Α γεια σου, κι εγώ το πρόσεξα.jibbie έγραψε:αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι σε καθε φαουλ του βαζελου, ο κυκλος που σχηματιζοταν ηλεκτρονικα απο το συνδρομητικο, ηταν 2-3 μετρα πιο μπροστα απο εκει που τοποθετουσε ο Σπαθας το τειχος
Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)
- Pegasus1589
Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)
- kotsos
Καλό στησιμο (αναλογισμένων των συνθηκών) πολύ τρέξιμο, φοβερή αλληλοκάλυψη, τεράστια γκίνια, σφαγή με το βαμβάκι. Ναι, εβαλε γκολάρα ο κατσουράνης αλλά τέτοιο σπρώξιμο στην περιοχή μας χρόνια είχα να δω. Είδαμε το "ταλέντο" της ελληνικής διαιτησίας να επιβεβαιώνει τον τίτλο του. Και πως να πιστέψουν ρε παιδιά οι παιχτες στη νίκη όταν δε μας αφήνει να βγάλουμε επίθεση? Όταν κάθε τάκλιν δικό τους με τα 2 ποδια είναι με το ζόρι επίπληξη και εμεις γεμίσαμε με κίτρινες απ το 20? Όταν η καραγκούνα πέφτει με το χτύπημα στην τρίχα? Όταν μου κόβει επίθεση που είναι φατσα καρτα με το γκολ? Μοναδική αψυχολογητη ενεργεια του Σαντος η αλλαγή Κουτσια. Κριμα, σημερα αξίζαμε πολλά περισσότερα
Υ.Γ. Έχω πολυ φτωχό λεξιλογιο για να περιγράψω τις σκεψεις μου για τον καραγκουνη... και τις κατάρες που θέλω να του ρίξω
Υ.Γ. Έχω πολυ φτωχό λεξιλογιο για να περιγράψω τις σκεψεις μου για τον καραγκουνη... και τις κατάρες που θέλω να του ρίξω
- ContrerasPablo
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000shark4 έγραψε:Οποιος γουσταρει μπορει να γινει αεκ- γαυρος-βαζελος ακομα και εθνικη Κυπρου. ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ( Ειμαι 40 , οποτε δεν μου απομενουν και πολλα ).
Υ.Γ. Φλερταρω με ban , αλλα δεν με ενδιαφερει.
Dj_timo έγραψε:yiannisPAOKitalia έγραψε:Πίσω από τη Μητρόπολη με παρέα..25 years later έγραψε:Sera4 για να μην σου δωσω καμια αλλη ευχη και αρχισεις να αλλαζεις 55 χρωματα γραψε κανενα επιχειρημα πανω σ αυτα που εγραψα και διατυπωσε την αποψη σου!!!ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ!!!Ειναι η 2η φορα που το κανεις αυτο!!!Εχεις κανενα προβλημα μαζι μου???Αμα θες να βρεθουμε πουθενα να το λυσουμε ρε ψευτομαγκα!!!
Εγω το εχω πει πολλες φορες στους αντμιν να γινουν λιγο πιο χιτλερικη σε μερικα πραγματα. Μετα απο καθε ηττα, καθε αρνητικη φαση για την ομαδα μας βγαινουν καποια μελη και βρισκουν ευκαιρια και ριχνουν λαδι στη φωτια εκμεταλευομενοι την πικρα μας μπας και παρασυρθουμε και προκαλεσουμε μεγαλυτερο κακο. Δε λεω ονοματα αλλα εγω προσωπικα εχω ψιλιαστει ποιοι βγαινουν και ποτε.
