World Cup 2010
Re: World Cup 2010
Ο Καστουρανης δε θα παιξει λιμπερο????????????Κατι τετοιο ακουσα και χτες.........Οτι θα παιξουμε δηλαδη 5-4-1.........Για τον Τζιολη τι να πει κανεις???????????Αλλα Οττο ειναι αυτος..........
νταξ εγω καλυμμενος ειμαι επαιξα κοκκινη τον αβρααμη....
αντε και καλοχωνευτα αδερφια...
η ισοπαλια θα ειναι τεραστιο αποτελεσμα στηριζομαστε στο κοκκαλακι της νυχτεριδας του ρεχακλη...

η ισοπαλια θα ειναι τεραστιο αποτελεσμα στηριζομαστε στο κοκκαλακι της νυχτεριδας του ρεχακλη...

Η σύνθεση της Ελλάδας: Τζόρβας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Χαριστέας, Γκέκας.
Τα μυαλά μας θα πονέσουν πολύ...
Τα μυαλά μας θα πονέσουν πολύ...

Μιλάμε με τη μπάλα που θα δούμε με αυτήν ειδικά την ενδεκάδα θα πονέσουν και τα ματάκια μας....όσο για τα αυτάκια μας θα το αναλάβουν οι βουβουζέλες....
Μιλάμε για το τέλειο βασανιστήριο....
Αντε να χουμε καλο ξεκινημα !!! οτι παικτες και να ναι μεσα, ασ κανουν το καλυτερο, και ας τους "κατακρινουμε" πολλες φορες ! Ασ μας χαρισουν μια χαρα ακομη ! Ας εχουμε και λιγο θεαμα !
Αντε καλη επιτυχια ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Αντε καλη επιτυχια ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Bono έγραψε:Μιλάμε με τη μπάλα που θα δούμε με αυτήν ειδικά την ενδεκάδα θα πονέσουν και τα ματάκια μας....όσο για τα αυτάκια μας θα το αναλάβουν οι βουβουζέλες....

- Maximus
Σταματηστε ρε καταστροφολογοι! Ολοκληρο Euro σας πηρε ο ανθρωπος και ακόμα τα ίδια λέτε;;; Αχαριστία...
(σας θυμιζει κάτι; - Σαντος: Αχαριστε Μάξιμε, αχαριστε Bono, αχαριστε ioanmits κλπ κλπ κλππου θελετε και κολλύρια για να δειτε τον ΠΑΟΚ- τοσες επιτυχίες (
) σας έφερε ο Σαντος και ακομα γκρινιαζετε; Αχαριστοι! )
Οριστε...Παίρνω το αιμα μου πίσω...
Θα δούμε το ματς και μετα θα κραξουμε... Για τον ΠΑΟΚ κάνετε υπομονή, στην Εθνικη γιατι δεν κάνετε; Ο Ρεχακλης είναι γάτα...
ΥΓ (edit) :
Ασχημα τα νεα... Τωρα μπαίνουν οι ομαδες στον αγωνιστικό χώρο και εχω κανει μια θλιβερη διαπιστωση...
...μόλις έφαγα και έχει βαρύνει το βλέφαρο, νυσταζω! Στο 20ολεπτο θα εχω κοιμηθεί με το θέαμα που θα δουμε...
ΥΓ2.
Αυτο το βουουουου που ακουγεται τι είναι; Κουνούπια;

(σας θυμιζει κάτι; - Σαντος: Αχαριστε Μάξιμε, αχαριστε Bono, αχαριστε ioanmits κλπ κλπ κλππου θελετε και κολλύρια για να δειτε τον ΠΑΟΚ- τοσες επιτυχίες (

Οριστε...Παίρνω το αιμα μου πίσω...
Θα δούμε το ματς και μετα θα κραξουμε... Για τον ΠΑΟΚ κάνετε υπομονή, στην Εθνικη γιατι δεν κάνετε; Ο Ρεχακλης είναι γάτα...
ΥΓ (edit) :
Ασχημα τα νεα... Τωρα μπαίνουν οι ομαδες στον αγωνιστικό χώρο και εχω κανει μια θλιβερη διαπιστωση...
...μόλις έφαγα και έχει βαρύνει το βλέφαρο, νυσταζω! Στο 20ολεπτο θα εχω κοιμηθεί με το θέαμα που θα δουμε...
ΥΓ2.
Αυτο το βουουουου που ακουγεται τι είναι; Κουνούπια;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Σάβ 12 Ιουν 2010, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και πάνω που αναρωτιόμουνα τι λείπει για να ολοκληρωθεί το όλο σκηνικό, τι λείπει...να σου και η φωνή του Πουρουπουπου να δώσει την απάντηση της....
υ.γ. Μάξιμε οφείλεις να ομολογήσεις όμως ότι εγώ τουλάχιστον έχω μία σταθερότητα

υ.γ. Μάξιμε οφείλεις να ομολογήσεις όμως ότι εγώ τουλάχιστον έχω μία σταθερότητα

- PAOKfanAthens
Γεια σου τζορβα εγγυηση ο κουνελοπνιχτης,η πλακα ειναι οτι θα τους χτυπαγαμε εμεις στα στημενα.