Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Η εποχη αυτη ειναι πολυ δυσκολη για ολες τις ομαδες με την αυξηση του συντελεστη φορολογησης θελει πολυ προσοχη και σωστη διαχειρηση του υλικου εγω χαιρομαι που σεβονται τα λεφτα μας και κανουν πολυ προσεκτικες κινησεις εποχη για να αυξησουμε τα χρεη μας δεν εινα
το θεμα μαρκαντωνη δεν ηταν οκονομικο πιο πολυ ηταν θεμα πληροτητας θεσεων...δεν ηταν πρωτη προτεραιοτητα η αποκτηση κεντρικου αμυντικου...πρωτα πρεπει να αποκτηθει δεξι μπακ και αριστερο χαφ ή επιτελικος...brigate4 έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά? ούτε τον ελεύθερο Μαρκαντώνη δεν μπορούμε να κλείσουμε? εκτός αν είμαστε σίγουροι πως με τα ίδια -λίγα- λεφτά θα πάρουμε καλύτερο.
Μόνο έξοδα έχει ο ΠΑΟΚ? ΟΚ δεχόμαστε όλοι τη δύσκολη εποχή, δεχόμαστε πως δεν χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες αλλά υπάρχει και ένα όριο.
Λένε στη διοίκηση πως είχαμε μεγάλο μπάτζετ πέρσι.Συγγνώμη αλλά σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ με τα μεγαλύτερα συμβόλαια 650 χιλ. που με τη καλή θέληση των παικτών πέφτουν κι αυτά και την ομάδα σε προκριματικά τσ.λιγκ δεν νομίζω πως έχουμε και κανένα τρομακτικό μπάτζετ.Μήπως αυτό δεν σημαίνει πως οι περισσότερες περσινές μεταγραφές απέτυχαν? Τόσο πολύ δυσκολευόμαστε να δώσουμε μια προκαταβολή? Τόσο πολύ δυσκολευόμαστε να βρούμε μια καλή διαφήμιση για τη φανέλα?Μόνο για περικοπές ακούμε.
ΟΚ σας στηρίζουμε σας έχουμε εμπιστοσύνη αλλά πάλι του χρόνου με τον Σορλέν θα τη βγάλουμε? στο βάζελο γίνεται ό,τι να ναι ,ο γαύρος του χρόνου θα παλέψει για το ουέφα και η αεκ τα γνωστά.Ευκαιρία δεν είναι?
Το ότι δεν τρέχουμε να τον πάρουμε δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι όσον αφορά τον Κοντρέρας (η διοίκηση το θέλει και του χρόνου).
Προσωπικά προτιμώ να περάσει η μπόρα (κακή οικονομική συγκυρία) όσο πιο ανώδυνα γίνεται και μες στις γενικότερες ανακατατάξεις να πετύχουμε επιτέλους έναν έντιμο διακανονισμό με το κράτος για τα χρέη. Θέλω το πρωτάθλημα όπως όλοι αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε έχοντας προϋπολογισμό "πρωταθλητισμού" γιατί εμείς ΑΕΚ δεν είμαστε, θα μας τσεκουρώσουν όπως το έκαναν και πιο παλιά...
Προσωπικά προτιμώ να περάσει η μπόρα (κακή οικονομική συγκυρία) όσο πιο ανώδυνα γίνεται και μες στις γενικότερες ανακατατάξεις να πετύχουμε επιτέλους έναν έντιμο διακανονισμό με το κράτος για τα χρέη. Θέλω το πρωτάθλημα όπως όλοι αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε έχοντας προϋπολογισμό "πρωταθλητισμού" γιατί εμείς ΑΕΚ δεν είμαστε, θα μας τσεκουρώσουν όπως το έκαναν και πιο παλιά...
Το προηγουμενο βραδυ 14/06/2010 στα Βραβεια Mad στο δορυφορικο της Nova επαιξε σε διαλειμμα διαφημιση της BetWin. Αυτο ειναι οκ? Δηλ μονο για τη φανελλα απαγορευεται?
Ναι λόγω σύμβασης ΟΠΑΠ για σχετικά θέματα με το κράτος.
Αλλιώς μονοπώλιο.
Αλλιώς μονοπώλιο.

Ευχαριστω Gash.
Ειπα κι εγω ευκαιρια να τη δουμε και στη φανελλα.
Anyway. Keep Paokizein.
Ειπα κι εγω ευκαιρια να τη δουμε και στη φανελλα.
Anyway. Keep Paokizein.
