9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Bono »

bakunin4 έγραψε:υπογραμμισες κατι και σχολιασες μονο πανω σε αυτο ενω καταριπτεται το επιχειρημα σου μια φραση πριν.Το οτι αναφερθηκαν ολα τα ενδεχομενα ειναι γιατι εκεινες τις μερες ακουγαμε και τι φταιει ο γκαγκατσης ετσι ειναι το συστημα,οποτε επρπε να πιασεις ολο το φασμα.
Αναφέρθηκαν σε όλα τα ενδεχόμενα εε??
Το ενδεχόμενο να μην ήξερε τίποτα ο Γκαγκάτσης τους ξέφυγε....

Μήπως ζούσαν σε άλλη χώρα κα δεν ήξεραν τι ρόλο βαράει??
Και τώρα πολλά ακούγονται αλλά βλέπω δεν τους ενδιαφέρει να πιάσουν όλο το φάσμα αλλά είναι απόλυτοι...εις θάνατο ο κοντός...
Αστο bakunin δεν πείθεις...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Σιγα ρε παιδια,ουτε την μανα να σας......!!@~!@~!@@ τετοια εμπαθεια...
κατι για περηφανειες και τετοια που βλεπω,σιγα αρα3τε ενας παιχτης ειναι,ενας ανθρωπος,και στην τελικη πολλοι απο αυτους που μιλανε τωρα και κραζουν,για τα μισα λεφτα απο αυτα που πηρε αυτος υα κουνουσανε πρασινη σημαια...
Άβαταρ μέλους
ezln-gate4

Δημοσίευση από ezln-gate4 »

Ναι κοιτάξτε τώρα συνοπαδοί, σύντροφοι, γκαρντάσια και αδέρφια...Νομίζω ότι λίγο σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε πιο ήρεμα. Πέρα από παραλληρήματα και γεροντοπαραξενιές τύπου μέντας - δυόσμου (να σου ζητήσουμε συγνώμη που είμαστε μικρότεροι πέππερμιντ ή να μη μιλάμε μέχρι να μιλήσεις εσύ ο πάνσοφος παππούλης? ε ναι λοιπόν είμαι νεότερός σου....σόρρυ) με τα οποία δεν αξίζει να ασχοληθούμε, εγώ θέλω να τονίσω τα εξής:

1. Είναι θετικό που απομονώθηκαν οι εμετικές αντιδράσεις μελών του φόρουμ (κυρίως χτες γράφτηκαν) που στρέφονταν ενάντια στο πέταλο και τους οργανωμένους συλλήβδην με τρόπο τραγικό τύπου "Σάλπι κάρφωσε τους" , "Σάλπι πάνε και κάντους σσσσσσ εκεί στην 4", "Σάλπι πάνε και δείξτους στη φανέλα σου το όνομά σου" και άλλα τέτοια βάσει των οποίων ΕΓΩ χαρακτήρισα κάποιους "παοκτσήδες του πληκτρολογίου"...Όχι όλους όσους θέλουν ή δε θέλουν Σάλπι κλπ. Τέτοια λεγόμενα είναι του πληκτρολογίου κατά την άποψή μου για πολλούς λόγους αλλά κυρίως και πολύ απλά γιατί δε θα μπορούσαν να ειπωθούν σε πραγματικό παοκτσήδικο χωροχρόνο παρά μόνο σε ιντερνετικό που δεν κινδυνεύεις να βιώσεις της αντιδράσεις των λεγομένων σου (τόσο εύκολα τουλάχιστον) Όταν λοιπόν κάποιος λέει τέτοιες χοντράδες έτσι εύκολα, τις οποίες θα μπορούσε να πει εξαιρετικά δύσκολα, στο γήπεδο , στην εκδρομή , στο συλλαλητήριο των παοκτσήδων ακόμη και στην καφετέρια τότε νομίζω έχω το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω του πληκτρολογίου παοκτσή και τζάμπα μάγκα και θα ήθελα να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτό συνπαοκτσήδες μου κξαι να ρίξουμε την ένταση...(Όσο για το ποιοι είναι ανατρέξτε στις πρώτες σελίδες για να δείτε τα μαργαριτάρια που ξαφνικά θεώρησαν την 4 εχθρικό πέταλο...)