σορρυ φιλε αλλα σου μιλαω πολυ καλα για να εχω προβλημα μαζι σου..γιαυτο θα μιλησω μονο με επιχειρηματα και θα παραλειψω κατα τα αλλα τις @@ που γραφεις...ο κουτσια ηταν ανυπαρκτος γιαυτο μπηκε ο μουν ο λινο δεν μπηκε μετα το 2ο γκολ(ασχετα που ανα επαιζε εξ αρχης εχει αποδειχθει οτι γινεται παρτυ) γιατι τραυματιστηκε ο χαλκιας και εγινε αναγκαστικη 3η αλλαγη..ο φωτακης ηταν τραγικος και ο παπαζογλου μπηκε σαν μοναδικος επιθετικος του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη και καθως το ματς μηγαινε αεροπορια...κατα τα αλλα θα ηθελα πολυ να μου γραψεις για τις προπονητικες σου αρετες και να μου εξηγουσες πως θα κατεβαζες εσυ την ομαδα τρισμεγιστε ΠΑΟΚτση που δε μασας και μαμας και δερνεις απο το πληκτρολογιο...κατα τα αλλα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια(χωρις καληνυχτα για να μην παρεξηγηθεις)...
υγ1 yannispaokitalia δεν με βολευει η μητροπολη ρε...

υγ2 djtimo δεν πειραζει ΠΑΟΚ εισαι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Πρωτάθλημα των 2 στεγνά.
Και πάλι όμως, αν μπαίναμε σήμερα στα play-off και ο 2ος είχε 10 βαθμούς διαφορά από εμάς, και εμείς 5οι ας πούμε, θα είχαμε διαφορά 10/5=2 βαθμούς. Δηλ. έχει πολύ ψωμί το πρωτάθλημα.
σπάθα είναι ένα @ίδι και το ξέραμε.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ποκ να μας σφυρίξει διαιτητής από τον ΣΔ Θεσ/νίκης
Και πάλι όμως, αν μπαίναμε σήμερα στα play-off και ο 2ος είχε 10 βαθμούς διαφορά από εμάς, και εμείς 5οι ας πούμε, θα είχαμε διαφορά 10/5=2 βαθμούς. Δηλ. έχει πολύ ψωμί το πρωτάθλημα.
σπάθα είναι ένα @ίδι και το ξέραμε.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ποκ να μας σφυρίξει διαιτητής από τον ΣΔ Θεσ/νίκης
πρεπει να παραδεχτουμε οτι το ροστερ μας υστερει με τους βασικους μας αντιπαλους ενω και η διαχειρηση αυτου απο τον σαντος δεν ειναι η καλυτερη...
προπονητης δεν ειμαι αλλα θα ηθελα να εβλεπα την ομαδα να παιζει καλυτερα
οπως παλια
προπονητης δεν ειμαι αλλα θα ηθελα να εβλεπα την ομαδα να παιζει καλυτερα
οπως παλια

- ContrerasPablo
-
Εγω το εχω πει πολλες φορες στους αντμιν να γινουν λιγο πιο χιτλερικη σε μερικα πραγματα. Μετα απο καθε ηττα, καθε αρνητικη φαση για την ομαδα μας βγαινουν καποια μελη και βρισκουν ευκαιρια και ριχνουν λαδι στη φωτια εκμεταλευομενοι την πικρα μας μπας και παρασυρθουμε και προκαλεσουμε μεγαλυτερο κακο. Δε λεω ονοματα αλλα εγω προσωπικα εχω ψιλιαστει ποιοι βγαινουν και ποτε.[/quote]
Dj Timo?Να γινεσαι πιο σαφης και να λες ονοματα...ακομη κι αν εννοεις εμενα!Αν τυχον εννοεις εμενα σιγουρα θα υπαρχουν αποδειξεις απο παλιοτερα ποστ μου!Ετσι δεν ειναι?[/quote]
οχι φιλε θα ελεγα ονοματα εαν ειχα αποδειξεις και απο τη στιγμη που δε γινεται ειναι δουλεια των αντμιν να το κανουν. Δε μιλησα προσωπικα για σενα, απλως επειδη θιχτηκε το θεμα τιποτα αλλο
Dj Timo?Να γινεσαι πιο σαφης και να λες ονοματα...ακομη κι αν εννοεις εμενα!Αν τυχον εννοεις εμενα σιγουρα θα υπαρχουν αποδειξεις απο παλιοτερα ποστ μου!Ετσι δεν ειναι?[/quote]
οχι φιλε θα ελεγα ονοματα εαν ειχα αποδειξεις και απο τη στιγμη που δε γινεται ειναι δουλεια των αντμιν να το κανουν. Δε μιλησα προσωπικα για σενα, απλως επειδη θιχτηκε το θεμα τιποτα αλλο
- PABLO GARCIA1
Το ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει σε ντέρμπυ έχει γίνει πλέον τόσο προβλέψιμο όσο και το ότι ο ήλιος βγαίνει απ' την ανατολή και δύει στην δύση....να μην πω ότι για αν κάτι θα στοιχημάτιζα ότι μπορεί να αλλάξει αυτό θα ήταν το δεύτερο.