Φορολογικές παραβάσεις στις ΠΑΕ Άρης και Ηρακλής
Σημαντικές παραβάσεις ανακάλυψε ο ΣΔΟΕ και στα οικονομικά στοιχεία των τριών μεγάλων ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης
Μόνο ο ΠΑΟΚ, από τις τρεις μεγάλες ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, βγήκε «καθαρός» κατά τη διάρκεια των ελέγχων του ΣΔΟΕ, που εντόπισε στις ΠΑΕ Άρης και Ηρακλής ανακριβείς δηλώσεις και σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές ΦΠΑ και παρακρατούμενων φόρων. Τις ίδιες παραβάσεις ανακάλυψε ο ΣΔΟΕ και για στις τρεις μεγάλες ΚΑΕ της πόλης.
Εάν βεβαιωθούν παραβάσεις των δύο ΠΑΕ για ποσά άνω των 300.000 ευρώ, τότε εκτός από τα εισπρακτικά μέτρα και τον καταλογισμό των ποσών, είναι πιθανή και η λήψη περαιτέρω μέτρων, όπως η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, ενώ πρόβλημα θα δημιουργηθεί και με τις ασφαλιστικές ενημερώτητες των ομάδων.
06/07/2010 3:04 | © VORIA.GR
http://www.voria.gr/details.php?id=21357
Σημαντικές παραβάσεις ανακάλυψε ο ΣΔΟΕ και στα οικονομικά στοιχεία των τριών μεγάλων ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης
Μόνο ο ΠΑΟΚ, από τις τρεις μεγάλες ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, βγήκε «καθαρός» κατά τη διάρκεια των ελέγχων του ΣΔΟΕ, που εντόπισε στις ΠΑΕ Άρης και Ηρακλής ανακριβείς δηλώσεις και σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές ΦΠΑ και παρακρατούμενων φόρων. Τις ίδιες παραβάσεις ανακάλυψε ο ΣΔΟΕ και για στις τρεις μεγάλες ΚΑΕ της πόλης.
Εάν βεβαιωθούν παραβάσεις των δύο ΠΑΕ για ποσά άνω των 300.000 ευρώ, τότε εκτός από τα εισπρακτικά μέτρα και τον καταλογισμό των ποσών, είναι πιθανή και η λήψη περαιτέρω μέτρων, όπως η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, ενώ πρόβλημα θα δημιουργηθεί και με τις ασφαλιστικές ενημερώτητες των ομάδων.
06/07/2010 3:04 | © VORIA.GR
http://www.voria.gr/details.php?id=21357
- cristiano4
Πρωτογνωρα πραγματα στον ΠΑΟΚ καθαροι και σωστοι στις υποχρεωσεις μας μετα
παντελακη δεν εχει ξαναγινει τετοιο πραγμα τα λαμογια ζαγορες καμορες ραφτοπουλοι
ας σχολιασουν τωρα μαζυ και πιγκουινος(σκορδας)....
Ρε gash04 και εγω πιστευω οτι θελει επιτρπη διαφανειας τωρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙς ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΙΤΛΑ ΝΕΑ....
παντελακη δεν εχει ξαναγινει τετοιο πραγμα τα λαμογια ζαγορες καμορες ραφτοπουλοι
ας σχολιασουν τωρα μαζυ και πιγκουινος(σκορδας)....
Ρε gash04 και εγω πιστευω οτι θελει επιτρπη διαφανειας τωρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙς ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΙΤΛΑ ΝΕΑ....
Συμφωνώ με gash04.
Να γίνει άμεσα οικονομικός έλεγχος στη ΠΑΕ.
Να δούμε που πήγαν τα λεφτά μας.
Αντε με τα λαμόγια που μπλέξαμε.
Ακους εκεί ... να μη βρίσκει το ΣΔΟΕ τίποτα... ξεφτίλα γίναμε παλι
Να γίνει άμεσα οικονομικός έλεγχος στη ΠΑΕ.
Να δούμε που πήγαν τα λεφτά μας.
Αντε με τα λαμόγια που μπλέξαμε.
Ακους εκεί ... να μη βρίσκει το ΣΔΟΕ τίποτα... ξεφτίλα γίναμε παλι
τι εγινε ρε αδερφια τωρα κανεις δεν εχει να παει ναι καλο ειναι αυτο που ζηταει ο παπαδο και ελεγχο στην παε και που ξερουμε και ειμαστε μεσα και τοσα εσοδα κλπ???