2. Όσον αφορά το αν κάνει κουμάντο η διοίκηση ή ο λαός και μου κάνει και κριτική ο navigator για αυτό που γράφω στην υπογραφή μου...Κοιτάξτε να δείτε αδέρφια προφανώς κατα τη γνώμη μου εφόσον μιλάμε για εταιρία, είναι άλλο πράγμα αυτή και αλλο πράγμα ο ΑΣ, οι φίλαθλοι - οπαδοί και οι σύνδεσμοί τους. Καλό είναι να υπάρχει καλή σχέση που κατά τη γνώμη μου μπορεί να χτιστεί μόνο όταν η διοίκηση δεν κοιτάει να βγάλει από την ομάδα αλλά να τη βοηθήσει βιοπορίζοντς κιόλας βεβαίως βεβαίως. Τώρα δε θέλω να μιλήσω για το πως αλλιώς θα μπορούσαν να είνα ιτα πράγματα (έτσι κι αλλιώς λόγω της φυσιογνωμίας του ΠΑΟΚ έχουμε ένα υβριδιακό καθεστώς στην ομαδάρα μας πουπερισσότερο σε club παρά σε ΠΑΕ θυμίζει...Πάντως έτσι όπως έχουν τα πράγματα navigator το "ο λαός κάνει κουμάντο κλπ." δε χρειάζεται να σημαίνει ότι δε θα παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις οι διοικούντες αλλά ότι για παράδειγμα διοικούν σε πλαίσιο που αρμόζει στην ιστορία και τη φυσιογνωμία του λαού και της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το ποιο είναι αυτό το πλαίσιο...Έλα μου ντε...Εδώ είναι το θέμα...Για αυτό παρεμβαίνω εγώ και όχι τόσο για τον κοντό...Πάντως για παράδειγμα νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε όλοι μας ότι δε θα θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με ένσταση τύπου Βάλνερ αλά Σωκράτης...Ή όχι? Νομίζω ακόμη συμφωνούμε σε αυτό όλοι...Κι εδώ πάντως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πολλά από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται υπέρ Σάλπι για να λειτουργήσουμε έτσι...Το λέω έτσι προβοκατόρικα για προβληματισμό και όχι για να ισοπεδώσω και να γενικεύσω με όλα τα επιχειρήματα και τις σκέψεις όλων όσων χαίρονται για Σάλπι...

Αυτά και να σταματήσουν οι γραφικότητες..Μη τον θεοποιείται τόσο κάποιοι...Μην κάνετε σαν λιγούρια (και συγνώμη για την έκφραση)...Από το αν είναι προδότης ή όχι κάποιοι θα αρχίσετε να μαλώνετε σε λίγο για το αν ο "δημητράκης"(μπλιαχ) είναι το μεγαλύτερο παοκτσάκι που πέρασε ποτέ από μας...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Να σας πω, δεν το λήγουμε το παιχνιδάκι? Έτσι κι αλλιώς στημμένο καλά είναι..

Άντε γιατί πολλή μυαλο-πώληση έχει πέσει τώρα τελευταία!

Αποφύγετε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, κάνουμε συζήτηση, έχουμε αντίθετες γνώμες, αλλά ως εκεί. Ειρωνίες, σπόντες, βελάσματα, off-topic, ... , κλπ κουράζουν!
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Ο Μονος Τροπος να αγαπηθει παλι ο Σαλπι ειναι στο πρωτο Ματσακι με τον Γαυρο να παει στο Κορνερ και να Σκασει κανα Μπουνιδι..!Δοκιμασμενη μεθοδος,100% επιτυχια!
(πλακα κανω, μν Βαρατε) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Kolokotronis_4 έγραψε:κοντοπ@υτανε για ακόμα μία φορά κατάφερες να μας κάνεις ρδελομπου
έχεις ταλέντο!!

