Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pagotatzis »

καταλαβα καλα;;;;;
η ριγε θα εχει μια ριγα σε μαυρο μια σε ασπρο και μια μοβ;;;;;μοβ;;;
που το βρηκαν το μοβ;; χρηστε και παναγια μου
αντε να τις δουμε
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Δεν θα'ναι έτσι παγωτατζή
Θα υπάρχει μία ριγέ φανέλα,μία άσπρη και μία μαύρη
Και σαν τέταρτη θα έχουμε τη μωβ
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ουφ GOD SAVE THE QUEEN
οκ φηλε σφαγεα τον γαυρων!!!!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=3251475

τελικα στην χολλανδια θα δουμε πρωτη φορα τις εμφανισεις απ οτι λει εδω
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δείτε τι έπαθαν τα αδερφάκια του Νιούκαστλ..

Η νέα "κιτς" εμφάνιση της Νιούκαστλ

Αν είναι κάτι που "πληγώνει" πλέον τους οπαδούς της Νιούκαστλ περισσότερο και από τον υποβιβασμό της αγαπημένης ομάδας τους στην Τσάμπιονσιπ μετά από πάρα πολλά χρόνια παρουσίας στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτό δεν είναι άλλο από την νέα στολή η οποία επιλέχτηκε για τους εκτός έδρας αγώνες τη σεζόν 2009-10.

Μακριά από το "Σεντ Τζέιμσις Παρκ" η ομάδα του αγγλικού Βορρά θα χρησιμοποεί ενίοτε τη νέα πορτοκαλοκίτρινη ριγωτή φανέλα (φώτο), η οποία χαρακτηρίστηκε ήδη από πολλά ΜΜΕ ως η χειρότερη εμφάνιση ομάδας στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τους φίλους και εχθρούς των "καρακάξων" να έχουν την ίδια απολύτως άποψη!

"Είναι τραγική. Μου θυμίζει μία πολυθρόνα σε παραλία του Μπλάκπουλ. Σε μία εποχή που η Νιούκαστλ χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, πάνε και βγάζουν μία φανέλα που ο Μάικ Άσλι θα δυσκολευόταν πιθανότατα να πουλήσει σε εξευτελιστική τιμή σε ένα από τα μαγαζιά του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφεν Μπούκαν,οπαδός της Νιούκαστλ, με τον Μαρκ Γιένσεν, εκδότη οπαδικού περιοδικού της Νιούκαστλ, να δηλώνει με χιούμορ:

"Είναι σίγουρα διαφορετική! Η άποψή μου όσον αφορά στην εμφάνιση είναι ότι από τη στιγμή που δεν έχει κόκκινες και άσπρες ρίγες, δεν με ενοχλεί. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να χαθούν ποτέ στο χιόνι όταν θα παίζουμε με τη Μπάρνσλεϊ το Δεκέμβριο.

Υποθέτω ότι ο προβληματισμός της διοίκησης όταν βγάζει μία νέα εκτός έδρας φανέλα κάθε χρόνο είναι το πως αυτή θα έχει κάτι το διαφορετικό. Σίγουρα όμως τα κατάφεραν αυτή τη φορά"!

Στον αντίποδα, οι οπαδοί της Σάντερλαντ, ομάδα που έχει μεγάλη τοπική αντιπαλότητα με τη Νιούκαστλ, δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τη νέα αυτή στολή της "εχθρού", με τον οπαδό των "μαύρων γάτων", Ράιαν Τζένκινς, να υποστηρίζει:

"Είναι πραγματικά αποκρουστική. Τη λατρεύω. Φαίνεται σαν να πιάστηκαν σε καυγά η Νόριτς και η Μπλάκπουλ και από τα απομεινάρια να δημιουργήθηκε η νέα φανέλα".

http://sport24.gr/html/ent/340/ent.302340.asp
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Δεν είναι και τόσο τραγική.Τι να κλάσει η Sanderland , που μας κουνιούνται κιόλας?300 χρώματα στην πρώτη φανέλα με το κόκκινο και το άσπρο να δεσπόζουν.Ουστ ρε!!!

Notts County & Newcastle Utd......Magpies for life!!!

Φέτος μάλλον θα πάω για τρεις.Μια ριγέ , μια μαύρη και μια μωβ.Aσπρη έχω από πέρσι.