Τα κοράκια όντως δεν κρατιούνται αλλά το κακό που μας κάνουν είναι διπλό,γιατί πέρα απ' το ότι μας στερούν έστω το 10% πιθανότητες που έχουμε να πάρουμε ΚΑΠΟΤΕ κάποιο ντέρμπυ-τόσες έχουμε δυστυχώς-δίνουν ΑΛΛΟΘΙ στις αποτυχίες μας και κάνουν τα προβλήματα μας να κρύβονται ευτυχώς όχι από όλους.
Το ότι πάλι θα το ρίχναμε στα μπάτζετ και τη διαφορά τους προσωπικά για μένα ήταν αναμενόμενο....αυτοί που το λένε ας δουν απλώς πως έχασε ο Εργοτέλης και κυρίως πως έπαιξε με το γάβρο που η διαφορά στα μπάτζετ είναι όντως χαώδης.Τέτοιο παιχνίδι από μας έχω χρόνια να δω δυστυχώς.
Κριτικές για πρόσωπα και καταστάσεις θα ήταν άσκοπο να (ξανα)γίνει....τι να πεις άλλωστε για την νοοτροπία του χεσμένου που έχει διαποτίσει πλήρως αυτήν την ομάδα και έχει φτάσει στο μεδούλι ή για τον Ιβιτς που περιφέρει άσκοπα το κορμί του στο γήπεδο...προσωπικά δεν βρήκα ούτε ένα που να ξεχώρισε...αυτόν που λυπάμαι μόνο είναι τον Βιειρίνια που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξεχωρίσει μέσα στην τόση μετριότητα.
Τα κοράκια όντως δεν κρατιούνται αλλά το κακό που μας κάνουν είναι διπλό,γιατί πέρα απ' το ότι μας στερούν έστω το 10% πιθανότητες που έχουμε να πάρουμε ΚΑΠΟΤΕ κάποιο ντέρμπυ-τόσες έχουμε δυστυχώς-δίνουν ΑΛΛΟΘΙ στις αποτυχίες μας και κάνουν τα προβλήματα μας να κρύβονται ευτυχώς όχι από όλους.
Το ότι πάλι θα το ρίχναμε στα μπάτζετ και τη διαφορά τους προσωπικά για μένα ήταν αναμενόμενο....αυτοί που το λένε ας δουν απλώς πως έχασε ο Εργοτέλης και κυρίως πως έπαιξε με το γάβρο που η διαφορά στα μπάτζετ είναι όντως χαώδης.Τέτοιο παιχνίδι από μας έχω χρόνια να δω δυστυχώς.
Κριτικές για πρόσωπα και καταστάσεις θα ήταν άσκοπο να (ξανα)γίνει....τι να πεις άλλωστε για την νοοτροπία του χεσμένου που έχει διαποτίσει πλήρως αυτήν την ομάδα και έχει φτάσει στο μεδούλι ή για τον Ιβιτς που περιφέρει άσκοπα το κορμί του στο γήπεδο...προσωπικά δεν βρήκα ούτε ένα που να ξεχώρισε...αυτόν που λυπάμαι μόνο είναι τον Βιειρίνια που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξεχωρίσει μέσα στην τόση μετριότητα.