για μένα θα είσαι πάντα ο κοντοπ@υτανος προδότης του σσσσσσσσσσσσσσσσσ στη 4, το δεκανίκι του γούμενου που πήγαινες από κότερο σε κότερο σαν καμμιά περιφερόμενη πο@τανίτσα περιοπής. είσαι αυτός που δήλωσες ότι ήσουν ο μοναδικός πληρωμένος και δεν μπορούσες να δεις τους απλήρωτους συμπαίκτες σου στα μάτια. είσαι αυτός που την έκανε από την πίσω πόρτα στο αεροδρόμιο, όταν τα ΠΑΟΚτσάκια έκαναν την ύστατη προσπάθεια να σε μεταπείσουν να μην φύγεις για το βάζελο και είσαι αυτός που πήρες ετσιθελικά τη μπάλα την έστησες στη βούλα του πέναλτυ και εκτέλεσες!
Για μένα ο άνθρωπος Δ.Σ. δεν μετράει ούτε για φτύσιμο. έπαιξες και έχασες.
Επειδή όμως πάνω απ'όλα είμαι ΠΑΟΚ και δεν γουστάρω να βάζω όρους σε αυτό, και επειδή τον Ζαγοράκη τον πάω, θα κάνω τουμπεκί και θα περιμένω. Θα περιμένω γιατί σέβομαι την προσπάθεια και την υπομονή τόσων χιλιάδων (εκατομμύρίων) ΠΑΟΚτσήδων που προσπαθούν για την υπέρβαση. Την ομάδα δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την κάνει μπουρδέλο (όποιες και αν είναι οι προθέσεις του). Αντιμετωπίζω τον Δ.Σ. σαν ένα γρανάζι στη μηχανή που λέγεται ΠΑΟΚ. Αφήνω καταμέρους τις συναισθηματικές μελό αντιδράσεις (μου έγινε μάθημα πλέον) και προσηλώνομαι στο στόχο και το όραμα του ΠΑΟΚ, δηλ. το πρωτάθλημα.

Από εδώ και πέρα, στα @@ μου τι ομάδα είναι ο κάθε παίχτης. Μπορώ να έχω 11 γάβρους που θα μου πάρουν πρωτάθλημα? Δεν μου καίγεται καρφί! Κοντοπ@υτανε Δ.Σ., ένα σου λέω μόνο. Βούλωσε το και μη πουλάς ΠΑΟΚτσηδιλίκι! Κάνε τη δουλειά σου και μώκο.

διαφωνούμε στην προσέγγιση αλλά ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ στον στόχο, αυτό έχει σημασία ;)
ΠΑΟΚ πάνω από όλα!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

lefis έγραψε:Εγώ μέχρι να πάρω μια απάντηση θα ρωτάω το ίδιο πράγμα. Τι θέλετε να κάνει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δημήτρης σαλπιγγίδης ή Δ.Σ. έτσι ώστε να επανέλθει το ήρεμο κλίμα και η ένωση που είχαμε κόσμος - διοίκηση - παίχτες - προπονητής και κάναμε τα τελευταία χρόνια 2-3 βήματα παραπάνω??? περιμένω......
κανείς με κανα επιχείρημα???
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Ρε παιδες καποιος μοντ εδω!!
yiannisPAOKitalia

Διάλειμμα για διαφημίσεις!

[youtube]qEVxqm8JiAQ&feature=related[/youtube]

Μετά το μουσικό διάλειμμα, συνεχίζουμε!

Ξαναλέω, και αναφέρομαι σε όλους ανεξαιρέτως, μικρούς μεγάλους, οργανωμένους και ανοργάνωτους. Κάνουμε συζήτηση, συμφωνούμε-διαφωνούμε, αλλά μέχρι εδώ. Μπινελίκια, καντήλια, ειρωνικά σχόλια, μπηχτές δεν χωράνε στο forum.
yiannisPAOKitalia

Μου φαίνεται θα γίνουμε χειρότεροι από το star, κάθε 5 λεπτά και ένα τέταρτο διαφημίσεις...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Πέμ 17 Ιουν 2010, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο πιπέρης δεν ειναι φραπεδόμαγκας αλλά freddo-capuccinoμαγκας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χα! Χα!
Απίστευτος είσαι αδελφέ μου Πέππερ!
Παραδέχομαι ότι, ΕΝΙΟΤΕ, δεν μπορώ να συναγωνιστώ το χιούμορ σου!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για τον ΠΑΟΚ μας ρε γμτ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”