Πάντως ελπίζω μαζί με την εμφάνιση να αλλάξει και η ποιότητα γιατί οι περσινές ήταν χαλια.Και τα νούμερα ήταν λίγο μικρά νομίζω.Πήρα XL και φοβόμουνα πως θα μου είναι σαν τσουβάλι , αλλα τελικά τα χερια μου και το κεφάλι μόλις χωρούσαν!!!Ένιωσα σαν το Marlon Wayans στο "Μπάτσοι Γκόμενες"!!!!
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

αμα εξαιρεσεις το χρωμα ειναι ετη φωτος ανωτερες από τις πουμα :)
Άβαταρ μέλους
KonTheo

Δημοσίευση από KonTheo »

Το όνειρό μου είναι η εξής Εμφάνιση όσον αφορά τις μονόχρωμες εμφανίσεις..Φυσικά adidas με τις εξής διαφορές από αυτή του link μιας και είναι η μόνη αυτού του "σχεδίου" που μπόρεσα να βρω..

http://soccerlens.com/shirts/files/2009 ... home21.jpg
Λοιπόν..Μαύρη με άσπρη ρίγα και μαύρος ή ελάχιστους τόνους πιο ανοιχτόχρωμος "ανάγλυφος" Δικέφαλος εκεί που έχει τον αετό της Ρωσίας.

http://media.photobucket.com/image/russ ... 10-kit.jpg
Η Λευκή με μαύρη αντί κόκκινης και μπλε ρίγας και τον "ανάγλυφο" αετό στο ίδιο χρώμα που είναι ήδη στη φανέλα..Απλά αντικατάστασή του με τον Δικέφαλο εννοείται..

Όσον αφορά τη ριγέ που "πρέπει" να υπάρχει ως η κατεξοχήν Παοκτσίδικη Φανέλα, επιμένω σε adidas με πρότυπο την Περσινή νομίζω φανέλα της Newcastle..
http://www.whoateallthepies.tv/Newcastl ... %20kit.JPG

Λίγο off-topic να μιλάω για το "όνειρό" μου αλλά όσο περιμένουμε τις καινούριες εμφανίσεις από την Puma (που φυσικά και θα αγοράσουμε και φέτος,όπως και διαρκείας πήραμε και μετοχές πήραμε γιατί αυτή η ομάδα είναι ο ΛΑΟΣ της) αλλά εφόσον ισχύει ότι φέτος είναι η τελυταία χρονιά με την Puma αν δεν ανανεώσουμε, μπορεί του χρόνου να γυρίσουμε στην adidas και κάποιος να δει τις ιδέες μου και να τις κάνει πραγματικότητα...Λέμε τώρα.. ΠΑΟΚ είσαι :) :) :)

ΥΓ:By the way..Έφαγα πάρα πολλές ώρες στο photoshop να "φτιάξω" αυτές τις φανέλες για τον ΠΑΟΚ και να τις "περάσω" στο FIFA09 έχοντας πάνω λογότυπα,χορηγείες που έχουμε κτλ..Εάν κανείς ενδιαφέρετε,στείλτε μου pm και θα τις ποστάρω screenshots ή και μέσω mail σαν αρχεία για το παιχνίδι εάν κανείς θέλει να τις περάσει στο εν λόγω παιχνίδι..(γυρίζω από διακοπές λίγο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Παιδιά η φανέλα που φοράνε οι παίκτες στην φωτογραφία στην κεντρική σελίδα είναι ολόιδια με το φετινό template της πούμα για τις μονόχρωμες
Συνεπώς οι μονόχρωμες φανέλες(αν διατηρηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο) θα είναι έτσι φέτος
Απομένει να δούμε τις ριγέ
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Όντως Λόρδε έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτό είναι το καινούριο template της puma οπότε κάπως έτσι ή ακριβώς έτσι θα είναι και οι μονόχρομες... Καλούτσικες είναι! Απομένουν πάντως οι ριγέ που θα 'να και οι κύριες...
giozis

Δημοσίευση από giozis »

aderfia to diko moy oneiro einai aspri fanela
me mia mayri xontri riga diagonia kati san
ti fanela ti leyki tis river plate
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Δυστυχως σημερα που τις ειδα και απο κοντα, δε διαψευτηκα σε οτι ειχα πει σε προηγουμενα ποστ μου. Απογοητευση. Ισως το υλικο να ειναι καλυτερο απο το περσινο, αλλα σαν φανελα και γενικα η Πουμα απο τοτε που μας ντυνει, δεν αποδιδει τα αναμενομενα. Και για εμας, αλλα και για ολους τους ευρωπαικους συλλογους νομιζω. Οσο για την ασπρομαυρη που ειπε η διοικηση, μαλλον θα αργησει μαγκες....
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Οχι ρε γαμωτ....Και κανουμε και το ντεμπουτο μας στην Ευρωπη φετος :)

Αντε δεν πειραζει...ακομα μια χρονια ειναι και μετα μακαρι να παμε πισω στην Αντιντας....Και φανελες σαν της Νιουκαστλ μετα!!!!
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Οσο για τις ασπρομαυρες της Νιουκαστλ.....+4α Αιζακ.
Άβαταρ μέλους
seon4

Δημοσίευση από seon4 »

Παντος η φανελα που εχουμε στην προετοιμασια, ειναι η περσυνη φανελα της Girondins De Bordeaux οποιος θελει μπορει να ψαξει κιολας, το λεω επειδη παρακολουθω πολυ την Μπορντο και το γνωριζω απλα αυτοι εχουν σκουρο μπλε, ασπρο και ενα κατι σαν ροζ περιεργο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”