε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δεν νομιζω να παρεξηγησες.γι'αυτο λεω πως δεν τον παιρνει να γραφει οσα γραφει,τη στιγμη που οι ιδιοι αυτοι απο το παοκ24 ειχαν προεξοφλησει τις αποχωρησεις μουσλι και κοντρερας,πριν οριστικοποιηθει το τι θα γινει τελικα με το ζητημα ευρωπη!ολα αυτα τα ερωτηματα,που θετει προς απαντηση,παρα πολλα εξ αυτων τα εχει πυροδοτησει το συναφι του και στη συνεχεια τα εχουν ... "εξελιξει" οι οπαδοι!μαλλον ομως απο τους πανηγυρισμους και την ευφορια των ημερων η μνημη καποιων φαινεται να εχει αδυνατησει ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μετά τον αγώνα

Ο αγώνας τελείωσε , αλλά εμείς θα μέναμε στην Πόλη.
Βγήκαμε με τους υπόλοιπους κατά τις 1 παρά από το γήπεδο.
Καθήσαμε λίγο να συνέλθουμε, ενώ απέναντί μας είχαν μείνει κάποιοι λίγοι οπαδοί της φενέρ.

Ούτε κουράγιο να μας πετάξουν μπουκάλια με νερό δεν είχαν. Μερικοί τσακώνονταν μεταξύ τους μάλιστα. Είχε ανέβει ένας σε μια στέγη και οι από κάτω τον έβριζαν.
Χαιρετήσαμε τα παιδιά του λεοφωρείου που θα πήγαινε κατευθείαν στο αεροδρόμιο για να γυρίσει στη Σαλονίκη και βγήκαμε στο δρόμο να πάρουμε ταξί. Με το ταξί φτάσαμε στην πλατεία Ταξίμ. Κατεβήκαμε και περπατήσαμε όλο το Πέρα, μέχρι κάτω τον Γαλατά. Ανεπανάληπτες στιγμές. Φαίνονται κάποιες από αυτές, στα 2 τελευταία βίντεο που ανέβασα. Δίπλα μας πέρναγαν οπαδοί της Φενέρ, αλλά δε χρειαζόταν να δώσουμε στόχο.

Στο κεντρικό δρόμο οι περισσότεροι τουρίστες και σιγά σιγά τα μαγαζιά (περασμένες 2 το βράδυ), έκλειναν. Καθήσαμε να φάμε κάτι πρόχειρο και συνεχίσαμε τον κατήφορο.
Περάσαμε μπροστά από το Προξενείο μας.

[img][IMG=http://img834.imageshack.us/img834/5928/20100827025.th.jpg][/img][/img]

Με το ζόρι με πήρε ο ύπνος κατά τις 5 τα χαράματα.....

Νωρίς το πρωί πήγαμε σε μια εκκλησία στην Πόλη, γιόρταζε ο Αγιος Φανούριος. Λειτουργηθήκαμε μαζί με άλλους Ρωμιούς. Οι γυναίκες είχαν φτιάξει φανουρόπιτες και όλοι μαζί καθήσαμε να πιούμε τσάι μετά την εκκλησία. Πιο καθαρή και περιποιημένη εκκλησία δεν έχω δει. Ο Θεός να έχει καλά τη γυναίκα που την φροντίζει. Ολη της τη ζωή, την έχει αφιερώσει σε αυτόν τον ναό. Υπόψην ότι είχαν έρθει στην εκκλησία και δυο τουρκάλες με φανουρόπιτες. Πολλοί τούρκοι ευλαβούνται Αγίους μας ως γνωστόν.

Μιλώντας με Ρωμιούς, μαθαίνεις πολλά. Είχα γράψει ένα σχόλιο πριν πάω στην Πόλη για δεύτερη φορά. Η Πόλη έχει πολλά να σου πει και πολλά να σου μάθει. Αρκεί να ψάξεις λίγο και να μη μείνεις στα μέρη που πηγαίνουν τον τουρίστα οι ξεναγοί.

Πίσω από την εκκλησία, ήταν ελληνικό σχολείο. Λειτουργούσε μέχρι το 1987. Από τότε έκλεισε. Σπασμένα τα τζάμια στο υπόγειο , από τους μογγόλους που δε σεβάστηκαν τίποτα. Βρήκαν έτοιμα τα σπίτια των Ρωμιών και τα κατέλαβαν. Εχω φωτογραφίες από αρχοντικά με σπασμένα τζάμια, κακοδιατηρημένα, που εκεί μέσα ζουν αυτοί που με τη βία τότε εισέβαλλαν και εκδιώξαν τους Ελληνες της Πόλης. Η βρώμα στα σοκάκια, σήμα κατετεθέν του πολιτισμού που δεν έχουν. Απεναντίας αν πας σε σπίτι Ρωμιού, μπορεί να μην είναι καινούριο, αλλά όλα είναι πεντακάθαρα. Η αρχοντιά αυτών των ανθρώπων σε υποβάλλει. Ο τρόπος που μιλούν σε κάνει να μένεις με το στόμα ανοιχτό και να ρουφάς κάθε λεπτό που βρίσκεσαι μαζί τους.
Οι άνθρωποι αυτοί παρόλες τις δυσκολίες, μένουν και εκεί σηκώνουν το Σταυρό τους, κρατούν όμως τις παραδόσεις και τα έθιμά τους, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε χάσει τις αρχές και τις αξίες μας και έχουμε αποχαυνωθεί από την εποχή .......

Χτες φεύγοντας, έβγαλα 2 φωτογραφίες την Αγιά Σοφιά από μακριά, μέσα από το λεοφωρείο.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν η τελευταία φορά που την είδα.

[IMG=http://img521.imageshack.us/img521/9512/20100827053.th.jpg][/IMG]

υ.γ1
Στην πανέμορφη Ρωμιά που συνάντησα, της εύχομαι να έχει καλή τύχη στη ζωή της. Μου ευχήθηκε "και του χρόνου να είστε εδώ", αλλά δυστυχώς όπως προείπα, δύσκολα θα ξαναπάω.

υ.γ2
Με πήρε το παράπονο όταν συνάντησα μία μικρούλα που της μίλαγα ελληνικά, τα καταλάβαινε γιατί της μάθαινε η γιαγιά της, αλλά μου απαντούσε τουρκικά. Το παιδί δεν μπορεί να πάει σε ελληνικό σχολείο και αναγκαστικά έχει μάθει τούρκικα. Την φωτογραφία σου μικρή θα την κρατήσω και θα την δείξω στα παιδιά μου για να μάθουν την Ιστορία του τόπου μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”