πέναλτι στον Κούτσια εγώ δεν είδα η κάρτα στον Ίβιτς είναι άκυρη και κάποια ψίχουλα στον γηπεδούχο κατά τα άλλα. Αν πάντα για όλα τα κακά φταίει η διαιτησία δεν θα κάνουμε ποτέ ομάδα.
Δεν μου άρεσε αυτό που είδα παρά μόνο μετά το 1ο γκολ του βάζελου και μέχρι το δικό μας γκολ.
Εκεί δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλή μπάλα, απομένει να το δούμε και για μεγαλύτερο διάστημα.
Δεν μου άρεσε αυτό που είδα παρά μόνο μετά το 1ο γκολ του βάζελου και μέχρι το δικό μας γκολ.
Εκεί δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλή μπάλα, απομένει να το δούμε και για μεγαλύτερο διάστημα.
evans4 έγραψε:κοιτα πολυ καλα τα λες αλλα για ακομα μια φορα οι παιχτες μας δεν ειχανσ καθολου νευρο κατ' εμεREalcon έγραψε:Τα παιδιά που είναι για νάνι είναι καλώ να πάνε να κοιμηθούνε γιατί κάνουνε κακό στην υγεία μας!!!
Photis άντε αγόρι μου, πλάκα μας κάνεις; η Απλά είσαι από τους τύπους που γουστάρουνε να παίζουνε με τα νεύρα των άλλων;
Ποια ομάδα έπαιξε παθητικά ρε παληκάρια; ο ΠΑΟΚ; Ποιο παιχνίδι βλέπατε ρε εσείς; Μαλαματίνα εναντίον Κουρτάκι;
Ποιος Κουτσιανικούλης ήταν ανύπαρκτος ρε παληκάρια; στοπάρει την μπάλα με το στήθος αφήνει πίσω του τον αμυντικό του βάζελου με την τεχνική του, βάζωντας το σώμα του μπροστά και πλάγια την μπάλα... και ο άλλος τον ρίχνει κάτω και ανύπαρκτος; Έτσι είναι οι ανύπαρκτοι; ( εαν ο Νίνης ήταν στην ίδια φάση θα μιλάγατε για κλάση ποδοσφαιριστή απλά γιατί θα έδινε το πέναλτυ!!!
Τι πράμα; ο Φωτάκης και ο Σορλέν δεν κολλάνε; Εγώ έναν αντίπαλο είδα μόνο το κοράκι που δεν μαρκάρετε και έπαιζε την μπάλα στα καρέ του ΠΑΟΚ ( μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του βάζελου)
Από την στιγμή που ο βάζελος μας έβαλε 2 γκολ το παιχνίδι έπρεπε να λήξει ισσόπαλο.
Ο ΠΑΟΚ με 1-2 μιλάω για το πεντακάθαρο πέναλτυ που έπνιξε ο κόρακας θα πήγαινε 1-3 γιατί πολύ απλά αυτοί θα είχανε κενά πίσω!!!
ΛΥΠΑΜΕ για πολλά αδέρφια εδώ μέσα. Παθητικός και ανύπαρκτοι και δεν μπορούμε και μπλα-μπλα. Γίναμε σύγχρονοι στην Ελλάδα δεν μιλάμε για την διαιτησία και κατηγορούμε τους παίκτες μας. Ενώ σήμερα τα κοράκια με σφάξανε!!!
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μεγάλη μπάλα και το λέω γιατί απλά ήταν μισός. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να παίξει έτσι ακριβώς. Το χειρουργείο ήρθε χωρίς να παίξει ο ΠΑΟΚ με νεύρο, φαντάσου να έπαιζε με σκληρά μαρκαρίσματα με περισσότερο πάθος... Θα παίζαμε με 10 από το πρώτο ιμήχρονο και 9 στο δεύτερο.
-
Έχουμε βρει μια καραμέλα για την νοοτροπία και την πιπιλάμε..Όταν είναι να κρίνουμε αρνητικά, να γκρινιάξουμε, να κράξουμε και κοινώς να μιζεριάσουμε, βρίσκουμε πολλά για να πούμε..Ότι έπαιξε παθητικά, δεν κυνήγησε το ματς, δεν έκανε, δεν έδειξε, είναι ηττοπαθής, δεν είχε πάθος η ομάδα κλπ κλπ..
Ο Σάντος σήμερα πήγε να πάρει το ματς στην αντεπίθεση και στην κόντρα, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ. Πόσες φορές μας κόψανε στην αντεπίθεση, είτε με φάουλ που ήταν για κάρτες που δε δόθηκαν, είτε με ανύπαρκτα σφυρίγματα? Λίγες? Πολλές?
Θέλατε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σήμερα? Με ποιον? Ποιον να βάλει επιθετικό? Να μπεί ο Σάντος να παίξει? Ή ο Κοντρέρας?
Απ'όλα τα ποστ που διάβασα που κράζουν τον ΠΑΟΚ μας σήμερα, ελάχιστοι γράψανε ότι έπαιξε ρόλο και το κοράκι, ότι τους έδωσε καμιά 10 φάουλ περισσότερα και μαλιστα στην περιοχή μας, ότι μας έκοψε τις αντεπιθεσεις μας..
Όποιος κάνει "κριτική για το καλό της ομάδας", πρέπει να τα λέει όλα, όχι μόνο όσα τον συμφέρουν.
Όποιος δε γουστάρει τον Σάντος, ας πάει στην Τούμπα ή στο αεροδρόμειο το βράδυ να του πετάξει καλαμπόκι ή δεν ξέρω τι άλλο..άντε να δούμε πόσοι είναι αυτοί!
Δεν είμαι Σάντος, είμαι ΠΑΟΚ, και με πονάει πολύ η μιζέρια..
Ο Σάντος σήμερα πήγε να πάρει το ματς στην αντεπίθεση και στην κόντρα, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ. Πόσες φορές μας κόψανε στην αντεπίθεση, είτε με φάουλ που ήταν για κάρτες που δε δόθηκαν, είτε με ανύπαρκτα σφυρίγματα? Λίγες? Πολλές?
Θέλατε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σήμερα? Με ποιον? Ποιον να βάλει επιθετικό? Να μπεί ο Σάντος να παίξει? Ή ο Κοντρέρας?
Απ'όλα τα ποστ που διάβασα που κράζουν τον ΠΑΟΚ μας σήμερα, ελάχιστοι γράψανε ότι έπαιξε ρόλο και το κοράκι, ότι τους έδωσε καμιά 10 φάουλ περισσότερα και μαλιστα στην περιοχή μας, ότι μας έκοψε τις αντεπιθεσεις μας..
Όποιος κάνει "κριτική για το καλό της ομάδας", πρέπει να τα λέει όλα, όχι μόνο όσα τον συμφέρουν.
Όποιος δε γουστάρει τον Σάντος, ας πάει στην Τούμπα ή στο αεροδρόμειο το βράδυ να του πετάξει καλαμπόκι ή δεν ξέρω τι άλλο..άντε να δούμε πόσοι είναι αυτοί!
Δεν είμαι Σάντος, είμαι ΠΑΟΚ, και με πονάει πολύ η μιζέρια..
Πες τα ρε Γιάννη....
Πραγματικά το πέναλτι οσες φορες το ξαναβλέπω ειναι ΜΑΡΣ
Πραγματικά το πέναλτι οσες φορες το ξαναβλέπω ειναι ΜΑΡΣ
Pegasus1589 έγραψε:Α γεια σου, κι εγώ το πρόσεξα.jibbie έγραψε:αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι σε καθε φαουλ του βαζελου, ο κυκλος που σχηματιζοταν ηλεκτρονικα απο το συνδρομητικο, ηταν 2-3 μετρα πιο μπροστα απο εκει που τοποθετουσε ο Σπαθας το τειχος
χαχα,παιδια μιλαμε ηταν απιστευτο....ελιωσα στο γελιο.Δεν υπαρχει αυτος ο διαιτητης